Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 08, 2022 9:27 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 7:52 pm
Hipster έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 5:35 pm

Περα απο την πλακα, η εμπνευση δεν μου λεει και πολλα πραγματα προσωπικα. ΕΙμαι της γνωσης πιο πολυ.
Εμένα πάλι μου λέει πολλά η έμπνευση. Σε όλη τη ζωή μου. Κι είμαι και σε πιο ζόρικο αντικείμενο από το μπάσκετ. :wink:

Για να συννενοούμαστε: Ο Φάνης είναι ιερό τέρας για το ελληνικό μπάσκετ.
Ο Φάνης για χρόνια ολόκληρα δεν ασχολείται με το μπάσκετ.
Ο Πανιώνιος είναι στα χειρότερα του.
Η επιστροφή του Φάνη λοιπόν (βάσει των παραπάνω) δεν συνιστά είδηση;
ΓΙατί εγώ αυτό είπα στο αρχικό ποστ.
Δεν είπα ότι θα πάρει τον Πανιώνιο από το χεράκι και θα τον οδηγήσει στην Α1 και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για να απαντάμε σε αυτά που έχει γράψει ο άλλος.
Ναι ρε παιδι, δεν σου την ειπα. Κουλαρε!!! :) Δεν σου απαντησα σε τιποτα. Δεν υπηρχε ερωτημα προς απαντηση. Καταλαβαινω πως το ειπες.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιουν 08, 2022 9:29 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 7:51 pm
polykos έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 3:50 pm

Ετσι είναι, κύρια δύναμη η εμπνευση κι απο αυτήν ο Φάνης έχει μπόλικη μιας κι είχε πέσει μικρός στη μαρμίτα :hoho:
Μακάρι να "μας πάρει και να μας σηκώσει"!!!!!!!!!1
Σε χάνω λίγο, να σου πω την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι για την έμπνευση ή για το αν ο Φάνης μπορεί όντως να εμπνεύσει.
Στα αληθεια το λεει. Στο λεω εγω που τον ξερω :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Ιουν 08, 2022 11:32 pm

Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει γύρω στα 300 χιλιάρικα σε 4 πρώην παίκτες της (Ρεϊ,Τσαλμπούρη,Κακλαμάνη,Γκραντ) αφού το ΒΑΤ δικαίωσε τους παίκτες!

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 08, 2022 11:41 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει γύρω στα 300 χιλιάρικα σε 4 πρώην παίκτες της (Ρεϊ,Τσαλμπούρη,Κακλαμάνη,Γκραντ) αφού το ΒΑΤ δικαίωσε τους παίκτες!
Η συνεχιζομενη μη αποβολη της ΑΕΚ απ τις επαγγελματικες κατηγοριες ειναι αδιανοητη για οποιαδηποτε σοβαρη χωρα (προφανως οχι για χωρες τυπου Ελλαδας, Αλβανιας κλπ.)

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Ιουν 09, 2022 12:16 am

Reaper έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 11:41 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Η συνεχιζομενη μη αποβολη της ΑΕΚ απ τις επαγγελματικες κατηγοριες ειναι αδιανοητη για οποιαδηποτε σοβαρη χωρα (προφανως οχι για χωρες τυπου Ελλαδας, Αλβανιας κλπ.)
Έχει πει η ΕΟΚ ότι απ του χρόνου δεν θα υπάρχει ομάδα στην Α1 που θα χρωστάει ή θα την κηνυγούν με ban....εδω που τα λέμε κι η ίδια η ΚΑΕ (οποιαδήποτε) δεν θα αντέξει και αργά η γρήγορα θα παλεύει στις τελευταίες θέσεις.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 09, 2022 12:39 am

Hipster έγραψε:

Ναι ρε παιδι, δεν σου την ειπα. Κουλαρε!!! :) Δεν σου απαντησα σε τιποτα. Δεν υπηρχε ερωτημα προς απαντηση. Καταλαβαινω πως το ειπες.
ΑΠό την αρχή το ψιλό πήρες στον χαβαλέ. Και να τον κάνουμε τον χαβαλέ και να τον δεχόμαστε όταν είναι σε βάρος μας, αλλά να έχει βάση.
Το αρχικό ποστ δεν έδινε βάση για χαβαλέ. Ούτε το δεύτερο μου που μίλαγα για "έμπνευση". Θες να το πεις κίνητρο, θες "μοτιβέσιον" που είσαι και ΝΒΑαδάκιας.
Που δεν είναι μόνο αυτά βέβαια, γιατί κοτζάμ Φάνης όλο και κάποια διαβεβαίωση θα πήρε ότι παίζει να κινηθεί κάτι. Λέω εγώ τώρα. Εικασίες προφανώς αλλά με λογική βάση.

Σε κάθε περίπτωση ο Φάνης δεν μπορεί να μπει στην ίδια κουβέντα ούτε με τον Μίσσα ούτε με τον Λινάρδο.
ΘΑ μπορούσε να μπει στην ίδια κουβέντα με τον Σαραβάκο (τον υιό) και τον Μαύρο. ΄Άντε και με τον Νικόλα τον Αναστόπουλο, παρότι ο "ρεξόνας" ξεκίνησε στη Δάφνη. Και ξέρω και ιστορίες για τον "μουστάκια".

Το θέμα είναι ότι οι 3 τους, πήραν γρήγορα μεταγραφή για τους 3 μεγάλους σε αντίθεση με τον Φάνη που όλο έμενε στην Πλατεία.

΄Δεν έχω ιδέα από τα ενδότερα του μπάσκετ, ούτε τα τωρινά ούτε τα παλιά. Δεν ξέρω ούτε έναν μπασκετμπολίστα. Αλλά κοινός νους υπάρχει και μπορεί κάποιος να διακρίνει αν η ενασχόληση του Φάνη με τον Πανιώνιο, για πρώτη φορά μετά τόσα χρόνια, είναι ή δεν είναι αξιομνημόνευτη.

polykos

nba
Reactions: 804

Πέμ Ιουν 09, 2022 1:34 am

Δια ζώσης θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, δεν θα υπήρχαν αστοχίες και παρεξ'ηγηση. Βασικά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Ημουν παρών κάτω απο τους ευκάλυπτους, όταν έφευγαν οι 6, ημουν παρών και στην πρώτη αλλά και στις επόμενες του Φάνη.
Ειλικρινά, το συναίσθημα είναι ίδιο, τότε και σήμερα. Αυτά όσον αφορά τη σημαντικότητα της επαναφοράς του Φάνη στα ενδότερα.
Είμαι συγκινημένος, περήφανος για τον φίλο, ανυπόμονος να δώ τη σφραγίδα του.
Ναι ο Φάνης είναι μια έμπνευση απο μόνος του, αλλά ζούσε και συνεχίζει μέσα στην έμπνευση.
Είναι καλλιτέχνης, αεροβατεί, δεν έχει σχέση με το ορθολογικό και το μετρήσιμο.
Ουτε με το καθώς πρέπει. ( μη το συνεχισω διότι θα φτάσω σε υπερβολές στα μάτια των νεότερων)
Δεν είναι αμφιβολία, ουτε κριτική, είναι άγχος. Οι καιροί είναι "άλλοι" και είμαστε στα πολύ δύσκολα σαν σύλλογος,
το μόνο που μπασκετικά μας κρατάει είναι η επάνοδος των ακαδημιών.
Το άγχος λοιπόν είναι ΠΩΣ διάολο όλοι μας θα καταφέρουμε το τσουνάμι που θα δημιουργηθεί με την εμπλοκή του,
να το κάνουμε θετική ενέργεια και να αποκλείσουμε κάθε περίπτωση να τον κάψουμε.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 09, 2022 2:00 am

polykos έγραψε:
Πέμ Ιουν 09, 2022 1:34 am
Δια ζώσης θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, δεν θα υπήρχαν αστοχίες και παρεξ'ηγηση. Βασικά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Ημουν παρών κάτω απο τους ευκάλυπτους, όταν έφευγαν οι 6, ημουν παρών και στην πρώτη αλλά και στις επόμενες του Φάνη.
Ειλικρινά, το συναίσθημα είναι ίδιο, τότε και σήμερα. Αυτά όσον αφορά τη σημαντικότητα της επαναφοράς του Φάνη στα ενδότερα.
Είμαι συγκινημένος, περήφανος για τον φίλο, ανυπόμονος να δώ τη σφραγίδα του.
Ναι ο Φάνης είναι μια έμπνευση απο μόνος του, αλλά ζούσε και συνεχίζει μέσα στην έμπνευση.
Είναι καλλιτέχνης, αεροβατεί, δεν έχει σχέση με το ορθολογικό και το μετρήσιμο.
Ουτε με το καθώς πρέπει. ( μη το συνεχισω διότι θα φτάσω σε υπερβολές στα μάτια των νεότερων)
Δεν είναι αμφιβολία, ουτε κριτική, είναι άγχος. Οι καιροί είναι "άλλοι" και είμαστε στα πολύ δύσκολα σαν σύλλογος,
το μόνο που μπασκετικά μας κρατάει είναι η επάνοδος των ακαδημιών.
Το άγχος λοιπόν είναι ΠΩΣ διάολο όλοι μας θα καταφέρουμε το τσουνάμι που θα δημιουργηθεί με την εμπλοκή του,
να το κάνουμε θετική ενέργεια και να αποκλείσουμε κάθε περίπτωση να τον κάψουμε.
Ωραία τα έγραψες. :bball: Ιδίως στο κομμάτι για τον Φάνη.
Εγώ στον Φάνη έχω μια ξεχωριστή αδυναμία, ως καλλιτέχνης του μπάσκετ και (αυθεντικός) μπον βιβέρ της ζωής.

Σας εύχομαι να τα καταφέρετε, ήμουν τις προάλλες στη γειτονιά σας κι είχα την κουβέντα σας με 2 φίλους νεοσμυρνιώτες που ήταν κι αυτοί δαγκωμένοι.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιουν 09, 2022 2:28 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 09, 2022 12:39 am
Hipster έγραψε:

ΑΠό την αρχή το ψιλό πήρες στον χαβαλέ. Και να τον κάνουμε τον χαβαλέ και να τον δεχόμαστε όταν είναι σε βάρος μας, αλλά να έχει βάση.
Το αρχικό ποστ δεν έδινε βάση για χαβαλέ. Ούτε το δεύτερο μου που μίλαγα για "έμπνευση". Θες να το πεις κίνητρο, θες "μοτιβέσιον" που είσαι και ΝΒΑαδάκιας.
Που δεν είναι μόνο αυτά βέβαια, γιατί κοτζάμ Φάνης όλο και κάποια διαβεβαίωση θα πήρε ότι παίζει να κινηθεί κάτι. Λέω εγώ τώρα. Εικασίες προφανώς αλλά με λογική βάση.

Σε κάθε περίπτωση ο Φάνης δεν μπορεί να μπει στην ίδια κουβέντα ούτε με τον Μίσσα ούτε με τον Λινάρδο.
ΘΑ μπορούσε να μπει στην ίδια κουβέντα με τον Σαραβάκο (τον υιό) και τον Μαύρο. ΄Άντε και με τον Νικόλα τον Αναστόπουλο, παρότι ο "ρεξόνας" ξεκίνησε στη Δάφνη. Και ξέρω και ιστορίες για τον "μουστάκια".

Το θέμα είναι ότι οι 3 τους, πήραν γρήγορα μεταγραφή για τους 3 μεγάλους σε αντίθεση με τον Φάνη που όλο έμενε στην Πλατεία.

΄Δεν έχω ιδέα από τα ενδότερα του μπάσκετ, ούτε τα τωρινά ούτε τα παλιά. Δεν ξέρω ούτε έναν μπασκετμπολίστα. Αλλά κοινός νους υπάρχει και μπορεί κάποιος να διακρίνει αν η ενασχόληση του Φάνη με τον Πανιώνιο, για πρώτη φορά μετά τόσα χρόνια, είναι ή δεν είναι αξιομνημόνευτη.
Καμια στιγμη δεν το πηρα στον χαβαλε. Δεν ξερω καν γιατι το λες. Απλα εχω καποιες αμφιβολιες και τις εθεσα στην κουβεντα. Και πιο πολυ ηταν μια "ενδοπανιωνια" κουβεντα παρα αντιπαραθεση με εσενα. Βασικα περιμενα κραξιμο απο τον polykos :)
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σε πειραξε τοσο πολυ.
Το θεμα μου δεν ειναι ο Φανης, ολοι ξερουμε τι ειναι. Το ζητημα ειναι πως ο Φανης ηταν, ειναι και θα ειναι (για πολυ ελπιζω ακομα) μυθος για την πλατεια και καμια φορα οι μυθοι ειναι σημαντικοτεροι απο την αληθεια.
Μακαρι να πανε ολα καλα.
Ξαναλεω, δεν πηρα τιποτα στον χαβαλε και επισης δεν ειμαι ΝΒΑδακιας, ισα -ισα :fire:
Μπασκετικος ειμαι και προτιμω Γιουρολιγκα 1000% μην σου πω και αναπτυξιακο ακομα περισσοτερο , ξεκολα :roofl:
Η μονες μου πραγματικες αγαπες απο την Αμερικη ηταν, οι Ινδιανοι, Οι Μπιτνικς, και οι Γκρειτφουλ ντεντ. (νταξει και μερικα πραγματα ακομα) αλλα στο βαθος ειμαι αντιαμερικανος, γι αυτο που μπορουσαν να γινουν και γι αυτο που τελικα εγιναν.

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Σάβ Ιουν 11, 2022 6:27 pm

Πόσες χώρες στην Ευρώπη κάνουν άραγε ακόμα μικρούς τελικούς εν έτει 2022? :peace:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Σάβ Ιουν 11, 2022 6:34 pm

benchwarmer έγραψε:
Σάβ Ιουν 11, 2022 6:27 pm
Πόσες χώρες στην Ευρώπη κάνουν άραγε ακόμα μικρούς τελικούς εν έτει 2022? :peace:
Ειδικά όταν δεν κρίνουν απολύτως τίποτα, νομίζω παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο μικρός τελικός υπήρχε κάποτε επειδή έπρεπε να βγει η τρίτη ομάδα από Ελλάδα στη Euroleague. Είναι πέρα από τη λογική μου για ποιό λόγο παραμένει και μετά την απώλεια της τρίτης θέσης για τη χώρα μας...

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 12, 2022 8:58 pm

Αποκαρδιωτική εικόνα από τον Προμηθέα απέναντι στη Λάρισα, φαίνεται να έχει παρατήσει κάθε προσπάθεια για ένα αξιοπρεπές φινάλε στη σεζόν. Σίγουρα η φετινή σεζόν αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την ομάδα του Γιατρά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Δευ Ιουν 13, 2022 12:29 am

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ελληνικής Α1 και ζηταει wild card.....

0
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Δευ Ιουν 13, 2022 1:04 am

Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν οι βλαχοπαράγοντες της Α1. Τα αεροπορικά ποιος θα τα πληρώνει;

Πέρα από αυτό , αν πέσουν τι θα γίνει; Είμαι υπέρ της ιδέας να παίζουν ομάδες από κύπρο αλλά θέλει πλάνο δεν γίνεται έτσι...

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 13, 2022 1:49 am

iraklisiraklis έγραψε:
Δευ Ιουν 13, 2022 1:04 am
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν οι βλαχοπαράγοντες της Α1. Τα αεροπορικά ποιος θα τα πληρώνει;

Πέρα από αυτό , αν πέσουν τι θα γίνει; Είμαι υπέρ της ιδέας να παίζουν ομάδες από κύπρο αλλά θέλει πλάνο δεν γίνεται έτσι...
Γιατι τα αεροπορικα για να πας Ροδο ποιος τα πληρωνει; Το ιδιο ειναι πανω κατω. Παντα η ομαδα που ταξιδευει πληρωνει, οχι η εκάστοτε ομοσπονδία.

Για το δευτερο κομματι συμφωνω. Θελει καποιο ενιαίο σχεδιο και σωστο πλανο και οχι απλα να παρει μια wildcard και τελος. Θα μπορουσε να γινει αρχικα πιλοτικα για 1-2 σεζον με 2 ομαδες π.χ απο Κυπρο να δούμε πως θα παει και μετα βλέπουμε. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο.

Εγω ειμαι θετικος γιατι θα ανοιξει μεγαλυτερες χορηγιες και τηλεοπτικα, συν οτι θα χουμε κατι νεο να δουμε. Ισως γινει και πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”