Γενικά συμφωνώ μαζί σου Τζόνι και κυρίως σε αυτό που είπες πιο πάνω, ότι βλέπεις τι μπορεί να προσφέρει ένας παίκτης κι όχι τι έχει κάνει.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 20, 2022 5:12 am
Μιας και λες για την Ουλμ, εξαιρετικός ηταν σήμερα στην ανατροπή επι της 1ης Μπανταλονα ο Blossomgame, που κουβαλάει άλλωστε τη γερμανική ομάδα καθολη τη σεζον. Δεν θα δυσκολευομουν να τκν δω στον παο και μάλιστα στο τελευταίο ροστερ που πρότεινα και στη θέση του Moneke.
Ωραιος παιχτης γενικα, 4/3αρι, ο ορισμός του 3&D.
ΥΓ. Μιας και τα λέγαμε πριν, η Μπαγερν σήμερα ήταν αξιοπρεπεστατη απεναντι στη Μπαρτσα με ασους τον Σισκο και τον Γιαμαραζ και 2αρια τον Χιλιαρντ και τον Μπαμπ (που βοηθούσε και στο 1), δεν ξέρω αν μας λέει κάτι αυτό.
ΥΓ1. Ο φίλος Τρέισι το περασμένο καλοκαίρι δεν πρότεινε δυαδα στα γκαρντ με Grant και Perry? Τότε δεν θέλαμε εμπειρία?
Από κει και πέρα, η Μπάγερν, πέραν του ότι ο΄λη την περίοδο είχε βασικότατο στον άσσο τον Ευρωλιγκάτο Γουόλντεν που σημαίνει ότι ο Γιαραμάζ μπήκε σιγά- σιγά στο "¨κοστούμι" του 'άσσου σε ομάδα Ευρωλίγκας, είχε κι έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρωλίγκα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και η ομάδα έτρεχε ήδη αυτοματισμούς κλπ. Προπονητής και άσσος είναι οπι βασικοί υπεύθυνοι για τη λειτουργία μιας ομάδας.
Εσεις τοιυ χρόνου (με το καλό) θα έχετε νέο προπονητή, οπότε χρειάζεστε οπωσδήποτε έναν παιγμένο στην Ευρωλίγκα άσσο, που θα διευκολύνει τη μετάβαση.
Ο Ερυθρός που λες πιο πάνω, έκανε υπέρβαση με Γουόλτερς στον άσσο, τα πήγε περίφημα η ομάδα του Βελιγραδίου και με μπάτζετ χαμηλότερο από εσάς.
Η Μακάμπι όπως είπαμε έχει τον Γουίλμπεκιν που είναι "μπολχογκ" μεν, αλλά έχει και στοιχεία σύγχρονου παίκτη και παίζει τυπικά 2ρι. Γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι την έτρεξε ο Κίναν Έβανς, όσο κάνιε κουμάντο ο Γουίλμπεκιν.
ΓΙα τη Βιλερμπάν, ισχύει αυτό που σου έλεγα χθες, ο Κρις Τζόουνς έπαιζε άσσος (με την περσινή του εμπειρία σε Ευρωλίγκα) .
Εγώ μαζί σου για τον Ράντεμπο και προτείνω να βάλουμε "κοριό"
Για τον Γκραντ έχεις δίκιο, όντως ήταν δίδυμο χωρίς εμπειρία από Ευρωλίγκα. Εγώ τότε επέμενα για τον Γουόλτερς που όμως δεν είχε πέραση στο φόρουμ. Θυμάμαι σίγουρα τον ΤζέισονΚιντ13, να είναι επίσης υπέρ του Γουόλτερς.
Από την άλλη η πρόταση για Γκραντ είχε λογική. Κουβαλούσε σοβαρή εμπειρία από το ΝΒΑ- δεν ήταν μόνο η πολύ καλή του χρονιά στην Πάτρα. Γι' αυτό και τον είδε ο Σταυρόπουλος και τον σφύριξε στον Μεσίνα που έδωσε την τελική συγκατάθεση. Βέβαια αποδείχτηκε άστοχη μεταγραφή και χθες βράδυ που μπήκα σε ιταλικό φόρουμ να δω αντιδράσεις των Μιλανέζων, διάβασα μόνο αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Γκραντ που αποδεικνύεται η χειρότερη μεταγραφή της Αρμάνι φέτος, με δεύτερη χειρότερη αυτή του Ντάνιελς. Αν και για μένα η χειρότερη κίνηση ήταν η παραμονή του Ντιλέινι που προσφέρει περισσότερα από αυτούς τους 2, αλλά δεσμεύει κι ένα ποσό υπερδιπλάσιο από Γκράντ και Ντάνιελς μαζί, που θα μπορούσε να είχε διατεθεί για έναν Πίερια Χένρι ή έστω έναν Λορέντζο Μπράουν και να περίσεευε και κάβα.
Τέλος, αν η παραμονή του Ροναλντίνιο είναι ανορθολογισμός, τότε ένα σχήμα με Ροναλντίνιο και Μέικον, είναι χαρακίρι. Καπούτ. Πως το λέμε.
Συμπερασματικά, να έχουμε υπόψη ότι πάτε για νέο χτίσιμο απο΄την αρχή. Οι 2 αυτές χρονιές είναι ότι να΄ναι κι εγώ θα κράταγα μόνο την απογείωση του Παπαγιάννη (με έχει διαψεύσει φουλ, το έχω πει πολλάκις) και τη μεταγραφή Μέικον. Και βέβαια την απόκτηση του Μαντζούκα. ΄Και για να τα λέμε κι όλα, και την υπόθεση του ΟΑΚΑ που ενδεχομένως να σας φέρει κι αγοραστή που είναι και το μεγάλο ζητούμενο νομίζω.
* ΤΟν Μπλόσονγκέιμ δεν τον έχω δει, αλλά διαβάζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Κι εδό στο φόρουμ διάβασα χθες από πολύ καλούς συμφορουμίτες,τα καλύτερα. Αντίθετα, τον Κρίστον τον είχα δει σε 4-5 παιχνίδια της Μπασκόνια, κι έκτοτε τον τσεκάρω. Είναι από τους άσσους που εμένα μου αρέσουν. Μιλώντας για τέτοιυ τύπου άσσου, αυτός ο τρομερός Μπριάντε Γουέμπερ, τι να κάνει;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο