Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 3ος τελικός Basket League 2021-22
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι όμως αυτός κι ο Σαντ Ρόος έχουν κάποια λογική για του χρόνου. Και παραπάνω ο Μέικον (αν το 3ρι σας ήταν καλύτερος σουτέρ από τον Πάπι, εγώ θα έλεγα να τον κρατάγατε τον Κουβανό...). Αρκεί ο Μέικον να έχει δίπλα του κανονικό άσσο Ευρωλίγκας (έστω και ρολίστα) και καλό αμυντικό με κάποιο μπόι. Πρώτη του χρονιά, το κοιτάτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιουν 17, 2022 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
HackerBaby

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
Και μένα μου αρέσει ο Μεικον αλλά με τέτοια πλειοφς δεν ξέρω . Βέβαια όλοι σέρνονται στα πλειοφς οπότε δεν είναι κριτήριο
-
HackerBaby

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
Το να φύγουν όλοι οι ξένοι είναι το πιο νορμάλ μετά τέτοια χρονιά.
Απλώς, κοιτώντας όλες τις παραμέτρους, μπορεί κάποιος να πει ότι δίνεις μιαν ακόμη ευκαιρία στον Μέικον, με σωστή πλαισίωση δίπλα του. Γιατί το φετινό δεν είναι δείγμα σύγχρουνου Ευρωλιγκάτου μπάσκετ. Χωρίς σύστημα, χωρίς ομαδικότητα, χωρίς αυτοματισμούς.
Με προπονητή κι άσσο δίπλα του ίσως λοιπόν ο Μέικον να πάει καλά. Μιλάμε πάντα για τη δεύτερη πεντάδα.
Επαναλαμβάνω, έχει λογική το ξήλωμα όλων των ξένων. Μαζί με τους προπονητές.
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω δεν παιρνει ταιμ αουτ που του κανε 10-0 σερι ο οσφπ.
Γενικα η τακτικη του στην αμυνα να κλεινει ολους τους διαδρομους και να δινει ολα τα σουτ στον οσφπ ειναι απίστευτα τρελο. Μιλαμε σε τρια συνεχομενα ματς εχουν πανω απο 50% αλλα αυτος εκει ακαθεκτος! Τρελη εμμονή!
Μου θυμιζει τον τσαβι που στη σειρα με την Ρεαλ, έπαιζε σε ολα τα σκριν αλλαγες και σε καθε φαση ειτε ετρωγε τριποντο απο γωνια ειτε οταν αστοχουσαν επαιρναν ολα τα επιθετικα ριμπάουντ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν κατι δεν παει καλα και μαλιστα σε συνεχομενους αγωνες με την ιδια ομαδα αντιπαλο, τοτε πρεπει να το αλλαξεις!
Κριμα γιατι σημερα οι παικτες το πίστευαν και επαιζαν πολυ καλα. Σε καμια περίπτωση δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας. Βασικα το ροστερ μπορει να ειναι τερμα κακοστημενο, αλλα η θεση μας ευρωλιγκα και οι διαφορες με οσφπ ειναι μικροτερες απο οτι ειναι. Αλλα στο μπασκετ η ατιμη θεση του προπονητή και του ασσου ειναι οι πιο σημαντικές ειδικα στην ευρωπη μακραν το πιο σημαντικο!
Γενικα η τακτικη του στην αμυνα να κλεινει ολους τους διαδρομους και να δινει ολα τα σουτ στον οσφπ ειναι απίστευτα τρελο. Μιλαμε σε τρια συνεχομενα ματς εχουν πανω απο 50% αλλα αυτος εκει ακαθεκτος! Τρελη εμμονή!
Μου θυμιζει τον τσαβι που στη σειρα με την Ρεαλ, έπαιζε σε ολα τα σκριν αλλαγες και σε καθε φαση ειτε ετρωγε τριποντο απο γωνια ειτε οταν αστοχουσαν επαιρναν ολα τα επιθετικα ριμπάουντ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν κατι δεν παει καλα και μαλιστα σε συνεχομενους αγωνες με την ιδια ομαδα αντιπαλο, τοτε πρεπει να το αλλαξεις!
Κριμα γιατι σημερα οι παικτες το πίστευαν και επαιζαν πολυ καλα. Σε καμια περίπτωση δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας. Βασικα το ροστερ μπορει να ειναι τερμα κακοστημενο, αλλα η θεση μας ευρωλιγκα και οι διαφορες με οσφπ ειναι μικροτερες απο οτι ειναι. Αλλα στο μπασκετ η ατιμη θεση του προπονητή και του ασσου ειναι οι πιο σημαντικές ειδικα στην ευρωπη μακραν το πιο σημαντικο!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο