Boston Celtics (2) vs Brooklyn Nets (7)
Συντονιστής: Captains
- Crash95
- Reactions: 232
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
-
- Reactions: 259
- Προειδοποιήσεις:
0
- Crash95
- Reactions: 232
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτη ματσάρα και 115-114 για Σέλτικς με νικητήριο λει απ στο μηδέν από Τέιτουμ. Το καλύτερο ματς έως τώρα φυσικά ήρθε από το καλύτερο ζευγάρι του 1ου γύρου.
Επιτέλους, δυνατές άμυνες, μάχες, μπινελίκια απτη κερκίδα στον Ίρβινγκ, ματωμένες μύτες (Τζέιλεν Μπράουν), αυτά είναι!!!
Πολύ κρίμα για τον τεράστιο Ίρβινγκ των 39 πόντων, καταπληκτικό ματς έκανε και το γύρισε μόνος του, κρίμα για την προσπάθεια του. Ο Ντουράντ καλύτερος στο 2ο μέρος αλλά λίγος για να περάσουν οι Νετς. Θέλουν καλύτερο Ντουράντ, σήμερα ο Ίρβινγκ ήταν μια ομάδα μόνος του. Θα περάσουν πιστεύω οι Σέλτικς είναι πολύ ομάδα, αλλά θα πέσουν πολλά κορμιά σε αυτή τη σειρά.
Επιτέλους, δυνατές άμυνες, μάχες, μπινελίκια απτη κερκίδα στον Ίρβινγκ, ματωμένες μύτες (Τζέιλεν Μπράουν), αυτά είναι!!!
Πολύ κρίμα για τον τεράστιο Ίρβινγκ των 39 πόντων, καταπληκτικό ματς έκανε και το γύρισε μόνος του, κρίμα για την προσπάθεια του. Ο Ντουράντ καλύτερος στο 2ο μέρος αλλά λίγος για να περάσουν οι Νετς. Θέλουν καλύτερο Ντουράντ, σήμερα ο Ίρβινγκ ήταν μια ομάδα μόνος του. Θα περάσουν πιστεύω οι Σέλτικς είναι πολύ ομάδα, αλλά θα πέσουν πολλά κορμιά σε αυτή τη σειρά.
2
2

Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 18
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπάσκετ όπως πρέπει να είναι. Προσπάθησα να δω και το Μπακς- Μπουλς μετά από αυτή τη ματσάρα αλλά δεν τα κατάφερα. Μου φάνηκε λίγο ξενέρωτο, λογικό βέβαια. Θα το δω το απόγευμα ή αύριο.Crash95 έγραψε: ↑Δευ Απρ 18, 2022 1:12 amΑπίστευτη ματσάρα και 115-114 για Σέλτικς με νικητήριο λει απ στο μηδέν από Τέιτουμ. Το καλύτερο ματς έως τώρα φυσικά ήρθε από το καλύτερο ζευγάρι του 1ου γύρου.

1
1

-
- Reactions: 18
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός έχει εξελιχθεί σε μεγάλη παιχτούρα. Απόλαυση επιθετικά, αρχίζει να θυμίζει τον εκλιπόντα που είχε σαν πρότυπο. Τον έχω στους τοπ-3 αρεστούς μου παίχτες αυτή τη στιγμή.No Center-No Party έγραψε: ↑Δευ Απρ 18, 2022 1:20 amΤι ματσαρα είδαμε πάλι!
Μπράβο ρε Τέιτουμ παιχταρα χορευτή!
2
2

-
- Reactions: 89
- Προειδοποιήσεις:
1
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ μαζί με Ντουράντ και Λούκα, χαίρεσαι να τους βλέπεις να παίζουνggr έγραψε: ↑Δευ Απρ 18, 2022 9:16 amΑυτός έχει εξελιχθεί σε μεγάλη παιχτούρα. Απόλαυση επιθετικά, αρχίζει να θυμίζει τον εκλιπόντα που είχε σαν πρότυπο. Τον έχω στους τοπ-3 αρεστούς μου παίχτες αυτή τη στιγμή.No Center-No Party έγραψε: ↑Δευ Απρ 18, 2022 1:20 amΤι ματσαρα είδαμε πάλι!
Μπράβο ρε Τέιτουμ παιχταρα χορευτή!

1
1

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!