Noμίζω ότι ο Bud θα πρέπει να γυρίσει στις αρχές του 1ου παιχνιδιού:
- καλύτερο γυρισμα της μπαλας στην επίθεση και υπομονή
Δύο τάιμ άουτ που είδα, αυτό ακριβώς τους έλεγε, αλλά το θέμα είναι μάλλον πνευματικό. Ο Γιάννης πχ του πρώτου γκέιμ έπαιζε πολύ συγκεντρωμένα και χωρίς παρορμήσεις, δε συνέχισε έτσι.
- να βάλει τον καρτερ να πιέσει στην μπαλα που το κανει καλα
Ναι, αλλά θα πρέπει να βγάλει το Χόλιντεϊ που κάνει τη διαφορά πίσω και πολύ συχνά και στην επίθεση.
- να μην αφηνεί τους μπακς μόλις πάρουν διαφορά 10 πόντων να κατεβάζουν μπάλα και να σουτάρουν 3ποντα
Welcome to the NBA, where incredible happens

. Νομίζω οι κορυφαίοι στο να κάνουν αρλούμπες όταν προηγούνταν με 20π ήταν οι Τίμπεργουλβς

. Αν δεν ήταν ΝΒΑ θα νόμιζα ότι ήταν στημένο, δε γίνεται επαγγελματικές ομάδες να μη σκέφτονται τα απλά, αλλά είπαμε, welcome to the NBA.
- να προσέξουν τα φαουλ και να παίξουν με το πιο ψηλό σχημα.
Κυρίως με το ψηλό παίζουν, αλλά το πρόβλημα ακριβώς τα φάουλ είναι, μοιραία θα φορτωθείς. Αν προσθέσεις και το mental block που τρώνε, επιδεινώνεται το πράγμα. Ας πούμε από τα φάουλ του Γιάννη στο προηγούμενο ματς τα 4 ήταν απαράδεκτα σε πνευματικό επίπεδο.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται ο Ιμπάκα πάνω στο Χορφορντ.
Ο Χόρφορντ πια βγαίνει και σουτάρει με μεγάλη συνέπεια, δεν μπορεί να ακολουθήσει εκεί ο Ιμπάκα, δε στρίβει ούτε με κλαρκ. Στη δε επίθεση είναι liability πια, δυστυχώς.
Οι σελτικς παίζουν με 8 παίκτες (7 χωρίς τον Σμαρτ) πιστεύω ότι ο bud μπορεί να χρησιμοποιήσει άνετα 9 παίκτες στο ροτείσον του χωρίς τον μιντελτον.
[/quote]
Δεν ξέρω γιατί δεν παίζει περισσότερο ο Νουόρα, είναι παίκτης που ούτε στην άμυνα είναι κακός, ούτε του λείπει το σουτ μπροστά ώστε να λειτουργεί ανασταλτικά στο spacing, που οι Μπακς χρειάζονται περισσότερο από οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ. Τώρα ο Θανάσης, ο Ιμπάκα, ο Βιλντόσα και τ' άλλα παιδιά δύσκολα μπορούν να σταθούν απέναντι στην επτάδα της Βοστώνης νομίζω. Δεν τους έχουμε δει και επαρκώς βεβαίως.