"Επαγγελματική¨" νίκη σήμερα. Εμένα η ομάδα μου άρεσε στην άμυνα. Και πολύ μάλιστα.
Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Το ίδιο κι ο Παναθηναϊκός βέβαια. Εμείς μέσα από ομαδικό παιχνίδι (ομάδα προπονητή) κι ο Παναθηναϊκός μέσα από ατομικές ενέργειες και σχετικά δύσκολα σουτ.
Δεν μου άρεσε σήμερα η συμπεριφορά του Ντόρσεϊ. Αν δεν συνετιστεί, ας φύγει. Όχι για αγωνιστικούς λόγους- το κάθε άλλο- αλλά για θέματα πειθαρχίας και σεβασμού στην ομάδα.
Ελπίζω να ηρεμήσει.
Σχετικά με Παπαγιάννη και Φαλ. Ο Φαλ ακόμα κι όταν στα πρώτα 4 λεπτά δεν είχε σκοράρει, ήταν με διαφορά καλύτερος. Ο Παπαγιάννης δεν είναι αυτό που είδαμε απόψε αλλά δεν είναι κι αυτό που λένε τα σταστιστικά του φέτος. Πολλά λεπτά συμμετοχής και σοβαρά προβλήματα στην άμυνα όταν έχει να αντιμετωπίσει δυνατά 5ρια ή εκρηκτικούς/δυνατούς φόργουορντ. Υπολείπεται πολύ σε δύναμη- το λέμε από το καλοκαίρι, όταν ο τσέχος με την αλογοουρά τον είχε βάλει στα καλάθια.
Σε κάθε περίπτωση έχει κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο και με έναν δυναμίτη από το 4, μπορεί να καλύψει το θέμα που έχει.
Μια χαρά διαφορά είναι οι 13 πόντοι, (
δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα) και γενικά οι περίπου 17 που ήταν κι η διαφορά που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Δεν θα ήθελα σε πρώτο ματς μεγαλύτερη διαφορά για ευνοήτους λόγους.
Ελπίζω να είναι καλά ο Σακίλαρος.
* Ο Παναθηναϊκός είναι σαν να παίζει χωρίς προπονητή. Όχι στο καθαρά τεχνικό/αγωνιστικό, αλλά στο κομμάτι της καθοδήγησης.