2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 4814
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
τον σερελη γιατι νομιζετε οτι τον εφεραν για να μεταλαμπαδευσει τις φοβερες προπονητικες του γνωσεις στους παιχτες?για να μαθαινει τα κατατοπια την λειτουργια της ομαδας και να τον βλεπουν οι φιλαθλοι στον παγκο ωστε να τους ερθει πιο μαλακα οταν τον κανουν προπονητη στην θεση του βοβορα
αν συνεχιστει το αστειο πλανο με πεδουλακη τεχνικο διευθ να διαλεγει και να κλεινει αυτος παιχτες τετοιοι προπονητες να ερχονται στον παο,αναλωσιμοι
αν συνεχιστει το αστειο πλανο με πεδουλακη τεχνικο διευθ να διαλεγει και να κλεινει αυτος παιχτες τετοιοι προπονητες να ερχονται στον παο,αναλωσιμοι
0
-
- Reactions: 2559
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Η αναφορά μου σε άτομα που αλλάζουν απόψεις για παίκτες και προπονητές, δεν πήγαινε σε σένα, το διευκρινίζω. Διευκρίνισε μου λίγο αυτό που λες, ότι δηλαδή παίρνω για πραγματικότητα τους πόθους μου, με ένα παράδειγμα, να το λύσουμε και αυτό.basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 9:00 pmΔεν χρειάζεται να απαντήσεις βρε Μπίλι. Τα ατελειώτα περσινά σου ποστ απαντούν για σένα.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 8:48 pm
Δε θα απαντήσω αναλυτικά για αυτά που μου προσάπτεις, γιατί τα θεωρώ τουλάχιστον ψέματα. Θα σου πω ότι αν θέλεις να βρεις ''κωλοτούμπες'', μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι. Ψάξε καλύτερα σε αυτούς που το καλοκαίρι θεωρούν καλή λύση έναν προπονητή, το φθινόπωρο ζητούν την αποπομπή του και την άνοιξη κράζουν τον αντικαταστάτη του. Ψάξε σε αυτούς που αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι απόψεις για παίκτες. Και εγώ έχω δικαιωθεί σε πολλά, αλλά τουλάχιστον δε με ενδιαφέρει να το αναφέρω. Όσον αφορά το μπάτζετ, ακούγεται και γράφεται ότι θα είναι ανεβασμένο, και ότι θα πάρουμε και 2ο άσσο. Αν αυτά που γράφονται αποδειχθούν ψέματα, προφανώς δε σημαίνει ότι εγώ έλεγα ψέματα.
Παραφράζοντας αυτό το Είμαστε αυτό που κάνουμε κι όχι αυτό που λέμε, όπως σου έλεγα χθες βράδυ.![]()
Εγώ πάντως ήμουν απ' αυτούς που ήμουν υπέρ της πρόσληψης Πρίφτη. Και σταθερά υπέρ της παραμονής του για όλη τη χρονιά.
Το ίδιο έλεγα και την πρώτη χρονιά του Βόβορα και βέβαια τη χρονιά που έστειλαν τον Τσάβι.
Από την άλλη ΄΄εκανα σταθερά κριτική στον Πρίφτη για το ρόστερ του (σε πραγματικό χρόνο) εκτός της απόκτησης Οκάρο (το μόνο που είχα πει κατά της μεταγραφής Οκάρο, ήταν ότι θα σας λείψουν οι μύες, εκεί στο ζωγραφιστό) και Μέικον, που τον χαρακτήριζα ενδιαφέρων παίκτη αλλά έλεγα ότι "βρίσκει" με Νέντοβιτς.
Συνεχίσω να πιστεύω ότι ο Οκάρο ήταν ο καλύτερος σας αμυντικός, ότι σούταρε καλούτσικα κι ότι τον ήθελα εκτός πεντάδας σας, όταν είμαστε αντίπαλοι. ΠΑρόλα αυτά, εκ του αποτελέσματος, ναι ήταν άστοχη μεταγραφή κι αυτή.
Για παίκτες δεν αλλάζω απόψεις, έτσι στα κουτουρού παρά μόνο αν με κάνουν οι ίδιοι οι παίκτες να "καταπιώ" τη γλώσσα μου. Κι αυτό έχει συμβεί 2 φορές τα τελευταία ένα- δυο χρόνια.
Με τον Βεζένκοφ (που ποτέ δεν είχα πει ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά δεν τον ήθελα να ανανεώσει γιατί "έβρισκε" με τον Πρίντεζη σε έλλειψη αθλητικότητας- κάτι που είχε απόλυτη λογική) και με τον Παπαγιάννη. Οκ η περίπτωση του Σάσα είναι ακόμα πιο χτυπητή από του Παπατζόν.
Και στις 2 περιπτώσεις έκανα την "κωλοτούμπα"¨μου καμπόσες φορές. Γιατί, έτσι αφήνουμε και κάτι εδώ μέσα.... Όταν παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Πόσο μάλλον όταν αφορούν το μπασκετάκι- το ωραίοα αυτό χόμπι. Ωραίο, ωραιότατο μεν, χόμπι δε....
Βαθιά ανάσα,πόλεμος με καμιά Τουρκία να μην ΄γινει, θα έχουμε και ωραίες Φιμπα καταστάσεις και βλέπουμε για του χρόνου. Προς το παρόν, αρχίσατε πολύ καλά με τον Π. Λι.
* Μπίλη μου καλέ, δεν σου προσάπτω τίποτε βρε συ. Δεν έθιξα το αξιακό σου ή το ηθικό σου υπόβαθρο. Υπογράμμισα το κραυγαλέο( στην περίπτωσή σου) λάθος σου να παίρνεις για πραγματικότητα τους πόθους σου. Δεν σε βοηθάει καθόλου στο να βγάλεις συμπέρασμα. Αλλά και πάλι για μπάσκετ μιλάμε. Τα έχουμε ξαναπεί, είσαι καλό παληκάρι, και για αυτό σου μιλάω έτσι. Παρασύρεσαι από το πάθος σου σε σταθερή βάση. Ενίοτε προκαλείς κιόλας. Αλλά δεν νομίζω να σου κρατάε κανείς κακία, γιατί είναι σαφές ότι έχεις καλές βάσεις.

0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sdna.gr/mpasket/973647_psil ... o-onoyakoy
Ξυπνατεεεε! Ο Onuaku κατεμε είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σε αυτά τα λεφτά, δηλαδή μέχρι 300χιλ που θα ζητήσει, καλύτερος κι από καναν Lessort που θα θελει αρκετά περισσότερα.
Θηρίο κανονικό, τέτοιον παιχτη θέλει ο Παπαγιάννης απο πισω του, παιχτη που να μασάει σιδερα.
Ή αυτον θέλω ή - σε πιο ακριβό - τον Costello, αν μεινει ελεύθερος από Μπασκονια.
Ξυπνατεεεε! Ο Onuaku κατεμε είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σε αυτά τα λεφτά, δηλαδή μέχρι 300χιλ που θα ζητήσει, καλύτερος κι από καναν Lessort που θα θελει αρκετά περισσότερα.
Θηρίο κανονικό, τέτοιον παιχτη θέλει ο Παπαγιάννης απο πισω του, παιχτη που να μασάει σιδερα.
Ή αυτον θέλω ή - σε πιο ακριβό - τον Costello, αν μεινει ελεύθερος από Μπασκονια.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σκέφτομαι αρκετά πως Mitrou Long και Macon μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο line up. Παρόλο που μοιάζουν λίγο από την αποψη οτι ειναι και οι δυο on ball guards, ο Long ειναι ξεκάθαρα ασος πλέον, με οργανωτικά καθήκοντα κλπ, μπορει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Δεν θα με χαλαγε καθολου (ακομα κι αν ερθει ως 7ος ξένος και παρει αργότερα το διαβατήριο) για μπακαπ ασος λοιπόν, με τον Macon μπακαπ 2αρι. Θέλουν βεβαια off ball wing στο 3 για να λειτουργήσουν και σίγουρα όχι κάποιον στυλ Sant Roos. O Blossomgame ειναι ιδανικός για παράδειγμα, μπορει να μοιράζει τον χρόνο στου παρκε στο 3 και στο 4, παιζει καθαρά μακριά απτη μπαλα ειτε με καλα cuts, καθώς ειναι πολυ αθλητικός, είτε με το σουτ του.
Θα μου πείτε τώρα, πως 4αδα με Lee, Mitrou Long, Nedovic και Macon θα χει αρκετά θέματα αμυντικά. Το θεμα ειναι πως σχεδόν οτι 4αδα και να μου φτιάξετε στα οικονομικά μας δεδομένα με Nedo μεσα, θα χει θεμα αμυντικά. Η αλήθεια είναι άλλωστε πως το EL μπασκετ πλέον δεν επιτρέπει σε κανέναν παιχτη να αποτελεί liability στην αμυνα, εκτός αν είναι Larkin ή James ας πουμε, που κι αυτοί ειναι καλύτεροι αμυντικοί απτον Σέρβο μας.
Έχω πει πως ευχαρίστως θα τον άλλαζα με τον Kuric, αν δεν θέλουμε να μπλέκουμε παλι (βλ. Laprovittola) με παιχτες υπο συμβόλαιο, μια λύση που θα μου άρεσε πολύ ειναι ο Weiler Babb. Εκανε σπουδαία σεζον φετος, πιστεύω θα ναι πιο οικονομικός απο τον Nedovic και φυσικα ειναι κλασεις καλυτερος αμυντικός και δημιουργός απο τον δικό μας. Οκκ δεν δινει τα ιδια στο τομέα του σουτ αλλα κι ο Νεντο δεν ειναι κι ο πιο σταθερός παιχτης, μια μέρα μπορει να βάλει 5/7 και την επομενη 1/7. Αυτα τα 5/7 όμως θα μπορούν να τα βάλουν υπο καλύτερους όρους οι Macon και Long μεσα απο ενα πιο ορθολογικό συνολο.
Η 4αδα Lee, Mitrou Long, Babb, Macon σου δίνει διαφορα δίδυμα με πολυ καλη ισορροπία σε αμυνα και επίθεση θεωρω. Με τον Καλαιτζακη 5ο γκαρντ για έξτρα μέγεθος.
Ιδανικά το 4/3αρι μας θα πρέπει ναναι καλύτερος τριποντερ απτον Blossom (που ολο κι ανεβαίνει σε αυτο το τομέα) αλλα δεν γινεται να τα χουμε ολα...
Θα χουμε ούτως ή άλλως καλύτερο σουτ πάντως με Hervey ή Cavanaugh αντι του Okaro στο 4 αλλα και με Costello ή Onuaku αντι του Evans στο 5. Περα απο ολα τα αλλα χαρακτηριστικά που φέρνουν στην ομαδα αυτοι οι παιχτες.
Για τον Onuaku ειδικα θα θελα να πω δυο λόγια παραπάνω. Το ξέρετε όλοι πλέον φαντάζομαι ότι μιλαμε για τοπ ριμπαουντερ και αμυντικο, ίσως να μην ξέρετε όμως ότι έχει και επίσης πολυ γλυκο σουτακι απο απόσταση. Το μεγαλύτερο του προσον όμως ειναι η δημιουργία απο το ποστ, ειναι εξαιρετικός πασερ και τετοιο παιχτη γενικα έχουμε χρόνια να δουμε στην ομαδα, ταμαμ για παρτενέρ του Παπαγιαννη.
ΥΓ. Για έξτρα σουτ θα και χουμε τους Ματζουκα και Χουγκαζ φυσικά με αναβαθμισμένους ρόλους να συμπληρώνουν τα φόργουορντ, ίσως και τον Κασελ.
Θα μου πείτε τώρα, πως 4αδα με Lee, Mitrou Long, Nedovic και Macon θα χει αρκετά θέματα αμυντικά. Το θεμα ειναι πως σχεδόν οτι 4αδα και να μου φτιάξετε στα οικονομικά μας δεδομένα με Nedo μεσα, θα χει θεμα αμυντικά. Η αλήθεια είναι άλλωστε πως το EL μπασκετ πλέον δεν επιτρέπει σε κανέναν παιχτη να αποτελεί liability στην αμυνα, εκτός αν είναι Larkin ή James ας πουμε, που κι αυτοί ειναι καλύτεροι αμυντικοί απτον Σέρβο μας.
Έχω πει πως ευχαρίστως θα τον άλλαζα με τον Kuric, αν δεν θέλουμε να μπλέκουμε παλι (βλ. Laprovittola) με παιχτες υπο συμβόλαιο, μια λύση που θα μου άρεσε πολύ ειναι ο Weiler Babb. Εκανε σπουδαία σεζον φετος, πιστεύω θα ναι πιο οικονομικός απο τον Nedovic και φυσικα ειναι κλασεις καλυτερος αμυντικός και δημιουργός απο τον δικό μας. Οκκ δεν δινει τα ιδια στο τομέα του σουτ αλλα κι ο Νεντο δεν ειναι κι ο πιο σταθερός παιχτης, μια μέρα μπορει να βάλει 5/7 και την επομενη 1/7. Αυτα τα 5/7 όμως θα μπορούν να τα βάλουν υπο καλύτερους όρους οι Macon και Long μεσα απο ενα πιο ορθολογικό συνολο.
Η 4αδα Lee, Mitrou Long, Babb, Macon σου δίνει διαφορα δίδυμα με πολυ καλη ισορροπία σε αμυνα και επίθεση θεωρω. Με τον Καλαιτζακη 5ο γκαρντ για έξτρα μέγεθος.
Ιδανικά το 4/3αρι μας θα πρέπει ναναι καλύτερος τριποντερ απτον Blossom (που ολο κι ανεβαίνει σε αυτο το τομέα) αλλα δεν γινεται να τα χουμε ολα...
Θα χουμε ούτως ή άλλως καλύτερο σουτ πάντως με Hervey ή Cavanaugh αντι του Okaro στο 4 αλλα και με Costello ή Onuaku αντι του Evans στο 5. Περα απο ολα τα αλλα χαρακτηριστικά που φέρνουν στην ομαδα αυτοι οι παιχτες.
Για τον Onuaku ειδικα θα θελα να πω δυο λόγια παραπάνω. Το ξέρετε όλοι πλέον φαντάζομαι ότι μιλαμε για τοπ ριμπαουντερ και αμυντικο, ίσως να μην ξέρετε όμως ότι έχει και επίσης πολυ γλυκο σουτακι απο απόσταση. Το μεγαλύτερο του προσον όμως ειναι η δημιουργία απο το ποστ, ειναι εξαιρετικός πασερ και τετοιο παιχτη γενικα έχουμε χρόνια να δουμε στην ομαδα, ταμαμ για παρτενέρ του Παπαγιαννη.
ΥΓ. Για έξτρα σουτ θα και χουμε τους Ματζουκα και Χουγκαζ φυσικά με αναβαθμισμένους ρόλους να συμπληρώνουν τα φόργουορντ, ίσως και τον Κασελ.
1
1

-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάρα πολύ καλό το ρόστερ το ΤζόνιΠαο.
Κι εφικτό στο οικονομιικό.
Το θέμα είναι ότι ο Καβάνο μένει στο Κάουνας (είχε συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς) ο Μήτρου Λονγκ είναι μεταξύ Ιτούδη και Μεσίνα( άλλο κίνητρο να παίξει στις ομάδες αυτές και με τους προπονητές αυτούς συν το ότι ανεβαίνει σοβαρά το κασέ του) και ο Μπλόσομγκειμ φέρεται να είναι κοντά στη Μονακό που από πέρσι παίρνει φόργουορντ και τους εκτοξεύει τα κασέ τους.
- Χθες είδα τον Κοστέλο απέναντι στη Ρεάλ και με προβλημάτισε. Θέλει χαλινάρι στο σουτ. Η Μπασκόνια παει για αλλαγές στους ψηλούς και μπορεί ο Κοστέλο να είναι μία από αυτές. Όπως κι ο Πίτερς(!!!) κι ο Ίνοκ (ίσως τελικά αυτός την πληρώσει,
). ΤΟν Κοστέλο τον σώνει ότι σε κάθε παιχνίδι δίνει ότι έχει. Υπενθυμίζω ότι κι οι 3 είναι με συμβόλαιο, αλλά έχουν ξενερώσει στη Βιτόρια, αντίθετα, θέλουν να ανανεώσουν τον Μπάλντγουιν (εν αναμονή του διαβατηρίου του).
-Ο Χόλινς στην Ευρωλίγκα 3 χρόνια τώρα, σουτάρει κάθε χρόνο και χειρότερα. Κάτι λιγότερο από τη βάση (35%). Στα πρωταθλήματα σουτάρει καλύτερα (κοντά στο 40%). Έχει πολύ καλό σουτ, αλλά όταν το παιχνίδι ζορίζει, δεν έχει τόσο καθαρό μυαλό απέξω.
Ερώτησεις: Τον ελεύθερο Ντιάλο, θα τον κοιτάζατε για το 3-4; Κι ας είναι κοντά στο 400-500ρι. Σε αντίθεση με τα 200 πέρσι. Να θυμίσω πόσο κόστισαν Οκάρο κι Έβανς;
Τον Σπάχια θα τον θέλατε ως προπονητή; ΝΟμίζω ότι από ξένους διαθέσιμους, είναι ο πιο προσιτός και μπορεί να σας δώσει πράγματα. Δεν είναι τίποτε τρομερό, αλλά νομίζω ότι μετά την πρόσληψη Τσάβι, θα είναι ότι πιο κοντινό σε Ευρωλιγκάτο μπάσκετ.
Τον Κοζέρ (που είναι κοντά στο να γυρίσει στην πατρίδα του ύστερα από πολλά- πολλά χρόνια) τον θέλατε για 6ο παίκτη; ΟΙ της Ρεάλ πάντως ναι. Όχι για 6ο προφανώς, αλλά για καλή αλλαγή .Απλώς έχουν να φέρουν πίσω τον Τσάτσο και να κρατήουν τα λάβαρα Γιουλ και Ρούντι.
Το θέμα είναι ότι ο Καβάνο μένει στο Κάουνας (είχε συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς) ο Μήτρου Λονγκ είναι μεταξύ Ιτούδη και Μεσίνα( άλλο κίνητρο να παίξει στις ομάδες αυτές και με τους προπονητές αυτούς συν το ότι ανεβαίνει σοβαρά το κασέ του) και ο Μπλόσομγκειμ φέρεται να είναι κοντά στη Μονακό που από πέρσι παίρνει φόργουορντ και τους εκτοξεύει τα κασέ τους.
- Χθες είδα τον Κοστέλο απέναντι στη Ρεάλ και με προβλημάτισε. Θέλει χαλινάρι στο σουτ. Η Μπασκόνια παει για αλλαγές στους ψηλούς και μπορεί ο Κοστέλο να είναι μία από αυτές. Όπως κι ο Πίτερς(!!!) κι ο Ίνοκ (ίσως τελικά αυτός την πληρώσει,

-Ο Χόλινς στην Ευρωλίγκα 3 χρόνια τώρα, σουτάρει κάθε χρόνο και χειρότερα. Κάτι λιγότερο από τη βάση (35%). Στα πρωταθλήματα σουτάρει καλύτερα (κοντά στο 40%). Έχει πολύ καλό σουτ, αλλά όταν το παιχνίδι ζορίζει, δεν έχει τόσο καθαρό μυαλό απέξω.
Ερώτησεις: Τον ελεύθερο Ντιάλο, θα τον κοιτάζατε για το 3-4; Κι ας είναι κοντά στο 400-500ρι. Σε αντίθεση με τα 200 πέρσι. Να θυμίσω πόσο κόστισαν Οκάρο κι Έβανς;
Τον Σπάχια θα τον θέλατε ως προπονητή; ΝΟμίζω ότι από ξένους διαθέσιμους, είναι ο πιο προσιτός και μπορεί να σας δώσει πράγματα. Δεν είναι τίποτε τρομερό, αλλά νομίζω ότι μετά την πρόσληψη Τσάβι, θα είναι ότι πιο κοντινό σε Ευρωλιγκάτο μπάσκετ.
Τον Κοζέρ (που είναι κοντά στο να γυρίσει στην πατρίδα του ύστερα από πολλά- πολλά χρόνια) τον θέλατε για 6ο παίκτη; ΟΙ της Ρεάλ πάντως ναι. Όχι για 6ο προφανώς, αλλά για καλή αλλαγή .Απλώς έχουν να φέρουν πίσω τον Τσάτσο και να κρατήουν τα λάβαρα Γιουλ και Ρούντι.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κάπου το διάβασα ότι ο Καβανο παιζει να μεινει ελεύθερος, για αυτο και τον ανέφερα αλλα οκ, έδωσα και ως εναλλακτική τον Hervey που τον αφήνει η Βιρτους 100%. Ακομα καλύτερα ο Peters αφου κι εσύ λες πως είναι φευγάτος. Για Μιτρου Λογκ κατσε να δουμε, θέλω να πιστεύω πως δεν ειναι τοσο έντονο το ενδιαφέρον των φενερ και αρμανι και θα προτιμήσει τελικά εναν μεγαλύτερο ρόλο στον παο απτο να πέσει κατευθείαν στα βαθιά. Και του χρονου παλι θα μπορεί να διαπραγματευτει με οποια ομαδα θέλει και για μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλιστα. Οπως και να χει θα ναι μεγάλη γκαφα των αιωνίων αν αυτός ο παιχτης καταλήξει σε ομαδα εκτος Ελλάδας και δη του Παναθηναϊκού. Και για Μπλοσομ ενα ενδιαφέρον έχει ακουστεί απο Μονακο, ούτε καν προσέγγιση, κάτσε να δούμε... προφανώς παντως δεν θα παιζει μόνος του ο ΠΑΟ για κανέναν από τους παραπάνω παιχτες, μιλάμε για καλές περιπτώσεις άλλωστε, ακόμα και για τον Onuaku ήδη ακούστηκε πως η Μακαμπι τον θέλει ως αντι- Zizic.basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 08, 2022 10:49 amΠάρα πολύ καλό το ρόστερ το ΤζόνιΠαο.
- Χθες είδα τον Κοστέλο απέναντι στη Ρεάλ και με προβλημάτισε. Θέλει χαλινάρι στο σουτ. Η Μπασκόνια παει για αλλαγές στους ψηλούς και μπορεί ο Κοστέλο να είναι μία από αυτές. Όπως κι ο Πίτερς(!!!) κι ο Ίνοκ (ίσως τελικά αυτός την πληρώσει,). ΤΟν Κοστέλο τον σώνει ότι σε κάθε παιχνίδι δίνει ότι έχει. Υπενθυμίζω ότι κι οι 3 είναι με συμβόλαιο, αλλά έχουν ξενερώσει στη Βιτόρια, αντίθετα, θέλουν να ανανεώσουν τον Μπάλντγουιν (εν αναμονή του διαβατηρίου του).
Σπαχια με τιποτα δεν τον θέλω, απαπα. Ευρωλιγκατος κοουτς είναι και ο πρώην της Μονακο (που φάνηκε να χει και ματι) ο Μίτροβιτς. Θα μαρεσε και ο Πιστιολης αν η ομαδα εχει τη διάθεση να τον στηρίξει πραγματικά.
Κοζερ ωραιος παιχτης αλλα για 6ος σημαίνει ότι θα ρθει για μπακαπ 2αρι, εε δεν υπάρχει λόγος κατεμε να διώξουμε τον φθηνότερο του Μεικον σε αυτή τη φάση οποτε οχι. Χολινς δεν μαρεσει, Κοστελο ναι. Και ο Ντιαλο καλή περίπτωση αλλα μπορούμε να βρούμε και φθηνότερο παιχτη που μπορει και να χει παρόμοια απόδοση, επίσης θέλουμε ο forward που θα παρουμε να ξεκινάει απτο 4 και να ανεβαίνει στο 3 οχι το ανάποδο. Γιατι αποκλείεται το βασικό μας 4αρι ναναι πιο ποιοτικο απτον Παπι.
ΥΓ. Δεν έχει νόημα η Μονακο να μας φάει τον Μπλοσομ και να μας αφήσει όμως τον Ντιαλο που ήδη της βγήκε και προσφέρει εκτος των άλλων στη διατήρηση της ομοιογένειας της ομαδας.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε johnny οι προτασεις ειναι οντως εξαιρετικες,μια συνυπαρξη ολων αυτων θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα να την παρακαλουθησεις. Λιγο στο pure point guard θα εχουμε μια αδυναμια, αλλα με τα οικονομικα μας την παρουσα στιγμη,παντα θα υπαρχει ενα κενο καπου.
Γενικα,παικτες και ευκαιριες υπαρχουν,απλα θελει ταχυτητα και σωστη προσεγγιση.
Το θεμα ειναι να ελπισουμε να αλλαξει κατι στο διοικητικο,να εχει μια μεγαλυτερη οικονομικη ευελιξια η ομαδα ,για να χτυπησει καλους παικτες.Δεν χρειαζεται οικονομικη υπερβολη,αλλα πχ αν ειχαμε 2 εκατ πανω στο μπατζετ,αυτοματα μπορεις να κανεις πολυ καλες κινησεις.
Το θεμα ειναι να ελπισουμε να αλλαξει κατι στο διοικητικο,να εχει μια μεγαλυτερη οικονομικη ευελιξια η ομαδα ,για να χτυπησει καλους παικτες.Δεν χρειαζεται οικονομικη υπερβολη,αλλα πχ αν ειχαμε 2 εκατ πανω στο μπατζετ,αυτοματα μπορεις να κανεις πολυ καλες κινησεις.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χαίρομαι που σου άρεσαν οι προτάσεις μου. Ναι, αν κοιτάξεις ξεκομμενα απτο σύνολο τους Lee και Mitrou Long θα πεις πως δεν ειναι και το καλύτερο διδυμο στον ασο, αν όμως συνυπολογισεις και τον Babb που θα βοηθάει στα οργανωτικά απτο 2 (έπαιξε πολύ στο 1 φετος, σε άλλη μια πετυχημένη σεζον για τη Μπαγερν) αλλα και τον Macon, τότε νομίζω πως λέγεσαι και πλήρης (για τα δεδομένα μας) σε σκορ και δημιουργία από τα γκαρντ.j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 08, 2022 1:00 pmΦιλε johnny οι προτασεις ειναι οντως εξαιρετικες,μια συνυπαρξη ολων αυτων θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα να την παρακαλουθησεις. Λιγο στο pure point guard θα εχουμε μια αδυναμια, αλλα με τα οικονομικα μας την παρουσα στιγμη,παντα θα υπαρχει ενα κενο καπου.
Για τα διοικητικά συμφωνώ, αλλά δεν εχω και πολλές ελπίδες να σου πω την αλήθεια.
0
Εκτός ότι και οι 3 είναι value for money, είναι παίκτες που δεν έχουν εμπειρία Euroleague ,που σημαίνει αυτόματα ότι το κασέ τους έχει ταβάνι. Εδώ για τον Lee ακούγεται ότι συμβολαιο δεν ξεπερνά τα 500.
Πιστεύω και λόγω του brand , μεχρι 600 χλδ max τον καθένα τους κλέβεις και κανεις ουσιαστική κίνηση
0