2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5683
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 07, 2022 9:02 pm

ο μοντλευ αν ισχυει μας χαιρεταει ο χασαν..εκτος και μεινει σαν 3το 5ρι ξερω γω που δεν νομιζω..5ρι ειναι αυτος αντε να παιζει και 10 λεπτα πισω απο βεζε..ωραιος παικτης με προοπτικη αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει το δημοσιευμα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 07, 2022 9:22 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Ιουν 07, 2022 8:26 pm
Μαζί με την Φενέρ ενδιαφερόμαστε για τον Jonathan Motley.

Η Φενέρ έχει αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ απο μας, αν ισχϋουν αυτά δυστυχώς μάλλον είμαστε το outsider....Εκτός κι αν του δώσουν όσα δίνει κι η Φενέρ.

0
melagis

junior
Reactions: 52

Τρί Ιουν 07, 2022 9:59 pm

Ξερει κανεις συμβολαιο και κασε Ποϋθρες με την ομαδα του?
Γιατι μου φαινεται οτι στο 3 - 4 θα ναι σταυρολεξο για δυνατους λυτες???
Θεε μου μη βγαλει τραυματισμο ο Βεζε.....

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 07, 2022 11:02 pm

shaq7 έγραψε:
ο μοντλευ αν ισχυει μας χαιρεταει ο χασαν..εκτος και μεινει σαν 3το 5ρι ξερω γω που δεν νομιζω..5ρι ειναι αυτος αντε να παιζει και 10 λεπτα πισω απο βεζε..ωραιος παικτης με προοπτικη αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει το δημοσιευμα.
Συμφωνώ, απλώς να προσθέσω και μια άλλην παράμετρο. Αν όντως ψήνεται η Φενέρ για τον Μότλει, τότε δεν πάει για Μίκι. Ή τον έναν ή τον άλλον θα πάρει. Ίδιοι παίκτες είναι με τον Μίκι να σουτάρει καλύτερα και περισσότερο από το 3π. Εκτός κι αν πάει και για τους 2 τους και αφήσει τον Μίλου να γυρίσει στην ομάδα και την πόλη που αγαπάει. :)
Κι όλα αυτά, έχοντας κατά νου, ότι ο Μπούκερ πάει για σπάσιμο συμβολαίου.

austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιουν 07, 2022 11:14 pm

ο Μπαρτζώκας είχε μιλήσει για 2-3 προσθήκες του χρόνου, το οποίο το μεταφράζω ως 2 σίγουρες και ο Ντόρσεϊ ερωτηματικό.

το Μάρτιν τον κόβω να μένει αν κάνει μετριοκαλούς τελικούς ή έστω αυτή θα είναι η επιθυμία της ομάδας, μιας και είναι και ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει ο ίδιος να φύγει.

δε βγαίνουν αλλιώς τα κουκιά. Πρίντεζης σταματά, Ζαν Σαρλ λογικά θα φύγει, Έισι λογικά θα φύγει, αν φύγουν και Ντόρσεϊ με Μάρτιν πάμε για ξαναχτίσιμο της ομάδας σε μεγάλο βαθμό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιουν 07, 2022 11:22 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 07, 2022 11:02 pm
shaq7 έγραψε:
Συμφωνώ, απλώς να προσθέσω και μια άλλην παράμετρο. Αν όντως ψήνεται η Φενέρ για τον Μότλει, τότε δεν πάει για Μίκι. Ή τον έναν ή τον άλλον θα πάρει. Ίδιοι παίκτες είναι με τον Μίκι να σουτάρει καλύτερα και περισσότερο από το 3π. Εκτός κι αν πάει και για τους 2 τους και αφήσει τον Μίλου να γυρίσει στην ομάδα και την πόλη που αγαπάει. :)
Κι όλα αυτά, έχοντας κατά νου, ότι ο Μπούκερ πάει για σπάσιμο συμβολαίου.
Καλα ειναι και μανατζεροδουλειες πολλα απο αυτα..αλλιως εφες φενερ βαλενθια και βιρτους θα εχουνε 20παικτες ροστερ και 50εκ μπατζετ.. :D Εγω κατα σειρα προτιμησης απο τους πανω θα ηθελα Μικι,Μιλου,Μπουκερ,Μοντλευ αλλα οποιος και να ρχοταν ευχαριστημενος θα μουν! Ο μοντλευ δυσκολα ισχυει γιατι και ακριβος θα ναι (700-800 λογικα) και εμπειρια δεν εχει απο ευρωλιγκα.. Με τοσα φερνουμε και ποιθρες που ειναι ψημενος παικτης..

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Ιουν 07, 2022 11:23 pm

Μιας και η Μπαρτσελόνα πήρε τον Όσκαρ Ντα Σίλβα, έφαγα μια φλασιά με τον - προερχόμενο από κακή χρονιά βέβαια - Nigel Hayes που λογικά είναι φευγάτος από την Βαρκελώνη.
Θα σας άρεσε για εκεί στο "3-4";

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 08, 2022 12:02 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 07, 2022 11:22 pm

Καλα ειναι και μανατζεροδουλειες πολλα απο αυτα..αλλιως εφες φενερ βαλενθια και βιρτους θα εχουνε 20παικτες ροστερ και 50εκ μπατζετ.. :D Εγω κατα σειρα προτιμησης απο τους πανω θα ηθελα Μικι,Μιλου,Μπουκερ,Μοντλευ αλλα οποιος και να ρχοταν ευχαριστημενος θα μουν! Ο μοντλευ δυσκολα ισχυει γιατι και ακριβος θα ναι (700-800 λογικα) και εμπειρια δεν εχει απο ευρωλιγκα.. Με τοσα φερνουμε και ποιθρες που ειναι ψημενος παικτης..
¨Ετσι είναι, που τα λες με τους μανατζαραίους, ιδίως για ομάδες όπως αυτές που ανέφερες.

Εγώ αν και προτιμώ ΜΑΠ γενικά, τον Μίλου στη φάση που είναι θα τον ήθελα χωρίς να τον βάζω στην ίδια πρόταση με κανέναν άλλο. Και λόγω χαρακτηριστικών/ποιότητας αλλά και λόγω των αποδυτηρίων και του δεσίματος του με την ομάδα. Θα προσαρμοστεί αμέσως.

Από τους άλλους θα προτιμούσα Μίκι όπως έχω πει, όταν τελείωσε το Φάιναλ Φορ.

Σχετικά με τον Χέις της Μπαρτσελόνα, κι εγώ τον έχω σκεφθεί αλλά είναι 3 πραγματάκια που πρέπει να έχουμε υπόψη μας.
- Ο Χέις θέλει να δοκιμάσει φέτος στο ΝΒΑ ανεξάρτητα από συμβόλαια κλπ. Τώρα αν πάρει καλή πρόταση, ίσως αλλάξει αλλά δεν θα με ψήνε.Αντίθετα θα τον έβλεπα στον Παναθηναϊκό, ως καθαρό 4ρι. :wink:
- Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα τον θεωρούν ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων. Στον κόσμο του, κάπως.
- Κι είναι πιο πολύ 4 από 3 (στη δεύτερη του χρονιά στο Κάουνας πήρε χρόνο στο SF) και το είδαμε και φέτος περίτρανα. Δεν έχει τόση ευελιξία να ξεκινήσει προσπάθειες έξω από το 3π. ούτε να χαμηλώσει τόσο στην περιφέρεια ακολουθώντας ευέλικτα 3ρια.
Ο Ολυμπιακός θέλει έναν παικταρά ή έστω έναν καλό παίκτη (σε κάθε περίπτωση αθλητικό) που να είναι κυρίως 3 και δευτερευόντως 4. Γιατί δεν μπορεί ο- καταπληκτικός φέτος- Παπ να παίρνει τα λεπτά που παίρνει ο Βεζένκοφ. :wink:

* Πάντως κι ο Μότλει είναι "ανιμάλ" :) . Τρελό δίδυμο με τον Φαλ, αλλά ίσως φτάσει και το 1εκ αν μπουν στη μέση ομάδες όπως Φενέρ.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4239
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιουν 08, 2022 1:49 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Ιουν 01, 2022 11:05 pm

Θα μου πείτε βέβαια "έχουμε δει Μητρόπουλο στον Παναθηναϊκό", όλα είναι πιθανά αλλά θα είναι εντυπωσιακό όπως και να'χει.
Τον είδαμε, αλλά ήμουν μέσα σε ματς με τη ρουμανική Ελεκτροπουτερε αν θυμάμαι καλά, που τον έβαλε αλλαγή και του πετουσε ο κόσμος αντικείμενα και μια κλειδοθηκη με 20 κλειδιά τον βρήκε στο μάγουλο. Αυτά θέλουμε;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 952

Τετ Ιουν 08, 2022 2:11 pm

βασικα με ενα 3-4αρι να μπορει να παιξει διπλα και απο παπ και απο βεζενκοφ ( εναν παικτη στο στυλ του,του καλινιτς η του γκιλ κι ενα 4-5αρι στο στυλ του σικμα πχ να συμπληρωνει τη βασικη δυαδα σεντερ θα ημουν πραγματικα ικανοποιημενος . ολα αυτα βεβαια αν δεν φυγουν οι ντορσευ και φυσικα βεζενκοφ που για να πω την αμαρτια μου πιο πολυ με φοβιζει το ΝΒΑ για εκεινον.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιουν 08, 2022 2:13 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Ιουν 07, 2022 8:26 pm
Μαζί με την Φενέρ ενδιαφερόμαστε για τον Jonathan Motley.

ειδα τη φωτο και μου φανηκε οτι εβλεπα το πιο θρεμμενο και ψηλο ξαδερφακι του μπριαντε γουεμπερ...

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Ιουν 09, 2022 1:45 pm

Σε νεο σεναριο επιστημονικης φαντασιας σπαει ο μελι με μιλανο κι ερχεται σε εμας παρεα με γκριγκονις και ταρζουσκι και κατεβαζουμε ολοξανθη πενταδα γουοκαπ γκριγκονις βεζε μελι ταρζουσκι και το σηκωνουμε ως ξανθο γενος ...συγνωμη ρε παρεα αλλα μου περναμε κατι τετοια απο το μυαλο και ο γιατρος μου εχει πει να τα συζηταω με τους φιλους μου :D

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3353
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 09, 2022 1:55 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιουν 08, 2022 1:49 pm
Τον είδαμε, αλλά ήμουν μέσα σε ματς με τη ρουμανική Ελεκτροπουτερε αν θυμάμαι καλά, που τον έβαλε αλλαγή και του πετουσε ο κόσμος αντικείμενα και μια κλειδοθηκη με 20 κλειδιά τον βρήκε στο μάγουλο. Αυτά θέλουμε;
Όχι βέβαια, ξέρεις που έχουν πάει οι τιμές των κλειδιών; Πήγα να βγάλω αντικλείδια και είχαν πάρει κάμποση αύξηση, το δικαιολόγησε λόγω αύξησης κόστους πρώτων υλών κλπ και τα κλειδιά πρέπει να είχαν πάνω τους σκόνες χρόνων.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιουν 09, 2022 1:58 pm

Μενει ελευθερος ο ναναλι..αν δεν μεινει ο ταυλερ δεν θα με χαλαγε αν συνδιαζοταν με τον μπεικον και καναν μητρου λονγκ :D
Το θεμα ειναι οτι ο λονγκ εχει προτασεις και απο αλλες ομαδες ευρωλιγκας και ειναι περιζητητος..κατι βιντεακια του εχω δει μονο και μου κανει εντυπωση η τοση ζητηση,κατι θα ξερουν..

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιουν 10, 2022 10:33 am

Καλημέρα στην παρέα!

Είναι λίγο μπερδεμένη η εξίσωση για το ρόστερ και φέτος.

Λοιπόν ας δούμε τα δεδομένα. Ποιοι είναι οι σίγουροι από το υπάρχον ρόστερ:

Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης
Μακκίσικ
Παπ
Βέζε
Φαλ

Ερωτηματικά από το υπάρχον ρόστερ: Ντόρσει, Λάρι*, Μάρτιν
Θα φύγουν ψιλό στάνταρ: Πρίντεζης, Λιβιό, Εισί.

*έχει συμβόλαιο αλλά ακούγεται πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του

Αν υποθέσουμε πως ο Λούντζης υπολογίζεται και πάλι ως ο 13ος παίκτης, θέλουμε για αρχή άλλους 3 έλληνες 12άδας. Στην θέση του 12ου τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα γιατί ή που θα μείνει ο Λάρι ή που υπάρχουν και άλλοι. Στις άλλες 2 θέσεις Ελλήνων είναι το θέμα που, όπως και πέρυσι, πρέπει οπωσδήποτε να μας κάτσει τουλάχιστον ένας από τους 2: Ντόρσει ή Μήτογλου.

Περίπτωση Καλάθη δεν κουβεντιάζουμε στα σοβαρα πιστεύω, δεν χωράει κιόλας στην ομάδα έτσι οπως είναι, το ίδιο και για Κ. Ατεντο που η μόνη περίπτωση να ερχόταν θα ήταν ως 2ο πεντάρι και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να έχουμε τούμπανο 2ο 4άρι που παίζει και το 5. Εύκολα αντιλάμβάνεται κανείς πως ο αν ο Αγραβάνης δεν ήταν τόσο :@#$: θα μας έλυνε τα χέρια στο 4-5. Είναι όμως, οπότε δεν λογίζεται ως λύση.

Εδώ το πράγμα σκουραίνει γιατί ο Ντόρσει δείχνει πως στην καλύτερη δεν θα βρει ομάδα ΝΒΑ τον Αύγουστο και του Μήτογλου είναι για πολλούς λόγους χλωμό.
Χωρίς έναν από τους 2 οι θέσεις Ελλήνων θα συμπληρωθούν από όχι και τόσο έτοιμους παίκτες ευρωλίγκας. Σλούκας, Παπ, Βέζε και 3 ρολίστες. Άρα πρέπει οι 2 θέσεις ξένων που ανοίγουν να είναι πολύ δυνατές μεταγραφές και η μία πρέπει να είναι στο 4-5. Το μπάζτετ πράγματι θα ανέβει όπως φαίνεται. Σε αυτό το σενάριο η περίπτωση Γκριγκόνις μοιάζει τέλειο φιτ στην περιφέρεια ως αντι Ντόρσει (εδώ που τα λέμε και στο σενάριο που μένει ο Ντόρσει μια χαρά χωράει και ο Γκριγκόνις).
Και ιδανικά θα κρατούσα Μάρτιν που γουστάρω τρελά και η 2η μου μεταγραφή θα ήταν ο Βόιντμαν στο 4-5.

Θα έπαιζα δηλαδή κάπως έτσι.

Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης
Γκριγκόνις, Μακκίσικ, Λάρι ή άλλος Έλληνας
Παπ-Έλληνας ρολίστας
Βέζε, Βόιντμαν, Έλληνας ρολίστας
Φαλ, Μάρτιν**

Αν καθόταν ο Ντόρσει δεν θα έπαιρνα Γκριγκόνις και θα έπαιρνα Μπέικον ή (αν είναι καλά) Ζίπσερ.
Το ίδιο και αν καθόταν του Ντίνου, αντί για Βόιντμαν θα έπαιρνα 3άρι που μπορεί να παίξει στο 4.
Στους Έλληνες ρολίστες θα κοιτούσα και την περίπτωση Κασελάκη που ίσως μείνει ελεύθερος. Και του Ρογκαβόπουλου που έχει και μια προοπτική.

** Για τον μόνο που δεν θα κράταγα Μάρτιν είναι ο Μιλού. Και σε αυτήν την περίπτωση θα άλλαζα τον Βόιντμαν με τύπου Μίκι.

Νομίζω όμως πως, ειδικά αν δεν μείνει ο Τάιλερ, καλό είναι να αποφύγουμε τις αχρείαστες αλλαγές καινα μείνει ο Μάρτιν.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”