2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα

Συντονιστής: Captains

glenrice90

junior
Reactions: 424
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 06, 2022 12:52 am

BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 11:41 pm
Αφήνω αυτό εδώ: https://www.eurohoops.net/el/editors-bl ... -kalokeri/
Γενικά μπροστά στον Ράμμα η Μπάκουλη είναι Zach Lowe ένα πράμα

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2398
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 06, 2022 12:57 am

austerity_blues έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 12:48 am
δεν είδα το σημερινό ματς οπότε δεν έχω άποψη για το τι έγινε στον αγώνα, αλλά είδα το βιντεάκι με την αντίδραση του Βόβορα και λίγο στενοχωρήθηκα.

τον Βόβορα τον έχω στο μυαλό μου ως τον καλό, γλυκό άνθρωπο που γυρίζει σπίτι και ταΐζει τα αδέσποτα της γειτονιάς ξερωγώ, όχι σαν τον τύπο που γουρλώνει τα μάτια και πάει να πλακωθεί με διαιτητές/αντιπάλους.

είναι λίγο λυπηρό το πού μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο η πίεση για επιτυχία (εντός και εκτός εισαγωγικών), είτε τη βάζει ο ίδιος στον εαυτό του είτε τη βάζουν άλλοι.

ίσως να είναι καλύτερα για τον ίδιο να το πάρει από την αρχή το πράγμα, να πάει σε μια μικρότερη ομάδα και να χτίσει από εκεί.
Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει πίεση, γκρίνια, εκνευρισμό και κακή διάθεση, τότε νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα το βγάλεις προς τα έξω. Εδώ εγώ, που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος (άσχετα που κάποιες φορές φαίνεται το αντίθετο), εκνευρίζομαι, φαντάσου λοιπόν πώς θα νοιώθει ο Βόβορας. Βέβαια επιλογή του ήταν να επιστρέψει, κανένας δεν τον υποχρέωσε.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 06, 2022 1:02 am

BillyPao έγραψε:

Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει πίεση, γκρίνια, εκνευρισμό και κακή διάθεση, τότε νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα το βγάλεις προς τα έξω. Εδώ εγώ, που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος (άσχετα που κάποιες φορές φαίνεται το αντίθετο), εκνευρίζομαι, φαντάσου λοιπόν πώς θα νοιώθει ο Βόβορας. Βέβαια επιλογή του ήταν να επιστρέψει, κανένας δεν τον υποχρέωσε.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εικόνες σαν την παρακάτω, είναι ο κανόνας σε κάθε ματς που έχει μιαν ένταση βρε αδελφέ. :P

https://www.sport24.gr/basket/syrraxi-s ... 55880.html

Συνημμένα
vovoras.jpg
vovoras.jpg (9.86 KiB) Προβλήθηκε 1991 φορές
BillyPao

allstar

Δευ Ιουν 06, 2022 1:07 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:02 am
BillyPao έγραψε:

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εικόνες σαν την παρακάτω, είναι ο κανόνας σε κάθε ματς που έχει μιαν ένταση βρε αδελφέ. :P

https://www.sport24.gr/basket/syrraxi-s ... 55880.html
Πάντως δεν είναι ωραίο το άγχος και η πίεση να αναγκάζουν κάποιον σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί εγώ πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο πραγματικός χαρακτήρας του Βόβορα. :sad:

1
1 Εικόνα
vforvendetta85
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 1:10 am

Για ψαγμένους:

Τώρα αν λέω από τούδε και εξής τον Παπί, Παναγιωτάκη (τα πάμε), εγώ θα φταίω;

basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 1:14 am

BillyPao έγραψε:

Πάντως δεν είναι ωραίο το άγχος και η πίεση να αναγκάζουν κάποιον σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί εγώ πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο πραγματικός χαρακτήρας του Βόβορα. :sad:
α)Είμαστε αυτό που κάνουμε κι όχι αυτό που λέμε.

και

βου) Στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος.

Εδώ βγάζουν ισόβιες άνρθωποι της διπλανής πόρτας. ΄"΄Ηταν η κακιά στιγμή" αν έχεις ακούσει.

BillyPao

allstar

Δευ Ιουν 06, 2022 1:26 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:14 am
BillyPao έγραψε:

α)Είμαστε αυτό που κάνουμε κι όχι αυτό που λέμε.

και

βου) Στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος.

Εδώ βγάζουν ισόβιες άνρθωποι της διπλανής πόρτας. ΄"΄Ηταν η κακιά στιγμή" αν έχεις ακούσει.
Δίκιο έχεις, αλλά δε νομίζω ότι ο Βόβορας είναι τόσο νευρικός άνθρωπος. ''Οι συνθήκες αλλάξαν τον Γιωργή, του ΠΑΟ τον προπονητή'', θα έλεγα εγώ. Καληνυχτίζω, αύριο πάλι.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 1:42 am

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:26 am

Δίκιο έχεις, αλλά δε νομίζω ότι ο Βόβορας είναι τόσο νευρικός άνθρωπος. ''Οι συνθήκες αλλάξαν τον Γιωργή, του ΠΑΟ τον προπονητή'', θα έλεγα εγώ. Καληνυχτίζω, αύριο πάλι.
Καληνύχτες, Μπίλη.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιουν 06, 2022 1:45 am

Εγω παλι πιστευω πως αν ο Βορβορας δει τα βιντεο και τις φωτο απο σημερα, μπορει και να παραιτηθει αυριο.
Πραγματικα δεν πιστευω πως ειναι η νορμαλ του εικονα και παντα πιστευω πως ο καθε ανθρωπος εχει ενα τετοιο κομματι, που στην πιεση μπορει να του βγει.
Παντα ειμαι υπερ των δευτερων ακομα και τριτων ευκαιριων. Εγω στην θεση του θα αφηνα μια θεση που μπορει να μου βγαλει αυτο τον εαυτο.
Με ολη αυτη την παραφιλολογια περι διαιτησιας, Λιολιου, κλπ κλπ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να παθει σε πιθανους τελικους με Ολυμπιακο.
Ηταν, ειναι και πιθανον θα συνεχισει να ειναι αρρωστο το περιβαλον στο ελληνικο μπασκετ.
Θα μπορουσα να καταλαβω τους Παναθηναικους, οπως καποτε καταλαβαιναμε τους Ολυμπιακους και ξανα τους παναθηναικους επι Ιωαννιδη και μπορω να παω και παραπερα ακομα ,να νιωθουν πως αδικουνται. Αλλα δεν εχουμε τετοια εικονα αυτο τον χρονο.
Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ των ομαδων που η διαιτησια δεν θα χρειαστει να παιξει ρολο. Ισως πρεπει να δουμε λιγο σε βαθος χρονου την διαιτησια για να εχουμε μια αλλη εικονα για τους νεους Χαλιφηδες στην θεση του Χαλιφη. (Ο Ιζνογκουτ-ισμος δεν θα πεθανει ποτε στην Ελλαδα)
Αυτη την στιγμη δεν μπορουμε να εχουμε και δεν εχουμε μια σαφη εικονα. Οποτε ηρεμια.....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 06, 2022 1:55 am

τι εγινε με τον βοβορα?και εγω ειδα το βιντεο και δεν το πιστευα..κατι με εναν πιτσιρικα της λαρισας τα εβαλε?δειχνει οτι με αυτον αρπαχτηκε και μετα να λεει κατι οχι να βγουν και απο πανω..Ειχε παιχτει κανα σκηνικο πριν?γιατι δεν βγαζει νοημα ολο αυτο..

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιουν 06, 2022 1:58 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:55 am
τι εγινε με τον βοβορα?και εγω ειδα το βιντεο και δεν το πιστευα..κατι με εναν πιτσιρικα της λαρισας τα εβαλε?δειχνει οτι με αυτον αρπαχτηκε και μετα να λεει κατι οχι να βγουν και απο πανω..Ειχε παιχτει κανα σκηνικο πριν?γιατι δεν βγαζει νοημα ολο αυτο..
Με τον Καραμπελα στραβωσε που τσακωθηκε με Ναντοβιτς, που τον χτυπησε σε νεκρο χρονο (ο Νεντοβιτς τον μικρο).
Αλλα νομιζω ηταν ηδη σε μοουντ τσαμπουκα με τους διαιτητες και του επεσε στο καπακι η φαση (γινοταν εκει διπλα του) και εκαψε φλαντζα. :sad:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 06, 2022 2:08 am

σορυ αν ειναι οφ τοπικ αλλα μου φανηκε πολυ αστειο. :D

4
4 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 781

Δευ Ιουν 06, 2022 3:01 am

Hipster έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:45 am
Εγω παλι πιστευω πως αν ο Βορβορας δει τα βιντεο και τις φωτο απο σημερα, μπορει και να παραιτηθει αυριο.
Πραγματικα δεν πιστευω πως ειναι η νορμαλ του εικονα και παντα πιστευω πως ο καθε ανθρωπος εχει ενα τετοιο κομματι, που στην πιεση μπορει να του βγει.
Θα μάθει, που θα πάει? Μέχρι τότε του συνιστώ μισή ασπιρίνη (οχι ντεπον) στην αρχή κάθε ημιχρόνου.
Συνταγή παλιών προπονητών που άντεξαν.
Ετσι αντεξα κι εγώ σαν φίλαθλος του πανιωνίου την κρίσιμη περίοδο. :banghead: :banghead: :banghead:

2
2 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 06, 2022 8:05 am

https://www.in.gr/2022/06/06/sports/bas ... -mana-sou/

Ουδέν σχόλιο..... Μηδαμινή ποιότητα σαν άνθρωπος ο Νεντοβιτς......

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 262
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Δευ Ιουν 06, 2022 10:20 am

PeristeriBCfan έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 8:05 am
https://www.in.gr/2022/06/06/sports/bas ... -mana-sou/

Ουδέν σχόλιο..... Μηδαμινή ποιότητα σαν άνθρωπος ο Νεντοβιτς......
Aντίδραση κακομαθημένου 10χρονου δυστυχώς...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”