Reaper έγραψε: ↑Παρ Απρ 29, 2022 11:48 pm
Τιποτα.
Ελπιζω μην καταληξουμε παλι στο σουτ στο game 5 με τη...Μονακο.
Τα αποσιωπητικά πριν την λεξη Μονακο τιακριβώς σημαινουν; Οτι ειναι καμιά ομάδα του πεταματού ή οτι ειμαστε σε τέτοια διαφορά δυναμικότητας που έπρεπε να κάνουμε περίπατο;
Νομιζω επιμενουν πολλοί φιλοι της ομάδας να θεωρουν οτι η Μονακό είναι εύκολη υπόθεση και οτι θα επρεπε ξέρω γω να την καθαρίσουμε με σκουπα ή αντε με καμιά ήττα στον ποντο βαρια βαρια. Μεγα λάθος κατά την γνώμη μου για μια άκρως επικινδυνη ομάδα που ναι, παίζει τελικά και άμυνα!!
Το κρίμα είναι οτι ετσι οπως πήγε το ματς θα μπορουσαμε να το παρουμε, ήταν στα χερια μας. Δυατυχώς πάμε σε 5ο παιχνίδι που σιγουρα ολα μπορούν να συμβούν. Δεν μας αρέσει η εξέλιξη, προτιμουσαμε να τελειωσει απόψε η προκριση αλλά δεν ηταν καθολου εύκολο και νομιζω οτι συνολικά τα πήγαμε εξαιρετικά στα δυο παιχνίδια στην Γαλλία.
Ο Σλουκας κάνει εκπληκτικές εμφανισεις. Μακαρι να είναι στο ιδιο mood και στο 5ο παιχνίδι. Επισης μο5 άρεσε η aggressive στάση του Παπανικολάου μέσα στο παιχνίδι, δειχνει ηγετικά στοιχεία.
Ο Τζέημς προσπάθησε με τα τρελά του στο τέλος να μας το δωσει το ματς αλλά οι επιθςτικές επιλογές του Μπέηκον και η άμυνα του Λι μας το στέρησαν.
Πάμε για το τελευταίο παιχνίδι της ευρωπαικης μας χρονιάς στο ΣΕΦ και αν διατηρησουμε το καλό προσωπο αυτής της εβδομάδας νομίζω οτι οι πιθανοτητες είναι ελαφρώς υπερ μας.
Υ.Γ.: Η απουσία του Μάρτιν κοστιζει πολύ στην ομάδα. Να συνυπολογιστεί αυτό στην προσπάθεια μας και να μην αρχισουμε τις παράλογες γκρινιες.