Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Μαρ 24, 2020 7:57 pm
γενικα ειμαι της αποψης οτι μεχρι να ειναι κατι επισημο δεν ξερω τι θα γινει και ειναι πολυ νωρις ακομα για να πουμε τι θα γινει και που θα παει ο καθε ενας.
χαζομαρα θα ειναι αν τον δωσει τον νικ. δεν βρισκει αλλον τετοιον. μια ομαδα με χαμηλα μπατζετ για να αναπληρωσουν παικτη που τα κανει ολα σε ολους τους τομεις πρεπει να παρει 5αδα παιχταραδων για να μεινει στο ιδιο επιπεδο.
δεν θα βρει κανεναν που θα ειναι ο τοπ αμυντικος, ο τοπ δημιουργος-οργανωτης και ταυτοχρονα και σκορερ και ριμπαουντερ. πρεπει να παρει 3 διαφορετικους παικτες του μυριου ισως και ανω στην περιφερεια για να τον αντικαταστησει και φυσικα ξενους.
αν φυγει ο νικ τοτε οι μονοι που πρεπει να μεινουν ειναι οι μητο-παπατζον-παπαπετρου. ολοι οι αλλοι δρομο. ετσι και αλλιως δεν θα μιλαμε πια για χημεια ομαδας οποτε ολικο restart. με 5 παικτες ξενους τοπ αφου οι ελληνες δεν υπαρχουν πλην σλουκα.
θα ειναι δυσκολο να βρεις τοσους καλους και να ταιριαξουν στην ομαδα.
Εγώ την είπα την άποψη μου, ότι αν μπουν σωστά κάποια χρήματα, κερδισμένοι θα βγείτε.
Θα πω και 2 πράγματα επιπλέον για τον ΚΑλάθη και δεν επανατοποθετούμαι.
Λοιπόν, ο Καλάθης δεν είναι αυτός που παρουσιάζετε ότι είναι. Ο τοπ στο ένα, τοπ στο άλλο. Είναι απλά μες τους τοπ pg και μέχρι εκεί. Καμιά ομάδα του (Παναθηναϊκός ή Εθνική) από τότε που ο ίδιος λογίζεται ως πρώτο βιολί, δεν έχει κάνει ποτέ της υπέρβαση ή έστω να ξύσει ταβάνι.
Αν θέλετε να το δούμε ψύχραιμα και χωρίς κορώνες οπαδικές βέβαια.
Ο Καλάθης (χονδρικά) παίζει στο 40% των παιχνιδιών από καλά εώς πολύ καλά. Στο υπόλοιπο 30% παίζει ονειρικά- τέλεια, κάνοντας πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Και στο άλλο 30% των παιχνιδιών είναι ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας.
Τα καλά του τα είπαμε εδώ όλοι μας. Αλλά έχει και πολύ - μα πολύ χτυπητά κακά πέρα από μια στάνταρ κοιλιά που κάνει κάθε χρόνο.
Έχει πολύ κακά ποσοστά σε 3π και βολές. Ανεπίτρεπτα για πλέι μέικερ.
Στη σούμα παραμένει ένας από τους 3 καλύτερους pg στην Ευρώπη (δεν βάζω τον Λάρκιν ως τέτοιο, παρότι θα μπορούσα).
Στην ΤΣΣΚΑ θα κάνει αυτά που πρέπει και θα παίξει πιο ήρεμο μπάσκετ, πιο κοντά στα θέλω του και λογικά μια κούπα θα τη σηκώσει.
Εσείς με ένα ρόστερ τύπου σαν κι αυτό που έβαλα, κι ενάν καλό προπονητή κι ας μην είναι από τον αφρό, μπορείτε να παίξετε καλύτερο μπάσκετ από ποτέ επί εποχής Δ.Γ και να διεκδικήσετε με πιο πολλές αξιώσεις μιαν είσοδο σε F4.
Εμένα αν ήταν η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός πάλι τα ίδια θα έλεγα. Ούτε θα πήγαινα ντε και καλά για σταρ και δε συμμαζεύεται. Για παίκτες ομάδας όπως το ρόστερ που έβαλα πιο πάνω.
* Για Καλάθη - Μιλουτίνοβ, συμφωνώ ότι είναι νωρίς (λογικά θα έχουν γίνει κουβέντες, ιδίως με τον Σέρβο) αλλά για Ζοτς και Ιτούδη, όχι. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο το αντίο του Ομπράντοβιτς (άρα και του Σλούκα λέω εγώ....) , ενώ για τον Ιτο΄δη είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να φύγει από το να μείνει.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνονται τα ντίλια. Μάρτη- Απρίλη από τις πλούσιες ομάδες. Το λέγαμε πρόπερσι θυμάμαι για Μάικ Τζέιμς. Για να αναφέρω μόνο μία χαρακτηριστική περίπτωση όπου ήταν γνωστό στα μπασκετικά φόρα και μμε ότι έχει κλείσει, αλλά εδώ (δεν διαβάζω άλλα από ελληνικά) επικρατούσε (και βροντερά μάλιστα :smile: ) η άποψη ότι ο Τζέιμς δεν έχει κλείσει πουθενά και βάζει τον Παναθηναϊκό πάνω από όλα.