Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βραζιλιάνος είναι?mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 26, 2022 6:36 pmΟ Oscar Da Silva είναι σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα.
Η Εφές έχει κοντά τον Κλάιμπερν και κοιτάει και τον Μπέικον. Και φαντάζομαι ότι θα πάει και για πρώτο 5ρι.
Ελπίζω να πάθει κοκομπλόκο τελευταίας στιγμής με Μίτσιτς και Λάρκιν τουλάχιστον. Γιατί και παίκτη από ΝΒα να φέρει, δεν θα φτάσει το επίπεδο που είχαν οι 2 τους. Τουλάχιστον όχι την πρώτη χρονιά.
Ελπίζω να πάθει κοκομπλόκο τελευταίας στιγμής με Μίτσιτς και Λάρκιν τουλάχιστον. Γιατί και παίκτη από ΝΒα να φέρει, δεν θα φτάσει το επίπεδο που είχαν οι 2 τους. Τουλάχιστον όχι την πρώτη χρονιά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και κλαιμπερν και μπεικον δεν νομιζω να βγαινει εκτος και ο ενας παει 4ρι που δεν ειναι και οτι καλυτερο,επισης αν μεινει και ο λαρκιν ποιος θα πρωτοπαιρνει προσπαθειες..basket72 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 12:00 pmΗ Εφές έχει κοντά τον Κλάιμπερν και κοιτάει και τον Μπέικον. Και φαντάζομαι ότι θα πάει και για πρώτο 5ρι.
καπου ειδα οτι πανε δυνατα για νεμπο που δενει με τον πλαις μια χαρα.
ο μισιτς παλι να μην παει ΝΒΑ?περιεργο θα μου φανει.
Mε την όρεξη που τους άνοιξε, εγώ δεν το αποκλείω. Άσε που στερεύει εντελώς από φόργουορντ η Έφες και αμφότεροι παίζουν άνετα 2 θέσεις. Μην πω και 3. Ιδίως ο Κλάιμπερν. Εννοώ το sg.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 1:02 pm
και κλαιμπερν και μπεικον δεν νομιζω να βγαινει εκτος και ο ενας παει 4ρι που δεν ειναι και οτι καλυτερο,επισης αν μεινει και ο λαρκιν ποιος θα πρωτοπαιρνει προσπαθειες..
Ο Μίτσιτς από τη στιγμή που έμεινε πέρσι που ήταν με το ενάμιση πόδι στο ΝΒΑ, μπορεί να μείνει και φέτος. Μακάρι να τους φύγει πάντως, γιατί με το ντουέτο αναλλοίωτο κι έστω έναν από τους Κλάιμπερν ή Μπέικον κι έναν τύπου Νίμπο στο 5, η Έφες θα είναι καλύτερη κι από φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι ψάχνουμε τον δεύτερο....
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μισιτς λαρκιν κλαιμπερν μπεικον μαζι θα κοστιζουν κοντα 11εκ ,αν τυχον και γινει παντως σιγουρα θα ειναι το φαβορι με διαφορα..θελω να πιστευω οτι δεν θα τους δουμε ολους αυτους μαζιbasket72 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 1:09 pmMε την όρεξη που τους άνοιξε, εγώ δεν το αποκλείω. Άσε που στερεύει εντελώς από φόργουορντ η Έφες και αμφότεροι παίζουν άνετα 2 θέσεις. Μην πω και 3. Ιδίως ο Κλάιμπερν. Εννοώ το sg.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 1:02 pm
και κλαιμπερν και μπεικον δεν νομιζω να βγαινει εκτος και ο ενας παει 4ρι που δεν ειναι και οτι καλυτερο,επισης αν μεινει και ο λαρκιν ποιος θα πρωτοπαιρνει προσπαθειες..
Ο Μίτσιτς από τη στιγμή που έμεινε πέρσι που ήταν με το ενάμιση πόδι στο ΝΒΑ, μπορεί να μείνει και φέτος. Μακάρι να τους φύγει πάντως, γιατί με το ντουέτο αναλλοίωτο κι έστω έναν από τους Κλάιμπερν ή Μπέικον κι έναν τύπου Νίμπο στο 5, η Έφες θα είναι καλύτερη κι από φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι ψάχνουμε τον δεύτερο....
Έτσι είναι, αλλά εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν θα καταφέρουν να κρατήσουνε τον Λάρκιν. Και θα τη βγάλουν με τον νατουραλιζέ Γουίλμπεκιν. Που οκ είναι (αν μείνει ο Μίτισιτς) αλλά δεν είναι Λάρκιν. Από την άλλη θα τους κοστίσει τα μισά περίπου χρήματα από τον Λάρκιν. Και μάλλον γι' αυτό πάνε για δυνάμωμα στα φόργουορντ.
Εχουν πολλά θέματα οι Τούρκοι. Σιμόν, Άντερσον, πιθανώς Λάρκιν, κι ίσως Ντάνστον τους αποχαιρετήσουν. Χωρίς να αποκλείεται κι ο Σίνγκλετον (που για μένα έκανε σούπερ φαίναλ φορ κι είναι κρυφός MVP). Αυτό θα τους κοστίσει σε ομοιογένεια/αυτοματισμούς που ήταν τεράστιο όπλο στην Έφες.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και ο μοερμαν νομιζω δεν εχει συμβολαιο για του χρονου,ουτε τον πετρουσεφ βλεπω να κρατανε(θα παει αλλου και θα κανει παπαδες αυτος καποια στιγμη).Εχεις δικιο θα χασουν την ομοιογενεια που οπως εχουμε δει απο ολυμπιακο-ρεαλ-εφες ειναι το πιο σημαντικο,στην ουσια θα γινουν κατι σαν την τσσκα του 12 με την μικτη κοσμου μεσα,δεν θα ειναι και σιγουρη επιτυχια.. Προσωπικα τον μισιτς θα θελα να χασουν εκει θα ειναι το μεγαλο πληγμα,γιατι ειναι και παικταρας μπροστα αλλα και αμυνα παιζει και μοιραζει την μπαλα και δεν ειναι ατομιστης..
Σωστά είναι κι ο Μοερμάν, αλλά κι ο Μπομπουά. Κοντολογίς, μιλάμε για τουλάχιστον 8 παίκτεςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 1:40 pmκαι ο μοερμαν νομιζω δεν εχει συμβολαιο για του χρονου,ουτε τον πετρουσεφ βλεπω να κρατανε(θα παει αλλου και θα κανει παπαδες αυτος καποια στιγμη).Εχεις δικιο θα χασουν την ομοιογενεια που οπως εχουμε δει απο ολυμπιακο-ρεαλ-εφες ειναι το πιο σημαντικο,στην ουσια θα γινουν κατι σαν την τσσκα του 12 με την μικτη κοσμου μεσα,δεν θα ειναι και σιγουρη επιτυχια.. Προσωπικα τον μισιτς θα θελα να χασουν εκει θα ειναι το μεγαλο πληγμα,γιατι ειναι και παικταρας μπροστα αλλα και αμυνα παιζει και μοιραζει την μπαλα και δεν ειναι ατομιστης..
Δηλαδή η Μονακό του χρόνου θα κατεβαίνει από το 3 και κάτω, με Ντιαλό (πιστεύω ότι αυτόν θα τον κρατήσει) Τζον Μπράουν και Ντόντα;
Άουτς.
Πάλι καλά που της έφυγε ο Λι γιατί θα δεινοπαθούσαν οι αντίπαλοι. Βέβαια χωρίς Τζέιμς (παίκτης προπονητής) θέλω να δω τι ψάρια πιάνει ο Σάσα, γιατί δεν τον έχω για καλύτερο του Μίτροβιτς (που τον έδιωξε ο προπονητοδιώκτης Τζέιμς).
Άουτς.
Πάλι καλά που της έφυγε ο Λι γιατί θα δεινοπαθούσαν οι αντίπαλοι. Βέβαια χωρίς Τζέιμς (παίκτης προπονητής) θέλω να δω τι ψάρια πιάνει ο Σάσα, γιατί δεν τον έχω για καλύτερο του Μίτροβιτς (που τον έδιωξε ο προπονητοδιώκτης Τζέιμς).
Νωρίς το μεσημέρι μιλάγαμε για τις σοβαρές πιθανότητες ο Καλάθης να αποτελέσει παρελθόν για την Μπάρτσα κι αργά το βράδυ το έγκυροτατο SPortando μιλάει για πρόταση της Φενέρ (του Ιτούδη που τον ήθελε και παλιότερα, όσο ήταν ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού) στον Νικ.
Λογικά για 2ετία, θα είναι.
https://sportando.basketball/fenerbahce ... athes/?dev
Λογικά για 2ετία, θα είναι.
https://sportando.basketball/fenerbahce ... athes/?dev
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα μεινει ο Μαικ?basket72 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 27, 2022 10:58 pmΔηλαδή η Μονακό του χρόνου θα κατεβαίνει από το 3 και κάτω, με Ντιαλό (πιστεύω ότι αυτόν θα τον κρατήσει) Τζον Μπράουν και Ντόντα;
Άουτς.![]()
Πάει στον φίλο του, τον Ντουράντ και τους Νετς.
Εντάξει για εκεί είναι ο άνθρωπος, μακάρι να καταφέρει να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά επιτέλους και γιατί όχι και παραπάνω. Από το αν έχει βάλει μυαλό εξαρτάται.
Για Ντε Κολό και Κοζέρ κοιτάνε οι Μονεγάσκοι. Σοβαρές κινήσεις και με αβαντάζ ότι τονίζεται το γαλλικό στοιχείο.
Φαντάζομαι ότι θα μπούνε και για αμερικάνο άσσο.
Για τον Κοζέρ ίσως να μπει κι η Βιλερμπάν. Ο Οκόμπο να δούμε που θα καταλήξει (αν δεν γυρίσει πίσω στο ΝΒΑ κι αυτός...).
Είναι κι η Βίρτους που κι αυτή θα κοιτάξει για έναν κοντό ακόμα. Και θα τα δώσει όλα για να κρατήσει Σενγκέλια που και για αυτόν ακούστηκε το ΝΒΑ.
Ενώ η Βαλένσια κοιτάζει κλασσικά προς Ντε Κολό (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια- ενώ θυμίζω ότι η γυναίκα του είναι από κει) Τζάστιν Κομπς που κι εσύ κι εγώ τον έχουμε σε εκτίμηση, Γουίλ Κάμινγκς (πρώην Άρη μεταξύ άλλων) με το τρόπαιο του mvp του γαλλικού πρωταθλήματος.
* Μιλώντας για Γάλλους και γαλλικές ομάδες, μπορεί να ξαναδούμε τον Ερτέλ στη Βιλερμπάν. Αυτό από την κούτρα μου το βγάζω,
Τον Οκόμπο μέχρι και στη θέση του Λάρκιν (αν φύγει για ΝΒΑ)θα μπορούσα να τον δω. Ίσως είναι και καλύτερη λύση από τον Γουίλμπεκιν που όμως έχει το πλεονέκτημα του τούρκικου διαβατηρίου.
Σε συνέχεια της υπόθεσης Καλάθη, χθες είχαμε τον Νικ να φτάνει σε τριμπλ νταμπλ (παρά ένα ριμπάουντ) και τον Σάρας να τον βγάζει από το παιχνίδι, αντί να τον αφήσει να το πετύχει. Η Μπαρτσελόνα, έχει 4-5 παίκτες υπ' ατμόν, για του χρόνου και να δούμε πως θα μαζέψει την ομάδα ο Λιθουανός. Αν χάσει τον τίτλο από τη Ρεάλ (που δείχνει στην τελική ευθεία να κρατάει και του χρόνου τον Γκος- κάτι που μέχρι πριν έναν, δυο μήνες φάνταζε εξαιρετικά χλωμό) τα πράγματα μπορεί και να ζορίσουν πολύ για τον Σάρας. Λογικά, πάντως θα το μαζέψει κάπως.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο