Πλακίτσα κάνω, άλλωστε νομίζω πως και ο ίδιος δε θα ενδιαφερόταν για τη θέση. Τα τελευταία χρόνια πάντως (με εξαίρεση τα 2 τελευταία), έχω δει καλύτερο θέαμα από την ομάδα.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Απρ 13, 2022 3:41 pmΕνώ ας πούμε τα τελευταία χρόνια έχεις χορτάσει θέαμα και ουσία.
Ο Σφαιρόπουλος πιστεύω θα ήταν ιδανικός αυτή την στιγμή για ΠΑΟ και είναι "ψημένος" σε δύσκολους πάγκους όπως η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός . Αμφιβάλλω όμως αν θέλει να μπλέξει σε τέτοια κατάσταση.
Απόλυση Πρίφτη-Διαμαντίδη!! Επιστροφή Πεδουλάκη
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οτι συγκρινουμε τον σφαιροπουλου με βοβορα και πριφτη... μαιστα
Ευλογία θα ηταν για τον παο το καλοκαιρι αν ερχοταν ο σφαιρο, μονο ο ιτουδης (καλα λεμε τωρα σιγα μην ερθει ο ανθρωπος) θα ηταν καλυτερη κινηση.
Για μενα σε αυτον τον παγκο δεν θα αντεχε κανεις άλλος, ουτε ο τρινκιερι που λετε ουτε ξανα ο πασκουαλ ουτε περασοβιτς ουτε κανεις.
Η απομακρυνση του πριφτη ηταν κατι παρα πανω απο σωστη.Δεν ειναι γι αυτο το επιπεδο ο κοουτς οτι και να λεμε τωρα.
Ο χρόνος απο μονος του δεν λεει κατι. Οκ εννοειτε να δωσεις χρονο στον προπονητη αλλά στον κατάλληλο. Φανταστειτε τον ολυμπιακο να είχε δωσει κι αλλο χρόνο στον μπλατ(δεν ταιριαζε η φιλοσοφια του με την ομαδα) στον τομιτς και στον κεμζουρα..
Χρόνος,χρονια, υπομονη ναι αλλά στον καταλληλο. Και ο πριφτης κατα την γνωμη μου δεν ηταν. Ουτε φυσικα ο βοβορας είναι ουτε ο πεδουλάκης.
Μαντζουκας και σαμοντουροφ φαινονται σπουδαία project και δεν πρεπει να χαθουν (απο καμια γωνια της ιταλιας γελα ο μπιλι ο χαραλαμποπουλος τωρα)
Γιατί δεν εχει ανακοινωθεί ακομη ο νικος ο παππας??

Ευλογία θα ηταν για τον παο το καλοκαιρι αν ερχοταν ο σφαιρο, μονο ο ιτουδης (καλα λεμε τωρα σιγα μην ερθει ο ανθρωπος) θα ηταν καλυτερη κινηση.
Για μενα σε αυτον τον παγκο δεν θα αντεχε κανεις άλλος, ουτε ο τρινκιερι που λετε ουτε ξανα ο πασκουαλ ουτε περασοβιτς ουτε κανεις.
Η απομακρυνση του πριφτη ηταν κατι παρα πανω απο σωστη.Δεν ειναι γι αυτο το επιπεδο ο κοουτς οτι και να λεμε τωρα.
Ο χρόνος απο μονος του δεν λεει κατι. Οκ εννοειτε να δωσεις χρονο στον προπονητη αλλά στον κατάλληλο. Φανταστειτε τον ολυμπιακο να είχε δωσει κι αλλο χρόνο στον μπλατ(δεν ταιριαζε η φιλοσοφια του με την ομαδα) στον τομιτς και στον κεμζουρα..
Χρόνος,χρονια, υπομονη ναι αλλά στον καταλληλο. Και ο πριφτης κατα την γνωμη μου δεν ηταν. Ουτε φυσικα ο βοβορας είναι ουτε ο πεδουλάκης.
Μαντζουκας και σαμοντουροφ φαινονται σπουδαία project και δεν πρεπει να χαθουν (απο καμια γωνια της ιταλιας γελα ο μπιλι ο χαραλαμποπουλος τωρα)

Γιατί δεν εχει ανακοινωθεί ακομη ο νικος ο παππας??

0
- shaq7
- Reactions: 5678
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απιθανο το βλεπω να θελει ο σφαιρο να παει στον παο αυτην την εποχη..λογικα μπορει να βρει δουλεια σε ομαδα ευρωλιγκας οποτε δεν θα ειναι απελπισμενος.Επισης ο παπ μαζι του δεν εχει και τις καλυτερες σχεσεις.. Εντωμεταξυ ο σφαιρο συνεχεια ελεγε για αδικιες θα ειναι πολυ περιεργο και να θελει να παει αλλα και στον παο να τον δεχτουν.. αν και να μου πεις υπαρχει και η περιπτωσεις μπουρουση/σοφο οποτε ολα μπορουν να συμβουν.
0
4
4

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αντε παλι να βλεπω σχολια με ΤΑ ΙΔΙΑ ''ΛΑΘΗ''....Ξεκολληστε απο τον Παναθηναικο ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!!.....ο ΤΩΡΙΝΟΣ Παναθηναικος ειναι ''του Βιδα και του Σκροπολιθα'' με τοπ σταρ τον ...''Γκαγκαλουδη''!!!....ΚΑΝΕΙΣ Σφαιροπουλος και κανεις εστω ελαφρων περγαμηνων προπονητης δεν θ αναλαμβανε αυτην την ομαδα ''Ηarlem Globetrotters'' ΕΙΔΙΚΑ στη μεση της χρονιας και ειδικα με μισθο ''τσιπς-κωκ-σαμαλι''....Κανας ...Πιανιτζανι -αμα βλεπει ακομη μπασκετ
-θα μας ταιριαζε γαντι για να πηγαινουμε ασορτι κι εμεις κι αυτος με τα.... ''περασμενα μεγαλεια''!!....Ο Παναθηναικος φετος θα παει να γινει η ποδοσφαιρικη Λαρισα του 1988....Ψαχνω να βρω μονο ποιος θα ειναι ο μπασκετικος Βαλαωρας και Ζιωγας και ποιος ο Καραπιαλης....Για ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ προπονητη θα κρατουσα ανετα ....τον Γιατσεκ μακραν μπροστα σ αυτους που μπορει και να ερχοντουσαν μ αυτα τα δεδομενα!!!

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντως η πιο σωστη αποψη που διαβασα εδω μεσα και συμφωνω απολυτα ειναι να εβγαινε (εστω και με εγχειρηση) απο το μυαλο οσων διοικουν την ομαδα το να κερδαμε τον ολυμπιακο και να περνουμε το πρωταθλημα.Λογικη κοκκαλη και μαρινακη. Φτανει φτανει φτανει αν θελει ο παο να ξανακανει ομαδα υπολογισιμη στην ευρώπη
1
1

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέλος εποχής για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό! Ο εμβληματικός πρώην άσος ήταν ο μόνος που εξαιρέθηκε από τη χθεσινή εκκαθάριση που έγινε στην πράσινη ΚΑΕ.
Όπως έκανε ωστόσο γνωστό, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για μετακίνηση σε πόστο γενικού αρχηγού.
Έτσι, αποχωρεί από το «τριφύλλι» έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια, με τη σχετική δήλωσή του ν' αναφέρει λακωνικά:
«Μόνο περηφάνια, τιμή και αγάπη για την ομάδα.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί.
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός».
Πηγή: https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ko/4270553
Όπως έκανε ωστόσο γνωστό, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για μετακίνηση σε πόστο γενικού αρχηγού.
Έτσι, αποχωρεί από το «τριφύλλι» έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια, με τη σχετική δήλωσή του ν' αναφέρει λακωνικά:
«Μόνο περηφάνια, τιμή και αγάπη για την ομάδα.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί.
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός».
Πηγή: https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ko/4270553
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε manj δεν είναι άσπρο μαύρο όπως το περιγράφεις. Αν ξεφύγουμε λίγο από τον φανατισμό που προκαλεί ο οπαδισμός, μας αρκεί να βλέπουμε τις ομάδες μας να παίζουν μπάσκετ, να έχουν μερικούς καλούς παίκτες, να βλέπουμε καμιά ωραία φάση και γενικά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εγώ τουλάχιστον αυτό θέλω όταν αφιερώνω τον ελέυθερο χρόνο μου για να δω την ομάδα μου. Αυτό είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να προσφέρει ο Παναθηναικός των 5-6Μ στους φιλάθλους του, και έχει (είχε) πολλούς ανθρώπους που ξέρουν πολλά κιλά μπάσκετ για να βοηθήσουν να υλοποιηθεί αυτό.
Δεν είναι η διαφορά με τις ομάδες πρώτης ταχύτητας της Ευρωλίγκα, όση είναι η διαφορά των "αιωνίων" από το Λαύριο πχ.
Δεν είναι η διαφορά με τις ομάδες πρώτης ταχύτητας της Ευρωλίγκα, όση είναι η διαφορά των "αιωνίων" από το Λαύριο πχ.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3011
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μία από τις μεγαλύτερες αποδέίξης της βαθιάς αγάπης του Δ.Δγια τον Παναθηναϊκό (αλλά και της αίσθησης καθήκοντος, που δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα σε τούτη τη ζωή), φάνηκε στην περσινή συνέντευξη τύπου, και στα όσα είχαν προηγηθεί. Ήταν ξεκάθαρο (το λέγαμε και τότε) ότι έβλεπε τι ερχόταν, δεν ήθελε να μείνει, δεν "έβλεπε τον εαυτό του" εκεί μέσα κι όμως έμεινε.
Από τις πολύ ωραίες ιστορίες του επαγγελματικού αθλητισμού, αυτή των Διαμαντίδη κι Αλβέρτη και του μεγάλου δεσίματος με την ομάδα τους.
Από τις πολύ ωραίες ιστορίες του επαγγελματικού αθλητισμού, αυτή των Διαμαντίδη κι Αλβέρτη και του μεγάλου δεσίματος με την ομάδα τους.