2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 1993
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 02, 2022 8:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 02, 2022 8:21 pm
Το ονειρο του παπαγιαννη νομιζω οτι ειναι η αμερικη
μακαρι να βρεθει κανενας να τον παρει το καλοκαιρι να κονομησουμε ζεστο χρημα
η παραμονη του στην αμερικη θα ειναι συντομη οποτε τον ξαναπερνουμε με τα μισα λεφτα σε 2-3 χρονια
Το έκανε και η ρεαλ φέτος με το ντεκ τσέπωσε 2 εκ από τη ρήτρα για ΝΒΑ και μετά τον ξαναπήρε πίσω τζάμπα :banana: :banana:

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 02, 2022 9:55 pm

Εννοείται ότι για να "γλυκανουνε" τον Παπαγιαννη από φέτος ,τα πάμε από 700 σε μυριο!!!!Και να φύγει οφείλεις να κρατήσεις καλές σχέσεις με τα παιδιά σου!!!!

Εχει μπει σε καλό δρόμο σε καλή ηλικία πλέον!!!!Αμερική λογικά θα πάει.Αν δεν ευοδωσει θα διαπρέψει στην Ευρώπη.Εμεις πρέπει να χούμε καλά μπάι άουτ 😂για να ανεβάσουμε το μπάτζετ.Με απώλεια Παπι και Παπατζον μπορουμε να βρούμε φράγκα για Μήτογλου και καλούς ξένους και κυρίως κοντούς.Απο δεινόσαυρους εμένα μου αρέσει πάντως ο άλλος Φαλ της Ασβελ και στο 3 μπορεί να παίξει και ο Μαντζουκας μελλοντικά μέχρι να πάρει βάρος μετά από χρόνια.Ας έλθουν 3 μυριακια στην ομάδα και ιδέες υπάρχουν😂✍️💰

Μπαίνει πασχαλιά και έρχονται μνήμες τοπ8 και ΦΦ.Με ρωσικές εκτός θα δούμε και εμείς ξανά ΦΦ ,όχι μόνο ο αιώνιος lol .Απλα θέλει να μπουν τα πράγματα σε ένα πρόγραμμα και να μην γίνονται συνεχώς λάθη!!! Πάντως νιώθω ότι σε μια διετία κάποια διάκριση θα έχουμε ξανά....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 03, 2022 12:02 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Απρ 02, 2022 8:58 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 02, 2022 8:21 pm
Το ονειρο του παπαγιαννη νομιζω οτι ειναι η αμερικη
μακαρι να βρεθει κανενας να τον παρει το καλοκαιρι να κονομησουμε ζεστο χρημα
η παραμονη του στην αμερικη θα ειναι συντομη οποτε τον ξαναπερνουμε με τα μισα λεφτα σε 2-3 χρονια
Το έκανε και η ρεαλ φέτος με το ντεκ τσέπωσε 2 εκ από τη ρήτρα για ΝΒΑ και μετά τον ξαναπήρε πίσω τζάμπα :banana: :banana:
ετσι γινονται τα σωστα ντιλ
κανονικα ο ταραντουλας πρεπει να βρει ο ιδιος ομαδα στην αμερικη που να θελει να παρει τον παπαγιαννη
αν και με 4 εκατ δυσκολο ειπαμε αμερικανακια αμερικανακια αλλα ως ενα οριο

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Απρ 03, 2022 7:18 pm

Σήμερα γύρισε Οκάρο και Μαντζούκας 1,5 λεπτό Χουγκάζ dnp...
Ειδικά ο Μαντζούκας τι πρέπει να δείξει για να παίζει έστω 10' Α1;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 04, 2022 12:40 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Απρ 03, 2022 7:18 pm
Σήμερα γύρισε Οκάρο και Μαντζούκας 1,5 λεπτό Χουγκάζ dnp...
Ειδικά ο Μαντζούκας τι πρέπει να δείξει για να παίζει έστω 10' Α1;
Αποδειξη οτι δεν ηταν επιλογη του να βαλει τον Μαντζουκα με τη Μακαμπι για 18 λεπτα, αλλα ανάγκη και μονόδρομος. Πραγματικά αυτά που κάνει φέτος ο Πρίφτης είναι ακατανόητα. Και παίζαμε με την ΑΕΚ που καλως η κακως ειναι σε κακη κατασταση,εχει για βασικο και κομβικοτατο παικτη τον Ραουτινς που τον φερανε απο την συνταξη για να βοηθησει...Τραγικα πραγματα.

0
vforvendetta85
Reactions:

Δευ Απρ 04, 2022 1:28 pm

Θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο να δείξει το έργο του. Χθες για άλλη μια φορές έπαιξε με Οκαρο και Έβανς μαζί, δίδυμο το οποίο έχει αποδειχθεί ότι δεν τσουλάει, αντί να βάλει τον Καββαδά. Αυτό 5αρι έχεις κύριε Πριφτη, αυτό θα βάλεις.

Για άλλη μια φορά είδαμε το δίδυμο Νεντοβιτς και Μέικον, που επίσης δεν τσουλάει.

Ο Παπαγιαννης θα αφήσει τα κόκαλα του στο παρκέ και απέναντι σε μια ΑΕΚ που σαν βασικό και νομίζω μοναδικό 5αρι έχει τον Μαυροειδάκο.

Αυτα είναι που ενοχλούν και δεν πατάει άνθρωπος στο γήπεδο κι όχι η τελευταία θέση στη Euroleague. Εγώ πάντως να στηρίξω αυτό το έκτρωμα, δεν πρόκειται.

Βέβαια μου περνάνε και διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου που θα της κρατήσω για μένα. Ούτε σε εμένα, ούτε στο φόρουμ θα ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Απρ 04, 2022 1:40 pm

Το χτεσινό ήταν σαν καψόνι στον Μαντζούκα. 1:30 λεπτό στο τέλος λες και τον πήραμε προχτες από τον Προμηθέα να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Και όχι τίποτα άλλο, όταν πήρε χρόνο στην Γιούρολιγκ ήταν αξιοπρεπέστατος.

Ο Πρίφτης σε περίπτωση που μείνει, πέρα από το να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του χρόνου θα πρέπει κατ' εμέ να βελτιώσει πολύ και την εικόνα που βγάζει επικοινωνιακά .

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 04, 2022 1:57 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο να δείξει το έργο του. Χθες για άλλη μια φορές έπαιξε με Οκαρο και Έβανς μαζί, δίδυμο το οποίο έχει αποδειχθεί ότι δεν τσουλάει, αντί να βάλει τον Καββαδά. Αυτό 5αρι έχεις κύριε Πριφτη, αυτό θα βάλεις.

Για άλλη μια φορά είδαμε το δίδυμο Νεντοβιτς και Μέικον, που επίσης δεν τσουλάει.

Ο Παπαγιαννης θα αφήσει τα κόκαλα του στο παρκέ και απέναντι σε μια ΑΕΚ που σαν βασικό και νομίζω μοναδικό 5αρι έχει τον Μαυροειδάκο.

Αυτα είναι που ενοχλούν και δεν πατάει άνθρωπος στο γήπεδο κι όχι η τελευταία θέση στη Euroleague. Εγώ πάντως να στηρίξω αυτό το έκτρωμα, δεν πρόκειται.

Βέβαια μου περνάνε και διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου που θα της κρατήσω για μένα. Ούτε σε εμένα, ούτε στο φόρουμ θα ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.
Δε νομίζω ότι αυτά είναι που ενοχλούν, οι περισσότεροι άλλωστε ενδιαφέρονται για τις νίκες, όχι για την ομάδα. Εγώ πάντως δε θα γκρινιάξω για ένα παιχνίδι που κερδίσαμε, αρκετή γκρίνια υπάρχει ήδη, δε χρειαζόμαστε περισσότερη.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Απρ 04, 2022 2:12 pm

BillyPao έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:

Δε νομίζω ότι αυτά είναι που ενοχλούν, οι περισσότεροι άλλωστε ενδιαφέρονται για τις νίκες, όχι για την ομάδα. Εγώ πάντως δε θα γκρινιάξω για ένα παιχνίδι που κερδίσαμε, αρκετή γκρίνια υπάρχει ήδη, δε χρειαζόμαστε περισσότερη.
Για τις νικες ναι συμφωνω. Ομως οι υγιεις φιλαθλοι δεν πανε μονο για τις νικες, αλλα και για το τι προσφερει η ομαδα, μια φιλοδοξια, οτι κατι χτιζεται για τα επομενα χρονια, οτι παιζει καλο μπασκετ, οτι εχει λογικη στις κινησεις της και αλλα τοσα που θα μπορουσα να σκεφτω και να γραψω.

Η φετινη ομαδα μας, απο τον ιουλιο, κινειται σε μια απιστευτα συντηρητικη λογικη, ειναι μιζερη και φοβισμενη σε ολα, δεν δινει ευκαιριες ουτε σκεφτεται το μελλον της και γενικοτερα δεν εχει καμια φιλοδοξια και κανενα πλανο για το αυριο. Δολοφονει το μπασκετ και την λογικη του καθημερινα και γενικα ειναι απο τις χειροτερες δουλειες που εχω δει διαχρονικα ολα αυτα τα χρονια.

Η Ζαλγκιρις ειναι τελευταια αλλα καμια σχεση δεν εχει με εμας. Εχει εναν καλο κορμο, εχει φιλοδοξια και με 2-3 καλες κινησεις στους κοντους θα ειναι πολυ καλα και για 8αδα. Εμεις πρεπει για αλλη μια χρονια να αλλαξουμε σχεδον τα παντα αν θελουμε να κανουμε κατι και ας εχουμε κανα μυριο παραπανω μπατζετ απο τους λιθουανους (που δεν εχουν καν παπαγιαννη-παπαπετρου-νεντο).

Γενικοτερα η ομαδα βγαζει φοβο, συντηρητισμο, δεν βγαζει κατι θετικο στο ματι. Κακοποιηση του μπασκετ, καμια αλλαγη τοσους μηνες σε τιποτα, εμμονη στους ιδιους και στους ιδιους μην τυχον και χασουμε απο την αεκ και τον παοκ που δεν εχουν παικτες (λες και με μαντζουκα θα χαναμε). Οταν κατι ειναι τοσο λαθος και συνεχιζεται λογο εμμονων, τοτε ο αλλος δεν μπορει να ειναι κοντα του.

Μακαρι οι φιλαθλοι μας να ηταν σαν αυτους της ζαλγκιρις και να πηγαιναν σε καθε ματς 10.000. Και γω αν εμενα Αθηνα, σε καθε ματς ευρωλιγκας θα ημουν σιγουρα και αρκετα Α1, αλλα δεν μενω Αθηνα. Οπως λες και συ, οι Ελληνες ειμαστε της νικης φιλαθλοι γενικοτερα.

Ο συνδυασμος ολων αυτων των παραπανω, κακης ομαδας, κακοποιηση μπασκετ, μη φιλοδοξιας, φοβου συντηρητισμου, οχι νικες κλπ κλπ που εχουν δημιουργησει ο Πριφτης, η διοικηση και οι φιλαθλοι, εξηγουν το γιατι υπαρχει αυτη η ατμοσφαιρα και το γιατι δεν υπαρχουν φιλαθλοι στο γηπεδο μας.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 04, 2022 2:21 pm

BillyPao έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:

Εσυ δεν γκρινιαζεις ποτε και για τίποτα,για ολα εχεις μια ετοιμη δικαιολογια :lol:
Ο Παναθηναικος οπως ειναι, πρεπει να βγαλει και παικτες, για το μελλον. Ουτως η αλλως την συγκεκριμενη ΑΕΚ, δεν χρειαζεσαι τους βασικους για την κερδισεις.Ειναι απλα απαραδεκτο που ο Μαντζουκας επαιξε τοσο λιγο, οταν με την Μακαμπι εδειξε οτι μπορει.

0
BillyPao

allstar

Δευ Απρ 04, 2022 2:24 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 2:21 pm
BillyPao έγραψε:

Εσυ δεν γκρινιαζεις ποτε και για τίποτα,για ολα εχεις μια ετοιμη δικαιολογια :lol:
Ο Παναθηναικος οπως ειναι, πρεπει να βγαλει και παικτες, για το μελλον. Ουτως η αλλως την συγκεκριμενη ΑΕΚ, δεν χρειαζεσαι τους βασικους για την κερδισεις.Ειναι απλα απαραδεκτο που ο Μαντζουκας επαιξε τοσο λιγο, οταν με την Μακαμπι εδειξε οτι μπορει.
Φυσικά και γκρινιάζω, αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω και για τα πάντα. Δε θα συνεχίσω αυτή τη συζήτηση, ευχαριστώ.

0
BillyPao

allstar

Δευ Απρ 04, 2022 2:53 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Απρ 04, 2022 2:12 pm
BillyPao έγραψε:

Για τις νικες ναι συμφωνω. Ομως οι υγιεις φιλαθλοι δεν πανε μονο για τις νικες, αλλα και για το τι προσφερει η ομαδα, μια φιλοδοξια, οτι κατι χτιζεται για τα επομενα χρονια, οτι παιζει καλο μπασκετ, οτι εχει λογικη στις κινησεις της και αλλα τοσα που θα μπορουσα να σκεφτω και να γραψω.

Η φετινη ομαδα μας, απο τον ιουλιο, κινειται σε μια απιστευτα συντηρητικη λογικη, ειναι μιζερη και φοβισμενη σε ολα, δεν δινει ευκαιριες ουτε σκεφτεται το μελλον της και γενικοτερα δεν εχει καμια φιλοδοξια και κανενα πλανο για το αυριο. Δολοφονει το μπασκετ και την λογικη του καθημερινα και γενικα ειναι απο τις χειροτερες δουλειες που εχω δει διαχρονικα ολα αυτα τα χρονια.

Η Ζαλγκιρις ειναι τελευταια αλλα καμια σχεση δεν εχει με εμας. Εχει εναν καλο κορμο, εχει φιλοδοξια και με 2-3 καλες κινησεις στους κοντους θα ειναι πολυ καλα και για 8αδα. Εμεις πρεπει για αλλη μια χρονια να αλλαξουμε σχεδον τα παντα αν θελουμε να κανουμε κατι και ας εχουμε κανα μυριο παραπανω μπατζετ απο τους λιθουανους (που δεν εχουν καν παπαγιαννη-παπαπετρου-νεντο).

Γενικοτερα η ομαδα βγαζει φοβο, συντηρητισμο, δεν βγαζει κατι θετικο στο ματι. Κακοποιηση του μπασκετ, καμια αλλαγη τοσους μηνες σε τιποτα, εμμονη στους ιδιους και στους ιδιους μην τυχον και χασουμε απο την αεκ και τον παοκ που δεν εχουν παικτες (λες και με μαντζουκα θα χαναμε). Οταν κατι ειναι τοσο λαθος και συνεχιζεται λογο εμμονων, τοτε ο αλλος δεν μπορει να ειναι κοντα του.

Μακαρι οι φιλαθλοι μας να ηταν σαν αυτους της ζαλγκιρις και να πηγαιναν σε καθε ματς 10.000. Και γω αν εμενα Αθηνα, σε καθε ματς ευρωλιγκας θα ημουν σιγουρα και αρκετα Α1, αλλα δεν μενω Αθηνα. Οπως λες και συ, οι Ελληνες ειμαστε της νικης φιλαθλοι γενικοτερα.

Ο συνδυασμος ολων αυτων των παραπανω, κακης ομαδας, κακοποιηση μπασκετ, μη φιλοδοξιας, φοβου συντηρητισμου, οχι νικες κλπ κλπ που εχουν δημιουργησει ο Πριφτης, η διοικηση και οι φιλαθλοι, εξηγουν το γιατι υπαρχει αυτη η ατμοσφαιρα και το γιατι δεν υπαρχουν φιλαθλοι στο γηπεδο μας.
Οι οπαδοί της Ζαλγκίρις νομίζω ότι αποτελούν το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οπαδών (τουλάχιστον σε επίπεδο Ευρωλίγκας) που αγαπούν την ομάδα τους, και όχι τις νίκες. Μόνο για αυτό νομίζω ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πάντως και η Ζαλγκίρις τη φετινή σεζόν έκανε μεταγραφές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα (Μούντιε, Ντράγκιτς, Γουέμπστερ). Το τελευταίο το λέω, γιατί ώρες ώρες με αυτά που γράφονται, θα νόμιζε κανείς ότι η Ζαλγκίρις είναι η τέλεια ομάδα, ότι πάντα κάνει καλές μεταγραφές κλπ. Στα δικά μας τώρα, δυστυχώς το κοινό του μπασκετικού Παναθηναϊκού έχει ποδοσφαιροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, φέρνοντας στην ομάδα όλες τις παθογένειες του ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς πολύ εύκολα διαβάζοντας σχόλια σε άρθρα που αφορούν την ομάδα σε γνωστά σάιτ. Νομίζω ότι παίζει και αυτό το ρόλο του, καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας. Δεν έχω χρόνο, για να γράψω περισσότερα τώρα, τα λέμε.

1
1 Εικόνα
vforvendetta85
Reactions:

Σάβ Απρ 16, 2022 1:15 am

Θλάση ο Παπαγιάννης, τράβηγμα ο Νεντο και μικροενοχλησεις στον αριστερό μηρό ο Μέικον.

BillyPao

allstar

Σάβ Απρ 16, 2022 1:48 am

vforvendetta85 έγραψε:
Σάβ Απρ 16, 2022 1:15 am
Θλάση ο Παπαγιάννης, τράβηγμα ο Νεντο και μικροενοχλησεις στον αριστερό μηρό ο Μέικον.
Τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, που ταλαιπωρούν την ομάδα όλη τη χρονιά. Βέβαια από τη στιγμή που είμαστε 2οι και δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε πιο κάτω, υπάρχουν περιθώρια για 1-2 ήττες. Να προσθέσω επίσης ότι, σύμφωνα με την εκπομπή ''Magic Euroleague'' του SDNA, ο Σαντ-Ρος δε θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί ως Έλληνας, κάτι που σίγουρα επηρεάζει τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 16, 2022 2:25 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 16, 2022 1:48 am

Να προσθέσω επίσης ότι, σύμφωνα με την εκπομπή ''Magic Euroleague'' του SDNA, ο Σαντ-Ρος δε θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί ως Έλληνας, κάτι που σίγουρα επηρεάζει τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Χωρίς να έχω εντρυφήσει στους νόμους περί ιθαγένειας κλπ, μου κάνει εντύπωση που χρειάστηκε κάπου ένας χρόνος παραφιλολογίας, προκειμένου να μάθουμε αν ο Σαντ Ρόος, μπορεί να πάρει ή όχι την υπηκόοτητα. Φαντάζομαι ο νόμος είναι ξεκάθαρος μαζί με τις προϋποθέσεις, τα χρονικά όρια κι όλα τα συναφή. Μ' ένα στοιχειώδες ψάξιμο από τον Χ εγγράματο πολίτη θα έβγαινε άκρη σε λιγότερο από μήνα. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό μου φαίνεται παράξενο να μην τα ξέει απόξω κι ανακατωτά.
Θέλω να πω, ότι το όλο θέμα ή... "θέμα", μου κάνει περισσότερο σε δημοσιογραφική σάλτσα ή κι αφήγημα κιόλας, έτσι για να αιωρείται μια έξτρα προσθήκη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”