shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 7:43 pm
corsaopc έγραψε: ↑Τρί Μάιος 24, 2022 6:27 pm
Εγώ έμαθα για done deal με Γκριγκονις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν. Και για Μιλου που θα μείνει ελεύθερος αν δεν παίξει η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα ότι είμαστε κοντά. Μόνο αν παίξει τελικά η ΤΣΣΚΑ Ευρωλίγκα μπορεί να χαλάσει. Θα δουμε σε κάνα μήνα αν ισχύουν η όχι.
αυτο που δεν μου κολλαει με τον κλεισμενο γκριγκονις ειναι οτι δεν χωραει με ντορσει μακισικ..και λες κιολας οτι θα παμε για οκομπο αν φυγει ο ντορσει .. Σλουκας γουοκαπ ντορσει/οκομπο μακισικ γκριγκονις παπ μου φαινεται παρατραβηγμενο..δεν γιναμε και τσσκα

Αλλα να κλεισουμε γκριγκονις σε περιπτωση που δεν μεινει ο ντορσι μου φαινεται πολυ πιθανο σεναριο.
Για την θέση 3 προορίζεται ο Γκριγκονις κυρίως να είναι δίδυμο με Παπ. Μας έλειψε το σκοράρισμα από το 3 γιατί ο Παπ καλώς η κακώς έχει φθίνουσα πορεία και δεν απειλεί επιθετικά τον αντίπαλο. Το 3αρι που δεν πήραμε με σουτ πέρσι θα το πάρουμε φέτος.
-Σλουκας, Γουοκαπ,λουτζης
-ντορσει η οκομπο, μακισικ
-Παπ, Γκριγκονις
-βεζενκοφ, αργαβανης, Μοτλει για 4αρο5αρι
-Φαλ, Μιλου
Κάπως έτσι θέλουν στην ομάδα να είναι η 12αδα τη νέα σεζόν με στόχο την κούπα ξεκάθαρα.
Από συμβόλαια Χασάν, Λιβιο, Πρίντεζη, Εισι γλιτώνουμε 1.300.000 περίπου. Το συμβόλαιο Αγραβανη και Γκριγκονις δηλαδή.
Και θα γίνει αύξηση της τάξης των 2.000.000 στο μπάτζετ για να καταφέρουν να πάρουν τον Μιλου και παίχτη τύπου Μοτλει αν όχι τον ίδιο.