2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:24 am

corsaopc έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:17 am

Αυτό σου πα και τώρα. Γκριγκονις έχει συμφωνήσει στην πρόταση μας. Αν του πούμε αύριο έλα θα υπογράψει. Τι δεν καταλαβαίνεις? Αν δεν κάτσει του μπέικον τον Γκριγκονις θα υπογράψουν. Και για Μιλου είπα ξεκάθαρα ότι αν δεν μείνει ΤΣΣΚΑ γιατί ακόμα δεν είναι τυπικά ελεύθερος θα παίξει Ολυμπιακό.
¨
Να μου μίλαγες για τον Πένροουζ και τον Αντόρνο, θα στο έλεγα και μόνος μου ότι δεν καταλαβαίνω και θέλω μια ριπετισιόν. Που να δεις με τον πρώτο τόμο του "Κεφαλαίου". Υπήρχαν σελίδες που μου έπαιρναν και μισάωρο. :banana:
Π.χ "για πες τα μία πάλι γιατί κάτι έχασα στο σημείο που έλεγες ότι στην κβαντομηχανική μπορούν μερικά πράγματα να συμβαίνουν και ταυτόχρονα να μην συμβαίνουν¨. :roll:

Ο Γκριγκόνις με τον Μπέικον δεν προορίζονται για τον ίδιο ρόλο.
Ο Γκριγκόνις μετά το " αποκλειστικό σου" εμφανίστηκε ως στόχος σε 2 ή και σε 3 ομάδες.

Να μην κάθομαι πάλι να κάνω αντιγραφή- επικόλληση τη φράση σου " Γκριγκόνις και Μίλου είναι κλεισμένοι"¨. :)

corsaopc

junior
Reactions: 64

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:26 am

3 ξένοι θα φύγουν,3 θα έρθουν. Και 1 η 2 Έλληνες. Σίγουρα θα γίνει κίνηση για Μήτογλου αν δεν φάει πάνω από ένα χρόνο. Δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν έχει βγεί η απόφαση της τιμωρίας του.
Και τον Κώστακουμπο θα κοιτάξουν αν δεν κάτσει του Μητογλου. Πρέπει να μπει ένας Έλληνας για βάθος στους ψηλούς στη θέση Πρίντεζη.
Μήτρου Λονγκ επειδή είναι δύσκολο να έχει το διαβατήριο φέτος δεν θα κοιτάξουν.

3 ξένοι συν Πρίντεζης είναι out οπότε τουλάχιστον 4 μεταγραφές θα γίνουν με 3 ξένους και έναν Έλληνα.

0
corsaopc

junior

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:28 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:24 am
corsaopc έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:17 am

Αυτό σου πα και τώρα. Γκριγκονις έχει συμφωνήσει στην πρόταση μας. Αν του πούμε αύριο έλα θα υπογράψει. Τι δεν καταλαβαίνεις? Αν δεν κάτσει του μπέικον τον Γκριγκονις θα υπογράψουν. Και για Μιλου είπα ξεκάθαρα ότι αν δεν μείνει ΤΣΣΚΑ γιατί ακόμα δεν είναι τυπικά ελεύθερος θα παίξει Ολυμπιακό.
¨
Να μου μίλαγες για τον Πένροουζ και τον Αντόρνο, θα στο έλεγα και μόνος μου ότι δεν καταλαβαίνω και θέλω μια ριπετισιόν. Που να δεις με τον πρώτο τόμο του "Κεφαλαίου". Υπήρχαν σελίδες που μου έπαιρναν και μισάωρο. :banana:
Π.χ "για πες τα μία πάλι γιατί κάτι έχασα στο σημείο που έλεγες ότι στην κβαντομηχανική μπορούν μερικά πράγματα να συμβαίνουν και ταυτόχρονα να μην συμβαίνουν¨. :roll:

Ο Γκριγκόνις με τον Μπέικον δεν προορίζονται για τον ίδιο ρόλο.
Ο Γκριγκόνις μετά το " αποκλειστικό σου" εμφανίστηκε ως στόχος σε 2 ή και σε 3 ομάδες.

Να μην κάθομαι πάλι να κάνω αντιγραφή- επικόλληση τη φράση σου " Γκριγκόνις και Μίλου είναι κλεισμένοι"¨. :)
Και τι σημαίνει που εμφανίστηκε στόχος? Υπέγραψε κάπου? Τον πρώτο λόγο έχουμε. Προφανώς και θα δεχτεί προτάσεις και από αλλού γιατί αν κλείσουμε μπέικον δεν θα ενεργοποιήσουμε την συμφωνία με Γκριγκονις οπότε θα πρέπει να πάει αλλού. Δεύτερη επιλογή του Μπαρτζώκα είναι.

Προφανώς και ένας παίχτης είναι κλεισμένος όταν έχει συμφωνήσει σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου μαζί σου. Εκτός αν δεν κατανοείς την λέξη κλεισμένος.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:29 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:19 am
ι ο ΝΒΑαδάκιας Σταύρου, που έχει κολλήσει ότι ο Μπέικον μόνο 2-3ρι μπορεί να έρθει. Και δώστου ο Διαμαντόπουλος να λέει συνεχώς "πάμε για 3-4ρι¨.
Από βδομάδα θ αρχίσουν οι ζυμώσεις, εφόσον φεύγουν 3 τεσσάρια, θες σίγουρα 1 πίσω από Βεζένκοβ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά.Αν έρθει ο Μιλουτίνοβ, η λογική λέει ότι μας αφήνει ο Μάρτιν.
Ο Μπέϊκον έχει χαρακτηριστικά τριαριού αλλά θα παίζει και στο 4 λογικά....οπότε αν έρθει ο Μακίσικ θα πάει στο 2 πιο πολύ.....Με λιγα λόγια απ τον Μπέϊκον εξαρτώνται πολλά πράγματα στις μεταγραφές.Αν έχει μπει κι η Εφές στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ειναι outsider στην υπόθεση λόγω πορτοφολιού.Όλοι μιλούν για μια μικρή αύξηση στο μπάτζετ πάντως.Οπότε υπάρχουν πιθανοτητες
[/quote]

Σωστά όλα.
Εγώ από τον Διαμαντόπουλο κρατάω ότι θα γίνει γρήγορα η διαπραγμάτευση με τον Ντόρσεϊ. Γιατί όπως καταλαβαίνει κανείς, αν δεν τα βρούν στο " εμείς σε θέλουμε για χρόνια και με άλλο συμβόλαιο απ' αυτό που σου δώσαμε φέτος, αλλά δεν θα σε περιμένουμε πάλι μέχρι τον Αυγουστο" τότε τα πράγματα αλλάζουν. ΘΑ πάμε για κοντό ή έστω ψηλό κοντό τύπου Γκριγκόνις.
Οπότε, εκεί θα έχουμε τα πρώτα νέα. Πιθανών κι από Μίλου που είναι άσχετο με τη θέση εκείνη.

basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:32 am

corsaopc έγραψε:

Και τι σημαίνει που εμφανίστηκε στόχος? Υπέγραψε κάπου? Τον πρώτο λόγο έχουμε. Προφανώς και θα δεχτεί προτάσεις και από αλλού γιατί αν κλείσουμε μπέικον δεν θα ενεργοποιήσουμε την συμφωνία με Γκριγκονις οπότε θα πρέπει να πάει αλλού. Δεύτερη επιλογή του Μπαρτζώκα είναι.

Προφανώς και ένας παίχτης είναι κλεισμένος όταν έχει συμφωνήσει σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου μαζί σου. Εκτός αν δεν κατανοείς την λέξη κλεισμένος.
Σημαίνει ότι δεν ήταν κλεισμένος; Ούτε καν προφορικά; Τα έχουμε ξαναπεί. Κόλλησε η βελόνα που λέγανε και παλίοτερα.

Και ναι, δεν κατανοώ τη λέξη κλεισμένος.
Κτες ίρτα στο Ελάντα και πσάχνο χοτέλ.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:35 am

Έτσι πρέπει, δεν μπορεί η ομάδα να περιμένει τον αφάνα πότε θα ψαχτεί για ΝΒΑ κι αν έχει τελειώσει με το ψάξιμο ή περιμένει να του πουν αν θα τον πάρουν....Έχει δείξει η ομάδα ότι τον θέλει κι ότι τον σέβεται.Ας το δείξει κι αυτός απαντώντας σύντομα!
Ως γενική εικόνα πάντως απ τις εμφανίσεις του φέτος, δεν νομίζω ότι θα βρει κάτι ενδιαφέρον από Αμέρικα....

0
corsaopc

junior

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:39 am

basket72 έγραψε:
corsaopc έγραψε:

Σημαίνει ότι δεν ήταν κλεισμένος; Ούτε καν προφορικά; Τα έχουμε ξαναπεί. Κόλλησε η βελόνα που λέγανε και παλίοτερα.

Προφανώς δεν έχεις μυρωδιά πως γίνονται οι μεταγραφές. Μια ομάδα μπορεί να μιλήσει με 4 παίχτες για την ίδια θέση και να καταθέσει προτάσεις. Οι 2 να σου απαντήσουν θετικά. Μετά να σου απαντήσει θετικά και τρίτος που είναι καλύτερη περίπτωση. Αυτόματα θα υπογράψεις τον τρίτο και δεν θα ενεργοποιήσεις καμία συμφωνία με τους άλλους 2 που σου απάντησαν θετικά. Πιο απλά δεν γινόταν να στο εξηγήσω. Αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:43 am

Noμιζω αυτο που λεει ο μπασκετ ειναι ευλογο, εχουμε κλεισει εστω και προφορικα τον Γκριγκονις τον εχουμε στο περιμενε γιατι εχουμε αλλες προτεραιοτητες και αυτος με τη σειρα του εχει στο περιμενε αλλες 1-2-3 ομαδες γιατι περιμενει εμας ; Λιγο παλαβο ακουγεται.

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:47 am

corsaopc έγραψε:

Προφανώς δεν έχεις μυρωδιά πως γίνονται οι μεταγραφές. Μια ομάδα μπορεί να μιλήσει με 4 παίχτες για την ίδια θέση και να καταθέσει προτάσεις. Οι 2 να σου απαντήσουν θετικά. Μετά να σου απαντήσει θετικά και τρίτος που είναι καλύτερη περίπτωση. Αυτόματα θα υπογράψεις τον τρίτο και δεν θα ενεργοποιήσεις καμία συμφωνία με τους άλλους 2 που σου απάντησαν θετικά. Πιο απλά δεν γινόταν να στο εξηγήσω. Αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

- Οπότε ο Γκριγκόνις μας περιμένει. Τον κρατάμε. (πιθανώς έχει λερωμένη τη φωλιά του και θα κάνει ότι του πει ο Ολυμπιακός. )
- Στο μεταξύ ο μάνατζερ του είναι στη γύρα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.
-Όποια στιγμή θέλουμε τον υπογράφουμε. Πως λέμε τον Καράμπελα της Λάρισας;

Ωραία. Κλεισμένος κι εγώ. Ως μαθητής στα μεταγραφικά. Πως έλεγε η Δήμητρα η Λιάνη ¨μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα;" . Έτσι κι εγώ. Το πρώτο μας μάθημα πήγε πολύ καλά. :)

corsaopc

junior

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:49 am

basket72 έγραψε:
corsaopc έγραψε:

- Οπότε ο Γκριγκόνις μας περιμένει. Τον κρατάμε. (πιθανώς έχει λερωμένη τη φωλιά του και θα κάνει ότι του πει ο Ολυμπιακός. )

Ωραία. Κλεισμένος κι εγώ. Ως μαθητής στα μεταγραφικά. Πως έλεγε η Δήμητρα η Λιάνη ¨μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα;" . Έτσι κι εγώ. Το πρώτο μας μάθημα πήγε πολύ καλά. :)
Σε περιμένει ο Γκριγκονις γιατί οι άλλες προτάσεις που έχει είναι από ομάδες που ούτε 8αδα δεν θα μπουν. Λογικό να περιμένει μερικές μέρες μήπως υπογράψει σε ομάδα που θα χτυπήσει φάιναλ φορ.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:50 am

basket72 έγραψε:
corsaopc έγραψε:

Αυτο ακριβως.Δεν ειναι ο Ρογκαβοπουλος να του πω ''αγαπουλα, κατσε λιγο να δω τι θα κανω με τον Λαρε και εμεις δεν χανομαστε''.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:51 am

1)Αντί του Λάρε πάντως θα ήταν λουκούμι ο Καλαϊτζάκης....Και να μενε ο Λάρε κομπλέ είναι, αλλά ο άλλος είναι και ανερχόμενος με μέλλον ενω προέρχεται κι από καλή χρονιά!
2)Με τον Κωστάκη τον Κούνμπο τι γίνεται με το συμβόλαιο του;Έχει και την επόμενη χρονιά;Για τη θέση του Λιβιό είναι ότι πρέπει (στο 4 δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει αλλά ενας έλληνας χρειάζεται σε αυτή τη θέση).

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 18, 2022 2:57 am

corsaopc έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:49 am

Σε περιμένει ο Γκριγκονις....
Εμένα; :P Γιατί καλέ, τι του κάνα;

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιουν 18, 2022 3:08 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 2:51 am
1)Αντί του Λάρε πάντως θα ήταν λουκούμι ο Καλαϊτζάκης....Και να μενε ο Λάρε κομπλέ είναι, αλλά ο άλλος είναι και ανερχόμενος με μέλλον ενω προέρχεται κι από καλή χρονιά!
2)Με τον Κωστάκη τον Κούνμπο τι γίνεται με το συμβόλαιο του;Έχει και την επόμενη χρονιά;Για τη θέση του Λιβιό είναι ότι πρέπει (στο 4 δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει αλλά ενας έλληνας χρειάζεται σε αυτή τη θέση).
Καλα εχεις τον Λουντζη και θες Καλαιτζακη; Καλυτερος ειναι ο Λουντζης και η αληθεια ειναι πως αυτη την στιγμη ο Λαρεντζακης καλυτερος και απο τους δυο. Με ποναει που το λεω , αλλα ειναι η αληθεια

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3656
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιουν 18, 2022 9:20 am

corsaopc έγραψε:
basket72 έγραψε:

Καλημέρα φίλε
Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στους κανονισμούς του φόρουμ δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις. Φροντιστε η συζήτηση να μην έχει προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Και σχετικά με αυτό που αναφέρεις και η πλευρά του παίκτη έχει το δικαίωμα να μιλάει με πολλές ομάδες και να αναιρέσει προφορικές συμφωνίες ή γραπτά προσυμφωνητικα. Το τελευταίο διάστημα οι παίκτες με τους μάνατζερ έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις εκτός αν η ομάδα έχει πολλά λεφτά κάτι που στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι σπάνιο.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”