Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι διαθέσιμα λεφτά είχαν η τι επιλογές υπήρχαν στην αγορά, αλλά ξέρω ότι ο Βοβορας είναι στα όρια του επικίνδυνου. Φυσικά δεν φταίει αυτός αλλά ο Πρίφτης που τα έκανε μπάχαλο μαντάρα κλπ.
Ο Πρίφτης άφησε τον Παναθηναϊκό σαν τον Ανακιν στη λάβα,μετά τη μαχη με τον Οbi-Wan. Προφανώς ο Βοβορας δεν είναι ο Παλπατιν για να τον μετατρέψει σε Darth Vader. Αλλά αυτός πάει να τον ξεπαστρεψει τελείως.
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Όλα τα προβλήματα ξεκινούν από τον εξαφανισμένο ιδιοκτήτη.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:52 pmΔεν ξέρω τι διαθέσιμα λεφτά είχαν η τι επιλογές υπήρχαν στην αγορά, αλλά ξέρω ότι ο Βοβορας είναι στα όρια του επικίνδυνου. Φυσικά δεν φταίει αυτός αλλά ο Πρίφτης που τα έκανε μπάχαλο μαντάρα κλπ.
Ο Πρίφτης άφησε τον Παναθηναϊκό σαν τον Ανακιν στη λάβα,μετά τη μαχη με τον Οbi-Wan. Προφανώς ο Βοβορας δεν είναι ο Παλπατιν για να τον μετατρέψει σε Darth Vader. Αλλά αυτός πάει να τον ξεπαστρεψει τελείως.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύμφωνοι αλλά αν τα λεφτά των Έβανς Οκαρο Περί,είχαν σωθεί σε 3 παίκτες που θα ήταν βασικοί και θα προσφέραν σταθερα,δεν θα είχαμε αυτά τα χαλια.Αρα ,με τα δεδομένα που υπάρχουν,δεν είναι μόνο θέμα ιδιοκτήτη.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:52 pmΔεν ξέρω τι διαθέσιμα λεφτά είχαν η τι επιλογές υπήρχαν στην αγορά, αλλά ξέρω ότι ο Βοβορας είναι στα όρια του επικίνδυνου. Φυσικά δεν φταίει αυτός αλλά ο Πρίφτης που τα έκανε μπάχαλο μαντάρα κλπ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εντάξει, αλλά έχει ευθύνες και ο ιδιοκτήτης, νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 8:03 pmΣύμφωνοι αλλά αν τα λεφτά των Έβανς Οκαρο Περί,είχαν σωθεί σε 3 παίκτες που θα ήταν βασικοί και θα προσφέραν σταθερα,δεν θα είχαμε αυτά τα χαλια.Αρα ,με τα δεδομένα που υπάρχουν,δεν είναι μόνο θέμα ιδιοκτήτη.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:52 pm
Δεν ξέρω τι διαθέσιμα λεφτά είχαν η τι επιλογές υπήρχαν στην αγορά, αλλά ξέρω ότι ο Βοβορας είναι στα όρια του επικίνδυνου. Φυσικά δεν φταίει αυτός αλλά ο Πρίφτης που τα έκανε μπάχαλο μαντάρα κλπ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Όταν η ομάδα έχει τόσες χαμένες βολές, δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε. Γενικά θέλει προσπάθεια να είναι όλοι τόσο κακοί ταυτόχρονα. Τέλος πάντων, ό,τι και να γίνει σήμερα, είναι όλοι τους απαράδεκτοι, όλοι τους. Ας κανονίσουν να προκριθούν έστω και στο 5ο παιχνίδι, γιατί αλλιώς δε βλέπω να ασχολείται κανένας σοβαρά την επόμενη σεζόν.
0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 533
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάπως έτσι δεν είχε πάει κι η σειρά Άρης Παο το 2016 άμα δεν κάνω λάθος,όταν μόλις είχε αναλάβει ο Πεδουλάκης? Πάντως ο ΠΑΟ θέλει ολική αλλαγή στο ρόστερ, κι αυτό αφορά κι τους ανεπαρκείς Πρώτος κι καλύτερος πρέπει να φύγει ο Νεντοβιτς,ο οποίος μην ξεχνάμε πέρυσι ήταν απών στο τέλος της σεζόν κι δεν τον είδαμε κ τότε....
Η Λάρισα πρέπει να έχει κάνει την πιο ανισόρροπη σεζόν εβερ, από ένα βήμα προς διάλυση τον Νοέμβρη στα τωρινά μεγαλεία. Μακάρι να το συνεχίσει κι του χρόνου.
ΥΓ: Τραγικη η όλη κατάσταση στο τέλος.... Ειδικά από τον Νεντοβιτς που είχε κάνει τόσο σάλο όταν τον είχε τραυματίσει ο Νικολαιδης.
Η Λάρισα πρέπει να έχει κάνει την πιο ανισόρροπη σεζόν εβερ, από ένα βήμα προς διάλυση τον Νοέμβρη στα τωρινά μεγαλεία. Μακάρι να το συνεχίσει κι του χρόνου.
ΥΓ: Τραγικη η όλη κατάσταση στο τέλος.... Ειδικά από τον Νεντοβιτς που είχε κάνει τόσο σάλο όταν τον είχε τραυματίσει ο Νικολαιδης.
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Βόβορας με μάτι να έχει γυρίσει και να σπρώχνει όποιον βρει μπροστά του και να την ψάχνει για ξύλο.
Ότι χειρότερο έχω δει από προπονητή τα τελευταία χρόνια.
Κατά τ' άλλα, Μούντι και Κρουμπάλι φαινόταν Μάικ Τζέιμς και Τζόρνταν Μίκι.
* Και το λέω εγώ που έχω γράψει 2-3 φορές καλά λόγια για την ευγένεια του.... Αλλά απόψε ήταν αχαρακτήριστος. Συν τις ότι να "ναι δηλώσεις του την περασμένη ήττα στη Λάρισα.
Ότι χειρότερο έχω δει από προπονητή τα τελευταία χρόνια.
Κατά τ' άλλα, Μούντι και Κρουμπάλι φαινόταν Μάικ Τζέιμς και Τζόρνταν Μίκι.
* Και το λέω εγώ που έχω γράψει 2-3 φορές καλά λόγια για την ευγένεια του.... Αλλά απόψε ήταν αχαρακτήριστος. Συν τις ότι να "ναι δηλώσεις του την περασμένη ήττα στη Λάρισα.