Πλησιάζει η ώρα του αγώνα...
Ο Μάρτιν δεν ξέρω αν σήμερα θα είναι διαθέσιμος αλλά και να είναι δεν νομίζω να αγωνιστεί ιδιαίτερα, από την regular είχε δείξει ότι δεν ματσάρει καλά με τους ψηλούς της Μονακό.
Μερικά στατιστικά
Ο Σλούκας σουτάρει με τα εξαιρετικά 76,7%, 46,5%, 90% σε δίποντο, τρίποντο, βολές! Παρ' όλη την πίεση που δέχεται σε όλο το παιχνίδι και που τον έχει οδηγήσει σε 4 λάθη μ.ο.
Ο Φαλ σουτάρει με 90% στα δίποντα! Εντάξει είναι λίγο παραπλανητικό γιατί έχει 8/9 δίποντα σε τρία παιχνίδια αλλά δείχνει πόσο σωστά διαβάζουμε το παιχνίδι.
Ο Γουοκάπ σουτάρει με το εξαιρετικό 38,5% στα τρίποντα με 5/13 συνεχίζοντας αυτό που έκανε όλη την regular (αστειεύομαι)
Ο Βεζέ σουτάρει πολύ καλά εκτός έδρας με 4/9 και 0/3 στο εντός. (όπως με συμφέρει

)
Επιθετικά ο Ντόρσεϋ μας τα χαλάει σε σχέση με τα αναμενόμενα έχοντας 38,9%, 26,7%, 30% σε δίποντα, τρίποντα, βολές, τον έχει βγάλει νομίζω από τα νερά του το σκληρό παιχνίδι της Μονακό, όμως δεν κρύβεται, παίρνει προσπάθειες και νομίζω μας χρωστάει δύο καλά επιθετικά παιχνίδια, επειδή σήμερα θα νικήσουμε ούτως ή άλλως μπορεί να τα ..αφήσει και για το F4.
Ο Παπανικολάου επίσης σουτάρει φρικτά με 2/11 και επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας δεν τον βλέπω να μπορεί στην σειρά να αλλάξει αυτό, τουλάχιστον ας τα δώσει όλα στην άμυνα όπως ξέρει.