2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 01, 2022 11:17 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 11:05 pm
Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση να δω τον Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό. Έχει υπάρξει πολλές φορές προκλητικός απέναντι του, τον έχουν βάλει στο μάτι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης για τον οποίο θα τα ξεχάσουν όλα αυτά.

Θα μου πείτε βέβαια "έχουμε δει Μητρόπουλο στον Παναθηναϊκό", όλα είναι πιθανά αλλά θα είναι εντυπωσιακό όπως και να'χει.
ο αγρα ακολουθησε στο ινστα τον δημητρη κοντο που τωρα ειναι υπευθυνος τυπου η κατι τετοιο στον παο και ηταν αυτος που τον εβριζε αγρια και τον ειχε βγαλει βελουδινο σπυρι η κατι τετοιο στο σδνα..οπως επισης ακολουθησε και τον χατζηγεωργιου!!
Νομιζω ειναι λιγο τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια η φαση..
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο..εχουμε προσφατα παραδειγματα με μπουρουση και σοφο..

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1758
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 01, 2022 11:22 pm

Ο Αγραβανης με τη γνωστη νοοτροπια μικρου παιδιου που εχει, τσαντιστηκε που δε του εγινε προταση απ τον Μπαρτζωκα με την αποσυρση του Πριντεζη.

Ας παει στον ΠΑΟ ή οπου αλλου θελει, παικτες με τετοια νοοτροπια μακρια κι αγαπημενα.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιουν 01, 2022 11:40 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 11:17 pm
ο αγρα ακολουθησε στο ινστα τον δημητρη κοντο που τωρα ειναι υπευθυνος τυπου η κατι τετοιο στον παο και ηταν αυτος που τον εβριζε αγρια και τον ειχε βγαλει βελουδινο σπυρι η κατι τετοιο στο σδνα..οπως επισης ακολουθησε και τον χατζηγεωργιου!!
Νομιζω ειναι λιγο τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια η φαση..
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο..εχουμε προσφατα παραδειγματα με μπουρουση και σοφο..
α δε τα γνώριζα αυτά τα κουσκούς, είναι εντυπωσιακό πάντως.

οι Μπουρούσης - Σόφο είναι κάπως διαφορετικές περιπτώσεις. ειδικά ο πρώτος ήταν νομίζω δεδομένο ότι θα πάει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. έφυγε όπως έφυγε από εμάς, δεν ήταν και ποτέ Ολυμπιακός, δεν ήθελε και πολύ. όχι ότι ήταν ποτέ ο Σόφο Ολυμπιακός εδώ που τα λέμε.

ο Αγραβάνης είναι τύπος που κέρδιζε τον Παναθηναϊκό με τον Προμηθέα και αφιέρωνε τις νίκες στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον θυμάμαι να ειρωνεύεται τον Παπαπέτρου όταν έφυγε από εμάς, αλλά κυρίως δεν είναι παίκτης επιπέδου Μπουρούση - Σόφο ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

θα έχει ενδιαφέρον αυτή η συνεργασία αν συμβεί. και εννοείται ότι θέλω να συμβεί ακριβώς επειδή θα έχει ενδιαφέρον :D

είναι μια πιο light version του να επέστρεφε ο Μπόγρης στον Παναθηναϊκό :cool:

basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 01, 2022 11:42 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 9:24 pm
Μετα και το σημερινο παιχνιδι νομιζω ο αγρα εχασε και τους οποιους υποστηρικτες του..Λογικα κιολας εχει κλεισει στον παο για να κανει τετοια και τον γλυτωσαμε..

Ο εισι τι θεουλης ειναι ο τυπος,αν μεινει ο ντορσει εγω θα τον κρατουσα σαν 6ο ξενο!Αν φυσικα δεν υπαρχει κατι ιατρικο που δεν ξερουμε και του χρονου με προετοιμασια θα τον δουμε σε full force!
Καλύτερα να μην έρθει σε μας ο Αγραβάνης, για το κλίμα κυρίως που είναι το άλφα και το ωμέγα στη συγκεκριμένη ομάδα.
Αν κι αν μείνει κάνας Έισι, και να θέλει δεν θα μπορεί να κάνει πολλά. :D
Η αλήθεια είναι ότι αν δουλέψει το καλοκαίρι με την ομάδα, παίζει να γυρίσει κοντά στα παλιά του επίπεδα. Αν γινόταν πάλι ο παίκτης που είδαμε στη Μακάμπι θα ήταν ο τρίτο- τετάρτος ψηλός μας (στην ίδια ευθεία με Μάρτιν). Ακόμα κι έτσι όμως (με βελτιώση σε σχέση με κάτι πεντάλεπτα συμμετοχής στη χάση και τη φέξη) θα με έψηνε ως 7ος ξένος.

Το θέμα μας είναι, ότι αν ισχύει ότι έχουμε κλείσει Γκριγκόνις, μας μένει μια θέση ξένου για το 4ρι ή 4-5ρι.
Αγραβάνης όπως λες δείχνει να μην έρχεται, ο Μήτογλου δείχνει να τρώει γερή καμπάνα, οπότε μένει ο Κώστας που κι αυτός έχει συμβόλαιο στη Βιλερμπάν που όπως έχουμε πει, άντε να πεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αρχίσουν διαπραγματεύσεις μετά τα περσινά.

Εφόσον λοιπόν ισχύει του Γκριγκόνις, μας μένει μια θέση ξένου για 2 θέσεις. Με 4ψηλούς δεν παίζει να ξεκινήσουμε χρονιά- πόσο μάλλον από τη στιγμή που είδαμε ότι ο Φαλ πρέπει να πάει λάου- λάου, γιατί κουράζεται ο άνθρωπος και λογικό τόσος που είναι.
Στο σενάριο αυτό, εγώ λέω ναι για Έισι ως 7ο ξένο. Θα έχουμε κρατήσει και κορμό, σούπερ θα είμαστε.
Επιπλέον, αν ισχύει αυτό που διάβασα εδώ, ότι ο Ντόρσεϊ παίζει να κατέβει με την εθνική (επιμέναμε ότι λόγω Ολυμπιακού/ζωής στην Ελλάδα αλλά και λόγω Ιτούδη, ο Ντόρσεϊ αυτή τη φορά έχει πολλές πιθανότητες να παίξει με την εθνική- κάτι που θα τη βοηθήσει σημαντικότατα) τότε ίσως η υπόθεση Γκριγκόνις να μην συνδέεται με τον Ντόρσεϊ και το ΝΒΑ και ο Ντόρσεϊ να έχει αποφασίσει να συνεχίσει με τον Ολυμπιακό. Μακάρι. Πάντως έχει λογική, αλλιώς θα την είχε παγώσει προκειμένου να είναι στις ΗΠΑ εκείνο τον καιρό. Εκτός πάλι κι αν έχει στα χέρια στάνταρ πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, οπότε δεν θα χρειαστεί να είναι στο περίμενε όπως πέρυσι.

Αν μείνει κι ο Ντόρσεϊθα έχουμε την ίδια ομάδα με τον Γκριγκόνις στη θέση του Ζαν Σαρλ και ένα καλό 4-5ρι ή σκέτο 4ρι( Γκιλ; Μίκι,; Ρ. Σμιτς; ) στη θέση του Πρίντεζη.

austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιουν 01, 2022 11:50 pm

ήταν πολύ αστείος ο τρόπος που βγήκε από το γήπεδο ο Έισι μετά την τεχνική ποινή. ο Μπαρτζώκας κάτι πήγε να του πει, ο Έισι τον έγραψε και ο Μπαρτζώκας του έκανε πατ-πατ στον πωπό, σε φάση "κάτσε μη φάω και καμία" :D

ο Έισι πήγε πάγκο και μούτρωσε και κατέβασε το κεφάλι και ήταν σαν να κρατάει την αναπνοή του.

τον θέλω και του χρόνου :obey:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιουν 01, 2022 11:57 pm

o gill τι κανει αυτη η ψυχη?εχω μεινει στο προπερσι εγω που τον θελαμε αλλα πηγε g league νομιζω..θα ταν ενδιαφερουσα περιπτωση αν δεν εχει τραυματισμους..γενικα εκει στο 4-5 νομιζω θελουμε ''βετερανο'' φαση γκιλ,σιγκλετον,τομπκινς,που θα αποδεχτει τον ρολο του σαν μπακ απ του σασα..Αν ειναι ανερχομενος και φιλοδοξος καποιος δεν νομιζω να θελει αυτην την θεση..Η τιποτα διαχρονικους ρολιστες οπως οριολα,σμιτς αλλα αυτοι λογικα θα προτιμουν την ισπανια..

ο μικι ειναι αγαπημενος μου εδω και χρονια αλλα αν μεινει και ο μαρτιν δεν νομιζω να θελει να ρθει η και να μπορουμε να τον πληρωσουμε..

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιουν 01, 2022 11:59 pm

Αν και θεωρω μπασκετικα πως ο Αγραβανης ειναι μια χαρα για τον Παναθηναικο, κατα τ αλλα θα ειναι μια απιστευτα διασκεδαστικη εξελιξη.
Μια κωλοτουμπα για τον ιδιο για τις δηλωσεις που ειχε κανει για τον κοσμο του Ολυμπιακου.
Πολλες κωλοτουμπες για τα μπινελικια που εχει ακουσει απο τους Παναθηναικους ολα αυτα τα χρονια. Και δεν μιλαω μονο για τους φιλαθλους, αλλα και του δημοσιογραφους με τα κασκολ (μην λεμε ονοματα).
Και επισης οι πιρουετες για την σχεση μεταξυ Παπαπετρου-Αγραβανη.
Δηλαδη αν ειναι εκτως των μπασκετικων, δυσκολη η μετακινηση του Αγραβανη στον Ολυμπιακο, στον Παναθηναικο δεν θα ειναι απλα δυσκολη, θα ειναι πραγματικα ξεκαρδιστικη.
Αν ισχυει πως ο Αγραβανης τα πηρε κρανα γιατι δεν τον θελει Ολυμπιακος και θελει να εκδικηθει, τοτε πραγματικα το παληκαρι δεν εχει απολυτως καιαμια ελπιδα να παιξει ποτε σοβαρο μπασκετ. Ειναι φορ δι φεστιβαλς!!!
Τον εχω περισσοτερο ικανο για αντιπροεδρο του Τραμπ παρα για μπασκτμπολιστα ψηλου επιπεδου. ΑΝ λεω, μπορει απλα να ναι και φημες.

:wave:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:04 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 11:57 pm
o gill τι κανει αυτη η ψυχη?εχω μεινει στο προπερσι εγω που τον θελαμε αλλα πηγε g league νομιζω..θα ταν ενδιαφερουσα περιπτωση αν δεν εχει τραυματισμους..γενικα εκει στο 4-5 νομιζω θελουμε ''βετερανο'' φαση γκιλ,σιγκλετον,τομπκινς,που θα αποδεχτει τον ρολο του σαν μπακ απ του σασα..Αν ειναι ανερχομενος και φιλοδοξος καποιος δεν νομιζω να θελει αυτην την θεση..Η τιποτα διαχρονικους ρολιστες οπως οριολα,σμιτς αλλα αυτοι λογικα θα προτιμουν την ισπανια..

ο μικι ειναι αγαπημενος μου εδω και χρονια αλλα αν μεινει και ο μαρτιν δεν νομιζω να θελει να ρθει η και να μπορουμε να τον πληρωσουμε..
Νταξει τωρα Σιγκλετον και Τομπκινς ειναι βετερανοι, δεν ειναι για ομαδα με στοχους. Καλυτερα τον Κελυ απο τον Αρη να παρετε που λεει ο λογος παρα κανα Σιγκλετον :twisted:
Οι τυποι σουτακια κανουν , δεν ειναι πλεον σοβαροι ψηλοι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:07 am

Ο ραντολφ δεν ειναι να φυγει απο ρεαλ?αυτος θα ταν περιπτωσαρα αν μπορει να παιξει εστω και με το ενα ποδι..ειναι και παικτης μπαρτζω.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:11 am

Hipster έγραψε:
Αν και θεωρω μπασκετικα πως ο Αγραβανης ειναι μια χαρα για τον Παναθηναικο, κατα τ αλλα θα ειναι μια απιστευτα διασκεδαστικη εξελιξη.
Μια κωλοτουμπα για τον ιδιο για τις δηλωσεις που ειχε κανει για τον κοσμο του Ολυμπιακου.
Πολλες κωλοτουμπες για τα μπινελικια που εχει ακουσει απο τους Παναθηναικους ολα αυτα τα χρονια. Και δεν μιλαω μονο για τους φιλαθλους, αλλα και του δημοσιογραφους με τα κασκολ (μην λεμε ονοματα).
Δηλαδη αν ειναι εκτως των μπασκετικων, δυσκολη η μετακινηση του Αγραβανη στον Ολυμπιακο, στον Παναθηναικο δεν θα ειναι απλα δυσκολη, θα ειναι πραγματικα ξεκαρδιστικη.
Αν ισχυει πως ο Αγραβανης τα πηρε κρανα γιατι δεν τον θελει Ολυμπιακος και θελει να εκδικηθει, τοτε πραγματικα το παληκαρι δεν εχει απολυτως καιαμια ελπιδα να παιξει ποτε σοβαρο μπασκετ. Ειναι φορ δι φεστιβαλς!!!
Τον εχω περισσοτερο ικανο για αντιπροεδρο του Τραμπ παρα για μπασκτμπολιστα ψηλου επιπεδου. ΑΝ λεω, μπορει απλα να ναι και φημες.

Εμένα δε μου αρέσει ο Αγραβάνης. Δεν έχει αξιόπιστο τρίποντο, δεν έχει καθόλου σουτ μέσης απόστασης και δεν είναι καλός στις βολές (με τις βολές έχω ένα θέμα, δεν μπορώ να βλέπω παίκτες να μη βάζουν βολές). Είναι καλός ριμπάουντερ και έχει καλά τελειώματα από κοντά, αλλά αυτά δεν αρκούν. :sorry:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:16 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 02, 2022 12:07 am
Ο ραντολφ δεν ειναι να φυγει απο ρεαλ?αυτος θα ταν περιπτωσαρα αν μπορει να παιξει εστω και με το ενα ποδι..ειναι και παικτης μπαρτζω.
Κι αυτος 33 θα ειναι το καλοκαιρι και δεν ξερω αν οντως εχει ενα ποδι ή δυο πλεον, οπως καλα λες. Πλακα θα ειχε, αλλα μεχρι εκει. Αν μπορει να περασει τις εξετασεις, των γιατρων οχι τις πανελλαδικες, μαλλον δεν θα ειναι και πολυ φθηνος για δευτερο τεσσαρι.
Νομιζω γενικα οι ψηλοι τεως αθλητικοι αμερικανοι σ αυτες τις ηλικιες δεν ειναι και πολυ για μπασκετ. Για κανα τουρισμο ειναι οι περισσοτεροι. :twisted:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:23 am

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:

Εμένα δε μου αρέσει ο Αγραβάνης. Δεν έχει αξιόπιστο τρίποντο, δεν έχει καθόλου σουτ μέσης απόστασης και δεν είναι καλός στις βολές (με τις βολές έχω ένα θέμα, δεν μπορώ να βλέπω παίκτες να μη βάζουν βολές). Είναι καλός ριμπάουντερ και έχει καλά τελειώματα από κοντά, αλλά αυτά δεν αρκούν. :sorry:
Στον RG να τα πες αυτα , οχι σε μενα. :roofl:
Τεσπα, απο τον Κασελακη, τον Χουγκαζ και τον Μαντζουκα ακομα και τον Καββαδα στο 5 καλυτερος ειναι αυτη την στιγμη. Δεν ειπα πως ειναι για βασικο 4αρι. Για κανα 10-15 μια χαρα θα ηταν. Αυτη την στιγμη δε θα επαιζε 50-50 την θεση με τον Οκαρο. Σ αρεσει δεν σ αρεσει. :wink:
Ουτε εμενα μ αρεσει, αλλα απο ελληνες δεν εχει και πολλους αυτη την στιγμη για ψηλους. Ο Κωστακης ας πουμε ειναι στις βολες κοντα στο 50% αλλα τον λιγουρευονται διαφοροι, πρασινοι και κοκκινοι. :D

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:40 am

Hipster έγραψε:
Πέμ Ιουν 02, 2022 12:23 am
BillyPao έγραψε:

Στον RG να τα πες αυτα , οχι σε μενα. :roofl:
Τεσπα, απο τον Κασελακη, τον Χουγκαζ και τον Μαντζουκα ακομα και τον Καββαδα στο 5 καλυτερος ειναι αυτη την στιγμη. Δεν ειπα πως ειναι για βασικο 4αρι. Για κανα 10-15 μια χαρα θα ηταν. Αυτη την στιγμη δε θα επαιζε 50-50 την θεση με τον Οκαρο. Σ αρεσει δεν σ αρεσει. :wink:
Ουτε εμενα μ αρεσει, αλλα απο ελληνες δεν εχει και πολλους αυτη την στιγμη για ψηλους. Ο Κωστακης ας πουμε ειναι στις βολες κοντα στο 50% αλλα τον λιγουρευονται διαφοροι, πρασινοι και κοκκινοι. :D
Για αναπληρωματικό 4άρι είναι εντάξει, όχι για βασικός. Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες, ότι δηλαδή οι επιλογές σε Έλληνες είναι περιορισμένες, οπότε δεν έχουμε πολλά περιθώρια. :sad:

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 02, 2022 12:42 am

Αν έρθει στην θέση του Ντορσευ ο Γκριγκονις δεν ξέρω αν θα ειναι καλύτερα η όχι. Ο ντορσευ είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειάζεται ο ολυμπιακός, σκορ από προσωπικές φάσεις δηλαδή, iso, φάσεις εκτός σύστηματος και κάποιος να του δώσεις την μπάλα when all else fails. Δεν τρελαίνομαι να μείνει ο ντορσευ μετά την εικόνα που παρουσιάζει από τα πλευοφς και μετά, αλλά θα ήθελα κάποιον με παρόμοια χαρακτηριστικά. Επίσης φαίνεται ψιλοξενερωμενος και θα πρέπει να τον περιμένει η ομάδα κάθε καλοκαίρι μέχρι να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ

Για Χασαν συμφωνώ απόλυτα. Δείχνει ότι ένα ποιοτικό 20λεπτο το χει.

Αγραβανη δεν θα ήθελα καθόλου. Εκτός τα αγωνιστικά που δεν πιστεύω πως μπορεί να καλύψει την μισή θέση σε ομάδα 8αδας στην ευρώλιγκα, είναι εντελώς ανώριμους και μπορεί να γίνουν τα αποδυτήρια μύλος (σε συνδυασμό και με τον Λαρετζακη που κι αυτός μανουριαζει χωρίς λόγω ώρες ώρες λες και είναι ο Ρούντι ξέρω γω)

Στο 4 δεν χρειάζεται μεγάλο όνομα. Οποίος έρθει έτσι κι αλλιώς ξέρει πως θα παίζει πίσω από τον Σάσα. Δεν θα με χάλαγε κάποιος βετεράνος που θα μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα (έστω) για 15 λεπτά.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Πέμ Ιουν 02, 2022 1:07 am

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αγραβάνης έχει θέση στον Ολυμπιακό και μάλιστα για 15 λεπτά σίγουρα
Είναι αμυντικά πολύ σκληρός παίκτης, αξιοπρεπης ριμπάουντερ, καλά πλάγια βήματα.
Στο παιχνίδι με την Τουρκία κανείς Τούρκος γκαρ δε τον είχε στα πόδια πλην λάρκιν κι αυτός όχι σε όλες τις θέσεις.
Το τρίποντο του μοιάζει πιο σταθερό από του Πρίντεζη.
Δίνει ευελιξία στην ομάδα γιατί μπορεί να παίξει σε ειδικές καταστάσεις και στο 5 και στο 3 απέναντι σε βαριά 3αρια
Και κρύο αίμα
Με την παρουσία του θα επέτρεπε στον βενζεκοφ να παίρνει χρόνο και στο 3
Βέβαια δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, κι αν ο προπονητής θεωρεί ότι δεν είναι διαχειρισιμος ο χαρακτήρας του...

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”