ο μιλου ειναι παιχταρα και αν εχετε το μπατζετ να κρατησετε και αυτον και να φερετε σλουκα ειναι ιδανικο. το θεμα ειναι τι προτιμας και τι θεωρεις καλυτερο για την ομαδα ωστε να γινει. σλουκα ή μιλου? εγω θεωρω σλουκας. και εξηγησα τους λογους μου.Redfly έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 21, 2020 2:20 pmΕπειδη τα γραπτα μενουν, εδω ειμαστε να δουμε τι θα γινει. Εγω ειμαι της αρχης, οτι πρωτα διασφαλιζεις και προστατευεις αυτα που ηδη εχεις και μετα ψαχνεις για αλλα. Η ομαδα πραγματι εκανε νικες τις τελευταιες αγωνιστικες που δεν ειχε μιλου σπανουλη. Αλλα η δυναμικη που μπορει να αποκτησει μια ομαδα, αν ο προπονητης ειναι επιπεδου μπαρτζωκα, αν αποφασισει να κατεβει με το μαχαιρι στο στομα ειναι μεγαλη αλλα μικρης διαρκειας. Το να ταυτιζουμε τη πτωση του ολυμπιακου εδω και 4 χρονια με την υπαρξη του μιλουτινοφ ειναι αδικο οπως και το να προσπαθουμε να παιξουμε το μπασκετ του σπανουλη (και τους παικτες που αυτο απαιτει) χωρις να εχουμε τον σπανουλη αλλα καποιον αλλον παλι ειναι βεβαιη αποτυχια. Εδω κουβεντιαζουμε για εναν παικτη που ηδη εχουμε και για εναν που μαλλον δε θα ερθει, και που πολλοι δεν τον θελουν δικαιως ή αδικως. Εγω ξερω οτι οταν ειναι να φερει παικτη ο ολυμπιακος το μαθαινουμε 2-3 μερες πριν, ο,τι αλλο ειναι παιχνιδι για να ανεβαινουν τα συμβολαια. Οποτε οταν τελειωση αυτη η ιστορια με την πανδημια θα μαθουμε την εκπληξη.
Ειναι κατι αντιστοιχο Tracy Mac με την ομαδα σας, που οι μισοι θελουν τον καλαθη και αλλοι δεν τον αντεχουν. Βλεπεις δηλαδη ουτε 5αρι βρηκατε επιπεδου, αλλα και 1 που εχετε, επειδη δεν παιζει ετσι οπως ονειρευονται καποιοι, τον θεωρουν υπευθυνο της ασχημης πορειας της ομαδας εδω και καποια χρονια.
υγ Συγκριση καλαθη με σλουκα δεν μπορει να γινει. Υπαρχει διαφορα ταλεντου για τη θεση 1.
εμεις εχουμε τον καλαθη αλλα ποτε δεν τον δομησαμε σωστα ωστε να παρουμε το μαξιμουμ. το μειονεκτημα του νικ ειναι το σουτ για αυτο δεν μπορει να σου παιρνει συνεχεια ματς μονος του. ο νικ θελει μια ομαδα στην οποια το 2-3-4 θα ειναι ολοι σουτερ, που στο 5 θα ειναι αθλητικοι οπως χαντερ-ντανστον ωστε 1) να εξασφαλιζουν ριμπαουντ και να τους τρεχει ο νικ και 2) στο πικ εν ρολ να τους βγαζει παρε βγαλε πασες και να τις τελειωνουν.
ποτε δεν το εκανε αυτο η ομαδα. ακομα και ετσι ομως παντα 8αδα ειναι η ομαδα αφηνοντας πισω της πολυ καλυτερα ροστερ και πολυ μεγαλυτερα μπατζετ.
το θεμα ειναι η δομηση. το παν ειναι η δομηση. αν εχεις λαθος δομηση τοτε δεν πας πουθενα. η δομηση με μιλου μεσα θα περιλαμβανει μετρια γκαρντ, οπου αυτοι ειναι που κανουν την διαφορα. με σλουκα υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις την τελεια δομηση. και ροστερ που ταιριαζει στο στυλ του μπαρτζωκα.
βεβαια ολα αυτα τα λεμε γιατι τα μπατζετ των ομαδων μας ειναι μικρα. αν ειχαμε μπατζετ ρεαλ αλλαζει το πραγμα εντελως.
για μενα αν θες με μικρο μπατζετ να κυριαρχεις τοτε καντο οπως η μακαμπι. φερε δηλαδη 3 κανιβαλους στους ψηλους ωστε να παιζει ξυλο, να ριχνεις ταπες και κυριαρχεις σε ριμπαουντ και πικ εν ρολ. φερε 2 δημιουργους να σου φτιαχνουν το παιχνιδι. φτιαξει ροστερ με οχι κακους σουτερ. και φυσικα ολοι αυτοι να ειναι καμικαζι και ας χανουν λιγο απο ποιοτητα.
αυτη ειναι η λυση για μενα.