2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 24, 2022 7:18 pm

Αυτοι οι γνωστοι που τα ξερουν όλα αυτά ποιοι να ειναι?? Θέλω και εγω :D

Στα σοβαρά, μιλουτινοφ μαζι με φαλ αποκλειεται να θελει ο μπαρτζωκας, ο 2ος του ψηλός θελει να ναι πιο ευελικτος. Ο φαλ ανανεωσε οποτε μιλου δεν παιζει.
Γκριγκόνις δεν τον ειχα σκεφτει στην ομαδα αλλα ομολογώ πως θα ταιριαζε γαντι.
Οκομπο? Δεν νομιζω. Αν φυγει ο ντορσει λογικα θα κινηθουν για κανα μητρου λονγκ(αν δεν εχει κλεισει στον παο) η καποιον παρομοιο.

Για μενα η ομαδα πρέπει να μεινει οπως εχει. Λογικά σταματαει ο Πριντεζης, φευγει εισι,λιβιο,μαρτιν(?) Οποτε θελουμε εναν να παιζει 4-5 και εναν 3-4.
Αν και για καποιο λόγο πιστευω πως θα επιστρεψει και ο αγραβανης.

Αν η ομαδα μεινει η ιδια και κανει και 2 3 στοχευμενες κινησεις θα διεκδικεί παλι final4 του χρονου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 24, 2022 7:43 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 6:27 pm
Hipster έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 6:16 pm

Δεν υπαρχει καμια οριστικη συμφωνια ακομα. Τα ονοματα ειναι σωστα ομως. Υπαρχει καπνος . Αναφερομαι στο 1 και το 2. Για τον Οκομπο πρωτη φορα το ακουω να μαι ειλικρινης και δεν το πολυπιστευω κιολας.
Αυξηση στο μπατζετ θα υπαρξει, μεγαλη για τα ελληνικα δεδομενα οχι για τα ευρωπαικα.
Εγώ έμαθα για done deal με Γκριγκονις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν. Και για Μιλου που θα μείνει ελεύθερος αν δεν παίξει η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα ότι είμαστε κοντά. Μόνο αν παίξει τελικά η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα μπορεί να χαλάσει. Θα δουμε σε κάνα μήνα αν ισχύουν η όχι.
αυτο που δεν μου κολλαει με τον κλεισμενο γκριγκονις ειναι οτι δεν χωραει με ντορσει μακισικ..και λες κιολας οτι θα παμε για οκομπο αν φυγει ο ντορσει .. Σλουκας γουοκαπ ντορσει/οκομπο μακισικ γκριγκονις παπ μου φαινεται παρατραβηγμενο..δεν γιναμε και τσσκα :D Αλλα να κλεισουμε γκριγκονις σε περιπτωση που δεν μεινει ο ντορσι μου φαινεται πολυ πιθανο σεναριο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Μάιος 24, 2022 7:44 pm

thory έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 7:18 pm
Αυτοι οι γνωστοι που τα ξερουν όλα αυτά ποιοι να ειναι?? Θέλω και εγω :D

Στα σοβαρά, μιλουτινοφ μαζι με φαλ αποκλειεται να θελει ο μπαρτζωκας, ο 2ος του ψηλός θελει να ναι πιο ευελικτος. Ο φαλ ανανεωσε οποτε μιλου δεν παιζει.
Γκριγκόνις δεν τον ειχα σκεφτει στην ομαδα αλλα ομολογώ πως θα ταιριαζε γαντι.
Οκομπο? Δεν νομιζω. Αν φυγει ο ντορσει λογικα θα κινηθουν για κανα μητρου λονγκ(αν δεν εχει κλεισει στον παο) η καποιον παρομοιο.

Για μενα η ομαδα πρέπει να μεινει οπως εχει. Λογικά σταματαει ο Πριντεζης, φευγει εισι,λιβιο,μαρτιν(?) Οποτε θελουμε εναν να παιζει 4-5 και εναν 3-4.
Αν και για καποιο λόγο πιστευω πως θα επιστρεψει και ο αγραβανης.

Αν η ομαδα μεινει η ιδια και κανει και 2 3 στοχευμενες κινησεις θα διεκδικεί παλι final4 του χρονου.
Στα σοβαρα τωρα, θα του πουν του Μπαρτζωκα να παρει τον Μιλουτινοφ (ενα απο τα 2-3 καλυτερα σεντερ της Ευρωπης) και θα πει οχι γιατι θελει εναν ευελικτο; Μπορει να παρει ενα 4-5 αρι ή τον μικρο Ατεντο γι αυτη την δουλεια. Τον Αγραβανη τον θεωρω δεδομενο στο 4 πισω απο Βεζενκοφ ( οχι απο πληροφορηση, αλλα απο αισθηση) τον Γκριγκονις θα τον εβλεπα μονο στην θεση του Ντορσευ και συνεχιζοντας απο τον Σεπτεμβρη ακομα να επιμενω πως ο Ολυμπιακος θελει ενα SF μαζι με Παπανικολαου. Με ενα 4-5 στην θεση του Λιβιο και ενα SF στην θεση του Εισι, θα ηταν μια χαρα ομαδα. (Αν και ξαναλεω αν....ειχε Μιλου στην θεση του Μαρτιν, Αγραβανη στην θεση του Πριντεζη, Γκριγκονις ή Ντορσευ ενα SF στην θεση του Εισι και ενα ... καλυτερο Λιβιο, στην θεση του Λιβιο)
Δεν ξερω αν θα βρη η νεα χρονια το Λαρεντζακη στην ομαδα. Δεν ξερω τι συμβολαιο εχει, αλλα αν τελειωνε το καλοκαιρι δεν θα εβλεπα ανανεωση.

0
corsaopc

junior
Reactions: 63

Τρί Μάιος 24, 2022 7:51 pm

shaq7 έγραψε:
corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 6:27 pm

Εγώ έμαθα για done deal με Γκριγκονις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν. Και για Μιλου που θα μείνει ελεύθερος αν δεν παίξει η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα ότι είμαστε κοντά. Μόνο αν παίξει τελικά η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα μπορεί να χαλάσει. Θα δουμε σε κάνα μήνα αν ισχύουν η όχι.
αυτο που δεν μου κολλαει με τον κλεισμενο γκριγκονις ειναι οτι δεν χωραει με ντορσει μακισικ..και λες κιολας οτι θα παμε για οκομπο αν φυγει ο ντορσει .. Σλουκας γουοκαπ ντορσει/οκομπο μακισικ γκριγκονις παπ μου φαινεται παρατραβηγμενο..δεν γιναμε και τσσκα :D Αλλα να κλεισουμε γκριγκονις σε περιπτωση που δεν μεινει ο ντορσι μου φαινεται πολυ πιθανο σεναριο.
Για την θέση 3 προορίζεται ο Γκριγκονις κυρίως να είναι δίδυμο με Παπ. Μας έλειψε το σκοράρισμα από το 3 γιατί ο Παπ καλώς η κακώς έχει φθίνουσα πορεία και δεν απειλεί επιθετικά τον αντίπαλο. Το 3αρι που δεν πήραμε με σουτ πέρσι θα το πάρουμε φέτος.

-Σλουκας, Γουοκαπ,λουτζης
-ντορσει η οκομπο, μακισικ
-Παπ, Γκριγκονις
-βεζενκοφ, αργαβανης, Μοτλει για 4αρο5αρι
-Φαλ, Μιλου

Κάπως έτσι θέλουν στην ομάδα να είναι η 12αδα τη νέα σεζόν με στόχο την κούπα ξεκάθαρα.
Από συμβόλαια Χασάν, Λιβιο, Πρίντεζη, Εισι γλιτώνουμε 1.300.000 περίπου. Το συμβόλαιο Αγραβανη και Γκριγκονις δηλαδή.
Και θα γίνει αύξηση της τάξης των 2.000.000 στο μπάτζετ για να καταφέρουν να πάρουν τον Μιλου και παίχτη τύπου Μοτλει αν όχι τον ίδιο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 7:53 pm

corsaopc έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Για την θέση 3 προορίζεται ο Γκριγκονις κυρίως να είναι δίδυμο με Παπ. Μας έλειψε το σκοράρισμα από το 3 γιατί ο Παπ καλώς η κακώς έχει φθίνουσα πορεία και δεν απειλεί επιθετικά τον αντίπαλο. Το 3αρι που δεν πήραμε με σουτ πέρσι θα το πάρουμε φέτος.

-Παπ, Γκριγκονις
-Φαλ, Μιλου

Κάπως έτσι θέλουν στην ομάδα να είναι η 12αδα τη νέα σεζόν με στόχο την κούπα ξεκάθαρα.
Από συμβόλαια Χασάν, Λιβιο, Πρίντεζη, Εισι γλιτώνουμε 1.300.000 περίπου. Το συμβόλαιο Αγραβανη και Γκριγκονις δηλαδή.
Και θα γίνει αύξηση της τάξης του 1.500.000 στο μπάτζετ για να καταφέρουν να πάρουν τον Μιλου.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τριαρι για Γιουρολιγκ ο Γκριγκονις. Για μενα δεν ειναι καν τριαρι. Ειναι οσο τριαρι ηταν Λαρε και Μακισικ.

2
2 Εικόνα
corsaopc

junior

Τρί Μάιος 24, 2022 7:58 pm

Hipster έγραψε:
corsaopc έγραψε:

-Παπ, Γκριγκονις
-Φαλ, Μιλου

Και θα γίνει αύξηση της τάξης του 1.500.000 στο μπάτζετ για να καταφέρουν να πάρουν τον Μιλου.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τριαρι για Γιουρολιγκ ο Γκριγκονις. Για μενα δεν ειναι καν τριαρι. Ειναι οσο τριαρι ηταν Λαρε και Μακισικ.
Είναι small forward ο Γκριγκονις. Και στην Ζαλγκίρις έπαιζε στο 3 και στην ΤΣΣΚΑ. Άλλο που παίζει και 2. Μπορεί να δείς σχήμα με Μακισικ και Γκριγκονις μαζί μέσα και να μην ξέρεις ποιος θα παίζει στο 3. Δεν ήθελαν να πάνε σε παίχτη αντίστοιχου στυλ με Παπ όπως ο Καλινιτς. Ακόμα και το bio του να δείς small forward / shooting guard είναι η θέση του. 3αρο2αρι η 2αρο3αρι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 8:06 pm

και εγω τον γκριγκονις για 2 θα τον επαιρνα που παταει και 3..παιζει και 3 αλλα κατι σαν το μακισικ ειναι στην ουσια(σε θεση οχι χαρακτηριστικα).Σιγουρα θα τα βρισκει σκουρα με 3ρια οπως ο παπαπετρου ο λουσιτς ο κλαιμπερν κτλ παλι το ιδιο θεμα θα εχουμε εκει.

Επισης το οτι θα φερει στην ομαδα τον αγραβανη ο μπαρτζωκας να του την ανατιναξει το βλεπω αστειο..θα δουμε ομως..

0
corsaopc

junior

Τρί Μάιος 24, 2022 8:11 pm

shaq7 έγραψε:
και εγω τον γκριγκονις για 2 θα τον επαιρνα που παταει και 3..παιζει και 3 αλλα κατι σαν το μακισικ ειναι στην ουσια(σε θεση οχι χαρακτηριστικα).Σιγουρα θα τα βρισκει σκουρα με 3ρια οπως ο παπαπετρου ο λουσιτς ο κλαιμπερν κτλ παλι το ιδιο θεμα θα εχουμε εκει.
Ναι αλλά αν πάρεις και δεύτερο καθαρό 3αρι τον Καλινιτς πχ δεν γινεται να αφήσεις τον Παπ με 15 λεπτά συμμετοχής. Γι'αυτό θέλουν παίχτη να παίζει και 2 και 3 έτσι ώστε να βρίσκει και ο Παπ που παίζει μόνο 3 20-23 λεπτά στο παρκέ. Και ο μπέικον δεν είναι καθαρό 3αρι φάση Γκριγκονις είναι αλλά 3αρι έπαιζε. Και θα τον ήθελα με χίλια στην ομάδα για 3αρι.

Ο Αγραβάνης μάλλον θα φοράει τα κόκκινα. Επιλογή Μπαρτζώκα ήταν. Αυτός τον έφερε τότε στον Ολυμπιακό. Γενικά τον πάει και τον πιστεύει σαν παίχτη ο Μπαρτζώκας. Ξέρει να τον διαχειρίζεται.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Μάιος 24, 2022 8:13 pm

Aν ο Μητογλου φαει μικρη ποινη θα τον επαιρνα πολυ ευκολα για 4-5αρι και θα κραταγα και Χασαν. Αν φαει μεγαλυτερη (1 χρονο ας πουμε) θα τον επαιρνα παλι με προσυμφωνο , να παει τον χρονο που θα ειναι τιμωρημενος Κινα-Ιαπωνια καπου που να επιτρεπεται να παιξει και να επεστρεφε μετα για εμας. Αν δεν κρατησουμε Χασαν εμενα μου αρεσει και ο Νεμπο της Ζαλγκιρις( εχει 1+1 αλλα δν ξερω ποιος εχει τη δυνατοτητα ενεργοποιησης). Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολη η περιπτωση του Μιλου γιατι βρισκει πολλα λεφτα σε πολλες ομαδες της Ευρωλιγκα. Αν ειναι να δωσω χρηματα του τυπου 1,2 -1,5 για εναν παικτη ας τα δωσω στον Μπεικον, που ειναι παικταρας μπροστα-πισω και εχει παγωμενο αιμα στα κρισιμα. Εμεις αν βρουμε εναν ψηλο τυπου Μπιρτς με καλο πικ για τον Σλουκα την κανουμε την δουλεια μας. Το 2-3αρι ή το 3-4αρι θεωρω οτι ειναι ο παικτης που θα πρεπει να δωσουμε τα πολλα χρηματα.

Απο εκει και περα για εμενα προσωπικα ο Λουντζης δεν κανει για Ευρωλιγκα αυτη τη στιγμη και ευκολα θυσιαζα αυτον και τον Λαρε για τον Μητρου-Λονγκ αν επαιρνε διαβατηριο.

Οποτε κατι σε
1.Σλουκας-Γουοκαπ
1-2. Μητρου
2.Ντορσει, Σακ
3.Παπ
3-4 Μπεικον
4.Βεζε
4-5. Μητογλου
5. Φαλ- Χασαν

2-3 Ελληνες για γεμισμα(και ο Λουντζης μπορει να υπαρχει στο ροστερ) και 1 θεση ξενου δωρο για οπου κρινουμε οτι θελει ενισχυση. Και θεωρω εχω κρατησει σε καλα επιπεδα το μπατζετ με αυξηση αλλα σε λογικα επιπεδα.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 8:15 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 7:58 pm
Hipster έγραψε:

Είναι small forward ο Γκριγκονις. Και στην Ζαλγκίρις έπαιζε στο 3 και στην ΤΣΣΚΑ. Άλλο που παίζει και 2. Μπορεί να δείς σχήμα με Μακισικ και Γκριγκονις μαζί μέσα και να μην ξέρεις ποιος θα παίζει στο 3. Δεν ήθελαν να πάνε σε παίχτη αντίστοιχου στυλ με Παπ όπως ο Καλινιτς. Ακόμα και το bio του να δείς small forward / shooting guard είναι η θέση του. 3αρο2αρι η 2αρο3αρι.
α) Δεν ειπα πως δεν ειναι ΚΑΙ SF, αλλα οχι επιπεδου Γιουρολιγκ SF (σε υψος και δυναμη)
β) Στην Ζαλγκιρις επαιζε βασικα γκαρντ με Χεις και Μιλιακνις στο 3. Και Ουλανοβας και Μιλιακνις το 18-19. Γι αυτο θα δεις πως τα ριμπαουντ του ειναι κοντα στα 2 Μ.Ο. Το ιδιο και στην ΤΣΣΚΑ το λιγο που επαιξε, ηταν πισω απο Κουρμπανοφ και Κλαιμπερν. Φυσικα και θα ηθελαν να πανε σε παιχτη αντιστοιχου στυλ με τον Καλινιτς, αλλα δεν θα θελει ο σερβος :roofl:
γ) Και τον Μακισικ SF/SG τον γραφουν, και αν επαιζε και Β εθνικη μεχρι και σεντερ θα επαιζε που λεει ο λογος :D , αλλα συνεχιζει να ειναι SG με δυνατοτητα να βοηθησει και στο 3.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 8:22 pm

corsaopc έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 8:11 pm
shaq7 έγραψε:
Ναι αλλά αν πάρεις και δεύτερο καθαρό 3αρι τον Καλινιτς πχ δεν γινεται να αφήσεις τον Παπ με 15 λεπτά συμμετοχής. Γι'αυτό θέλουν παίχτη να παίζει και 2 και 3 έτσι ώστε να βρίσκει και ο Παπ που παίζει μόνο 3 20-23 λεπτά στο παρκέ. Και ο μπέικον δεν είναι καθαρό 3αρι φάση Γκριγκονις είναι αλλά 3αρι έπαιζε. Και θα τον ήθελα με χίλια στην ομάδα για 3αρι.

Ο Αγραβάνης μάλλον θα φοράει τα κόκκινα. Επιλογή Μπαρτζώκα ήταν. Αυτός τον έφερε τότε στον Ολυμπιακό. Γενικά τον πάει και τον πιστεύει σαν παίχτη ο Μπαρτζώκας. Ξέρει να τον διαχειρίζεται.
o bacon ειναι νταμαρι και φουλ αθλητικος παιζει και 4ρι..αυτος θα ταν τρελη αναβαθμιση στην ομαδα αλλα δεν νομιζω οτι μπορουμε να τον πληρωσουμε..

Εγω θεωρω απιθανο και ο ιδιος ο αγραβανης να ερθει να παιζει 5λεπτα με το ζορι..ο ιδιος οπου σταθει και οπου βρεθει λεει οτι θελει να ειναι σε ομαδα με σοβαρο ρολο.Θεωρω οτι απλα ειναι fan favorite και δυσκολα θα τον δουμε,δικη μου αποψη βεβαια δεν εχω απο καπου πληροφοριες.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 8:27 pm

shaq7 έγραψε:

Επισης το οτι θα φερει στην ομαδα τον αγραβανη ο μπαρτζωκας να του την ανατιναξει το βλεπω αστειο..θα δουμε ομως..
Η μονη περιπτωση να μην παει ο Αγραβανης στον Ολυμπιακο φετος, ειναι να απαιτει να παιζει μπροστα απο τον Βεζενκοφ. Αλλα αν θελει να παιζει καπου βασικο 4 καλο θα ειναι να ξεχασει την Γιουρολιγκ και να συνεχισει σε ομαδες Γιουροκαπ ή τσαμπιονς λιγκ ή οπως διαολο λενε αυτο της ΦΙΜΠΑ. (κονφερενς δεν το λενε σιγουρα :roofl: )
Μπορει να ειναι παραξενος τυπος, αλλα ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος ελληνας στο 4 (με Μητογλου να εχει το θεμα του) και αρκετα φιλοδοξος ωστε να θελει να παιξει Γιουρολιγκ εστω και πισω απο τον Βεζενκοφ. Αν ειναι μαγκας και καραμπουζουκλης ας του παρει την θεση αλλωστε μεσα στο γηπεδο :P
Τον ξερει ο Μπαρτζωκας, δεν θα τον παρει χωρις να εχχει ξεκαθαρισει τον ρολο του στην ομαδα και υπαρχει συμφωνια γι αυτον.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 8:32 pm

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Η μονη περιπτωση να μην παει ο Αγραβανης στον Ολυμπιακο φετος, ειναι να απαιτει να παιζει μπροστα απο τον Βεζενκοφ. Αλλα αν θελει να παιζει καπου βασικο 4 καλο θα ειναι να ξεχασει την Γιουρολιγκ και να συνεχισει σε ομαδες Γιουροκαπ ή τσαμπιονς λιγκ ή οπως διαολο λενε αυτο της ΦΙΜΠΑ. (κονφερενς δεν το λενε σιγουρα :roofl: )
Μπορει να ειναι παραξενος τυπος, αλλα ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος ελληνας στο 4 (με Μητογλου να εχει το θεμα του) και αρκετα φιλοδοξος ωστε να θελει να παιξει Γιουρολιγκ εστω και πισω απο τον Βεζενκοφ. Αν ειναι μαγκας και καραμπουζουκλης ας του παρει την θεση αλλωστε μεσα στο γηπεδο :P
Τον ξερει ο Μπαρτζωκας, δεν θα τον παρει χωρις να εχχει ξεκαθαρισει τον ρολο του στην ομαδα και υπαρχει συμφωνια γι αυτον.
δηλαδη εμεις θα παμε με τον αγραβανη πισω απο βεζενκοφ?!!! εγκληματικο το βρισκω..ο φιλος πανω μιλουσε να ρθει και καλο 4-5ρι..Σαν 2ρος πιστευω ερχεται ο αγρα αλλα εμεις δεν νομιζω να ρισκαρουμε τοσο..

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Μάιος 24, 2022 8:38 pm

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

δηλαδη εμεις θα παμε με τον αγραβανη πισω απο βεζενκοφ?!!! εγκληματικο το βρισκω..ο φιλος πανω μιλουσε να ρθει και καλο 4-5ρι..Σαν 2ρος πιστευω ερχεται ο αγρα αλλα εμεις δεν νομιζω να ρισκαρουμε τοσο..
Γιατι φετος με τον Πριντεζη δευτερο τι κερδισες; με ολο τον σεβασμο στην ιστορια του Πρι. Ξεχνατε μαλλον πως μεχρι 6 ξενους μπορει να εχει μια (νορμαλ) ομαδα. Και πες μου εσυ ποιος ξενος θα ερθει να παιξει τα ρεπα του Βεζενκοφ και θα ειναι σιγουρα καλυτερος του Αγραβανη.
Δεν ειμαι φαν του Αγραβανη, ισα ισα μαλιστα, αλλα τα κουκια ειναι μετρημενα. Ο Ολυμπιακος οπως και ο Παναθηναικος θελουν ελληνικη βαση για να κρατιουνται σε ψηλο επιπεδο. Οι Ελληνες παιχτες αυτη την στιγμη δεν ειναι και πολλοι για να διαλεξει κανεις αν θελει να μεινει ή να παει ψηλα.

0
corsaopc

junior

Τρί Μάιος 24, 2022 8:41 pm

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

5αδα ψηλών πρέπει να έχεις στην δωδεκάδα. Απλά φέτος θα πάρουμε έναν καλύτερο του Λιβιο για 4αρο5αρι με τον Μοτλει να αρέσει,την θέση Πρίντεζη θα την πάρει ο Αγραβάνης. 10 λεπτακια θα παίζει σε ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ. Και αντί του Χασάν πάμε για Μιλου και αν δεν κάτσει τελικά για καλό παίχτη πολύ καλύτερο του Χασάν. Αυτός είναι ο σχεδιασμός που θα διαφοροποιηθεί μόνο αν ο Μητογλου φάει μόνο 6 μήνες τιμωρία όπου εκεί θα τον χτυπήσουν και θα υπολογίζεται από την αρχή της σεζόν.

Πέμπτος ψηλός στο ροτεισον θα είναι ο Αγραβάνης. Μια χαρά είναι για τον ρόλο αυτό. Φέτος ο Πρίντεζης αν δεν είχαμε την αστοχία με Εισι θα έπαιζε πολύ λιγότερο από το λίγο που έπαιζε.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”