Play Off 2021-2022. AS Monaco vs Olympiacos Piraeus, Game 3

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 28, 2022 1:40 am

Προσωπικά θα τα σπρώξω στην ήττα του Ολυμπιακού στο επόμενο. Τους είδα πολύ κουρασμενους και δε βλέπω να έχουν την ίδια ενέργεια στο επόμενο. Οπότε μάλλον πάμε για 5ο ματς, ποιος τη χάρη μας.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 28, 2022 1:49 am

yorgos έγραψε:
Προσωπικά θα τα σπρώξω στην ήττα του Ολυμπιακού στο επόμενο. Τους είδα πολύ κουρασμενους και δε βλέπω να έχουν την ίδια ενέργεια στο επόμενο. Οπότε μάλλον πάμε για 5ο ματς, ποιος τη χάρη μας.
Λογική σκέψη. Εγώ λέω να μην το ακουμπήσω το επόμενο. Με πήγε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς που ήμουν σίγουρος για τον άσσο στο ΣΕΦ (όπως σίγουρη ήταν κι η ομάδα :roll: ) κι έτοιμος να πάω στον ΟΠΑΠ της γειτονιάς με τους ταλαίπωρους ( για χωρισμένους τους κόβω- αλλιώς δίνω όσκαρ υπομονής στις συζύγους τους). Μου σκάει τηλ., για δουλίτσα έκτακτη και δεν προκάμω. Και γλιτώνω τη χασούρα.
Και πάω σήμερα και τα παίζω κι ενισχυμένα.
Θα τα ξοδέψω στο σούπερ μάρκετ σε μακαρόνια και ρύζια. Κάνω στοκ.Άσε που έχω πετύχει μια ταμία- πειρασμό. Εκεί γίνονται οι καλές γνωριμίες.

Σχετικά με το ματς, ανννννννν το χάσουμε, ελπίζω να είναι με διαφορά. :wink:
Η σειρά δεν γυρνάει πάντως.

Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 568

Πέμ Απρ 28, 2022 2:01 am

Σημαντικη νικη αλλα χρειαζεται αλλη μια και μονον ευκολη δεν φαινεται.
Ελπιζω να μη χαλαρωσει η ομαδα και να συνεχισει στο ιδιο μοτιβο. Ουτως η αλλως υπαρχουν και παιχτες που θα ειναι ξεκουραστοι μεθαυριο οπως Μακισικ, Πριντεζης, και ακουστηκε οτι ο Μαρτιν εχει πανω απο 50% πιθανοτητες να παιξει. Παντως το παιδι ειναι καταρακωμενο που δεν παιζει, φαινεται στο προσωπο του.

Συγκεντρωση ειναι το μονο που χρειαζεται για να περασει ο καλυτερος. Αυτο ειχε σημερα ο Ολυμπιακος. Μακαρι να συνεχισει να το εχει.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2374
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 28, 2022 2:02 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 1:49 am
yorgos έγραψε:
Λογική σκέψη. Εγώ λέω να μην το ακουμπήσω το επόμενο. Με πήγε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς που ήμουν σίγουρος για τον άσσο στο ΣΕΦ (όπως σίγουρη ήταν κι η ομάδα :roll: ) κι έτοιμος να πάω στον ΟΠΑΠ της γειτονιάς με τους ταλαίπωρους ( για χωρισμένους τους κόβω- αλλιώς δίνω όσκαρ υπομονής στις συζύγους τους). Μου σκάει τηλ., για δουλίτσα έκτακτη και δεν προκάμω. Και γλιτώνω τη χασούρα.
Και πάω σήμερα και τα παίζω κι ενισχυμένα.
Θα τα ξοδέψω στο σούπερ μάρκετ σε μακαρόνια και ρύζια. Κάνω στοκ.Άσε που έχω πετύχει μια ταμία- πειρασμό. Εκεί γίνονται οι καλές γνωριμίες.

Σχετικά με το ματς, ανννννννν το χάσουμε, ελπίζω να είναι με διαφορά. :wink:
Η σειρά δεν γυρνάει πάντως.
Καλοφάγωτα τα κέρδη, ξέχασα να το πω!

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 28, 2022 2:24 am

BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 12:25 am
Volunteer έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 12:09 am
Ματς για 10+ διαφορά, υπό κανονικές συνθήκες...

Σαφώς καλύτερη ομάδα μπάσκετ ο Ολυμπιακός... Κλάσεις ανώτερη ομάδα κατς οι Μονεγάσκοι... :roofl:
Αν η Μονακό είναι ομάδα ''κατς'', ο Ολυμπιακός τι είναι;
Ρε Βασιλη! Αχ ρε Βασιλη :cry:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 28, 2022 2:38 am

Όπως ξέρουν μερικοί εδώ μέσα, τα εμβόλια με διέλυσαν. Μέσα σε άλλες παρενέργειες που είχα (και πλέον έχω λίγες πια) για πάνω από ένα χρόνο, ήταν και μυικοί σπασμοί συνεχώς. Κάποιοι από αυτούς ήταν σε στομα και μάτια, ειδικά το δεύτερο με το ένα μου μάτι να "παίζει" πολλές φόρες για ώρες. Πάω στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που είναι να πληρώσω λέω στην ταμία "για δώστε μου κι αυτό που μου αρέσει", αναφερόμενος στα κουπόνια που ξέρουν ότι είμαι φανατίκλα. Έπαιζε το μάτι μου τρελά κι αυτή νόμιζε ΄΄οτι της την έπεφτα. Κάνω να βγάλω τη μάσκα να της πω ότι είναι νευρική αντίδραση κι αρχίζει να παίζει και το στόμα , σαν να της δίνω φιλάκια κλείνοντας το μάτι :D . Τέλος πάντων φεύγω, χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Καμιά εβδομάδα αργότερα πάει η Χουάνα στο ίδιο σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρουν ότι μιλάει ελληνικά γιατί πάντα της μιλάνε στα Αγγλικά. Αρχίζουν λοιπόν οι δύο ταμίες:
-Αυτή είναι η γυναίκα του πέφτουλα
- Α την καημένη
-Αμα κάνει αυτά σε μας φαντάσου στη δουλειά του τι θα κάνει
- Καλέ αυτός είναι τόσο πέφτουλας που θα την πέφτει κι όταν πάει στο ΙΚΑ

Γυρίζει η Χουάνα σπίτι και με ρωτάει "Que es PEFTULAS"; :D

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Πέμ Απρ 28, 2022 2:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Απρ 28, 2022 2:39 am

Πρωτο σχολιο, εχει πλακα να διαβαζεις τα λαιβ ποστς μετα το ματς.
Δευτερο σχολιο, οι διαιτητες ηταν κακοι αλλα οχι προκατελειμενοι, αλλα καταφεραν απο συμπτωση ισως να γυρισουν το παιχνιδι απο τους 15 ποντους.
Τριτο σχολιο, δεν τελειωσε η σειρα ακομα. Η Μονακο με το αναρχο μεν ,αλλα επιθετικα δυσκολα αντιμετωπίσιμο παιχνιδι της, αυτη την στιγμη ειναι στις 4 καλυτερες ομαδες απο τις 8 που ειναι στα πλει οφ. Θα ειναι μεγαλο επιτευγμα του ολυμπιακου να την αποκλεισει, εστω και με 3-2. Και ναι ο Ολυμπιακος ειναι επισης μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες. Πιστευω πως δυσκολα ο Ολυμπιακος θα μπορεσει στο επομενο παιχνιδι θα εχει την ενεργεια να αντιμετωπιση το υπεραθλητικο παιχνιδι των Μονεγασκων, αλλα θα ειναι επισης δυσκολο να κανουν δευτερο μπρεικ σε 5ο παιχνιδι do or die. Για μενα και τα δυο παιχνιδια που μενουν ειναι 70-30 για τον γηπεδουχο.
Και ενα τελευταιο περι αμυνας. Το μπασκετικο ξυλο ειναι οταν δερνεις μεσα στην αμυνα, το οχι μπασκετικο ειναι να δερνεις για να μην χρειαστει να παιξεις αμυνα. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3272
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Απρ 28, 2022 2:52 am

Κύριοι επικεντρωθείτε στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στη διαιτησία.

Σας ευχαριστώ

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 28, 2022 2:57 am

BillyPao έγραψε:
Ευχαριστώ, όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ο πληθωρισμός τρέχει. :)

Ο Γουόκαπ πέραν από καλύτερος αμυντικός γκαρντ της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα αναλάβει σε αυτά τα παιχνίδια, τον πλέον ταλαντούχο επιθετικό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη (αν και σήμερα έπαιξε πολύ καλά κι ως 3ρι απέναντι στον Ντουέιν τον Λαρδή ακόμα και σε φάση που ο φόργουορντ της Μονακό, πήγε να τον ποστάρει στο ζωγραφιστό) έχει και 11 πόντους μ.ο στη σειρά με 100% από το δίποντο, 38.5 από το τρίποντο, 72% από τις βολές (για τον Ολυμπιακό της σειράς αυτής, το 72% από τις βολές ιδοδυναμεί με 90% :roll: ) 4 ασίστ, 1.6 κλεψ κι 1.6 λάθη. :dribble:

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Απρ 28, 2022 3:08 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 2:57 am
BillyPao έγραψε:
Ευχαριστώ, όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ο πληθωρισμός τρέχει. :)

Ο Γουόκαπ πέραν από καλύτερος αμυντικός γκαρντ της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα αναλάβει σε αυτά τα παιχνίδια, τον πλέον ταλαντούχο επιθετικό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη (αν και σήμερα έπαιξε πολύ καλά κι ως 3ρι απέναντι στον Ντουέιν τον Λαρδή ακόμα και σε φάση που ο φόργουορντ της Μονακό, πήγε να τον ποστάρει στο ζωγραφιστό) έχει και 11 πόντους μ.ο στη σειρά με 100% από το δίποντο, 38.5 από το τρίποντο, 72% από τις βολές (για τον Ολυμπιακό της σειράς αυτής, το 72% από τις βολές ιδοδυναμεί με 90% :roll: ) 4 ασίστ, 1.6 κλεψ κι 1.6 λάθη. :dribble:
Αν μου ελεγαν να διαλεξω ενα παιχτη του Ολυμπιακου για την ομαδα μου, πρωτα αυτον θα επαιρνα και μετα τον Σλουκα. Αλλα εγω ξερεις πως εχω κολλημα με την αμυνα :D

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 28, 2022 3:23 am

Hipster έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 3:08 am
[

Αν μου ελεγαν να διαλεξω ενα παιχτη του Ολυμπιακου για την ομαδα μου, πρωτα αυτον θα επαιρνα και μετα τον Σλουκα. Αλλα εγω ξερεις πως εχω κολλημα με την αμυνα :D
κι εγώ τα ίδια. Κάπου στις αρχές Μάρτη είχα γράψει ότι είναι ο καλύτερος αμερικάνος που φέρνει η ομάδα μετά τον Κάιλ Χάινς. Είναι πολύ σύνηθες να μου βγαίνει συνειρμικά ο Χάινς, όταν βλέπω τον Γουόκαπ να παίζει.
Σημειωτέον ότι ακόμα ο Χάινς δεν έχει αποκλειστεί από σειρές των 8. Για εκεί το πάει φέτος, αλλά θα είναι ο τελευταίος που θα φταίει με τόσες απώλειες για το Μιλάνο.
Ο Γουόκαπ έχει 1 στα 1 με τη Ζάλγκιρις (μας είχαν πάρει φαλάγγι τότε) και λογικά θα το κάνει 2 στα 2.
Τέτοιοι παίκτες πάντα στην "ομάδα μου"
Φαντάζομαι ότι θα μας χτυπήσει την πόρτα ο Σάρας (ή κάποιος από τους Λάσο/Αταμάν αναλόγως τι θα γίνει με τον Λάρκιν) το καλοκαίρι. Γενικά το καλοκαίρι θα μας χτυπήσουν την πόρτα και για άλλους παίκτες.

Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Πέμ Απρ 28, 2022 4:00 am

Μη φοβάσαι b72.

Moνο ο Ντορσευ δεν έχει συμβόλαιο του χρόνου απτους βασικούς.

B2B #2

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Απρ 28, 2022 4:29 am

To ζητουμενο ηταν εστω μια νικη στο Μοντε Καρλο και ηρθε με το καλημερα, με καλο πλανο , με συγκεντρωση ,με πειστικη εμφανιση και φυσικα με τρομαχτικη συσπειρωση και αντιδραση οταν η Μονακο πηρε το μομεντουμ και κυνηγαγε την ανατροπη. Ειναι αποτελεσμα που γεμιζει τον νικητη γιατι ηταν καλυτερος για 30'+ λεπτα, γιατι εβγαλε αντιδραση και εδειξε μεταλλο οταν ο αντιπαλος επεστρεψε και γιατι εσβησε το κακο αποτελεσμα/κακη εμφανιση και το σοκ του προηγουμενου παιχνιδου.Απο την αλλη αδειαζει τον ηττημενο γιατι οπως πηρε το πλεονεκτημα το γυρισε πισω, γιατι κερδισε πολυ ευκολα το προηγουμενο παιχνιδι και ειχε το μομεντουμ της σειρας και γιατι εκανε οτι μπορουσε να παρει το ματς και παρολα αυτα δεν τα καταφερε.

Αθλητικοτητα και ταλεντο εχουν και αλλες ομαδες στην Ευρωλιγκα που ειναι εκτος 8αδας.Τρελα και παικτη/ες που μπορουν σε μια βραδια να σε σκοτωσουν εχουν και αλλες ομαδες. Και μπορει να ειναι η πιο αθλητικη και αν θελετε επιθετικα ταλαντουχα ομαδα σε σχεση με τις υπολοιπες 7 των play off, αλλα ειναι επισης μαζι την Μακαμπι απο τα πιο αδετα συνολα της 8αδας. Και σε αυτο το σημειο της σεζον το δεσιμο υπερτερει του ατομικου ταλεντου.Ειναι αγουρη ομαδα και φανηκε εξω απο τα νερα της οταν νιωθει μεγαλη πιεση, με αποδειξη το ποσο κακα σουταρε σημερα , πριν βελτιωσει τα ποσοστα της στο come back που προσπαθησε να κανει.Επισης στο τιμονι εχει εναν προπονητη που δεν εχει δειξει τιποτα σε επιπεδο Ευρωλιγκα, ποσο μαλλον σε ομαδες 8αδας που παλευουν για φαιναλ φορ.

Ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα, εχει δεμενο συνολο, πειθαρχια , ρολους, μπαρουτοκαπνισμενο προπονητη και αποδειξη ειναι η δευτερη θεση ενω στην ομαδα υπαρχουν οι Λαρε,Λουντζης,Πρι,Ζαν,Μαρτιν,Εισι που προσφερουν ολη τη σεζον απο ελαχιστα και ικανοποιητικα εως τιποτα.Και με τα προβληματα και τις αδυναμιες που εχει ως ροστερ και αμυνα που σπαει κοκκαλα μπορει να παιξει και επιθεση με θεαμα μπορει να προσφερει και αυτο το δειχνει το +/- στη φετινη Ευρωλιγκα, οπου εχουμε το καλυτερο.Ειμαστε η πιο αποτελεσματικη Hybrid ομαδα ολη τη σεζον και αυτο φαινεται και στην σειρα.Και παιχνιδι με 70π κερδισα και παιχνιδι με 87π επισης. Αυτα ειναι γεγονοτα δεν ειναι η αποψη του papp7 και του καθε papp7.

Προφανως και το παιχνιδι της Παρασκευης ειναι επικινδυνο οπως και καθε αλλο do or die για το αντιπαλο , εμεις εχουμε την πολυτελεια να ψαχνουμε 1 νικη ακομη σε 2 παιχνιδια. Ναι το καλυτερο ειναι η σειρα να τελειωσει την Παρασκευη και να γυρισουμε με την προκριση.Ας μπουμε εμεις συγκεντρωμενοι και πιστοι στο πλανο οπως σημερα και ας δουμε με την πιεση του αποκλεισμου, ποσο ομαδαρα ειναι τα ταλεντα και οι αθληταραδες της Μονακο, θα μπουν μεσα να μας παρουν φαλαγγι ή θα βλεπουν τα στεφανια δαχτυλιδια; Και αν ειναι τοσο παικταραδες και παρουν 2 σερι νικες τοτε μπραβο τους και μπραβο Ολυμπιακε που καταφερες να μας ξεγελασεις μια ολοκληρη χρονια.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 28, 2022 9:35 am

Το πρώτο ημίχρονο δεν το είδα, ελάχιστα, οπότε δεν έχω εικόνα για να κρίνω.
Στο δεύτερο που παρακολούθησα, μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι πιο ομάδα απο την Μονακό. Θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι όταν πήρε προβάδισμα 13 πόντων, αλλά επαθε μπλακ αουτ και η Μονακο με σερι ποντους εφερε το ματς στα ισια. Απο κει και μετα ομως, με την Μονακο να εχει το μομεντουμ του αγωνα,ο τροπος που διαχειριστηκε τις επιθεσεις της ηταν τραγικος,παραλληλα ο Ολυμπιακος εβγαλε καλες αμυνες, με αποτελεσμα τραγικες προσπαθειες απο τους Μονεγασκους με πρωτο ολων τον Τζειμς που ηταν εκτος τοπου και χρονου, με αποκορυφωμα το αδιανοητο και ,επιπεδου παιδικου,φαουλ που εκανε στον Βεζενκοφ και τον εστειλε στις βολες.(λιγο πριν αν θυμαμαι καλα χανει κομβικο αμυντικο ριμπαουντ η Μονακο, που οδηγησε σε βολες του Ολυμπιακου).
H Μονακο οταν ζορισαν τα πραγματα στο τελος τα εκανε σαλατα, δειγμα του ειναι μεν ανταγωνιστικη και οχι ευκολος αντιπαλος, αλλα δεν ειναι ομαδα με χαρακτηρα για να ανταπεξελθει στα δυσκολα.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 28, 2022 9:38 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 2:38 am
Όπως ξέρουν μερικοί εδώ μέσα, τα εμβόλια με διέλυσαν. Μέσα σε άλλες παρενέργειες που είχα (και πλέον έχω λίγες πια) για πάνω από ένα χρόνο, ήταν και μυικοί σπασμοί συνεχώς. Κάποιοι από αυτούς ήταν σε στομα και μάτια, ειδικά το δεύτερο με το ένα μου μάτι να "παίζει" πολλές φόρες για ώρες. Πάω στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που είναι να πληρώσω λέω στην ταμία "για δώστε μου κι αυτό που μου αρέσει", αναφερόμενος στα κουπόνια που ξέρουν ότι είμαι φανατίκλα. Έπαιζε το μάτι μου τρελά κι αυτή νόμιζε ΄΄οτι της την έπεφτα. Κάνω να βγάλω τη μάσκα να της πω ότι είναι νευρική αντίδραση κι αρχίζει να παίζει και το στόμα , σαν να της δίνω φιλάκια κλείνοντας το μάτι :D . Τέλος πάντων φεύγω, χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Καμιά εβδομάδα αργότερα πάει η Χουάνα στο ίδιο σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρουν ότι μιλάει ελληνικά γιατί πάντα της μιλάνε στα Αγγλικά. Αρχίζουν λοιπόν οι δύο ταμίες:
-Αυτή είναι η γυναίκα του πέφτουλα
- Α την καημένη
-Αμα κάνει αυτά σε μας φαντάσου στη δουλειά του τι θα κάνει
- Καλέ αυτός είναι τόσο πέφτουλας που θα την πέφτει κι όταν πάει στο ΙΚΑ

Γυρίζει η Χουάνα σπίτι και με ρωτάει "Que es PEFTULAS"; :D
πεθανα αδερφεεεεεε η συζυγος ειναι ιταλιδα και καποιες φορες γυριζει σπιτι με παρομοιες αποριες ...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”