Γενικά μπροστά στον Ράμμα η Μπάκουλη είναι Zach Lowe ένα πράμαBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 11:41 pmΑφήνω αυτό εδώ: https://www.eurohoops.net/el/editors-bl ... -kalokeri/
2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 424
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 2398
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει πίεση, γκρίνια, εκνευρισμό και κακή διάθεση, τότε νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα το βγάλεις προς τα έξω. Εδώ εγώ, που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος (άσχετα που κάποιες φορές φαίνεται το αντίθετο), εκνευρίζομαι, φαντάσου λοιπόν πώς θα νοιώθει ο Βόβορας. Βέβαια επιλογή του ήταν να επιστρέψει, κανένας δεν τον υποχρέωσε.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 12:48 amδεν είδα το σημερινό ματς οπότε δεν έχω άποψη για το τι έγινε στον αγώνα, αλλά είδα το βιντεάκι με την αντίδραση του Βόβορα και λίγο στενοχωρήθηκα.
τον Βόβορα τον έχω στο μυαλό μου ως τον καλό, γλυκό άνθρωπο που γυρίζει σπίτι και ταΐζει τα αδέσποτα της γειτονιάς ξερωγώ, όχι σαν τον τύπο που γουρλώνει τα μάτια και πάει να πλακωθεί με διαιτητές/αντιπάλους.
είναι λίγο λυπηρό το πού μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο η πίεση για επιτυχία (εντός και εκτός εισαγωγικών), είτε τη βάζει ο ίδιος στον εαυτό του είτε τη βάζουν άλλοι.
ίσως να είναι καλύτερα για τον ίδιο να το πάρει από την αρχή το πράγμα, να πάει σε μια μικρότερη ομάδα και να χτίσει από εκεί.
0
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εικόνες σαν την παρακάτω, είναι ο κανόνας σε κάθε ματς που έχει μιαν ένταση βρε αδελφέ.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 12:57 am
Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει πίεση, γκρίνια, εκνευρισμό και κακή διάθεση, τότε νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα το βγάλεις προς τα έξω. Εδώ εγώ, που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος (άσχετα που κάποιες φορές φαίνεται το αντίθετο), εκνευρίζομαι, φαντάσου λοιπόν πώς θα νοιώθει ο Βόβορας. Βέβαια επιλογή του ήταν να επιστρέψει, κανένας δεν τον υποχρέωσε.

https://www.sport24.gr/basket/syrraxi-s ... 55880.html
- Συνημμένα
-
- vovoras.jpg (9.86 KiB) Προβλήθηκε 1991 φορές
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως δεν είναι ωραίο το άγχος και η πίεση να αναγκάζουν κάποιον σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί εγώ πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο πραγματικός χαρακτήρας του Βόβορα.basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 1:02 amΓι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εικόνες σαν την παρακάτω, είναι ο κανόνας σε κάθε ματς που έχει μιαν ένταση βρε αδελφέ.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 12:57 am
Όταν είσαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει πίεση, γκρίνια, εκνευρισμό και κακή διάθεση, τότε νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα το βγάλεις προς τα έξω. Εδώ εγώ, που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος (άσχετα που κάποιες φορές φαίνεται το αντίθετο), εκνευρίζομαι, φαντάσου λοιπόν πώς θα νοιώθει ο Βόβορας. Βέβαια επιλογή του ήταν να επιστρέψει, κανένας δεν τον υποχρέωσε.![]()
https://www.sport24.gr/basket/syrraxi-s ... 55880.html

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δίκιο έχεις, αλλά δε νομίζω ότι ο Βόβορας είναι τόσο νευρικός άνθρωπος. ''Οι συνθήκες αλλάξαν τον Γιωργή, του ΠΑΟ τον προπονητή'', θα έλεγα εγώ. Καληνυχτίζω, αύριο πάλι.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω παλι πιστευω πως αν ο Βορβορας δει τα βιντεο και τις φωτο απο σημερα, μπορει και να παραιτηθει αυριο.
Πραγματικα δεν πιστευω πως ειναι η νορμαλ του εικονα και παντα πιστευω πως ο καθε ανθρωπος εχει ενα τετοιο κομματι, που στην πιεση μπορει να του βγει.
Παντα ειμαι υπερ των δευτερων ακομα και τριτων ευκαιριων. Εγω στην θεση του θα αφηνα μια θεση που μπορει να μου βγαλει αυτο τον εαυτο.
Με ολη αυτη την παραφιλολογια περι διαιτησιας, Λιολιου, κλπ κλπ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να παθει σε πιθανους τελικους με Ολυμπιακο.
Ηταν, ειναι και πιθανον θα συνεχισει να ειναι αρρωστο το περιβαλον στο ελληνικο μπασκετ.
Θα μπορουσα να καταλαβω τους Παναθηναικους, οπως καποτε καταλαβαιναμε τους Ολυμπιακους και ξανα τους παναθηναικους επι Ιωαννιδη και μπορω να παω και παραπερα ακομα ,να νιωθουν πως αδικουνται. Αλλα δεν εχουμε τετοια εικονα αυτο τον χρονο.
Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ των ομαδων που η διαιτησια δεν θα χρειαστει να παιξει ρολο. Ισως πρεπει να δουμε λιγο σε βαθος χρονου την διαιτησια για να εχουμε μια αλλη εικονα για τους νεους Χαλιφηδες στην θεση του Χαλιφη. (Ο Ιζνογκουτ-ισμος δεν θα πεθανει ποτε στην Ελλαδα)
Αυτη την στιγμη δεν μπορουμε να εχουμε και δεν εχουμε μια σαφη εικονα. Οποτε ηρεμια.....
Πραγματικα δεν πιστευω πως ειναι η νορμαλ του εικονα και παντα πιστευω πως ο καθε ανθρωπος εχει ενα τετοιο κομματι, που στην πιεση μπορει να του βγει.
Παντα ειμαι υπερ των δευτερων ακομα και τριτων ευκαιριων. Εγω στην θεση του θα αφηνα μια θεση που μπορει να μου βγαλει αυτο τον εαυτο.
Με ολη αυτη την παραφιλολογια περι διαιτησιας, Λιολιου, κλπ κλπ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να παθει σε πιθανους τελικους με Ολυμπιακο.
Ηταν, ειναι και πιθανον θα συνεχισει να ειναι αρρωστο το περιβαλον στο ελληνικο μπασκετ.
Θα μπορουσα να καταλαβω τους Παναθηναικους, οπως καποτε καταλαβαιναμε τους Ολυμπιακους και ξανα τους παναθηναικους επι Ιωαννιδη και μπορω να παω και παραπερα ακομα ,να νιωθουν πως αδικουνται. Αλλα δεν εχουμε τετοια εικονα αυτο τον χρονο.
Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ των ομαδων που η διαιτησια δεν θα χρειαστει να παιξει ρολο. Ισως πρεπει να δουμε λιγο σε βαθος χρονου την διαιτησια για να εχουμε μια αλλη εικονα για τους νεους Χαλιφηδες στην θεση του Χαλιφη. (Ο Ιζνογκουτ-ισμος δεν θα πεθανει ποτε στην Ελλαδα)
Αυτη την στιγμη δεν μπορουμε να εχουμε και δεν εχουμε μια σαφη εικονα. Οποτε ηρεμια.....
0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 517
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.in.gr/2022/06/06/sports/bas ... -mana-sou/
Ουδέν σχόλιο..... Μηδαμινή ποιότητα σαν άνθρωπος ο Νεντοβιτς......
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- taraboura
- Reactions: 262
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aντίδραση κακομαθημένου 10χρονου δυστυχώς...PeristeriBCfan έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 8:05 amhttps://www.in.gr/2022/06/06/sports/bas ... -mana-sou/
1
1