2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 28, 2022 3:42 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 3:37 am

Πολύ σωστή αναλογία. Ούτε και στην περίπτωση του Σφαιρόπουλου του έχω προσάψει κάτι. Εμείς καλά τα λέμε, αλλά αυτοί παίζουν τη θέση τους. Αν τραυματιζόταν ο Ουόλτερς ξέρουμε όλοι τι θα έλεγαν οι πολλοί: τι μας τον έφερε το σακάτη, δεν το ήξερε ότι κάθε τρεις και πέντε είναι τραυματίας, πόσα να τσέπωσε από τη μίζα, κλπ. Καλά έκανε κι έψαξε άλλη λύση. Για τον Πέρι είχα πολλές ελπίδες -όπως και πολλοί εδώ μέσα- αποδείχθηκε τουλάχιστον ανεπαρκής. Για το Φέρελ, πραγματικά ανεξήγητη μη χρησιμοποίηση και αποπομπή, αυτά ναι, να του τα χρεώσω.
Συμφων'ώ σε όλα, αλλά να προσθέσω κάτι που λέγαμε και το καλοκαίρι. Ο Πέρι δεν έπρεπε να έρθει για πρώτος αλλά για δεύτερος ή έστω για μισό- μισό. Έτσι κάηκε και δεν είδαμε αν τελικά μπορεί ή όχι να σταθεί στην Ευρωλίγκα. Η εικόνα του έδειξε πως όχι, αλλά πιθανά τον αδικεί. Δύσκολο να το μάθουμε γιατί δεν τον βλέπω να ξαναδοκιμάζει στην Ευρωλίγκα.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 28, 2022 4:06 am

Αν θέλουν να δώσουν τη παραμικρή ελπίδα στους φίλους του παο, που έχουν υπομείνει τοσα και τόσα τα τελευταία χρόνια.. τοτε εκει στη ΚΑΕ όπως άλλαξαν Jovic με Siva να αλλάξουν και τον Evans με τον Bolomboy, που δεν πρόκειται να γυρίσει Τσκα, με συμβόλαιο 1+1. Εκεί ναι, θα πω πως κάτι κινείται.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 28, 2022 5:43 am

Ηρθε ο σπασικλας. :twisted:
Peyton Siva
Ειναι ποιντ γκαρντ (καλο αυτο)
Ειναι κοντος (κακο αυτο)
Ειναι μετριος σουτερ απο το τριποντο.
Ηταν αλλαγη του βετερανου (λογο και τραυματισμων) Γκρειντζερ περσυ στην Αλμπα.
Δεν βρηκε συμβολαιο σε καμια ομαδα Euroleague φετος εν αντιθεση με Γκρειντζερ αλλα και τον Λο που μοιραζοντουσαν περσυ την θεση και κατεληξε στην Νεα Ζηλανδια !!!
Η ομαδα του στο πρωταθλημα Αυστραλιας ειναι τελευταια πανηγυρικα!!! (5-23)
Αρεσει στον Πιτινο. Σιγα τα ωα, και ο Ραουτινς του αρεσε μην πω και τον Κιλπατρικ γιατι αυτος καπως επαιξε.
Συμπερασμα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα, αλλα οχι οτι θα αλλαξει και τις ισορροπιες.
Συμπερασμα νουμερο 2. Ο πνιγμενος Αργυρης, απ τα μαλλια του πιανεται. Ολο για μεταγραφαρες διαβαζουμε και καταληγει στον Σιβα (αν δεν εριξαν κι αυτου το ονομα να δουν αντιδρασεις). Καλα που δεν πηρε και τον Μουντι της Λαρισας. Ενα δυο μηνες να βγει η σεζον και μετα Bye-bye love
Bye-bye happiness.....
Ξαναλεω, σοβαρος παιχτης για ενα μηνα δεν θα ερθει στον Παναθηναικο οπως επισης και σοβαρη ομαδα δεν αλλαζει τα παντα πριν τα πλει οφ. Αυτες ειναι κινησεις DPGδηκες...
Θα περασει ο Ολυμπιακος την Μονακο του Μαικ Τζειμς με αλλαγη τον Παρις Λι (αμα την περασει) και θα κολλησει στον Πειτον Σιβα! Τι λεμε τωρα; :sorry:
Μετα θα τους διωξει ολους γιατι απετυχαν να παρουν το πρωταθλημα :roofl:

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Απρ 28, 2022 6:15 am

Αν όντως τον πήραμε, θα υπάρχει παίκτης να κατεβάζει τη μπάλα με συνέπεια. Πέραν τούτου, τα στατιστικά του είναι τόσο κακά για το επίπεδο που παίζει, που είναι ανησυχητικό. Φαντάζομαι ότι το μπάτζετ για μεταγραφές είναι "πάρε 30 χιλιάρικα για ένα μήνα και θα έχεις να λες ότι έπαιξες και στον Παναθηναϊκό". Μου θυμίζει κάποτε που είχε κλείσει ο Πεδουλάκης το Ράιτ από κάποια γερμανική με 40 χιλιάρικα (για μισή σεζόν) και άργησε να έρθει 2 εβδομάδες διότι διαπραγματευόμασταν το μπάι άουτ των 20 χιλιάδων. :cry:

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Απρ 28, 2022 4:47 pm

Η μεταγραφή του Σίβα μοιάζει τελειωμένη. Λογικά αντι του Γιόβιτς τον οποίο μάλλον δεν θα θυμόμαστε καν με πράσινη φανέλα μέχρι τους τελικούς.

Τρολλ 1. Ρε Άρτζι πάλι ο Ρικ σου κάνει τις μεταγραφές; Μεγάλη επιτυχία η πρώτη φορά....

Τρολλ 2. Ο Βόβορας είτε έχει πίσω του τον Φράνκι και το ΔΔ, είτε τον Πέδουλα ένα πράγμα θέλει και ζητάει. Άσσο κάτω από 1,85. Τελεία και παύλα. Από πέρυσι τον ψάχνει και μάλλον τον βρήκε.

Στα περισσότερο σοβαρά πάντως, ο Σίβα είναι πολύ καλή κίνηση για τέτοια εποχή. Είναι ο ιδανικός; Σε καμία περίπτωση. Είναι από ψηλό (χεχε) ράφι; Ούτε. Αλλά είναι παίχτης με εμπειρία Ευρολίγκας. Με πολύ καλές χρονιές σε αυτό το επίπεδο μέχρι πέρυσι (και όχι πριν 3-4 χρόνια ξέρω 'γω). Κανονικότατος άσσος που δημιουργεί και οργανώνει. Χωρίς τραυματισμούς. Και με 2 τυρόπιτες μισθό εμφανίστηκε. Συν ότι στην ουσία παίρνει τη θέση του κανένα.
Και επειδή Πάνγκος, Ουοναμέικερ και σία είναι όνειρα θερινής νυκτός για πολλούς λόγους, δεν έχω διαβάσει κάνενα καλύτερο και πιο ταιριαστό παίχτη για αυτή την εποχή πουθενά.

Τα νούμερα του στην Αυστραλία δεν είναι ιδιαίτερα καλά βέβαια αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζεται εκεί.

Όπως και να 'χει σε σχέση με πέρυσι που πάλι άσσο ψάχναμε και πήραμε 2άρι, τουλάχιστον βλέπουμε μια κάποια λογική. Γιατί 2 χρόνια τώρα την έχουμε χάσει. Να δούμε μήπως γίνει και καμιά κίνηση για 4-5άρι μπας και αποφύγουμε τη σκούπα στους τελικούς.

Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Παρ Απρ 29, 2022 1:32 am

A.CAB II έγραψε:
Πέμ Απρ 28, 2022 4:47 pm
Χωρίς τραυματισμούς.
Είχε πάντως έναν φέτος.
He suffered a grade 2 hamstring tear in the second game of the season was ruled out for up to eight weeks
αλλά τελικά επέστρεψε σε 4 βδομάδες, αρχές Γενάρη. Απ' ότι είδα πάντως στα τελευταία του παιχνίδια στο ΝΒL δεν φαινόταν το ίδιο εκρηκτικός με πέρυσι, μάλλον δύο ταχύτητες κάτω, ενώ και το σουτ του φαίνεται αναξιόπιστο. Θα τον δούμε λοιπόν από κοντά, μακάρι να βοηθήσει.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 29, 2022 7:28 am

K.Evans-McIntyre
Nedovic-Macon
Π.Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Μαντζουκας
Cavanaugh-Χουγκαζ
Kyle Alexander
Παπαγιαννης-Καββαδας

Μωραιτης

(Αβδαλας-Σαμοντουροφ)

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 29, 2022 10:08 am

Εγώ που είμαι λίγο απαισιόδοξος με αυτά που έχω δει, βλέπω να πηγαίνουμε για άλλη μια χρονιά καψίματος μικρών.

Έχουμε Μαντζούκα, Χουγκάζ και λένε θέλουμε να πάρουμε και τους 2 Καλαιτζάκηδες.
Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε να πάρουμε και κανέναν άλλο μικρό πχ Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά πες αυτούς τους 4.
Δεν αναφέρω Αβδάλα, Σαμοντούροφ γιατί είναι μικροί και πες θα κάνουν προπονήσεις με την αντρική ομάδα και θα παίζουν με το εφηβικό.

Υπάρχει πλάνο αξιοποίησης Μαντζούκα, Χουγκάζ και των 2 Καλαιτζάκηδων αν τους πάρουμε;
Με ποιον προπονητή;
Θα είναι έστω 12αδα ή θα πάρουμε 7-8 ξένους αμφιβόλου ποιότητας πάλι;

Και έστω ότι είναι 12αδα, θα παίρνουν καθόλου χρόνου ή θα έχουμε έναν προπονητή που επειδή φοβάται για τη θέση του θα παίζει με 8-9 παίκτες ακόμα και στην Α1;

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Απρ 29, 2022 10:48 am

pan24 έγραψε:
Εγώ που είμαι λίγο απαισιόδοξος με αυτά που έχω δει, βλέπω να πηγαίνουμε για άλλη μια χρονιά καψίματος μικρών.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε να πάρουμε και κανέναν άλλο μικρό πχ Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά πες αυτούς τους 4.
Δεν αναφέρω Αβδάλα, Σαμοντούροφ γιατί είναι μικροί και πες θα κάνουν προπονήσεις με την αντρική ομάδα και θα παίζουν με το εφηβικό.

Υπάρχει πλάνο αξιοποίησης Μαντζούκα, Χουγκάζ και των 2 Καλαιτζάκηδων αν τους πάρουμε;
Με ποιον προπονητή;

Και έστω ότι είναι 12αδα, θα παίρνουν καθόλου χρόνου ή θα έχουμε έναν προπονητή που επειδή φοβάται για τη θέση του θα παίζει με 8-9 παίκτες ακόμα και στην Α1;
Ισως το πλανο για του χρονου να ειναι να γεμισουμε το ροστερ με Ελληνες οι οποιοι θα ειναι και νεοι για να εχουν την προοπτικη και την διψα να εξελιχθουν αλλα και για να δινουν πολυ ενεργεια, ενω ταυτοχρονα οι ξενοι που θα παρουμε θα ειναι αυστηρα 6 και οι 4 απο αυτους θα ειναι μεγαλα συμβολαια (εννοω 700-800).

Εγω ειμαι απολυτα υπερ αυτου του πλανου (αλλωστε αυτο εγραφα και τον προηγουμενο καιρο για το τι πλανο θελω να ακολουθησουμε), αρκει φυσικα οι ξενοι να μην ειναι περιδες για βασικοι και οκαροεβανς για ψηλοι. Δεν ξερω αν θα παρουμε τους 2 καλαιτζακηδες και τον μωραιτη και τον κωστα και τον μητρου, αλλα μερικους απο αυτους ναι. Λογικα ο Γ. Καλαιτζ θα μεινει για nba, αλλα αν αποκτηθουν και οι 2 λογικα δεν θα ερθει ο μωραιτης και θα ερθουν για την θεση των μποχω-ρος.

Για τον Σιβα τωρα, δεν τρελενομαι, δεν ταιριαζει στην ομαδα, αλλα ταιριαζει και κανενας σε αυτο το ροστερ που εχουμε; Αυτο που ζηταμε απο τον ασσο που χρειαζομαστε ειναι τα παντα, δηλαδη θελουμε τοπ παικτη στο στυλ του Ουαναμεικερ ας πουμε. Οτι και να φερεις με νεντο-μεικον θα ειναι τρυπα στην αμυνα και επειδη τετοια εποχη δεν κυκλοφορουνε ψηλοι ασσοι και αθλητικοι και αμυντικαρες, το οτι εφερες τον Σιβα δεν ειναι κακη επιλογη.

Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι ασσος. Το θεμα ειναι με ποιους θα τους συνδυασεις? Με νεντο ή μεικον δεν βγαινει, πρεπει να ειναι στο 2 μποχω ή ρος ή παπι για να παιζει ο σιβα, αλλιως θα τα τρωμε απο παντου.

ΥΓ Τον Χουγκαζ παντως δεν τον βλεπω να μπορει απο του χρονου. Δεν ξερω πως θα τον εξελισουμε αλλα δεν φαινεται να εχει την προοπτικη για να παιξει Ευρωλιγκα. Ισως αλλη μια χρονια δανεικος και να δουλευει μονο σουτ και βαρη, ωστε να γινει ενα αθλητικο στρετς 4 καποια στιγμη, να ειναι η καλυτερη λυση και για μας και για αυτον.

tarp7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 29, 2022 11:08 am

Ο σίβα δεν κάνει ούτε για δεύτερος για ομάδα που θέλει να έχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο στην ευρωλίγκα, γιατί διαβάζω πάλι μπούρδες από ρεπόρτερ του ΠΑΟ (ότι μπορεί να μείνει ως δεύτερος του χρόνου) εκτός κι αν ο στόχος είναι να βγει 15ος του χρόνου .
Το μοντέλο που γράφει τρείσυ μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα και να έχει ο ΠΑΟ μια αξιοπρεπή ομάδα.

Υ.Σ. Του χρόνου αν παίζουν ευρωλίγκα μπολόνια και βαλένθια χωρίς αύξηση του μπάτζετ σας πάλι δύσκολα θα είναι τα πράγματα

basket72
Reactions:

Παρ Απρ 29, 2022 11:21 am

Ο Σίβα της πρώτης χρονιάς ήταν μέχρι και για πρώτος ή έστω μισό-μισό. Παίκτης που κάρφωνε με επιτόπιο, που έβλεπε τους συμπαίκτες τους με πραγματικά καλή πάσα και πολλή πίεση στην μπάλα. Μετά είχε έναν τραυματισμό κι ήταν εμφανής η διαφορά στην απόδοσή του. Έκτοτε ψιλό- χάθηκε κάπου στην Ωκεανία. Δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά, από την άλλη, πάντα ελπίζει κανείς ότι μπορεί να έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς και να ψάχνει για μια "επανεκκίνηση".
ΊΔωμεν.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Απρ 29, 2022 12:11 pm

Ο Σιβα ειναι καλος παίκτης. Στα χρονια του στην Αλμπα ηταν σουπερ. Για την κατασταση που βρισκομαστε και για την εποχη που δεν υπαρχουν επιλογες,ειναι πολυ καλη προσθηκη,κυριως γιατι στην θεση αυτη εχουμε τον κανενα. Ειναι κανονικος πλευμεικερ,καλη πασα, σκοραρει, απο σουτ θα τον ελεγα ασταθη,γιατι στο eurocup εγραφε 45% ενω στην ευρωλιγκα 31%. Το κακο του ειναι οτι ειναι κοντος,αλλα ειναι γερο σκαρι για το υψος του,εχει αθλητικοτητα,στην πιεση πανω στην μπαλα ειναι καλος,αμυντικα θελω να πιστευω οτι θα ειναι αξιοπρεπης. Καλη προσθηκη για την εποχη,μπορει να ειναι και μελος του επομενου ροστερ σαν δευτερη λυση,αν δειξει οτι βρισκεται σε καλη κατασταση.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 29, 2022 12:24 pm

Εγω παντως δεν θα τον ηθελα για δευτερο του χρονου. Εκτος απο το οτι δεν ταιριαζει στην ομαδα μας (ειδικα να μεινουν νεντο-μεικον), ειναι και ενας παικτης που καθε χρονο θα ειναι και χειροτερος. Δεν το θελουμε εμεις αυτο στην ομαδα μας καθολου. Επισης, δεν θελω να εχουμε παικτες που ειναι τρυπες στην αμυνα. Εχουμε ηδη τον νεντο που οπως ειπαμε δεν φευγει, συν τον μεικον, αν μεινει και ο σιβα θα αναπολουμε περι (περσι ελεγα θα αναπολουμε μπεντιλ :lol: )

Αμυνα-αθλητικοτητα-σουτ-σκληραδα. Αυτα πρεπει να εχουμε σε μεγιστο βαθμο αν θελουμε να φτιαξουμε μια καλη βαση για να χτισουμε μια ομαδα. Με κοντους και αδυναμους παικτες που προερχονται απο τραυματισμους και εχουν περασει τα καλα τους χρονια προ πολλού δεν κανουμε δουλεια και παλι θα μεινουμε με περιδες, οκαρους και γιοβιτς.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 29, 2022 1:22 pm

Tracy Mac έγραψε:
pan24 έγραψε:

Με ποιον προπονητή;

Ισως το πλανο για του χρονου να ειναι να γεμισουμε το ροστερ με Ελληνες οι οποιοι θα ειναι και νεοι για να εχουν την προοπτικη και την διψα να εξελιχθουν αλλα και για να δινουν πολυ ενεργεια, ενω ταυτοχρονα οι ξενοι που θα παρουμε θα ειναι αυστηρα 6 και οι 4 απο αυτους θα ειναι μεγαλα συμβολαια (εννοω 700-800).

Εγω ειμαι απολυτα υπερ αυτου του πλανου (αλλωστε αυτο εγραφα και τον προηγουμενο καιρο για το τι πλανο θελω να ακολουθησουμε), αρκει φυσικα οι ξενοι να μην ειναι περιδες για βασικοι και οκαροεβανς για ψηλοι. Δεν ξερω αν θα παρουμε τους 2 καλαιτζακηδες και τον μωραιτη και τον κωστα και τον μητρου, αλλα μερικους απο αυτους ναι. Λογικα ο Γ. Καλαιτζ θα μεινει για nba, αλλα αν αποκτηθουν και οι 2 λογικα δεν θα ερθει ο μωραιτης και θα ερθουν για την θεση των μποχω-ρος.

Για τον Σιβα τωρα, δεν τρελενομαι, δεν ταιριαζει στην ομαδα, αλλα ταιριαζει και κανενας σε αυτο το ροστερ που εχουμε; Αυτο που ζηταμε απο τον ασσο που χρειαζομαστε ειναι τα παντα, δηλαδη θελουμε τοπ παικτη στο στυλ του Ουαναμεικερ ας πουμε. Οτι και να φερεις με νεντο-μεικον θα ειναι τρυπα στην αμυνα και επειδη τετοια εποχη δεν κυκλοφορουνε ψηλοι ασσοι και αθλητικοι και αμυντικαρες, το οτι εφερες τον Σιβα δεν ειναι κακη επιλογη.

Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι ασσος. Το θεμα ειναι με ποιους θα τους συνδυασεις? Με νεντο ή μεικον δεν βγαινει, πρεπει να ειναι στο 2 μποχω ή ρος ή παπι για να παιζει ο σιβα, αλλιως θα τα τρωμε απο παντου.

ΥΓ Τον Χουγκαζ παντως δεν τον βλεπω να μπορει απο του χρονου. Δεν ξερω πως θα τον εξελισουμε αλλα δεν φαινεται να εχει την προοπτικη για να παιξει Ευρωλιγκα. Ισως αλλη μια χρονια δανεικος και να δουλευει μονο σουτ και βαρη, ωστε να γινει ενα αθλητικο στρετς 4 καποια στιγμη, να ειναι η καλυτερη λυση και για μας και για αυτον.
Το μοντέλο Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, 4 καλοί ξένοι, 2 ξένοι λαχεία και μικροί μου αρέσει στην θεωρία.
Για να πιάσει θα πρέπει να πετύχουν οι επιλογές των 4 τουλάχιστον ξένων, να ταιριάζουν μεταξύ τους παικτικά και να υπάρχει προπονητής που να τους δέσει όλους αυτούς.
Δύσκολο να τα πετύχουμε.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 29, 2022 2:58 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Απρ 29, 2022 1:22 pm
Tracy Mac έγραψε:

Το μοντέλο Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, 4 καλοί ξένοι, 2 ξένοι λαχεία και μικροί μου αρέσει στην θεωρία.
Για να πιάσει θα πρέπει να πετύχουν οι επιλογές των 4 τουλάχιστον ξένων, να ταιριάζουν μεταξύ τους παικτικά και να υπάρχει προπονητής που να τους δέσει όλους αυτούς.
Δύσκολο να τα πετύχουμε.
Μπορουμε ομως να ακολουθησουμε και καποιο αλλο πλανο περα απο αυτο; Να παρουμε παλι εμπειρους ελληνες τυπου κασελ-καβαδδα-μποχω (ή ακομα και τους ιδιους) να παρουμε 7 ξενους των 500 χιλ και οι μισοι να ειναι σιγουρη αποτυχια; Δεν νομιζω!

Το μοντελο πρεπει να ειναι 5-6 πολυ καλοι παικτες, 3-4 ακομα καλοι για ρολιστες (2 ξενοι και 2 ελληνες) και απο κει και περα για βαθος παγκου μικροι σε ηλικια ελληνες (μαντζουκας, καλαιτζακηδες κλπ). Πρεπει να δημιουργησουμε μια ομαδα με καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστηκα (αμυνα-αθλητικοτητα-σουτ-δυναμη) και να εχουμε παικτες που και φιλοδοξοι ειναι και θελουν να κανουν το βημα παραπανω και φυσικα εξελίσοντε. Με την καταλληλη δομηση φυσικα.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο απο αυτο το πλανο, εκτος αν θελουμε παλι να γεμισουμε με οκαροεβανς, δηλαδη παικτες που ειτε δεν ειναι για αυτο το επιπεδο ειτε καθε χρονο γινονται και χειροτεροι.

1. Γκος, Ραντεμπο, Μωραιτης
2. Νεντο, Μητρου ή Μεικον
3. Παπι, Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4. Βασικο 4αρι αθλητικο με σουτ, Χουγκαζ
4-5. Μπεντιλ
5. Παπαγιαννης-Κωστας

Ενα ροστερ σε αυτο το στυλ με περιπου ιδιο μπατζετ με φετος (λιγο μεγαλυτερο) μια χαρα θα χτυπαει 8αδα (ως αουτσαιντερ αρχικα). Και φυσικα μπορει να αποκτηθει και καποιος σουτερ στο 2-3 αν κριθει απαραιτητο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”