Εμενα δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά του ντορσει αντιθέτως μαγκιά του που τα βρίσκει και τα κάνει και τα αποδεικνύει μες το γήπεδο και ολας. Αυτό που θέλω να υποστηρίξω είναι πως ο νεντοβιτς των 700 χιλιάδων έχει αστείρευτο ταλεντο για μια δομημένη σωστα ομαδα. Γι ένα καφενείο είναι απλά ένας τσαρλατανος όπως θα ήταν και ο ντορσει κακα τα ψεματα αν επαιρνε τον ρολο του νεντοβιτς στη φετινη μας ομαδα. Ο ντορσει είναι 26 και προέρχεται από την καλύτερη ομάδα του ολυμπιακού σχεδόν την τελευταία 8ετια σίγουρα και λογικα θα προσελκύσει ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει πως η καριέρα του απογειώθηκε. Εγώ διαφωνώ κάθετα με το γεγονός ότι πιστεύετε πως ο νεντοβιτς κάτω από έναν σοβαρό προπονητή και με μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος δεν θα μπορούσε να έχει 25 ποιοτικοτατα λεφτά που δεν τα βρίσκεις πουθενα με τα λεφτά που παιρνει γιατι αλλο να συνεργαζεσαι με σλουκα γουοκαπ και μακισικ και αλλο με περι σιβα μεικον μποχωριδη και παέι κλαογοντας...βρισκετε αυτη τη στογμη καλυτερο του παικτη στα λεφτα που παιρνει ιδου το ερωτημα. Αυτή είναι η άποψη μου και το κλεινω εδωHipster έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 12:47 pmΦιλε μου λυπαμε που στο λεω, αλλα η τοποθετηση σου στεκει μονο οπαδικα και οχι μπασκετικα. Ή αν θες ατομικα και οχι ομαδικα με μια αλλη ματια.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 12:18 pm
Παίκτης ομάδας ο ντορσει οκ. Αν ήταν στον τωρινό παναθηναικο τι θα έκανε έχω απορια να δω τι πιστεύετε διότι κρίνουμε έναν νεντοβιτς σε έναν καταδικασμενο σε αποτυχία παναθηναικο δίχως προπονητή και με ΑΜΠΑΛΟΥΣ πραγματικά συμπαίκτες με όλη την πίεση για να πάρουμε έστω μια νίκη να πέφτει πάνω του. Την ίδια ώρα ο ντορσει κοριιδευει τον μποχωριδη μες τα μουτρα του, τον προϊδεάζει ότι θα τον ξεφτιλίσει και οι παίκτες μας έχουν τέτοιο εγωισμο και προσωπικότητα που τον άφησαν να βάλει 15 σε ένα διλεπτο. Δηλαδή φανταστείτε σε τι ομάδα παιζει ο ένας και σε τι ομάδα παιζει ο άλλος και τι ζητάει από τον καθένα η ομάδα, είναι απλά τα πραγματα
Μπορεις βεβαια να συνεχισεις να την εχεις, αλλα μην νομιζεις πως ειναι δεδομενα και σωστη.
Και καλα εγω δεν ειμαι Παναθηναικος και δεν μου πεφτει λογος, αλλα δεν σου κανει εντυπωση πως η πλειοψηφια των Παναθηναικων εδω μεσα δεν θελει τον Νεντοβιτς στην ομαδα σας παρα το αναγνωρισμενα μεγαλο επιθετικο του ταλεντο;
Οσο στην συγκριση με τον Ντορσευ δεν θα με ενδιαφερε να μπω αν δεν επεμενες, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να ειναι και οι δυο F.A και να απαντησει η αγορα γι αυτο. Και η Ντορσευ θα ειναι σε λιγο F.A αν δεν δεχθει να συνεχισει στον Ολυμπιακο και θα δουμε αν και απο που θα εχει προτασεις. Το ιδιο μπορει να εναι και ο Νεντοβιτς και θα εχουμε ολοι την απαντηση που ιχνηλατουμε.
Ειναι απλα τα πραγματα οπως λες και εσυ.
Ξαναλεω παντως πως ο Ντορσευ ειναι 26 και ο Νεντοβιτς 31. Ο πρωτος εχει παιξει ηδη 100+ στο ΝΒΑ εναντι 24 συνολικα του Νεντοβιτς και εχει ενα φαιναλ φορ Γιουρολιγκ και πιθανον να ειχε και δυο αν δεν σταματουσε η διοργανωση το 19-20 , σε 3 σεζον στην Ευρωπη και ο αλλος κανενα στις 8 σεζον που παιζει στην διοργανωση. Και στα στατιστικα να το παρει κανεις σχεδον ιδια ειναι παρα τα 5 χρονια διαφορα.Και εννοω οταν ο ενας εχει ξεπερασει το πικ του και ο αλλος μαλλον δεν το εχει ακομα φτασει.
Δεν ξερω που εδραζεται η σιγουρια σου για το ποιος ειναι καλυτερος περα απο το οτι σε χαλασε η συμπεριφορα του στον Μποχωριδη και τα τουιτακια του για διακοπες και δευτερο σπιτι του που προφανως δεν αρεσαν στους Παναθηναικους και ισως και σε αρκετους Ολυμπιακους που επισης που δεν γουσταρουν την αμερικανικη μπασκετικη κουλτουρα.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Άτοπο το παραδειγμά σου. Ο Μπαρτζώκας έχει παικταράδες και ο κεμζούρα τσερυ. Στην ουνικάχα είχε καλό προπονηή και στο μιλάνο είχε παικταράδες συμπαίκτες. Το γεγονός ότι δεν έχει ενδιαφερθεί καμιά ομάδα από το πάνω ράφι της ευρωλίγκας κάτι λέει για την αξία του παίκτη πάντως.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:20 pmΚαι εγω συμφωνω ,πιστεύω ότι δεν έχει την ευκαιρία να δουλέψει ποτέ σε μια σωστα δομημένη ομάδα, γιατί τα παραδείγματα της αρμανι και της ουνικαχα που αναφέρονται πιο πάνω νομίζω είναι άτοπα διότι οι συγκεκριμένες μονο ομάδες δεν ήταν με τους συγκεκριμένους προπονητές κλπ Είναι σαν να λέμε τον ολυμπιακο του κεμζουρα και τον ολυμπιακο του μπαρτζωκα, ανόμοια πράγματα...
Ο ντόρσευ μέχρι τα 26 όπως γράφτηκε και παραπάνω έπαιξε ΝΒΑ, Μακάμπι και ολυμπιακό και στη μακάμπι ήταν καλός. Και στα λεφτά τόσο περίπου πήρε κι ο ντόρσευ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Πέμ Ιουν 16, 2022 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
djibriliant

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παπαγιάννης-Κ.Αντετοκουνμπο
Χερβει-Μήτογλου-Μαντζουκας-Χουγκαζ
Παπαπέτρου-Θ.Αντετοκουνμπο
Μέικον-Νεντοβιτς (κάποιος σαν τον kcrivers)
Λι-Ουολτερς-Μητρουλονγκ
Και κάποιος να μιλήσει επιτέλους στον Παπαπέτρου γιατι εχεί τσιμπήσει στις @##$@$ και αυτό το πράγμα μόνο κακό κάνει στην απόδοση του. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει δεχθεί κριτική ή προκλήσεις, το θέμα είναι οτι δουλεια του στο τέλος είναι να παίξει μπάσκετ...και όσο δεν εχει κλειστα τα αυτιά του δεν θα παίξει σοβαρά.
Χερβει-Μήτογλου-Μαντζουκας-Χουγκαζ
Παπαπέτρου-Θ.Αντετοκουνμπο
Μέικον-Νεντοβιτς (κάποιος σαν τον kcrivers)
Λι-Ουολτερς-Μητρουλονγκ
Και κάποιος να μιλήσει επιτέλους στον Παπαπέτρου γιατι εχεί τσιμπήσει στις @##$@$ και αυτό το πράγμα μόνο κακό κάνει στην απόδοση του. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει δεχθεί κριτική ή προκλήσεις, το θέμα είναι οτι δουλεια του στο τέλος είναι να παίξει μπάσκετ...και όσο δεν εχει κλειστα τα αυτιά του δεν θα παίξει σοβαρά.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα σου λεμε πως ηταν στην Αρμανι 2 σεζον με Πιανιτζανι προπονητη και ροστερ φουλ εξτρα και ηταν μετριως μετριος και μολις πηρε την ομαδα ο Μεσινα τον σουταρε μετα βαιων και κλαδων. Αυτο που λες εσυ ειναι υποθεση και προσευχη και σου απανταμε με στοιχεια.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:28 pmΕμενα δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά του ντορσει αντιθέτως μαγκιά του που τα βρίσκει και τα κάνει και τα αποδεικνύει μες το γήπεδο και ολας. Αυτό που θέλω να υποστηρίξω είναι πως ο νεντοβιτς των 700 χιλιάδων έχει αστείρευτο ταλεντο για μια δομημένη σωστα ομαδα. Γι ένα καφενείο είναι απλά ένας τσαρλατανος όπως θα ήταν και ο ντορσει κακα τα ψεματα αν επαιρνε τον ρολο του νεντοβιτς στη φετινη μας ομαδα. Ο ντορσει είναι 26 και προέρχεται από την καλύτερη ομάδα του ολυμπιακού σχεδόν την τελευταία 8ετια σίγουρα και λογικα θα προσελκύσει ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει πως η καριέρα του απογειώθηκε. Εγώ διαφωνώ κάθετα με το γεγονός ότι πιστεύετε πως ο νεντοβιτς κάτω από έναν σοβαρό προπονητή και με μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος δεν θα μπορούσε να έχει 25 ποιοτικοτατα λεφτά που δεν τα βρίσκεις πουθενα με τα λεφτά που παιρνει γιατι αλλο να συνεργαζεσαι με σλουκα γουοκαπ και μακισικ και αλλο με περι σιβα μεικον μποχωριδη και παέι κλαογοντας...βρισκετε αυτη τη στογμη καλυτερο του παικτη στα λεφτα που παιρνει ιδου το ερωτημα. Αυτή είναι η άποψη μου και το κλεινω εδωHipster έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 12:47 pm
Φιλε μου λυπαμε που στο λεω, αλλα η τοποθετηση σου στεκει μονο οπαδικα και οχι μπασκετικα. Ή αν θες ατομικα και οχι ομαδικα με μια αλλη ματια.
Μπορεις βεβαια να συνεχισεις να την εχεις, αλλα μην νομιζεις πως ειναι δεδομενα και σωστη.
Και καλα εγω δεν ειμαι Παναθηναικος και δεν μου πεφτει λογος, αλλα δεν σου κανει εντυπωση πως η πλειοψηφια των Παναθηναικων εδω μεσα δεν θελει τον Νεντοβιτς στην ομαδα σας παρα το αναγνωρισμενα μεγαλο επιθετικο του ταλεντο;
Οσο στην συγκριση με τον Ντορσευ δεν θα με ενδιαφερε να μπω αν δεν επεμενες, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να ειναι και οι δυο F.A και να απαντησει η αγορα γι αυτο. Και η Ντορσευ θα ειναι σε λιγο F.A αν δεν δεχθει να συνεχισει στον Ολυμπιακο και θα δουμε αν και απο που θα εχει προτασεις. Το ιδιο μπορει να εναι και ο Νεντοβιτς και θα εχουμε ολοι την απαντηση που ιχνηλατουμε.
Ειναι απλα τα πραγματα οπως λες και εσυ.
Ξαναλεω παντως πως ο Ντορσευ ειναι 26 και ο Νεντοβιτς 31. Ο πρωτος εχει παιξει ηδη 100+ στο ΝΒΑ εναντι 24 συνολικα του Νεντοβιτς και εχει ενα φαιναλ φορ Γιουρολιγκ και πιθανον να ειχε και δυο αν δεν σταματουσε η διοργανωση το 19-20 , σε 3 σεζον στην Ευρωπη και ο αλλος κανενα στις 8 σεζον που παιζει στην διοργανωση. Και στα στατιστικα να το παρει κανεις σχεδον ιδια ειναι παρα τα 5 χρονια διαφορα.Και εννοω οταν ο ενας εχει ξεπερασει το πικ του και ο αλλος μαλλον δεν το εχει ακομα φτασει.
Δεν ξερω που εδραζεται η σιγουρια σου για το ποιος ειναι καλυτερος περα απο το οτι σε χαλασε η συμπεριφορα του στον Μποχωριδη και τα τουιτακια του για διακοπες και δευτερο σπιτι του που προφανως δεν αρεσαν στους Παναθηναικους και ισως και σε αρκετους Ολυμπιακους που επισης που δεν γουσταρουν την αμερικανικη μπασκετικη κουλτουρα.
Εσυ το πας φιρι φιρι να κανεις συγκριση με Ολυμπιακο και Ντορσευ.
Δεν θα το κανω, το κανει ο Μαστερ της προπονητικης Κουβοπουλος που ευθαρσως δηλωσε πριν λιγο πως (κατα λεξη)
"Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είχε στα χέρια του Ελληνικό διαβατήριο καμία Ελληνική ομάδα δε θα ασχολιόταν με την περίπτωσή του"
Και ετσι λογο διαβατηριου μπορει να εχει και καποια προταση απο τη Καρδιτσα με GM τον Μπουρουση που λεγαμε, ενω αμα δεν ειχε διαβατηριο θα προτιμουσε τον Μποχωριδη ξερω γω ή τον Παναγιωτη Καλαιτζακη και τον Λαρεντζακη που ειναι και εμπειρος. (Ο Κυριτσης εμαθα πηγε στον Ερμη Σχηματαριου και δεν ειναι διαθεσιμος)
Και ετσι η επιστημη σηκωνει,για αλλη μια φορα, τα χερια.
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά και ο Έβανς έπαιξε 400 ματς nba και πιο ατεχνο παιχτη δεν έχω δει στη ζωή μου κοροιδευομαστε? Στην αρμανι με πιανιτζανι προπονητή θα βγάλουμε και τον ροντριγκες άχρηστο δηλαδή σωστα? Για την ουνικαχα και το επίπεδο της ασ μην μιλησωtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:35 pmΆτοπο το παραδειγμά σου. Ο Μπαρτζώκας έχει παικταράδες και ο κεμζούρα τσερυ. Στην ουνικάχα είχε καλό προπονηή και στο μιλάνο είχε παικταράδες συμπαίκτες. Το γεγονός ότι δεν έχει ενδιαφερθεί καμιά ομάδα από το πάνω ράφι της ευρωλίγκας κάτι λέει για την αξία του παίκτη πάντως.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:20 pm
Και εγω συμφωνω ,πιστεύω ότι δεν έχει την ευκαιρία να δουλέψει ποτέ σε μια σωστα δομημένη ομάδα, γιατί τα παραδείγματα της αρμανι και της ουνικαχα που αναφέρονται πιο πάνω νομίζω είναι άτοπα διότι οι συγκεκριμένες μονο ομάδες δεν ήταν με τους συγκεκριμένους προπονητές κλπ Είναι σαν να λέμε τον ολυμπιακο του κεμζουρα και τον ολυμπιακο του μπαρτζωκα, ανόμοια πράγματα...
Ο ντόρσευ μέχρι τα 26 όπως γράφτηκε και παραπάνω έπαιξε ΝΒΑ, Μακάμπι και ολυμπιακό και στη μακάμπι ήταν καλός. Και στα λεφτά τόσο περίπου πήρε κι ο ντόρσευ
Για τον Νέντοβιτς μιλάνε τα πεπραγμένα του.
Κι είναι αποστομωτικά.
Όπως μιλάει το γεγονός ότι κανείς Σέρβος προπονητής δεν τον πήρε στις ομάδες του, ότι ο κανόνας είναι να είναι εκτός 12αδας της εθνικής του.
Να προσθέσω ότι στη 2ετία του στο Μιλάνο, δεν τα πήγε μόνο χάλια η ομάδα του στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα, που τότε δεν είχε την περσινή και φετινή Βίρτους. Κάτι Σάσσαρι, Τρέντο και Βενέτσια είχε, με ρόστερ μεταξύ Τσου Λου και Ευρωκαπίου.
Την πρώτη χρονιά η Αρμάνι (με μπάτζετ περίπου ιδιο με της τρέχουσας μορφής της) δεν πήγε καν τελικό της ιταλικής λίγκας κι αποκλείστηκε από τη Σάσσαρι του Ντ. Λόγκαν που την περασμένη..... δεκαετία είχε περάσει κι από τον Παναθηναϊκό του Ζοτς. Η οποία έχασε τον τελικό από τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου (όλοι οι πρώην μαζευτήκανε....).
Την επόμενη χρονιά το ιταλικό πρωτάθ΄λημα διακόπηκε κάπου την άνοιξη. Μέχρι τότε η Αρμάνι ήταν ή τρίτη ή τέταρτη (!!!) και οι μιλανέζοι ήταν έτοιμοι να κόψουν το σολάριουμ ως μέσο πίεσης στον Τζίτζι.
Ο Νέντοβιτς δεν έφερε επιτυχίες στις ομάδες του ούτε όταν πήδαγε στον θεό, έχοντας τρομακτικό άλμα. Το έχασε κι αυτό εκεί στο Μιλάνο (αν δεν γυμνάζεσαι και θες πρωταθλητισμό θα το βρεις μπροστά σου με συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς) και το έριξε στα τρίποντα. Έχει ακόμα ψωμιά να φάει μέχρι να γίνει ένας καλός σουτέρ.
Στα φετινά φάιναλ φορ (εκεί που τον χρειάζεστε δηλαδή κι έχετε 3- 7 ρεκόρ με τα 5 ματς να είναι κόντρα στη Λάρισα...) σουτάρει με ένα καταπληκτικό 20%. ΣΤην ευρωλίγκα δεν πρέπει να ξεπερνάει το 36% ως ποσοστό καριέρας. Κι αυτό χάρη στη φετινή του χρονιά που έγραψε τα καλύτερα στατιστικά του.
τα υπόλοιπα τα είπαν καλύτερα κι από μένα ο @Χίπστερ, κι ο @Παν24 κι ο @Γιώργος παλιότερα.
Και να μη χαθούμε, να είμαστε εδώ κι όταν αρχίσει το κανονικό μεταγραφικό παζάρι να δούμε ποιες θα τον θέλουνε. Περίπου ίδια κουβέντα με τον Τζίμερ (τότε).
Είπα Τζίμερ και μου ήρθε ο Τζίμερος. Πέφτω για πουσάπς.
* Για να το πούμε καθαρά: Οι ομάδες που έχει παίξει ο Νέντο ως πρώτο ή ο δεύτερο βιολί, έχουν κάνει τις χειρότερες τους χρονιές. 2 στο Μιλάνο και 2 στο ΟΑΚΑ.
Κι είναι αποστομωτικά.
Όπως μιλάει το γεγονός ότι κανείς Σέρβος προπονητής δεν τον πήρε στις ομάδες του, ότι ο κανόνας είναι να είναι εκτός 12αδας της εθνικής του.
Να προσθέσω ότι στη 2ετία του στο Μιλάνο, δεν τα πήγε μόνο χάλια η ομάδα του στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα, που τότε δεν είχε την περσινή και φετινή Βίρτους. Κάτι Σάσσαρι, Τρέντο και Βενέτσια είχε, με ρόστερ μεταξύ Τσου Λου και Ευρωκαπίου.
Την πρώτη χρονιά η Αρμάνι (με μπάτζετ περίπου ιδιο με της τρέχουσας μορφής της) δεν πήγε καν τελικό της ιταλικής λίγκας κι αποκλείστηκε από τη Σάσσαρι του Ντ. Λόγκαν που την περασμένη..... δεκαετία είχε περάσει κι από τον Παναθηναϊκό του Ζοτς. Η οποία έχασε τον τελικό από τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου (όλοι οι πρώην μαζευτήκανε....).
Την επόμενη χρονιά το ιταλικό πρωτάθ΄λημα διακόπηκε κάπου την άνοιξη. Μέχρι τότε η Αρμάνι ήταν ή τρίτη ή τέταρτη (!!!) και οι μιλανέζοι ήταν έτοιμοι να κόψουν το σολάριουμ ως μέσο πίεσης στον Τζίτζι.
Ο Νέντοβιτς δεν έφερε επιτυχίες στις ομάδες του ούτε όταν πήδαγε στον θεό, έχοντας τρομακτικό άλμα. Το έχασε κι αυτό εκεί στο Μιλάνο (αν δεν γυμνάζεσαι και θες πρωταθλητισμό θα το βρεις μπροστά σου με συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς) και το έριξε στα τρίποντα. Έχει ακόμα ψωμιά να φάει μέχρι να γίνει ένας καλός σουτέρ.
Στα φετινά φάιναλ φορ (εκεί που τον χρειάζεστε δηλαδή κι έχετε 3- 7 ρεκόρ με τα 5 ματς να είναι κόντρα στη Λάρισα...) σουτάρει με ένα καταπληκτικό 20%. ΣΤην ευρωλίγκα δεν πρέπει να ξεπερνάει το 36% ως ποσοστό καριέρας. Κι αυτό χάρη στη φετινή του χρονιά που έγραψε τα καλύτερα στατιστικά του.
τα υπόλοιπα τα είπαν καλύτερα κι από μένα ο @Χίπστερ, κι ο @Παν24 κι ο @Γιώργος παλιότερα.
Και να μη χαθούμε, να είμαστε εδώ κι όταν αρχίσει το κανονικό μεταγραφικό παζάρι να δούμε ποιες θα τον θέλουνε. Περίπου ίδια κουβέντα με τον Τζίμερ (τότε).
Είπα Τζίμερ και μου ήρθε ο Τζίμερος. Πέφτω για πουσάπς.
* Για να το πούμε καθαρά: Οι ομάδες που έχει παίξει ο Νέντο ως πρώτο ή ο δεύτερο βιολί, έχουν κάνει τις χειρότερες τους χρονιές. 2 στο Μιλάνο και 2 στο ΟΑΚΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Ιουν 16, 2022 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προφανώς ο κύριος κουβοπουλος ξεχνάει ότι τον Ντόρσεϊ η πρώτη ομάδα που τον έφερε Ευρώπη σε ηλικία 24 ετών ήταν η Μακάμπι και του έδωσε και καλό συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία εμπειρία από Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος δεν είναι δημοσιογράφος ούτε έχει γνώσεις για το μπάσκετ. Γραφείο τύπου είναι και ότι του υπαγορεύουν το δημοσιεύει.
Μέχρι και άρθρο για κακές συμπεριφορές παιχτών, διοικούντων του Ολυμπιακού έγραψε όταν το αφεντικό του άφηνε στριγκακια σε πάγκους, έβριζε τα ανήλικα παιδιά του Σπανούλη,έβριζαν και χλεύαζαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τοτέμ του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη κτλ κτλ. Τότε απλά τον ξέπλυνε λέγοντας ότι είναι παρορμητικός ο πρόεδρος.
Πρέπει να έχεις μυαλό αμοιβαδας για να παίρνεις σοβαρά ότι γράφει ο συγκεκριμένος υπάλληλος.
Μέχρι και άρθρο για κακές συμπεριφορές παιχτών, διοικούντων του Ολυμπιακού έγραψε όταν το αφεντικό του άφηνε στριγκακια σε πάγκους, έβριζε τα ανήλικα παιδιά του Σπανούλη,έβριζαν και χλεύαζαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τοτέμ του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη κτλ κτλ. Τότε απλά τον ξέπλυνε λέγοντας ότι είναι παρορμητικός ο πρόεδρος.
Πρέπει να έχεις μυαλό αμοιβαδας για να παίρνεις σοβαρά ότι γράφει ο συγκεκριμένος υπάλληλος.
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει υπερβολική η αποψη του προφανώς. Η σύγκριση γίνεται για να σας δείξω να καταλάβετε πως ένας παίκτης σαν τον ντορσει με τα μισά λεφτά( που θα πάρει σίγουρα καλό συμβόλαιο του χρονου ο ντορσει) μπορει να κάνει τα ίδια πραγνατα και ακόμα καλύτερα κατα τηνάποψη μου. Τώρα τι να σας πω ρε παιδιά ένας βρείτε καλύτερο σκόρερ και σούπερ με την προσωπικότητα και τα λεφτα του νεντοβιτς πείτε μου και εμέναHipster έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:03 pmΜα σου λεμε πως ηταν στην Αρμανι 2 σεζον με Πιανιτζανι προπονητη και ροστερ φουλ εξτρα και ηταν μετριως μετριος και μολις πηρε την ομαδα ο Μεσινα τον σουταρε μετα βαιων και κλαδων. Αυτο που λες εσυ ειναι υποθεση και προσευχη και σου απανταμε με στοιχεια.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:28 pm
Εμενα δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά του ντορσει αντιθέτως μαγκιά του που τα βρίσκει και τα κάνει και τα αποδεικνύει μες το γήπεδο και ολας. Αυτό που θέλω να υποστηρίξω είναι πως ο νεντοβιτς των 700 χιλιάδων έχει αστείρευτο ταλεντο για μια δομημένη σωστα ομαδα. Γι ένα καφενείο είναι απλά ένας τσαρλατανος όπως θα ήταν και ο ντορσει κακα τα ψεματα αν επαιρνε τον ρολο του νεντοβιτς στη φετινη μας ομαδα. Ο ντορσει είναι 26 και προέρχεται από την καλύτερη ομάδα του ολυμπιακού σχεδόν την τελευταία 8ετια σίγουρα και λογικα θα προσελκύσει ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει πως η καριέρα του απογειώθηκε. Εγώ διαφωνώ κάθετα με το γεγονός ότι πιστεύετε πως ο νεντοβιτς κάτω από έναν σοβαρό προπονητή και με μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος δεν θα μπορούσε να έχει 25 ποιοτικοτατα λεφτά που δεν τα βρίσκεις πουθενα με τα λεφτά που παιρνει γιατι αλλο να συνεργαζεσαι με σλουκα γουοκαπ και μακισικ και αλλο με περι σιβα μεικον μποχωριδη και παέι κλαογοντας...βρισκετε αυτη τη στογμη καλυτερο του παικτη στα λεφτα που παιρνει ιδου το ερωτημα. Αυτή είναι η άποψη μου και το κλεινω εδω
Εσυ το πας φιρι φιρι να κανεις συγκριση με Ολυμπιακο και Ντορσευ.
Δεν θα το κανω, το κανει ο Μαστερ της προπονητικης Κουβοπουλος που ευθαρσως δηλωσε πριν λιγο πως (κατα λεξη)
"Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είχε στα χέρια του Ελληνικό διαβατήριο καμία Ελληνική ομάδα δε θα ασχολιόταν με την περίπτωσή του"
Και ετσι λογο διαβατηριου μπορει να εχει και καποια προταση απο τη Καρδιτσα με GM τον Μπουρουση που λεγαμε, ενω αμα δεν ειχε διαβατηριο θα προτιμουσε τον Μποχωριδη ξερω γω ή τον Παναγιωτη Καλαιτζακη και τον Λαρεντζακη που ειναι και εμπειρος. (Ο Κυριτσης εμαθα πηγε στον Ερμη Σχηματαριου και δεν ειναι διαθεσιμος)
Και ετσι η επιστημη σηκωνει,για αλλη μια φορα, τα χερια.![]()
Τον έχεις για καλό σουτέρ τον Νέντοβιτς; Φαντάζομαι ότι σουτέρ εννοούσες κι όχι σούπερ.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:18 pm
υ. Τώρα τι να σας πω ρε παιδιά ένας βρείτε καλύτερο σκόρερ και σούπερ με την προσωπικότητα και τα λεφτα του νεντοβιτς πείτε μου και εμένα
Δες το λίγο αυτό., Υπάρχουν τα στατιστικά που αν σε κάποια πράγματα λένε τη μισή αλήθεια ή κάπου εκεί, στο σουτ λένε σχεδόν όλη την αλήθεια.
* Για να μη φορτώνουμε το τόπικ με τον Νέντοβιτς, ας την κάνουμε την κουβέντα ξανά όταν ανοίξει κι επίσημα το παζάρι. Εδώ θα είμαστε. Τώρα έφτασε σε αδιέξοδο η κουβέντα. Σού έχουμε παραθέσει του κόσμου τα στοιχεία και τα προσπερνάς.
Οπότε πάμε στο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
-
Tl45200445

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι σουτερ εννοουσαbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:21 pmΤον έχεις για καλό σουτέρ τον Νέντοβιτς; Φαντάζομαι ότι σουτέρ εννοούσες κι όχι σούπερ.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:18 pm
υ. Τώρα τι να σας πω ρε παιδιά ένας βρείτε καλύτερο σκόρερ και σούπερ με την προσωπικότητα και τα λεφτα του νεντοβιτς πείτε μου και εμένα![]()
Δες το λίγο αυτό., Υπάρχουν τα στατιστικά που αν σε κάποια πράγματα λένε τη μισή αλήθεια ή κάπου εκεί, στο σουτ λένε σχεδόν όλη την αλήθεια.
* Για να μη φορτώνουμε το τόπικ με τον Νέντοβιτς, ας την κάνουμε την κουβέντα ξανά όταν ανοίξει κι επίσημα το παζάρι. Εδώ θα είμαστε. Τώρα έφτασε σε αδιέξοδο η κουβέντα. Σού έχουμε παραθέσει του κόσμου τα στοιχεία και τα προσπερνάς.
Οπότε πάμε στο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.![]()
Όλα καλά. φίλε μας. Δεκτό ότι είναι η άποψή σου.Tl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:32 pm
Ναι σουτερ εννοουσα... τι να πω παιδιά η άποψη μου είναι πως ένας καλός προπονητής και μια καλή ομάδα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ποιοτικά και η ομαδα να επωφεληθει πολυ απο το ταλεντο του τωρα ότι και να λέμε η ομάδα έχει από πολλά κυμματα να περάσει ως τοτε ...
Ευχόμαστε τα καλύτερα στο διοικητικό και ηρεμία και καθαρό μυαλό.
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ο εορτασμός των γενεθλίων του Νεντο με ΔΓ ίσως σημαίνει την παραμονή του.
Μακάρι μεθαύριο πρωί να προσληφθεί τουλάχιστον ο Μιτροβιτς και να μας φτιάξει μια πράσινη Μονακο lol.Ο συνδιασμός Άρτζι και Μιτροβιτς που γνωρίζει την γαλλική μαρκετα ίσως αποδειχθεί πολύ καλός.
Όπως και να το κάνουμε καποιον-εστω εναν-παιχτη που θα είναι σκόρερ και όχι καλός στην άμυνα θα έχουμε.Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις στην αμυντική προσφορά μεταξύ Νεντο,Μεικον,Ερτελ.Απλα τουλάχιστον η τρύπα να είναι μόνο μια.Ολο οι παίχτες που είχε ο Μιτροβιτς στην Μονακό μέχρι το 3-4 (με εξαίρεση το Βεστερμαν)είχαν καλό σουτακι από μέση και μακρινή απόσταση.
O Ouattara και ο Diallo
Μακάρι μεθαύριο πρωί να προσληφθεί τουλάχιστον ο Μιτροβιτς και να μας φτιάξει μια πράσινη Μονακο lol.Ο συνδιασμός Άρτζι και Μιτροβιτς που γνωρίζει την γαλλική μαρκετα ίσως αποδειχθεί πολύ καλός.
Όπως και να το κάνουμε καποιον-εστω εναν-παιχτη που θα είναι σκόρερ και όχι καλός στην άμυνα θα έχουμε.Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις στην αμυντική προσφορά μεταξύ Νεντο,Μεικον,Ερτελ.Απλα τουλάχιστον η τρύπα να είναι μόνο μια.Ολο οι παίχτες που είχε ο Μιτροβιτς στην Μονακό μέχρι το 3-4 (με εξαίρεση το Βεστερμαν)είχαν καλό σουτακι από μέση και μακρινή απόσταση.
O Ouattara και ο Diallo
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και ο τζεικ τσακαλιδης επαιξε 350 παιχνιδια στην αμερικη αλλα ηταν ξυλοκοποςTl45200445 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 3:14 pmΡε παιδιά και ο Έβανς έπαιξε 400 ματς nba και πιο ατεχνο παιχτη δεν έχω δει στη ζωή μου κοροιδευομαστε? Στην αρμανι με πιανιτζανι προπονητή θα βγάλουμε και τον ροντριγκες άχρηστο δηλαδή σωστα? Για την ουνικαχα και το επίπεδο της ασ μην μιλησωtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 2:35 pm
Άτοπο το παραδειγμά σου. Ο Μπαρτζώκας έχει παικταράδες και ο κεμζούρα τσερυ. Στην ουνικάχα είχε καλό προπονηή και στο μιλάνο είχε παικταράδες συμπαίκτες. Το γεγονός ότι δεν έχει ενδιαφερθεί καμιά ομάδα από το πάνω ράφι της ευρωλίγκας κάτι λέει για την αξία του παίκτη πάντως.
απτους πιο ατεχνους παιχτες στην ιστορια του μπασκετ και ομως λογω γνωριμιων εβρισκε συμβολαια στην αμερικη
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα διαφωνήσω ακόμη και στο "μέτριος " που γράφτηκε για την άμυνα του Ντορσει. Είναι από αξιοπρεπής έως καλός, δύσκολα βρίσκεις σκόρερ που να σκυλιά ζει στην άμυνα. Εξολοθρευτής δεν είναι, αλλά δεν τον σημαδεύεις με την καμία.
Ο Νεντοβιτς δεν είναι οι ΑΝ πάει σε δομημένη ομάδα θα παίξει καλύτερα. Αν πάει σε δομημένη ομάδα απλά θα πάψει να είναι δομημένη. Εντάξει υπερβάλλω, αλλά αυτό είναι το στιλ του, να βάζει 15 με άναρχο στιλ, αφήνοντας τους υπόλοιπους έξω από το παιχνίδι , και να τρώει 25 πίσω. Πέρυσι αν θυμάστε βλέπαμε τα στατιστικά του και η ομάδα όταν ΔΕΝ έπαιζε ο Νεντοβις κέρδιζε κι έχανε όταν έπαιζε . Ήταν τόσο χοντρό το θέμα που στα λεπτά που δεν έπαιζε ο Νεντοβις είχαμε την 3η καλύτερη άμυνα και σε αυτά που έπαιζε την τριτη χειρότερη. Φέτος πρέπει να είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση αλλά μόνο κάπως, δεν έχω δει αριθμούς.
Το άλλο που λοιταζα επίσης πέρυσι, ήταν η κατανομή των ποντνωντου. Ε, έβαζε αναλογικά πολύ περισσότερους πόντους στο 4ο δεκάλεπτο. Σούπερ θα πει κανείς, α βάζει στα κρίσιμα. Πριτς, κυρίως σε ματς που χάναμε με 20 τα έβαζε, όταν στα τελευταία λεπτά ήταν χαλαρά τα πράγματα. Μπορεί δηλαδή να τελειώνει το ματς με 3/8 τριποντα, αλλά αν έχει 1/6 όλο το ματς και μας έχει κάψει με ανώμαλες επιλογές, να βάλει και 2 τριποντα στο τελευταίο τρίλεπτο που είμαστε-18π δε μου λέει κάτι.
Επειδή βέβαια έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, ρόλο θα μπορούσε να έχει ως σκόρερ δεύτερης πεντάδας, να μπει να γυρίσει το ματς με 3-4τρελα σουτ, αλλά δε νομίζω ότι του αρέσει αυτό. Γι αυτό και την έχει βρει στον Παναθηναικο, βασικουρα που παίζει όπως θέλει, χωρίς λογική, χωρίς άμυνα, γράφει και 13-20π, το φχαριστιεται μια χαρά, που λέει και το μεμε. Εμείς τι φταίμε είναι το ερώτημα.
Ο Νεντοβιτς δεν είναι οι ΑΝ πάει σε δομημένη ομάδα θα παίξει καλύτερα. Αν πάει σε δομημένη ομάδα απλά θα πάψει να είναι δομημένη. Εντάξει υπερβάλλω, αλλά αυτό είναι το στιλ του, να βάζει 15 με άναρχο στιλ, αφήνοντας τους υπόλοιπους έξω από το παιχνίδι , και να τρώει 25 πίσω. Πέρυσι αν θυμάστε βλέπαμε τα στατιστικά του και η ομάδα όταν ΔΕΝ έπαιζε ο Νεντοβις κέρδιζε κι έχανε όταν έπαιζε . Ήταν τόσο χοντρό το θέμα που στα λεπτά που δεν έπαιζε ο Νεντοβις είχαμε την 3η καλύτερη άμυνα και σε αυτά που έπαιζε την τριτη χειρότερη. Φέτος πρέπει να είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση αλλά μόνο κάπως, δεν έχω δει αριθμούς.
Το άλλο που λοιταζα επίσης πέρυσι, ήταν η κατανομή των ποντνωντου. Ε, έβαζε αναλογικά πολύ περισσότερους πόντους στο 4ο δεκάλεπτο. Σούπερ θα πει κανείς, α βάζει στα κρίσιμα. Πριτς, κυρίως σε ματς που χάναμε με 20 τα έβαζε, όταν στα τελευταία λεπτά ήταν χαλαρά τα πράγματα. Μπορεί δηλαδή να τελειώνει το ματς με 3/8 τριποντα, αλλά αν έχει 1/6 όλο το ματς και μας έχει κάψει με ανώμαλες επιλογές, να βάλει και 2 τριποντα στο τελευταίο τρίλεπτο που είμαστε-18π δε μου λέει κάτι.
Επειδή βέβαια έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, ρόλο θα μπορούσε να έχει ως σκόρερ δεύτερης πεντάδας, να μπει να γυρίσει το ματς με 3-4τρελα σουτ, αλλά δε νομίζω ότι του αρέσει αυτό. Γι αυτό και την έχει βρει στον Παναθηναικο, βασικουρα που παίζει όπως θέλει, χωρίς λογική, χωρίς άμυνα, γράφει και 13-20π, το φχαριστιεται μια χαρά, που λέει και το μεμε. Εμείς τι φταίμε είναι το ερώτημα.
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο