Εast Finals Miami Heat (1) vs Boston Celtics (2)
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεχομαι το οτι υποστηριζεις, δεν δεχομαι το δευτερο σκελος. Πιο ψηλη δεν ειναι ιδιαιτερα. Εκτος του Ουιλιαμς που ειναι αλματερος αλλα οχι θηριο (206), οι αλλοι ψηλοι ειναι Χορφορντ και ο Γερμανος που να ειναι επισης 206. Τοσο ειναι και οι Μπιελιτσα και Λουνει. Οι αλλοι πανω κατω στα ιδια ειναι. Πολλοι μεταξυ 195 με 202. Θα σου εβαζα Μ.Ο υψους αλλα βαριεμαι να μετραω τωρα. Αντε να ειναι 195 με 194 ξερω γω.
Τωρα 2 way ειναι σχετικο. Δεν ξερω ποιους παιχτες εννοεις 2 way. Για μενα και οι δυο ομαδες ειναι καλες και σε αμυνα και σε επιθεση. Πιο βαθυ ροστερ φυσικα εχουν οι Γουοριορς που στα πλει οφ εχουν ενα ροτεισον 12 παικτων (χωρις δε τον τραυματια Ιγκυ) εναντι 9 παιχτων των Σελτικς.
Οι Σελτικς εχουν 3 σταρς αντικειμενικα ( Τειτουμ,Μπραουν, Σμαρτ) και Χορφορντ ,Γουαιτ και τους 2 Γουιλιαμς εξαιρετικα εργαλεια και συμπληρωματικα Πριτσαρντ και Ταις που προσφερουν συγκεκριμενα πραγματα και οι Γουοριορς 4 σταρς(Καρι, Τομπσον, Γκριν, Ουιγκινς) Και απο πισω Πουλ που δεν τον βαζω στους σταρς αν και εννιοτε παιρνει κι αυτο τον ρολο, Λουνευ, Πορτερ, Κουμινγκα, συν Πειτον, Μουντυ και Μπιελιτσα και Λι που προσφερουν τα ιδια αν οχι περισσοτερα απο Πριτσαρντ και Ταις.
Δεν βλεπω μεγαλυτερο βαθος στους Σελτικς, δεν βλεπω περισσοτερη ποιοτητα και ΚΥΡΙΩΣ οχι περισσοτερη εμπειρια.
Αν θες το θετικο των Σελτικς ειναι και το αναποδο. Το θετικο τους ειναι πως θελουν να φτασουν καπου (κινητρο) που οι αντιπαλοι τους λογο ηλικιας εχουν φτασει ηδη περισσοτερες απο μια φορα. Θα παιξει ρολο η ηλικια ετσι ή αλλιως; θα δουμε.
Ουτε για το φυσικαλιτι ειμαι σιγουρος. Θα φανει στο μεταξυ τους παιχνιδι. Για μενα οι Γκριζλς ηταν πιο φυσικαλ και απο τους δυο, αλλα δεν ειχαν ειτε το ταλεντο ειτε την εμπειρια. Βεβαια υπαρχουν καποιο εδω που διαφωνουν.
Αλλα ο καιρος οπως εχω ξαναπει θα δειξει τον σοφοτερο.
1
1

-
- Reactions: 18
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα φετινά πλέι οφ της Ανατολής είναι από τα πλέον απρόβλεπτα. Προσωπικά, δεν μου έκανε εντύπωση η χτεσινή νίκη των Heat, αφού την είχα ικανή τη Βοστώνη να χάσει. Όπως δε θα μου κάνει εντύπωση , αν κερδίσει η Βοστώνη στο έβδομο ματς και πάει στον τελικό. Οι έδρες δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο και στις περισσότερες περιπτώσεις, η ομάδα που έχει την πίεση, χάνει τον αγώνα. Σε ένα απόσπασμα εκπομπής που είδα το πρωί, ούτε οι Σαμ Μίτσελ και Αϊζέια Τόμας μπορούσαν να δώσουν προγνωστικά γι' αυτό το ματς.
1
1

- Pat Riley
- Reactions: 220
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Wade
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη νίκη, deja vu του 2012 με τον Τζίμμαρο αντί του Λεμπρόν. Θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα το χτεσινό διπλό αν υπολογίσουμε πως η Βοστόνη είχε το μομέντουμ, το hype που φτιάχτηκε έχοντας φτάσει 1 ματς πριν τους τελικούς μετά από 12 χρόνια κλπ. Αν βάλουμε μέσα την απώλεια του Χίρο (που κάνει κακά πλέι οφ ούτως ή αλλος) και την τραγική εμφάνιση του Μπαμ (επίσης κακή σειρά πλην ενός αγώνα) τότε η νίκη δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πάμε τώρα την Κυριακή για όλα ή τίποτα.
Συγκινητικός ο Λόουρυ και ο Μαξ, έβαλαν κρίσιμα σουτ σε στιγμές που το ματς έγερνε υπέρ των Σέλτικς.
Για τον Μπάτλερ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, τα λέει αυτός όπως πρέπει

Συγκινητικός ο Λόουρυ και ο Μαξ, έβαλαν κρίσιμα σουτ σε στιγμές που το ματς έγερνε υπέρ των Σέλτικς.
Για τον Μπάτλερ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, τα λέει αυτός όπως πρέπει

3
3

NBA Champions 2006, 2012, 2013...
-
- Reactions: 18
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ το 2012 θυμήθηκαPat Riley έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 28, 2022 4:12 pmΜεγάλη νίκη, deja vu του 2012 με τον Τζίμμαρο αντί του Λεμπρόν. Θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα το χτεσινό διπλό αν υπολογίσουμε πως η Βοστόνη είχε το μομέντουμ, το hype που φτιάχτηκε έχοντας φτάσει 1 ματς πριν τους τελικούς μετά από 12 χρόνια κλπ. Αν βάλουμε μέσα την απώλεια του Χίρο (που κάνει κακά πλέι οφ ούτως ή αλλος) και την τραγική εμφάνιση του Μπαμ (επίσης κακή σειρά πλην ενός αγώνα) τότε η νίκη δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πάμε τώρα την Κυριακή για όλα ή τίποτα.
Για τον Μπάτλερ δεν έχω να σχολιάσω κάτι, τα λέει αυτός όπως πρέπει![]()
![]()
![]()
1
1

- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Μπράβο και στους 2 τους, αλλά το άξιζαν οι Σέλτικς και δικαιώθηκαν. Εγώ δεν δικαιώθηκαNo Center-No Party έγραψε: ↑Δευ Μάιος 30, 2022 6:26 amΗ σειρά τελείωσε όπως έπρεπε,με μεγάλη μάχη δηλαδή και παραλίγο με τεράστια ανατροπή.
Συγχαρητήρια στο Μαϊάμι και στον απίστευτο Μπάτλερ,για την εξαιρετική σειρά που μας χάρισαν, με κατάθεση ψυχής πραγματικά.
Πάμε ρε μαύρο άλογο σε πιστεύω μέχρι τέλους!
Bleed Green!