2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1498
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 24, 2022 1:12 pm

Αφου αποχωρει Λιβιο,αν την κανει και ο Χασαν,εγω μονο με Τζον Μπραουν θα παω αεροδρομιο :cool:
Δυστυχως ομως διαβαζω κατι ασχημα σεναρια για Μονακο :mad:

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 24, 2022 1:15 pm

Προσωπικά για Μιλουτίνοφ το βρίσκω υπερβολικά δύσκολο έως ανέφικτο...

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον basket72.
Δύο αλλαγές χρειαζόμαστε στις θέσεις των Acy και Livio. Ένα 3-4άρι κι ένα 4-5άρι.
Έναν Γουίλιαμ Χάουαρντ κι έναν Τζόρνταν Μίκυ για να μιλήσουμε και με ονόματα :wink:
Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά για τον τελευταίο, ας στραφούμε σε κάτι πιο οικονομικό (Μπεντιλ ίσως?)

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ερωτηματικά, ο Ντόρσεϊ και ο Μάρτιν.
Θα σταθώ λίγο στον δεύτερο και θα πω ότι τον υγιή Μάρτιν δεν τον αφήνεις ελαφρά την καρδία...το θέμα είναι να είναι υγιής.

0
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 1:33 pm

Leo_98 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 1:15 pm

Έναν Γουίλιαμ Χάουαρντ κι έναν Τζόρνταν Μίκυ για να μιλήσουμε και με ονόματα :wink:
Μας φαντάζεσαι με αυτούς τους 2; Να παίζουμε με ευέλικτο σχήμα και με σουτ από τις 5 θέσεις, αλλά και ψηλό με Χάουαρντ στο 3, Μίκι Μάους :P στο 4 και τον Φαλ στο 5; Απαγορευμένη ζώνη θα ήταν η ρακέτα μας.

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 3:07 pm

Τι θα λέγατε για Billy Baron αντί Dorsey? Εγώ είμαι οριακά θετικός.

0
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 3:17 pm

golitog7 έγραψε:
Άν ο Ντόρσεϊ θέλει να μένει τον κρατάμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Ντόρσεϊ ήταν μέσα στους 5 καλύτερους μας παίκτες όλη τη χρονιά κι οφείλουμε τα πλειόφια κι ότι ακολούθηση στη χρονιά αυτή που έκανε (κι αυτός). Ακόμα και στην τελική ευθεία που ήταν μέτριος για τα επίπεδά του, βοήθησε στο 5ο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ και με την Έφες, πήρε μπροστά σε μια φάση, βάζοντας 5 ή 7 δύσκολους πόντους, σε σημείο που δεν έμπαινε καλάθι με τίποτε.
Αν κουλάρει με το ρημάδι το ΝΒΑ, και δεδομένης της φετινής εμπειρίας, την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και γενικά μιλώντας είναι πρωταρχικής σημασίας να κάνουμε πολύ λίγες αλλαγές στα βασικά γρανάζια.

Από κει και πέρα, ο Μπάρον είναι ένας παίκτης που έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές, σαφώς και θα ήταν πολύ σοβαρή κίνηση.
Ακόμα, όμως κι ο Κάρτερ (μιας και πιάσαμε τη Ζενίτ) θα είχε ενδιαφέρον ως "αντί" Ντόρσεϊ. Από την άλλη θα χάσουμε σε κορμό και θα είμαστε μείον μία θέση Έλληνα.
Ελπίζω να πάρουμε και Μήτρου Λονγκ στη θέση Λάρε, και να χρειαζόμαστε μονάχα 2 διπλοθεσίτες που να μας καλύψουν από το 3 ως το 5.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Μάιος 24, 2022 3:46 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 3:17 pm
golitog7 έγραψε:
Άν ο Ντόρσεϊ θέλει να μένει τον κρατάμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Ντόρσεϊ ήταν μέσα στους 5 καλύτερους μας παίκτες όλη τη χρονιά κι οφείλουμε τα πλειόφια κι ότι ακολούθηση στη χρονιά αυτή που έκανε (κι αυτός). Ακόμα και στην τελική ευθεία που ήταν μέτριος για τα επίπεδά του, βοήθησε στο 5ο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ και με την Έφες, πήρε μπροστά σε μια φάση, βάζοντας 5 ή 7 δύσκολους πόντους, σε σημείο που δεν έμπαινε καλάθι με τίποτε.
Αν κουλάρει με το ρημάδι το ΝΒΑ, και δεδομένης της φετινής εμπειρίας, την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και γενικά μιλώντας είναι πρωταρχικής σημασίας να κάνουμε πολύ λίγες αλλαγές στα βασικά γρανάζια.

Από κει και πέρα, ο Μπάρον είναι ένας παίκτης που έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές, σαφώς και θα ήταν πολύ σοβαρή κίνηση.
Ακόμα, όμως κι ο Κάρτερ (μιας και πιάσαμε τη Ζενίτ) θα είχε ενδιαφέρον ως "αντί" Ντόρσεϊ. Από την άλλη θα χάσουμε σε κορμό και θα είμαστε μείον μία θέση Έλληνα.
Ελπίζω να πάρουμε και Μήτρου Λονγκ στη θέση Λάρε, και να χρειαζόμαστε μονάχα 2 διπλοθεσίτες που να μας καλύψουν από το 3 ως το 5.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ο Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ με τη συνολική παρουσία του, σαν αλλαγή για μερικά λεπτά ίσως ναι.Αυτός ψάχνει συμβόλαιο με όρο ότι θα παίζει να είναι ενεργός δλδ....
Θέλουμε σίγουρα 1 τεσσάρι αθλητικό κι ενα τεσσαροπεντάρι γι αρχή (θέσεις Πριντ και Σαρλς).Ο Μάρτιν για 2ο πεντάρι κάνει δουλειά, αξίζει να μείνει για μένα....Εκτός κι αν θέλει τον Φαλ ως 2ο πεντάρι οπότε θες κάτι πιο δυνατό στη θέση "5" για βασικό

0
corsaopc

junior
Reactions: 64

Τρί Μάιος 24, 2022 5:50 pm

Καλησπέρα,
Έφτασαν πολύ ευχάριστες πληροφορίες σήμερα στα αυτιά μου. Ήξερα από μέρες ότι μιλάμε με παίχτες από το πάνω ράφι και σήμερα έμαθα τα ονόματα και τις εξελίξεις.

1- Έχει κλείσει ο Γκριγκονις
2- Έχει κλείσει ο Μιλουτινοφ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.
3- Έγινε πρόταση ανανέωσης σε Ντόρσεϊ και έχει χρόνο να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν απαντήσει αρνητικά η ζητήσει έξτρα χρόνο θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτηση του Οκομπο.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 24, 2022 6:01 pm

corsaopc έγραψε:
Καλησπέρα,
Έφτασαν πολύ ευχάριστες πληροφορίες σήμερα στα αυτιά μου. Ήξερα από μέρες ότι μιλάμε με παίχτες από το πάνω ράφι και σήμερα έμαθα τα ονόματα και τις εξελίξεις.

2- Έχει κλείσει ο Μιλουτινοφ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.
3- Έγινε πρόταση ανανέωσης σε Ντόρσεϊ και έχει χρόνο να απαντήσει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν απαντήσει αρνητικά η ζητήσει έξτρα χρόνο θα κινηθούμε άμεσα για την απόκτηση του Οκομπο.
Δε μου φαίνονται και πολύ ρεαλιστικά όλα αυτά, αυτές οι κινήσεις προϋποθέτουν σημαντική αύξηση στο μπάτζετ.

0
corsaopc

junior

Τρί Μάιος 24, 2022 6:06 pm

BillyPao έγραψε:
corsaopc έγραψε:
Καλησπέρα,

Δε μου φαίνονται και πολύ ρεαλιστικά όλα αυτά, αυτές οι κινήσεις προϋποθέτουν σημαντική αύξηση στο μπάτζετ.
Ναι θα υπάρξει σημαντική αύξηση στο μπάτζετ. Από την συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ και την τέταρτη θέση πήραμε περίπου 1.500.000 και κάτι παραπάνω. Υπολογίζουν και περισσότερα έσοδα από χορηγούς και εισητηρια τη νέα σεζόν σε covid free χρόνια οπότε θα ανεβάσουν το μπάτζετ σημαντικά σε σχέση με το φετινό.
Το άτομο που μου τα πε είναι αξιόπιστο. Ήξερα από μέρες πρίν το φαιναλ φορ ότι μιλάμε σε θετικό κλίμα με παίχτες από το πάνω ράφι που θέλουν να έρθουν στην ομάδα και σήμερα που έμαθε μου πε τα ονόματα και πως έχουν τα πράγματα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 24, 2022 6:11 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 6:06 pm
BillyPao έγραψε:

Ναι θα υπάρξει σημαντική αύξηση στο μπάτζετ. Από την συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ και την τέταρτη θέση πήραμε περίπου 1.500.000 και κάτι παραπάνω. Υπολογίζουν και περισσότερα έσοδα από χορηγούς και εισητηρια τη νέα σεζόν σε covid free χρόνια οπότε θα ανεβάσουν το μπάτζετ σημαντικά σε σχέση με το φετινό.
Σήμερα ο Μελάγιες δήλωσε ότι θα υπάρξει όντως αύξηση στο μπάτζετ, αλλά σε λογικά πλαίσια. Τέλος πάντων, θα δείξει.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Μάιος 24, 2022 6:16 pm

BillyPao έγραψε:
corsaopc έγραψε:
Καλησπέρα,

Δεν υπαρχει καμια οριστικη συμφωνια ακομα. Τα ονοματα ειναι σωστα ομως. Υπαρχει καπνος . Αναφερομαι στο 1 και το 2. Για τον Οκομπο πρωτη φορα το ακουω να μαι ειλικρινης και δεν το πολυπιστευω κιολας.
Αυξηση στο μπατζετ θα υπαρξει, μεγαλη για τα ελληνικα δεδομενα οχι για τα ευρωπαικα.

0
corsaopc

junior

Τρί Μάιος 24, 2022 6:27 pm

Hipster έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν υπαρχει καμια οριστικη συμφωνια ακομα. Τα ονοματα ειναι σωστα ομως. Υπαρχει καπνος . Αναφερομαι στο 1 και το 2. Για τον Οκομπο πρωτη φορα το ακουω να μαι ειλικρινης και δεν το πολυπιστευω κιολας.
Αυξηση στο μπατζετ θα υπαρξει, μεγαλη για τα ελληνικα δεδομενα οχι για τα ευρωπαικα.
Εγώ έμαθα για done deal με Γκριγκονις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν. Και για Μιλου που θα μείνει ελεύθερος αν δεν παίξει η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα ότι είμαστε κοντά. Μόνο αν παίξει τελικά η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα μπορεί να χαλάσει. Θα δουμε σε κάνα μήνα αν ισχύουν η όχι.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Μάιος 24, 2022 6:31 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 6:27 pm
Hipster έγραψε:

Εγώ έμαθα για done deal με Γκριγκονις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν. Και για Μιλου που θα μείνει ελεύθερος αν δεν παίξει η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα ότι είμαστε κοντά. Μόνο αν παίξει τελικά η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα μπορεί να χαλάσει. Θα δουμε σε κάνα μήνα αν ισχύουν η όχι.
Δεν σε αμφισβητω, απλα λεω τι ξερω εγω. Μπορει να εχεις καλυτερη "ακρη" :)

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 24, 2022 6:39 pm

Kαι μόνο ο Γκριγκόνις να έρθει μιλάμε για τεράστια ποιοτική διαφορά. Το παιδί είναι σούπερ στην επίθεση και παίκτης του προπονητή στην άμυνα, με δίψα να παίξει.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 7:15 pm

Μακαρι να ισχυουν ολα αυτα που λετε και να τρελαθηκαν οι αγγελοπουλοι..να θυμισω παντως οτι για να κρατησουμε ηδη αυτους που εχουμε χρειαζεται αυξηση στο μπατζετ..
Ντορσει-απο 650 που πηρε θα παει 1+(εχω ακουσει η προταση ειναι 1,2)
βεζενκοφ ηδη ανενεωσε με γενναια αυξηση οπως και ο φαλ..
ο μαρτιν δεν ξερουμε αν μεινει αλλα κ αυτος μια μικρη αυξηση θα την θελει..
Καποια συμβολαια ισως εχουν αυξημενες απολαβες αν μεινουν και φετος οπως μακισικ σλουκας κτλ..

Το καλο βεβαια ειναι οτι φετος ειναι γεματος ο τοπος παικταραδες λογω ρωσικων οποτε δεν θα απεκλεια να δουμε καποιων εκ των χιγκινς,μιλου,μικι,γκριγκονις..τα ποσα θα ειναι πιο λογικα απο αλλες χρονιες..ο μπαρτζωκας μιλησε για 2-3 ποιοτικες προσθηκες οποτε θεωρω θα ειναι ετοιμοι παικτες ευρωλιγκας..

Απο μπαρτσα θα υπαρξουν πολλες ευκαιριες..χιγκινς-σμιτς-οριολα-καλαθης(καλα αυτος μαζι με γουοκαπ δεν χωραει αλλα τον λεω επειδη ειναι ελληνας)
Απο ρωσια μερια υπαρχουν μιλου μπολομποι μικι ποιθρες βοιτμαν γκριγκονις χεζονια μπραουν και σιγουρα ξεχναω πολλους..
ο μητογλου θα ναι ευκαιρια αν μπορει να παιξει..
ντιλεινι,σιγκλετον σαν πρωην παικτες του μπαρτζω σιγουρα θα ακουστουν..
ο καλινιτς ακουγεται στο τουιτερ αλλα απιθανο το βλεπω ενω εχουμε παπ..

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”