yorgos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 12, 2022 10:57 am
Άμα ξαναπώ ότι η Δύση είναι για κλάματα θα με πείτε πουτινικό.
Κοιτα , εγω ειμαι φαν του ευρωπαικου μπασκετ και θεωρω το ΝΒΑ λιγο τσιρκολοκατασταση. Οποτε καταλαβαινω να σ αρεσουν οι ομαδες της ανατολης που παιζουν καλη αμυνα (Μπακς, Σελτικς, Μαιαμι) . Αν θες και για μενα ειναι πολυ πιο κοντα στα ευρωπαικα στανταρς αυτο το ειδος μπασκετ και το εκτιμω. Αλλα αν θελω να δω τετοιο μπασκετ θα δω φαιναλφορ γιουρολιγκ που το παιζουν καλυτερα.
Αυτο το απολυτο μοσιον που παιζουν οι γουοριορς με τις αποστασεις, το πασινγκ γκειμ και το σουταρουμε απ οπου μας ερθει και παιζουμε στην αμυνα με 2 φοργουορντ και ας εχουμε απεναντι, Γιοκιτς ή Αντεντοκουμπο ή Εμπιντ κλπ κλπ επισης το εκτιμω. ΕΙναι πραγματικα αυτο που προσδιοριζει ο ορισμος γιουνικορν που χρησιμοποιουν στο ΝΒΑ. Ή αλλιως one of a kind.
Πιστευω δε πως οι Γουοριορς θα κανουν περιπατο αυριο με τους Γκριζλς (μονο απ αυτους εξαρταται μεσα στο Φρισκο) ή σε αλλη περιπτωση θα χασουν και τα δυο που μενουν και θα αποκλειστουν, οποτε οι Σανς θα εχουν εναν ευκολο τελικο. Παντως ακομα και με Σανς πρωταθλητες δυσης οι ανατολικοι θα τα βρουν σκουρα.
Το Μαιαμι ειδικα πιστευω πως δυσκολα θα τα βγαζε περα με Σανς ή Γουοριορς. Το διο θα ελεγα και για τους Μπακς αν δεν ειχαν το σκυλι του πολεμου τον Γιαννη. Οι Σελτικς θα δυσκολευαν πιθανον αρκετα και τους δυο, γιατι εκτος της αμυνας εχουν και επιθετικα ταλεντα (Τειτουμ και Μπραουν ) που αμα ειναι στην μερα τους δεν τους σταματαει τιποτα.
Και τελος πουτινικο αποκλειεται να σε ελεγα απ οτι εχω δει, πιο πιθανο να σε ελεγα ευροατλαντιστη