Καταλαβαίνω τι λες, είναι εύλογο το ερώτημα σου. Νομίζω πάντως ότι υπολογίζονται κανονικά, απλά δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Ας κρατήσουμε όμως και μια επιφύλαξη γιατί μετά το πρώτο παιχνίδι τα μάσαγαν και για τον παπαγιάννη και τώρα γράφουν ότι απ αυτόν θα ξεκινήσει το χτύσιμο.Με το dpg δεν βγάζεις εύκολα άκρη, ανάλογα την κατάσταση που είναιτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 6:39 pmθεωρω απιθανο να δεχτει μειωση συμβολαιο ο παπαπετρου
και πολυ καλα θα κανει κατα την γνωμη μου
μπορει και στον νεντο να εκαναν προταση για μειωση και να την δεχτηκε γιαυτο και δεν συζητανε καν οτι μπορει να φυγει στα σαιτ του ταραντουλα
το πιο πιθανο να εχουν πει στον παπαπετρου οτι αν βρει ομαδα που τον ικανοποιει θα δεχτουν να σπασει το συμβολαιο

0
- τουλουμπα
- Reactions: 4435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε καλα σιγουρα αν τελικα μεινει θα γραφουν υμνουςtarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 7:05 pmΑς κρατήσουμε όμως και μια επιφύλαξη γιατί μετά το πρώτο παιχνίδι τα μάσαγαν και για τον παπαγιάννη και τώρα γράφουν ότι απ αυτόν θα ξεκινήσει το χτύσιμο.Με το dpg δεν βγάζεις εύκολα άκρη, ανάλογα την κατάσταση που είναιτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 6:39 pmθεωρω απιθανο να δεχτει μειωση συμβολαιο ο παπαπετρου
και πολυ καλα θα κανει κατα την γνωμη μου
μπορει και στον νεντο να εκαναν προταση για μειωση και να την δεχτηκε γιαυτο και δεν συζητανε καν οτι μπορει να φυγει στα σαιτ του ταραντουλα
το πιο πιθανο να εχουν πει στον παπαπετρου οτι αν βρει ομαδα που τον ικανοποιει θα δεχτουν να σπασει το συμβολαιο![]()
το θεμα ειναι οτι θα του δωσουν τουλαχιστον το ελευθερο για να βρει ομαδα που αυτο σημαινει οτι δεν τον υπολογιζουν και πολυ
0
Τη Λατινοπούλου σήμερα την έμαθα εδώ. Μπήκα μετά στο ψαχτήριον κι είδα ότι ετυμολογικά δικαιολογεί και τα 2 σκέλη του επιθέτου.

ΤΟν Λοπίνι δεν τον ξέρω (τον έχω διαβάσει εδώ μερικές φορές). Μάγος είναι; Με τέτοιο επίθετο εμένα μου κάνει ως ο μεγάλος ανταγωνιστής του Χουντίνι.
Κι επειδή είσαι και παλιοσειρά ( δεν του φαίνεται παιδιά. αν τον δείτε

-
- Reactions: 2439
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σιγα σιγα πρέπει να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε οτι ο Νεντοβιτς θα παραμείνει στον παναθηναϊκό (σύμφωνα και με το sdna) , ηλπιζα να γυρίσει στον ερυθρο φετος αλλα μαλλον οχι.. Η κατάσταση σώζεται μονο αν προσθέσουμε στη περιφερεια μας 2 ακόμη ποιοτικούς παιχτες που θα ναι όμως και καλοί αμυντικοί. Ο ενας είναι ο Λι και επιμένω πως ο αλλος πρέπει ναναι ο Γουειλερ Μπαμπ αν μας βγαίνει οικονομικά για να βοηθάει και στο 3 και στο 1. 4ος γκαρντ (αν μενει ο Νεντο δεν γινεται να μεινει ο Μεικον) θα μπορούσε ναναι ενας πολυ φθηνος και εξελίξιμος παιχτης, να δίνει ένα 15λεπτο ως μπακαπ ασος. Τσεκαρετε αν θέλετε τον Ziga Samar, εχει τρομερη προοπτική ο μικρός.
Φετος μετρησε στην ACB 7,5 ποντους και 4,5 ασιστ για 1,5 λάθος ανα ματς, με 47% απτο 3ποντο, είναι και δυο μέτρα το παιδί, μιλάμε για τον επόμενο σταρ της Σλοβενίας...
Ροστερ :
Lee - Samar
Babb(2/1) - Nedovic - Kalaitzakis
Papapetrou - Matzoukas
Rubit - Willis(4/3) - Chougkaz
Papagiannis - Bolomboy(5/4)
Φετος μετρησε στην ACB 7,5 ποντους και 4,5 ασιστ για 1,5 λάθος ανα ματς, με 47% απτο 3ποντο, είναι και δυο μέτρα το παιδί, μιλάμε για τον επόμενο σταρ της Σλοβενίας...
Ροστερ :
Lee - Samar
Babb(2/1) - Nedovic - Kalaitzakis
Papapetrou - Matzoukas
Rubit - Willis(4/3) - Chougkaz
Papagiannis - Bolomboy(5/4)
0
- Belorin
- Reactions: 23
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρείς ότι είναι λάθος να χάσουμε κάποιον από τους δύο γενικότερα ή στη συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε ανάγκη από συσπείρωση;
Για τον Παπαγιαννή συμφωνώ 200%. Αλλά για τον Παπαπέτρου έχω πάρα πολλές ενστάσεις, από τον τρόπο που έχει επιλέξει ο ίδιος να αγωνίζεται (και τον οποίο δέχεται η ομάδα) μέχρι το ότι πάντα στο μυαλό του έχει το ΝΒΑ out. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ, ούτε να γράψω τι με χαλάει από τον Ιωάννη παικτικά - που είναι πάρα πολλά - αλλά ας σταθώ στο εξής. Πως είναι δυνατόν σε μια προβληματική ομάδα, όπως είναι τώρα ο ΠΑΟ, να μην "δέχεται" ένας ακριβοπληρωμένος παίχτης - αρχηγός να ανέβει σε μια θέση ή να λειτουργήσει μερικές φορές ως χαμάλης; Έχω βαρεθεί να βλέπω βρισίδια και κραξίματα στον Κασελάκη και στον Μποχωρίδη, που άσχετα από την ποιότητά τους, έχουν και 300 παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν ήταν ποτέ στο DNA του μπασκετικού ΠΑΟ η απαξίωση των αθλητών μας και βλέπω πλέον ότι αυτό μας έχει γίνει η - τοξική- καθημερινότητά μας.
Προφανώς και ο Παπαπέτρου είναι ποιοτικός παίχτης. Όπως είναι και ο Νέντα, αλλά όπως βλέπεις πάρα πολλοί φίλοι παραπάνω έχουν τις ενστάσεις τους για τη παραμονή του στο ρόστερ. Δεν θέλω να γίνω ο boomer και να πω αυτό που μισώ, ότι άλλες εποχές δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ, αλλά αν ο Παπαπέτρου μας είναι και για άλλους λόγους απαραίτητος, πέρα από τους 2-3 αγωνιστικούς που αναφέρεις στο ποστ σου, μάλλον πάμε πάλι για άλλη μια δύσκολη σεζόν.
0
It's like a jungle sometimes
It makes me wonder how I keep from going under
It makes me wonder how I keep from going under
- j-kidd13
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι είναι λάθος,κυρίως για τον λόγο που ανέφερα και έχει να κάνει με το πρωτάθλημα.Δεν γίνεται στους 6 Έλληνες της 12άδας να μην έχεις τουλάχιστον 2 ποιοτικούς, δε βγαίνει. Συν οτι εννοείται πως κάθε ομάδα, πρέπει να έχει και καλούς γηγενείς,δεν γίνεται να πας μόνο με ξένους.Belorin έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 7:56 pmΘεωρείς ότι είναι λάθος να χάσουμε κάποιον από τους δύο γενικότερα ή στη συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε ανάγκη από συσπείρωση;
Για τον Παπαγιαννή συμφωνώ 200%. Αλλά για τον Παπαπέτρου έχω πάρα πολλές ενστάσεις, από τον τρόπο που έχει επιλέξει ο ίδιος να αγωνίζεται (και τον οποίο δέχεται η ομάδα) μέχρι το ότι πάντα στο μυαλό του έχει το ΝΒΑ out. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ, ούτε να γράψω τι με χαλάει από τον Ιωάννη παικτικά - που είναι πάρα πολλά - αλλά ας σταθώ στο εξής. Πως είναι δυνατόν σε μια προβληματική ομάδα, όπως είναι τώρα ο ΠΑΟ, να μην "δέχεται" ένας ακριβοπληρωμένος παίχτης - αρχηγός να ανέβει σε μια θέση ή να λειτουργήσει μερικές φορές ως χαμάλης; Έχω βαρεθεί να βλέπω βρισίδια και κραξίματα στον Κασελάκη και στον Μποχωρίδη, που άσχετα από την ποιότητά τους, έχουν και 300 παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν ήταν ποτέ στο DNA του μπασκετικού ΠΑΟ η απαξίωση των αθλητών μας και βλέπω πλέον ότι αυτό μας έχει γίνει η - τοξική- καθημερινότητά μας.
Προφανώς και ο Παπαπέτρου είναι ποιοτικός παίχτης. Όπως είναι και ο Νέντα, αλλά όπως βλέπεις πάρα πολλοί φίλοι παραπάνω έχουν τις ενστάσεις τους για τη παραμονή του στο ρόστερ. Δεν θέλω να γίνω ο boomer και να πω αυτό που μισώ, ότι άλλες εποχές δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ, αλλά αν ο Παπαπέτρου μας είναι και για άλλους λόγους απαραίτητος, πέρα από τους 2-3 αγωνιστικούς που αναφέρεις στο ποστ σου, μάλλον πάμε πάλι για άλλη μια δύσκολη σεζόν.
Τώρα αγωνιστικά,έχω τις ενστάσεις μου και για τους 2.
Ο Παπαγιάννης πχ ειναι απαράδεκτο κορμί 2.18 να μην μπορεί να ποστάρει ούτε κοντυτερους και ελαφρύτερους αντιπαλους.Τοσα χρονια και δεν έχει δουλέψει ούτε τον τρόπο που πιανει τη μπαλα,ουτε τις κινήσεις με πλάτη στο ποστ,ούτε τα χουκ,τίποτα. Ο Παπαπέτρου ενω είναι καλός παίκτης,την έχει δει αρχηγός στον Παναθηναικο,ηγέτης,και πάει να μπει σε ένα ρόλο που δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει. Πρέπει λίγο να καλμάρει, δεν έχει να αποδείξει κάτι, ξέρουμε οτι είναι καλός παίκτης,μπορει να προσφερει και σε άμυνα και σε επίθεση, αλλά δεν είναι point forward,δεν θα γινει ποτε,oυτε σκορερ ειναι. Ειναι ενας χρησιμοτατος,βασικος παικτης αξίας. Και οποτε εχει αναγκη η ομαδα να παει στο 4,πρεπει να παει,αυτα επρεπε να κοπουν απο νωρις.Πέρα απο το κραξιμο ομως, και οι 2 παικτες προσφερουν στην ομαδα, και μπορουν να δωσουν ακομα παραπανω.
Τώρα,αν πχ υπηρχε έλληνας παικτης να αντικαταστησουμε τον Παπαπετρου,και να μην χασουμε οσα δινει ο Παπαπετρου,και να γλυτωναμε και καποια χρηματα, θα ελεγα εννοειται,να φυγει. Δεν υπαρχει ομως.
1
1

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Μη φτασουμε στο αλλο ακρο της απαξιωσης .Belorin έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 7:56 pmΘεωρείς ότι είναι λάθος να χάσουμε κάποιον από τους δύο γενικότερα ή στη συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε ανάγκη από συσπείρωση;
Μην ξεχναμε οτι ο Παπαπετρου αυτη τη στιγμη αγωνιζεται σε εναν αρρωστο οργανισμο με οτι αυτο συνεπαγεται , εχει αναγκαστει ,ισως και υποχρεωθει, να αναλαβει εναν ρολο που δε μπορει να τον κανει . Ποσο καλυτερος θα ηταν ο παπαπετρου , αλλα και ολοι οι παικτες της ομαδας, αν υπηρχαν ρολοι και ηταν σωστα δομημενο το ροστερ ?Ποσο καλυτερος θα ηταν πχ αν αυτη τη στιγμη επαιζε στον Ολυμπιακο ή σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα ?
Ο Παπαπετρου αυτη τη στιγμη ειναι με διαφορα ο καλυτερος Ελληνας Forward εκτος Γιαννη και ειναι οχι απλα ειναι απαραιτητος , αλλα ειναι πολυτελεια για τον σημερινο παναθηναικο .
0