Νομίζω ότι θα προτιμούσα Γκιλ. Ο Μίκι στις καλές του μπορεί να σου κάνει τρελό παιχνίδι. Αδιανόητα καλό. Τύπου 30 δύσκολων πόντων, 14 ριμπς και 5 τάπες. Κι όλα αυτά απέναντι σε παίκτες, 10 και 15 πόντους ψηλότερους. Και σε άλλα να τον ψάχνεις.....shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 01, 2022 11:57 pmo gill τι κανει αυτη η ψυχη?εχω μεινει στο προπερσι εγω που τον θελαμε αλλα πηγε g league νομιζω..θα ταν ενδιαφερουσα περιπτωση αν δεν εχει τραυματισμους..γενικα εκει στο 4-5 νομιζω θελουμε ''βετερανο'' φαση γκιλ,σιγκλετον,τομπκινς,που θα αποδεχτει τον ρολο του σαν μπακ απ του σασα..Αν ειναι ανερχομενος και φιλοδοξος καποιος δεν νομιζω να θελει αυτην την θεση..Η τιποτα διαχρονικους ρολιστες οπως οριολα,σμιτς αλλα αυτοι λογικα θα προτιμουν την ισπανια..
ο μικι ειναι αγαπημενος μου εδω και χρονια αλλα αν μεινει και ο μαρτιν δεν νομιζω να θελει να ρθει η και να μπορουμε να τον πληρωσουμε..
Ο Γκιλ είναι περισσότερο παίκτης ομάδας όμως.
Φέτος πήρε ένα 10λεπτο στο ΝΒΑ, έβγαλε 44 παιχνίδια. Οκ δεδομένων των προβλημάτων που είχε στη μέση πρόπερσι κι εξαιτίας αυτών δεν τον υπέγραψε ούτε ο Ολυμπιακός κι η Βαλένσια (με χρονολογική σειρά).
Μπορεί να παίξει και βαρύ 3 απέναντι σε Κάλινιτς, Λούτσιτς, Κλάιμπερν, Πάπι, Χεζόνια. Κι ελαφρύ 5 ακόμα- ακόμα. Νομίζω ότι κολλάει άψογα, και θα μπορεί να παίξει σε διάφορα σχήματα.
Δεν συμφωνώ ότι πάμε για ρεζέρβα. 3 Ρεζέρβες είχαμε φέτος και τη βγάλαμε με Σάσα, που δεν έβγαλε μάτια στα πλειόφια ούτε στο φάιναλ (κακός στον ημιτελικό, πολύ καλός στον μικρό τελικό). Θέλουμε πολύ καλό διπλοθεσίτη εκεί γύρω να μπορεί να βγάλει αρκετά σχήματα ο κόουτς.
Βασικά με Γκριγκόνις και Γκιλ (ελεύθερος μένει) είμαστε κομπλέ. ΚΑι με 7ο ξένο τον συνδεσμίτη (πλέον) Κούνσι Έισι από το Πόρτο Λεόνε.

Ντόρσεϊ και Μάρτιν παρακαλούνται όπως παραμείνουν στις θέσεις τους.
Να μην μένετε με τη μικρή εικόνα, αλλιώς ο Μάρτιν θα έπρεπε να είχε παρατήσει το άθλημα, ο κόουτς με το εξελάκι του να κοίταγε για άλλη ομάδα, ο αθλητικός Μάντζαρης