Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 06, 2022 8:10 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 6:12 pm
Πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το θέμα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Λάρισας, γιατί έχει να δώσει ένα παιχνίδι εκεί ο Ολυμπιακός, και μέχρι τότε θα πρέπει να δουλεύει το αιρκοντίσιον!
Δεν πρόκειται πιστεύω.
Γενικά τα γήπεδα έχουν κεντρικό κλιματισμό όχι μεμονωμένες μονάδες.
Αν χαλάσει ή κλαπεί(πολύ συνηθισμένο...) το κόστος επισκευής είναι πολύ μεγάλο και συνήθως μένει έτσι.

Ειδικά αν το γήπεδο δεν είναι ιδιόκτητο που σημαίνει ότι ο δήμος ή όποιος άλλος έχει το γήπεδο πρέπει να βρει τα λεφτά να το φτιάξει ή να συνεννοηθεί με την ομάδα να το πληρώσει εκείνη και να αφαιρεθεί από το νοίκι. Που επειδή το νοίκι συνήθως είναι...τιμής ένεκεν θα πρέπει να μην εισπράττουν νοίκια για γελοία μεγάλο διάστημα.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 8:17 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 7:33 pm
Όσο αντιπαθής και να μου είναι ο Ιωάννης , στο θέμα με τον κλιματισμό έχει δίκιο. Είναι απάνθρωπο να παίζεις μπάσκετ το καλοκαίρι σε κλειστό χωρίς κλιματισμό. Φαντάζομαι εδώ πέρα οι περισσότεροι θα το έχουμε ζήσει...
Εγώ θα έλεγα ακριβώς τα αντίθετα. Ο Ιωάννης (δεν έχω ακούσει άλλον Ιωάννη πέραν του Μελισσανίδη του γυμναστή- τι κακό πάλι και τούτο :P ) μου είναι συμπαθής, τον εκτιμώ και τον θεωρώ πολύ εντάξει αθλητή.
Χθες έκανε φάουλ που όμως του το δίνω, γιατί είχε τραυματιστεί (εξαιτίας των συνθηκών) και μίλησε το θυμικό.

Αλλά δεν ήταν της ώρας να τα πει όλα αυτά.

Ο χθεσινός παναθηναϊκός έκανε λες και παιζόταν το πρωτάθλημα, ενώ έχει τον τελευταίο αγώνα στο ΟΑΚΑ που αν μπει στοιχειωδώς συγκεντρωμένος θα τον πάρει με 10 πόντους διαφορά. Αυτός ο Παναθηναϊκός με τον αυτόματο στον πάγκο και ένα κακοστημένο ρόστερ.

Μάλλον υπήρξε "ουλτιμάτουμ¨τις προηγούμενες ώρες πριν τον χθεσινό αγώνα. Τύπου " δεν ξαναχάνετε από τη Λάρισα αλλιώς γυρνάτε Αθήνα με το κτελ ή ταξί με τα έξοδα δικά σας". :wink:

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3541
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Ιουν 06, 2022 8:33 pm

Εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας:

-Hipster , Agio96, Tracy Mac, billyPAO +1 φάουλ για τη Διαιτησία
-IraklisIraklis και Crash95 προφορική προειδοποίηση και στο επόμενο ποστ με έμμεση απάντηση και συζήτηση με τη διαιτησία θα υπάρξει φάουλ.

Γνωρίζετε τους κανόνες και ξέρετε πως πρέπει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση.

Εdit: Lefpan προφορικη προειδοποίηση και για εσένα για το τελευταίο σου ποστ.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 12:40 am

Επιστρέφει ο Φάνης στον Πανιώνιο!!
Νομίζω ότι είναι μεγάλη είδηση.
Για μένα ο Φάνης είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας που έχει βγάλει η χώρα. Ο πιο καλός δεν είναι γιατί δεν είχε την αθλητικότητα και κυρίως την εργατικότητα των Γιάννη και Γκάλη. :bball:

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιουν 08, 2022 2:06 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 12:40 am
Επιστρέφει ο Φάνης στον Πανιώνιο!!
Νομίζω ότι είναι μεγάλη είδηση.
Για μένα ο Φάνης είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας που έχει βγάλει η χώρα. Ο πιο καλός δεν είναι γιατί δεν είχε την αθλητικότητα και κυρίως την εργατικότητα των Γιάννη και Γκάλη. :bball:
Με τον φοβο πως ισως φαω κραξιμο απο τους φιλους Πανιωνιους και ειδικα απο τον polykos, επειδη ο Φανης δεν παιζει πλεον μπασκετ, θα με ενδιαφερε να ξερω τι ακριβως θα κανει στην ομαδα την μια φορα που θα ερχετε απο την Παρο στην Αθηνα την βδομαδα.
Οπως και με την υποψηφιοτητα για την ΕΟΚ ελεγα, σεβομαι ολους τους παλιους παιχτες (και ειδικα αυτους που προσφεραν τον πρωτο τιτλο) , αλλα το οτι ηταν καλοι παιχτες , δεν σημαινει πως θα ειναι καλοι και χρησιμοι σε οτι αλλο κανουν. Αλλωστε απο την ομαδα του 1987 , οχι πολυ καιρο πριν, περασε απο την ομαδα και ο Νικος ο Λιναρδος (χωρις κανενα αλλο σχολιο).
Περα απο το συναισθηματικο κομματι, η επιστροφη του Φανη, δεν μου λεει και πολλα πραγματα σε επιπεδο οργανωσης και βελτιωσης της ομαδας. :sorry:

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 2:10 am

Hipster έγραψε:

Με τον φοβο πως ισως φαω κραξιμο απο τους φιλους Πανιωνιους και ειδικα απο τον polykos, επειδη ο Φανης δεν παιζει πλεον μπασκετ, θα με ενδιαφερε να ξερω τι ακριβως θα κανει στην ομαδα την μια φορα που θα ερχετε απο την Παρο στην Αθηνα την βδομαδα.
Οπως και με την υποψηφιοτητα για την ΕΟΚ ελεγα, σεβομαι ολους τους παλιους παιχτες (και ειδικα αυτους που προσφεραν τον πρωτο τιτλο) , αλλα το οτι ηταν καλοι παιχτες , δεν σημαινει πως θα ειναι καλοι και χρησιμοι σε οτι αλλο κανουν. Αλλωστε απο την ομαδα του 1987 , οχι πολυ καιρο πριν, περασε απο την ομαδα και ο Νικος ο Λιναρδος (χωρις κανενα αλλο σχολιο).
Περα απο το συναισθηματικο κομματι, η επιστροφη του Φανη, δεν μου λεει και πολλα πραγματα σε επιπεδο οργανωσης και βελτιωσης της ομαδας. :sorry:
Έχει μια σημειολογία από μόνη της η επιστροφή Φάνη κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τον Λινάρδο, ο Φάνης είναι εκτός μπάσκετ.
Πέραν του ότι έχει άλλο ειδικό βάρος. Ούτε καν δηλαδή....

polykos

nba
Reactions: 804

Τετ Ιουν 08, 2022 2:30 am

Hipster έγραψε:

Οι προβληματισμοί σου και δικοί μου.
Δεν το προχωράω, γιατί είναι σημαντικό τα πράγματα να πάρουν τη σωστή σειρά.
Να αανακοινωθεί επίσημα και να μιλήσει.
Γενικά έχω καλή προδιάθεση, οτι ο Φάνης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα είναι καταλύτης σε πράγματα που αφουγκράζομαι οτι είναι στο μυαλό των νέων διοικητικών.
Σημ. Ο Νίκος αυτό που ανέλαβε ήταν θνησιγενές, ανέλαβε κάτι που δεν ήξερε να κάνει κι ούτε ποτέ. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να διοχετεύσει τις γνώσεις του και την όποια ιστορία, με άλλο τρόπο και με άλλη μεθόδευση και ίσως κάτι να γινόταν πετυχημένο.
Αυτό φοβάμαι και με τον Φάνη, θα του φορτωθούν πράγματα και θαύματα. Σίγουρα πρέπει να προστατευτεί και ότι κάνει να είναι ουσιώδες και προχωρητικό ( αν ισχύει σαν λέξη) και να μην τον κάψουμε

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιουν 08, 2022 2:47 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 2:10 am
Hipster έγραψε:

Έχει μια σημειολογία από μόνη της η επιστροφή Φάνη κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τον Λινάρδο, ο Φάνης είναι εκτός μπάσκετ.
Πέραν του ότι έχει άλλο ειδικό βάρος. Ούτε καν δηλαδή....
Σημειολογια μπορει να εχει, γι αυτο μιλησα για το συναισθηματικο κομματι. Αλλα το οτι ηταν εκτος μπασκετ, μπορει να ειναι για καλο ή για κακο, θα το μαθουμε.
Γι αυτο υπαρχει και η παραφιλολογια για τον Γκαλη. Ελπιζω να παραμεινει εκτος, γιατι σιγουρα ειχε λογο που το εκανε. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Μπορει οι φιλοι του Αρη να πανηγυριζαν αν ακουγαν πως θα εμπαινε ο Γκαλης στην ομαδα, αλλα θα τους ρωταγα "γιατι ηταν ολα αυτα τα χρονια, οχι μονο εκτος ομαδας αλλα και μπασκετ γενικα;"
Δεν εκαναν συγκριση Λιναρδου με Φανη, αλλα ο Λιναρδος ηταν χρονια ενεργος και απετυχε παρ ολα αυτα σ αυτο που ανελαβε.
Τωρα αν ηταν λαθος η θεση που λεει ο polykos, θα το δεχθω γιατι σαν ανθρωπος μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης, αλλα πρεπει να δουμε τι θα αναλαβει και ο Φανης. Ετσι δεν ειναι;
Και πως θα προσπαθησουν να τον εκμεταλευτουν (και το λεω με την καλη εννοια για την ωρα) τα νεα αφεντικα. Ειναι ρισκο μεγαλο να καψεις εναν μυθο για να εξυπηρετησεις προσκαιρα συμφεροντα. Δεν λεω πως θα γινει, αλλα ειναι ρισκο....
Και ο Μισσας ειναι κομματι της ιστοριας του Πανιωνιου, ας τον παρουν προπονητη. Και προπονητης της εθνικης εφτασε να ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος απο τον Ταυροπουλο μονο. :)

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 10:19 am

Ki εσύ κι ο @Πολύκος το ξέρετε καλύτερα από μένα το πράγμα.
Εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι μπαίνει μπροστά ο Φάνης που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με Λινάρδο, ούτε με Μίσσα. Ούτε στο μπασκετικό, ούτε και στο θάρρος της γνώμης του.
Δείχνει όλο αυτό ότι κινείται κάτι. Μπορεί να είναι απλώς και μια απέλπιδα προσπάθεια...
Πάντως το κομμάτι της έμπνευσης είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό. Είτε στο προπονητικό είτε στο διοικητικό.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1088
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Ιουν 08, 2022 1:56 pm

μακαρι να ανεβει ο Πανιωνιος οσο το δυνατόν πιο σύντομα στην Α1. Ειναι ιστορική ομάδα (και) στο μπάσκετ

0
polykos

nba
Reactions: 804

Τετ Ιουν 08, 2022 3:50 pm

basket72 έγραψε:
Πάντως το κομμάτι της έμπνευσης είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό. Είτε στο προπονητικό είτε στο διοικητικό.
Ετσι είναι, κύρια δύναμη η εμπνευση κι απο αυτήν ο Φάνης έχει μπόλικη μιας κι είχε πέσει μικρός στη μαρμίτα :hoho:
Μακάρι να "μας πάρει και να μας σηκώσει"!!!!!!!!!1

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιουν 08, 2022 5:35 pm

basket72 έγραψε:
Εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι μπαίνει μπροστά ο Φάνης που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με Λινάρδο, ούτε με Μίσσα. Ούτε στο μπασκετικό, ούτε και στο θάρρος της γνώμης του.
Δείχνει όλο αυτό ότι κινείται κάτι. Μπορεί να είναι απλώς και μια απέλπιδα προσπάθεια...
Και ο Ντουρουτι ηταν εμπνευση αλλα ο Φρανκο κερδισε στο τελος :P
Περα απο την πλακα, η εμπνευση δεν μου λεει και πολλα πραγματα προσωπικα. ΕΙμαι της γνωσης πιο πολυ.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 7:51 pm

polykos έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 3:50 pm

Ετσι είναι, κύρια δύναμη η εμπνευση κι απο αυτήν ο Φάνης έχει μπόλικη μιας κι είχε πέσει μικρός στη μαρμίτα :hoho:
Μακάρι να "μας πάρει και να μας σηκώσει"!!!!!!!!!1
Σε χάνω λίγο, να σου πω την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι για την έμπνευση ή για το αν ο Φάνης μπορεί όντως να εμπνεύσει.

basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 7:52 pm

Hipster έγραψε:

Περα απο την πλακα, η εμπνευση δεν μου λεει και πολλα πραγματα προσωπικα. ΕΙμαι της γνωσης πιο πολυ.
Εμένα πάλι μου λέει πολλά η έμπνευση. Σε όλη τη ζωή μου. Κι είμαι και σε πιο ζόρικο αντικείμενο από το μπάσκετ. :wink:

Για να συννενοούμαστε: Ο Φάνης είναι ιερό τέρας για το ελληνικό μπάσκετ.
Ο Φάνης για χρόνια ολόκληρα δεν ασχολείται με το μπάσκετ.
Ο Πανιώνιος είναι στα χειρότερα του.
Η επιστροφή του Φάνη λοιπόν (βάσει των παραπάνω) δεν συνιστά είδηση;
ΓΙατί εγώ αυτό είπα στο αρχικό ποστ.
Δεν είπα ότι θα πάρει τον Πανιώνιο από το χεράκι και θα τον οδηγήσει στην Α1 και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για να απαντάμε σε αυτά που έχει γράψει ο άλλος.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 08, 2022 7:59 pm

Hipster έγραψε:
basket72 έγραψε:
Και ο Ντουρουτι ηταν εμπνευση αλλα ο Φρανκο κερδισε στο τελος :P
Viva Los Solidarios! :obey:

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”