Ήδη έχουμε κάποια ενδιαφέροντα νέα, όσον αφορά προπονητές.
Πανελευσινιακός : Συνεχίζει με Βούλγαρη
"Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Βούλγαρης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και για την επόμενη σεζόν 2022-2023, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.
Η ικανοποίηση από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, οι προπονητικές ικανότητες, το ήθος και η αφοσίωση του στις αρχές και στις φιλοδοξίες της ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της απόφασης αυτής.
Είναι η 4η χρονιά που Πανελευσινιακός ΑΟΚ και Βούλγαρης συνεργάζονται, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει όραμα και κοινοί στόχοι η συνεργασία είναι μονόδρομος!
Καλές επιτυχίες με υγεία, coach!"
Πηγή
ΕΦΑΟ Ζωγράφου : Δεν συνεχίζει με Μάνο
" Η Ένωση Φιλαθλητικού Α.Ο. Ζωγράφου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή του Αντρικού τμήματος, Γιάννη Μάνο.
Ο Γιάννης Μάνος αποτέλεσε έναν από τους κύριους εκφραστές του αναπτυξιακού μοντέλου της ομάδας μας, καθώς διετέλεσε τρία χρόνια βοηθός προπονητή και τριάμισι χρόνια πρώτος προπονητής, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην υλοποίηση των στόχων του συλλόγου.
Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία."
Πηγή
Εθνικός Πειραιά : Στο πλευρό του Χούμπαυλη η Ζωηρού
"Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ισμήνη Ζωηρού. Η έμπειρη προπονήτρια θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, καθώς θα αποτελέσει την άμεση συνεργάτη του κόουτς Χούμπαυλη.
Η Ισμήνη Ζωηρού μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του ΕΦΑΟΖ, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ' Εθνική Κατηγορία στη Β' Εθνική. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ακόμη στους πάγκους των: Δόξα Βύρωνος, Εσπερίδες Καλλιθέας, Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων, Παγκράτι, Πόρτο Ράφτη, Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού και Νήαρ Ηστ.
Η Ισμήνη Ζωηρού δήλωσε σχετικά: "Θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, αλλά και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Καραφαντή και τον κόουτς Χούμπαυλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.
Ο τρόπος και η αμεσότητα με την οποία με προσέγγισαν, με έκαναν να νιώσω τόσο οικειότητα, όσο και σιγουριά για αυτή μου την απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υπηρετήσω ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας και ανυπομονώ να ζήσω την ενέργεια των φιλάθλων μας. Από μεριάς μου θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Καλωσόρισες Ισμήνη!"
Πηγή