2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
Κι εγώ αυτήν την αίσθηση έχω τον τελευταίο μήνα με μοναδική πινελιά αισιοδοξίας, την πληροφορία που βγήκε (ή τη φήμη

Θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα με τις θέσεις των Ελλήνων και θα τρέχουμε να χρυσώσουμε την αχώνευτη τη Βιλερμπάν (Δεν Ξεχνώ

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκριγκονις δεν ξέρω αν είναι ο παίκτης που χρειάζεται η ομάδα. Θα προτιμούσα να μείνει ο ντορσευ,αλλα αν φύγει είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολυ καλη προταση, ωραιος παιχτης που ξεκινάει απτο 4 και κατεβαίνει και στο 5 αμα λάχει. Απτα νούμερα που έκανε καταλαβαίνω πως είχε φετος ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ χρονιά. Εγω στον ΠΑΟ και για βασικο τον έβλεπα. Και για εσάς ταιριάζει άψογα πίσω από Βεζενκοφ κυρίως και λίγο πίσω από Φαλ.kojito έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 16, 2022 4:41 pm
Αυτός εδώ πως θα μας φαινόταν για τεσσαροπεντάρι (αν και προς πέντε φέρνει περισσότερο); Καλός ριμπάουντερ, δυνατός, τρέχει γρήγορα το γήπεδο και μπορεί να απειλήσει και από μακριά. Στο ΝΒΑ δεν έπιασε πιο παλιά, αλλά στην Λιμόζ πρόπερσι είχε σχετικά καλή παρουσία στο διάστημα που ήταν εκεί. Δεν νομίζω κιόλας να έχει κασέ παραπάνω από 400 χιλιάδες περίπου.
Σλουκας , Γουοκαπ
Ντορσει , Μακισικ , Λαρετζακης
Παπανικολαου
Βεζενκοφ , Καμποκλο
Μιλουτινοφ , Φαλ
Κι ένας ακόμη Έλληνας των 100χιλ για 12ος (πχ Τσαλμπουρης) + Λουτζης για 13ος και φθηνό ξενο μπακαπ 3αρι του Παπ , ενα λαβράκι απο πιο χαμηλό πρωτάθλημα.
0
- kojito
- Reactions: 2715
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ σε έναν ρόλο αντί του Ζαν-Σαρλ θα τον έβλεπα, δηλαδή μπαλαντέρ στις δύο θέσεις των ψηλών. Αυτός βέβαια μπορεί να βάλει την μπάλα και στο παρκέ και έχει και πιο αξιόπιστο σουτ μέσης και μακρινής απόστασης. Είναι ένα μείον ότι δεν έχει παίξει Ευρωλίγκα, αλλά αφ'ενός έχει πέρασμα από το ΝΒΑ (έστω και σαν παγκίτης) και αφ'ετέρου δεν είναι τελείως ξένος στο FIBA basket.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 17, 2022 3:20 am
Πολυ καλη προταση, ωραιος παιχτης που ξεκινάει απτο 4 και κατεβαίνει και στο 5 αμα λάχει. Απτα νούμερα που έκανε καταλαβαίνω πως είχε φετος ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ χρονιά. Εγω στον ΠΑΟ και για βασικο τον έβλεπα. Και για εσάς ταιριάζει άψογα πίσω από Βεζενκοφ κυρίως και λίγο πίσω από Φαλ.
Σλουκας , Γουοκαπ
Ντορσει , Μακισικ , Λαρετζακης
Παπανικολαου
Βεζενκοφ , Καμποκλο
Μιλουτινοφ , Φαλ
Κι ένας ακόμη Έλληνας των 100χιλ για 12ος (πχ Τσαλμπουρης) + Λουτζης για 13ος και φθηνό ξενο μπακαπ 3αρι του Παπ , ενα λαβράκι απο πιο χαμηλό πρωτάθλημα.
0
Αυτό για "προσθήκες μόνο Ευρωλιγκάτων¨ το είχε πει πέρσι (αν δεν έχω χάσει επεισόδια, που με δηλώσεις κλπ, μου συμβαίνει συχνά). Και πέρσι ήταν ψιλό- μονόδρομος.
Φέτος θα μπορούσε να πάει και σε μισά- μισά.
Όπως και να έχει, ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε πάνω από 2 προσθήκες, γιατί αυτό θα μεταφράζεται σε ανανέωση του ¨"τρελό" Ντόρσεϊ. (το έχει το επίθετο μια κάποια αποκλίνουσα συμπεριφορά
).
* Δεν μπορεί πάντως να είναι πανάκεια η απόκτηση παικτών μονάχα από Ευρωλίγκα. Κοτζάμ Έφες κι υπογράφει Εμπαγέ.
Φέτος θα μπορούσε να πάει και σε μισά- μισά.
Όπως και να έχει, ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε πάνω από 2 προσθήκες, γιατί αυτό θα μεταφράζεται σε ανανέωση του ¨"τρελό" Ντόρσεϊ. (το έχει το επίθετο μια κάποια αποκλίνουσα συμπεριφορά

* Δεν μπορεί πάντως να είναι πανάκεια η απόκτηση παικτών μονάχα από Ευρωλίγκα. Κοτζάμ Έφες κι υπογράφει Εμπαγέ.
στο θέμα Ντόρσεϊ είναι νομίζω ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν έχει κολλήσει πολύ με την υπόλοιπη ομάδα, φαίνεται και στις παρακάμερες των αγώνων, στους πανηγυρισμούς, στα αποδυτήρια κτλ
ώρες ώρες δείχνει να αντιμετωπίζεται ως ο τρελός του χωριού από τους συμπαίκτες του. λογικό βέβαια σε κάποιο βαθμό
έχω πάντως την αίσθηση ότι θα μείνει εν τέλει. και θέλω να μείνει.
ώρες ώρες δείχνει να αντιμετωπίζεται ως ο τρελός του χωριού από τους συμπαίκτες του. λογικό βέβαια σε κάποιο βαθμό

έχω πάντως την αίσθηση ότι θα μείνει εν τέλει. και θέλω να μείνει.
-
- Reactions: 1135
- Προειδοποιήσεις:
0
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1135
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Με βάση το τι έχει ακουστεί το ιδανικό ροστερ είναι:
Walkup, Σλουκυ, Λου
Ντορσευ, Μακκισικ, Λαρυ
Παπ, Μπέικον
Βεζε, Μητογλου* και κάποιο 4ρι ακόμα Τζόκερ
Φολ, Μιλου
Θέλει άνοδο 2 εκ το μπάτζετ για Μπέικον-Μιλου-ανανεωση Ντορσευ. Δύσκολο να γίνουν και τα 3. Αν δεν έρθει Μητογλου θα χρειαστεί και κάποιος έστω συμπληρωματικος Έλληνας για Α1.
Δεν μου ρχεται κάποιος αξιόλογος tbh. Ο αγραβανης θα ταν μια λύση αλλά ο κόουτς δεν θα ψηθεί λογικά και μάλλον και ο παίχτης πάει αλλού? Απέναντι;
Walkup, Σλουκυ, Λου
Ντορσευ, Μακκισικ, Λαρυ
Παπ, Μπέικον
Φολ, Μιλου
Θέλει άνοδο 2 εκ το μπάτζετ για Μπέικον-Μιλου-ανανεωση Ντορσευ. Δύσκολο να γίνουν και τα 3. Αν δεν έρθει Μητογλου θα χρειαστεί και κάποιος έστω συμπληρωματικος Έλληνας για Α1.
Δεν μου ρχεται κάποιος αξιόλογος tbh. Ο αγραβανης θα ταν μια λύση αλλά ο κόουτς δεν θα ψηθεί λογικά και μάλλον και ο παίχτης πάει αλλού? Απέναντι;
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακριά από Αγραβάνη!Δεν νομίζω ότι είναι καν στους στόχους της ομάδας και καλώς που δεν είναι....Απ την άλλη Μήτογλου πως;Αφού δεν θα μπορεί να παίξει τη μισή σεζόν.Είναι Έλληνας, οκ αλλά αν κυνηγούν Μπέϊκον και Μίλου, δε χωράει άλλο ακριβό συμβόλαιο, το πιο πιθανό είναι να πάνε για κανέναν Έλληνα φθηνό ή Αμερικανό φθηνό ως τρίτο 4-5άρι (αν έρθει ο Μπέϊκον τον οποίον θα ανεβάζει στο "4" λογικά).Αυτά με βάση το μπάτζετ διότι αν θέλει 1,5 μύριο παραπάνω για ανανέωση Ντόρσεϊ και Μπέϊκον-Μίλου, με Μήτογλου μαζί θα πρέπει να πας στο 2,2 κοντά....είναι γεναία αύξηση αυτό, οχι μικρή.Redoctor_33 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 2:18 amΜε βάση το τι έχει ακουστεί το ιδανικό ροστερ είναι:
Walkup, Σλουκυ, Λου
Ντορσευ, Μακκισικ, Λαρυ
Παπ, Μπέικον
Φολ, Μιλου
0
-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Μήτογλου λόγω τιμωρίας δε θαναι τόσο ακριβος. Απτην άλλη δε με τρελαίνει και να τον πάρουμε λόγω του ντόπινγκ... Τεσπά. Υπάρχει τεράστιο θέμα με τους Έλληνες:
Οι καλύτεροι εκτός Μήτογλου είναι: Σάσα, Ντόρσεϊ, Μητρουλονγκ****, Κωστακουμπο, Ιωάννης, Αγραβάνης.
Οι 2 είναι ήδη σε μας ο 3ος δεν έχει διαβατήριο ο 4ος δεν είναι για Ευρωλίγκα ο 5ος... Και ο 6ος....
Πώς πάει ο Χαραλαμπόπουλος;
Α και ο Παπαγιάννης αλλά αυτόν θα τον πάρουμε του χρόνου. Πλέον οι γηγενείς φτάνουν για 1 ομάδα μόνο. Σε 2 χρόνια θα ναι και 34 οι Παπ, Σλούκας καληνύχτα
Α υπάρχει και ο Θανάσης αλλά πλέον έχει σταματήσει να παίζει ανταγωνιστικο μπάσκετ
Οι καλύτεροι εκτός Μήτογλου είναι: Σάσα, Ντόρσεϊ, Μητρουλονγκ****, Κωστακουμπο, Ιωάννης, Αγραβάνης.
Οι 2 είναι ήδη σε μας ο 3ος δεν έχει διαβατήριο ο 4ος δεν είναι για Ευρωλίγκα ο 5ος... Και ο 6ος....
Πώς πάει ο Χαραλαμπόπουλος;
Α και ο Παπαγιάννης αλλά αυτόν θα τον πάρουμε του χρόνου. Πλέον οι γηγενείς φτάνουν για 1 ομάδα μόνο. Σε 2 χρόνια θα ναι και 34 οι Παπ, Σλούκας καληνύχτα
Α υπάρχει και ο Θανάσης αλλά πλέον έχει σταματήσει να παίζει ανταγωνιστικο μπάσκετ
0
To βάζω εδώ γιατί εμπεριέχει πρόταση (κατά το εμπεριέχει τοποθέτηση προϊόντοςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:46 pm
κι εγω τους εχω εμπιστοσυνη και εχω μια εντυπωση οτι αν δεν γινει με μιλου η φαση για τον Α η Β λογο οι μεταγραφες μας θα ειναι πιο ...διακριτικες αλλα ισως με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα , οψομεθα

Συμφωνώ με αυτό που λες.
Π.χ εγώ θα προτιμούσα Γ. Χάουαρντ ή Μονέκε ή Τσάντσαρ στο 3-4 και Άντονι Γκιλ ( αυτός που θα φτάσει κοντά στο 1εκ. αλλά είναι το φετινό κόλλημα, όπως πέρσι ήταν ο Λαντέιλ) στο 4-5 κι΄εναν Κεβάριους Χέιζ στο 5 για ένα 10 λεπτο.
Ή Μπέικον ( ο τσουχτερός) στο 3-4 , με έναν Τζεκίρι στο 5 κι έναν φθηνό 4-5ρο τύπου, Νταμιέν Ίνγλις.
΄Ή με το βραζιλιάνικο ντουέτο Λέο Μέιντλ στο 3-4 Μ. Καμπόκλο στο 4-5 και τον Μ. Τόμπι στο 5 (ως τον ακριβό).