2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:01 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 16, 2022 11:55 am
Παντως αν πιαναμε το τοπ 8 των ομαδων της euroleague , και τους βαζαμε να διαλεξουν αναμεσα σε Νεντοβιτς και Ντορσευ,νομιζω οτι και οι...9, θα διαλεγαν τον Ντορσει χωρις δευτερη σκεψη...
Λογικα ο Ντορσευ την επομενη χρονια θα παιζει Γιουρολιγκ και ο Νεντοβιτς οχι, αν δεν τον κρατησει ο Παναθηναικος. Εκτος κι αν βολευτει σε κανενα Αστερα γιατι ο Ζοτς ουτε ζωγραφιστο. Μεχρι και Παντερ καλυτερος αμυντικος ειναι....φαντασου.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:13 pm

Hipster έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Παντως αν πιαναμε το τοπ 8 των ομαδων της euroleague , και τους βαζαμε να διαλεξουν αναμεσα σε Νεντοβιτς και Ντορσευ,νομιζω οτι και οι...9, θα διαλεγαν τον Ντορσει χωρις δευτερη σκεψη...
Λογικα ο Ντορσευ την επομενη χρονια θα παιζει Γιουρολιγκ και ο Νεντοβιτς οχι, αν δεν τον κρατησει ο Παναθηναικος. Εκτος κι αν βολευτει σε κανενα Αστερα γιατι ο Ζοτς ουτε ζωγραφιστο.
Το περασμενο καλοκαιρι, απο οσα μαθαμε, ενδιαφερον για τον Νεντοβιτς απο ευρωλιγκα δεν υπηρχε,εκτος αν δεν εγινε γνωστο. Δεν θα πω οτι δεν ειναι παικτης euroleague, αλλα σιγουρα ομαδα που εχει υψηλους στοχους,και στοχευει σε 8αδα, δεν νομιζω οτι θα κοιταγε ευκολα τον Νεντοβιτς.
Το ταλεντο και οι ικανοτητες του Νεντοβιτς,ειναι σε τοπ επιπεδο,μιλαμε για επιθετικο ταλεντο που ισως να ειναι και το νο1 στην ευρωπη,αλλα αν αυτο δεν συνοδευεται απο αναλογες εμφανισεις,και δεν αποτυπωνεται στο παρκε,σταθερα, τι να το κανεις.

Tl45200445

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:14 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παντως αν πιαναμε το τοπ 8 των ομαδων της euroleague , και τους βαζαμε να διαλεξουν αναμεσα σε Νεντοβιτς και Ντορσει,νομιζω οτι και οι...9, θα διαλεγαν τον Ντορσει χωρις δευτερη σκεψη...
Είδατε τα παιχνίδια του ολυμπιακού με τη Μονακό η κρίνετε μόνο από το προχθεσινο? Γιατί πιστεύω ότι ξέρουμε να κρίνουμε τη συνολική αγωνιστική ποιότητα ενός παίκτη...

Tl45200445

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:18 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Ιουν 16, 2022 12:00 pm
Tl45200445 έγραψε:
Πέμ Ιουν 16, 2022 11:45 am

Η απάντηση είναι ναι ,εδώ παίζει ο ντορσει δεν θα παίξει ο νεντοβιτς? Μην ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε...
Ο Ντόρσει είναι καλύτερος παίκτης από τον Νέντοβιτς με διαφορά.
Όχι πιο ταλαντούχος, καλύτερος παίκτης.
Έχουν παρόμοια νούμερα με τον Νέντοβιτς να είναι πρώτο βιολί σε μια ομάδα στον πάτο μάλιστα ενώ ο Ντόρσει ένα πολύτιμο γρανάζι μιας ομάδας final 4.
Ο Ντόρσει είναι παίκτης ομάδας ενώ ο Νέντοβιτς παίκτης για την πάρτη του.
Επίσης ο μέτριος αμυντικός Ντόρσει είναι κλάσεις ανώτερος αμυντικός από τον Νέντοβιτς.
Παίκτης ομάδας ο ντορσει οκ. Αν ήταν στον τωρινό παναθηναικο τι θα έκανε έχω απορια να δω τι πιστεύετε διότι κρίνουμε έναν νεντοβιτς σε έναν καταδικασμενο σε αποτυχία παναθηναικο δίχως προπονητή και με ΑΜΠΑΛΟΥΣ πραγματικά συμπαίκτες με όλη την πίεση για να πάρουμε έστω μια νίκη να πέφτει πάνω του. Την ίδια ώρα ο ντορσει κοριιδευει τον μποχωριδη μες τα μουτρα του, τον προϊδεάζει ότι θα τον ξεφτιλίσει και οι παίκτες μας έχουν τέτοιο εγωισμο και προσωπικότητα που τον άφησαν να βάλει 15 σε ένα διλεπτο. Δηλαδή φανταστείτε σε τι ομάδα παιζει ο ένας και σε τι ομάδα παιζει ο άλλος και τι ζητάει από τον καθένα η ομάδα, είναι απλά τα πραγματα

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:21 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 16, 2022 12:13 pm
Hipster έγραψε:

Λογικα ο Ντορσευ την επομενη χρονια θα παιζει Γιουρολιγκ και ο Νεντοβιτς οχι, αν δεν τον κρατησει ο Παναθηναικος. Εκτος κι αν βολευτει σε κανενα Αστερα γιατι ο Ζοτς ουτε ζωγραφιστο.
Το περασμενο καλοκαιρι, απο οσα μαθαμε, ενδιαφερον για τον Νεντοβιτς απο ευρωλιγκα δεν υπηρχε,εκτος αν δεν εγινε γνωστο. Δεν θα πω οτι δεν ειναι παικτης euroleague, αλλα σιγουρα ομαδα που εχει υψηλους στοχους,και στοχευει σε 8αδα, δεν νομιζω οτι θα κοιταγε ευκολα τον Νεντοβιτς.
Το ταλεντο και οι ικανοτητες του Νεντοβιτς,ειναι σε τοπ επιπεδο,μιλαμε για επιθετικο ταλεντο που ισως να ειναι και το νο1 στην ευρωπη,αλλα αν αυτο δεν συνοδευεται απο αναλογες εμφανισεις,και δεν αποτυπωνεται στο παρκε,σταθερα, τι να το κανεις.
Δεν διαφωνω. Το θεμα ηταν και ειναι το πως θα βαλει το ταλεντο του στην υπηρεσια των ομαδων που ειναι.
Συν οτι επιμενω, οχι οτι δεν μπορει, αλλα οτι δεν θελει να παιξει αμυνα. Η αποψη μου ειναι πως παιχτης κατω απο την βαση αμυντικα σε ομαδα γιουρολιγκ με στοχους, δυσκολα μπορει να επιλεγει στο σημερινο μπασκετ.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:25 pm

Tl45200445 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Παντως αν πιαναμε το τοπ 8 των ομαδων της euroleague , και τους βαζαμε να διαλεξουν αναμεσα σε Νεντοβιτς και Ντορσει,νομιζω οτι και οι...9, θα διαλεγαν τον Ντορσει χωρις δευτερη σκεψη...
Είδατε τα παιχνίδια του ολυμπιακού με τη Μονακό η κρίνετε μόνο από το προχθεσινο? Γιατί πιστεύω ότι ξέρουμε να κρίνουμε τη συνολική αγωνιστική ποιότητα ενός παίκτη...
Ακριβως ξερουμε να κρινουμε εναν παικτη, γι αυτο δεν στεκομαστε μονο στην αποδοση του Ντορσει με τη Μονακο,αλλα συνολικα στη σεζον που ηταν πολυ καλος.

Tl45200445

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:28 pm

j-kidd13 έγραψε:
Tl45200445 έγραψε:

Ακριβως ξερουμε να κρινουμε εναν παικτη, γι αυτο δεν στεκομαστε μονο στην αποδοση του Ντορσει με τη Μονακο,αλλα συνολικα στη σεζον που ηταν πολυ καλος.
Και ο νεντοβιτς ήταν πολύ καλός σε όλη τη σεζόν σε κρίσιμα σημεία σε ματς θρίλερ, και εσείς τον κρίνετε από δύο ματς τρ κατασταλλαξε τη σκέψη σου

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:37 pm

Tl45200445 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Και ο νεντοβιτς ήταν πολύ καλός σε όλη τη σεζόν σε κρίσιμα σημεία σε ματς θρίλερ, και εσείς τον κρίνετε από δύο ματς τρ κατασταλλαξε τη σκέψη σου
O Nedovic ηταν καλος σε μια ομαδα για κλαματα, εκανε το παιχνιδι του,δηλαδη το one man show, δωσε μου τη μπαλα να κανω τα δικα μου.Μπορει να γραφει νουμερα, αλλα απο ουσια,το συζηταμε. Ο Dorsey ηταν καλος σε μια ομαδα που στηριζεται στην ομαδικη της λειτουργια,και οχι στα ταρζανιλικια του ενος. Νομιζω ειναι ευκολα αντιληπτη η διαφορα των 2 περιπτωσεων.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:43 pm

j-kidd13 έγραψε:
Tl45200445 έγραψε:

O Nedovic ηταν καλος σε μια ομαδα για κλαματα, εκανε το παιχνιδι του,δηλαδη το one man show, δωσε μου τη μπαλα να κανω τα δικα μου.Μπορει να γραφει νουμερα, αλλα απο ουσια,το συζηταμε. Ο Dorsey ηταν καλος σε μια ομαδα που στηριζεται στην ομαδικη της λειτουργια,και οχι στα ταρζανιλικια του ενος. Νομιζω ειναι ευκολα αντιληπτη η διαφορα των 2 περιπτωσεων.
Δεν ευθύνεται βέβαια ο Νέντοβιτς που είναι σε μια ομάδα που δε στηρίζεται στην ομαδική λειτουργία της.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Tl45200445 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Έχουν παρόμοια νούμερα με τον Νέντοβιτς να είναι πρώτο βιολί σε μια ομάδα στον πάτο μάλιστα ενώ ο Ντόρσει ένα πολύτιμο γρανάζι μιας ομάδας final 4.
Επίσης ο μέτριος αμυντικός Ντόρσει είναι κλάσεις ανώτερος αμυντικός από τον Νέντοβιτς.
Παίκτης ομάδας ο ντορσει οκ. Αν ήταν στον τωρινό παναθηναικο τι θα έκανε έχω απορια να δω τι πιστεύετε διότι κρίνουμε έναν νεντοβιτς σε έναν καταδικασμενο σε αποτυχία παναθηναικο δίχως προπονητή και με ΑΜΠΑΛΟΥΣ πραγματικά συμπαίκτες με όλη την πίεση για να πάρουμε έστω μια νίκη να πέφτει πάνω του. Την ίδια ώρα ο ντορσει κοριιδευει τον μποχωριδη μες τα μουτρα του, τον προϊδεάζει ότι θα τον ξεφτιλίσει και οι παίκτες μας έχουν τέτοιο εγωισμο και προσωπικότητα που τον άφησαν να βάλει 15 σε ένα διλεπτο. Δηλαδή φανταστείτε σε τι ομάδα παιζει ο ένας και σε τι ομάδα παιζει ο άλλος και τι ζητάει από τον καθένα η ομάδα, είναι απλά τα πραγματα
Ο Νέντοβιτς ούτε σε ομάδα με παικταράδες έκανε τίποτα.
Το 2018-2019 είχε Τζέιμς, Νάναλυ, Μίτσοφ,Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι
Το 2019-2020 είχε Σέρχι, Ρολ, Μίτσοφ, Σκόλα, Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι

Έγραφε και εκεί νούμερα αλλά η ομάδα πάτο.

Πιο πριν στην Μάλαγα είχε πάλι σούπερ νούμερα και η ομάδα ίδια πορεία με εμάς τώρα.
Δηλαδή ούτε σε ομάδα με παικταράδες μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει όπως ο Ντόρσει ούτε κακή ομάδα μπορεί να πάρει στις πλάτες του.

Όταν ανανέωσε σε εμάς η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η Μπούργος. Τυχαίο;

Στην Αμερική empty stats guys τους λένε αυτούς, αυτοί που η ομάδα χάνει και οι ίδιοι γεμίζουν τα στατιστικά τους.

Ναι μπορεί να σου πάρει ένα παιχνίδι με κρίσιμα σουτ.
Όμως ακόμα και στην καλή του μέρα που μπροστά βάζει πίσω τρώει τα ίδια ή περισσότερα.

Και όλα αυτά όταν είναι υγιής γιατί κάθε χρόνο χάνει μικρότερο ή μεγαλύτερο διάστημα με τραυματισμούς.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:44 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ευθύνεται βέβαια ο Νέντοβιτς που είναι σε μια ομάδα που δε στηρίζεται στην ομαδική λειτουργία της.
Προφανως και οχι.Ωστοσο δεν ειμαι βεβαιος για το κατα ποσο ο Νεντοβιτς μπορει να λειτουργησει μεσα σε μια τετοια ομαδα. Δηλαδη σε ομαδα που δεν θα του δινει τη μπαλα να τριπλαρει τα 15 απο τα 24 δευτερολεπτα της επιθεσης.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:47 pm

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Προφανως και οχι.Ωστοσο δεν ειμαι βεβαιος για το κατα ποσο ο Νεντοβιτς μπορει να λειτουργησει μεσα σε μια τετοια ομαδα. Δηλαδη σε ομαδα που δεν θα του δινει τη μπαλα να τριπλαρει τα 15 απο τα 24 δευτερολεπτα της επιθεσης.
Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά εντάξει, δε θα επιμείνω.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Tl45200445 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Φιλε μου λυπαμε που στο λεω, αλλα η τοποθετηση σου στεκει μονο οπαδικα και οχι μπασκετικα. Ή αν θες ατομικα και οχι ομαδικα με μια αλλη ματια.
Μπορεις βεβαια να συνεχισεις να την εχεις, αλλα μην νομιζεις πως ειναι δεδομενα και σωστη.
Και καλα εγω δεν ειμαι Παναθηναικος και δεν μου πεφτει λογος, αλλα δεν σου κανει εντυπωση πως η πλειοψηφια των Παναθηναικων εδω μεσα δεν θελει τον Νεντοβιτς στην ομαδα σας παρα το αναγνωρισμενα μεγαλο επιθετικο του ταλεντο;
Οσο στην συγκριση με τον Ντορσευ δεν θα με ενδιαφερε να μπω αν δεν επεμενες, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να ειναι και οι δυο F.A και να απαντησει η αγορα γι αυτο. Και η Ντορσευ θα ειναι σε λιγο F.A αν δεν δεχθει να συνεχισει στον Ολυμπιακο και θα δουμε αν και απο που θα εχει προτασεις. Το ιδιο μπορει να εναι και ο Νεντοβιτς και θα εχουμε ολοι την απαντηση που ιχνηλατουμε.
Ειναι απλα τα πραγματα οπως λες και εσυ.
Ξαναλεω παντως πως ο Ντορσευ ειναι 26 και ο Νεντοβιτς 31. Ο πρωτος εχει παιξει ηδη 100+ στο ΝΒΑ εναντι 24 συνολικα του Νεντοβιτς και εχει ενα φαιναλ φορ Γιουρολιγκ και πιθανον να ειχε και δυο αν δεν σταματουσε η διοργανωση το 19-20 , σε 3 σεζον στην Ευρωπη και ο αλλος κανενα στις 8 σεζον που παιζει στην διοργανωση. Και στα στατιστικα να το παρει κανεις σχεδον ιδια ειναι παρα τα 5 χρονια διαφορα.Και εννοω οταν ο ενας εχει ξεπερασει το πικ του και ο αλλος μαλλον δεν το εχει ακομα φτασει.
Δεν ξερω που εδραζεται η σιγουρια σου για το ποιος ειναι καλυτερος περα απο το οτι σε χαλασε η συμπεριφορα του στον Μποχωριδη και τα τουιτακια του για διακοπες και δευτερο σπιτι του που προφανως δεν αρεσαν στους Παναθηναικους και ισως και σε αρκετους Ολυμπιακους που επισης που δεν γουσταρουν την αμερικανικη μπασκετικη κουλτουρα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 12:54 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Ο καθενας εχει την γνωμη του. Παντως η πορεια του Νεντοβιτς δεν δειχνει κατι τετοιο ως τωρα.
Φυσικα δεν αμφισβητω την ποιοτητα του και την αξια του, παραμενω μεγαλος φαν του, αλλα θα πρεπει να εξετασουμε την θεση του στην ομαδα για την νεα σεζον.

Tl45200445

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 16, 2022 2:20 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Και εγω συμφωνω ,πιστεύω ότι δεν έχει την ευκαιρία να δουλέψει ποτέ σε μια σωστα δομημένη ομάδα, γιατί τα παραδείγματα της αρμανι και της ουνικαχα που αναφέρονται πιο πάνω νομίζω είναι άτοπα διότι οι συγκεκριμένες μονο ομάδες δεν ήταν με τους συγκεκριμένους προπονητές κλπ Είναι σαν να λέμε τον ολυμπιακο του κεμζουρα και τον ολυμπιακο του μπαρτζωκα, ανόμοια πράγματα...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”