Ο Παπαπέτρου είναι καλός παίκτης. δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς για αυτό. . Το ότι δεν ανεβαίνει στο 4 ήταν κι ο λόγος που έφυγε από τον ολυμπιακό. Λογικά θα υπάρχει και κάποια συμφωνία γι αυτό. Νομίζω οικονομικό είναι το θέμα με τον παπαπέτρου.Belorin έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 7:56 pmΘεωρείς ότι είναι λάθος να χάσουμε κάποιον από τους δύο γενικότερα ή στη συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε ανάγκη από συσπείρωση;
Για τον Παπαγιαννή συμφωνώ 200%. Αλλά για τον Παπαπέτρου έχω πάρα πολλές ενστάσεις, από τον τρόπο που έχει επιλέξει ο ίδιος να αγωνίζεται (και τον οποίο δέχεται η ομάδα) μέχρι το ότι πάντα στο μυαλό του έχει το ΝΒΑ out. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ, ούτε να γράψω τι με χαλάει από τον Ιωάννη παικτικά - που είναι πάρα πολλά - αλλά ας σταθώ στο εξής. Πως είναι δυνατόν σε μια προβληματική ομάδα, όπως είναι τώρα ο ΠΑΟ, να μην "δέχεται" ένας ακριβοπληρωμένος παίχτης - αρχηγός να ανέβει σε μια θέση ή να λειτουργήσει μερικές φορές ως χαμάλης; Έχω βαρεθεί να βλέπω βρισίδια και κραξίματα στον Κασελάκη και στον Μποχωρίδη, που άσχετα από την ποιότητά τους, έχουν και 300 παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν ήταν ποτέ στο DNA του μπασκετικού ΠΑΟ η απαξίωση των αθλητών μας και βλέπω πλέον ότι αυτό μας έχει γίνει η - τοξική- καθημερινότητά μας.
Προφανώς και ο Παπαπέτρου είναι ποιοτικός παίχτης. Όπως είναι και ο Νέντα, αλλά όπως βλέπεις πάρα πολλοί φίλοι παραπάνω έχουν τις ενστάσεις τους για τη παραμονή του στο ρόστερ. Δεν θέλω να γίνω ο boomer και να πω αυτό που μισώ, ότι άλλες εποχές δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ, αλλά αν ο Παπαπέτρου μας είναι και για άλλους λόγους απαραίτητος, πέρα από τους 2-3 αγωνιστικούς που αναφέρεις στο ποστ σου, μάλλον πάμε πάλι για άλλη μια δύσκολη σεζόν.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
0
- pan24
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ αν ήμουν ο Σφαιρόπουλος και ομάδα στην Ευρωλίγκα να μην έβρισκα φέτος θα προτιμούσα να κάτσω ένα χρόνο εκτός ή να περιμένω μέσα στον χειμώνα να ανοίξει θέση παρά να έρθω σε εμάς.
Δηλαδή να κάνει τι;
Να ξέρει ότι στην πρώτη στραβή έφυγε, να έχει μπάτζετ τυρόπιτας και πιθανότατα να τα ακούει και από τους Ολυμπιακούς;
Μόνο αν ξέρω γω του έδινε το μπάτζετ που είχαμε επι Πασκουάλ δίνω πιθανότητες για Σφαιρόπουλο.
Δηλαδή να κάνει τι;
Να ξέρει ότι στην πρώτη στραβή έφυγε, να έχει μπάτζετ τυρόπιτας και πιθανότατα να τα ακούει και από τους Ολυμπιακούς;
Μόνο αν ξέρω γω του έδινε το μπάτζετ που είχαμε επι Πασκουάλ δίνω πιθανότητες για Σφαιρόπουλο.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4479
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συμφωνω 100%j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:53 pmΟ Σφαιροπουλος ειναι απο τις καλυτερες δυνατες-διαθεσιμες περιπτωσεις, με δεδομενο οτι δεν υπαρχουν επιλογες στην αγορα. Δεν τρελαινομαι με την περιπτωση του,τον θεωρω καλο κοουτς,οχι κατι σπουδαιο. Επιθετικα εχει τις αδυναμιες του.
Θεωρητικα θα ηταν μια πολυ καλη λυση στην κατασταση που ειμαστε.
δεν ειναι κατι σπουδαιο σαν προπονητης αλλα απο πεδουλακη σερελη βοβορο η κανα παρομοιο δεν συγκρινεται
χιλιες φορες σφαιρο απο αυτους
0
Στη θέση σας θα πήγαινα με τα χίλια για τον Μπόνζι Κόλσον. Κι ας ξενέρωνε ο Ιωάννης. Ας τα βρουν εκεί στο ΟΑΚΑ και ας τους έχουν εναλλάξ στις 2 θέσεις των φόργουορντ παρέα με έναν σουτέρ από το 4.
Σας χρειάζεται πολύ ένας ποιοτικός σκόρερ (που να είναι σκόρερ και να μην παριστάνει) εκεί ανάμεσα στο 3 και το 4 ( σε χαμηλά σχήματα και με τον 2.20 Παπατζόν δίπλα).
* Κι αν το έχει χούι ο Πάπι να παίζει ως Sf στην επίθεση, ας αλλάζουν θέσεις σε άμυνα κι επίθεση. Ο Μπόνζι καλύτερα υπηρετεί τη θέση 4 στην επίθεση.
Σας χρειάζεται πολύ ένας ποιοτικός σκόρερ (που να είναι σκόρερ και να μην παριστάνει) εκεί ανάμεσα στο 3 και το 4 ( σε χαμηλά σχήματα και με τον 2.20 Παπατζόν δίπλα).
* Κι αν το έχει χούι ο Πάπι να παίζει ως Sf στην επίθεση, ας αλλάζουν θέσεις σε άμυνα κι επίθεση. Ο Μπόνζι καλύτερα υπηρετεί τη θέση 4 στην επίθεση.
από τις διαθέσιμες επιλογές νομίζω ότι ο Σφαιρόπουλος είναι από τους λίγους - αν όχι ο μόνος - που μπορεί να σας κάνει Καλή ομάδα ακόμα και με σχετικά χαμηλό μπάτζετ. ωραίο μπάσκετ σπανίως θα βλέπετε αλλά θα είστε σκληροτράχηλοι και σίγουρα θα βλέπετε με αξιώσεις την 8άδα.
δε ξέρω τι γνώμη θα έχει ο Ιωάννης βέβαια, είναι και αυτό ένα θέμα.
περίεργη περίπτωση ο Σφαιρόπουλος, με εμάς πήρε 2 πρωταθλήματα και πήγαμε σε 2 φάιναλ φορ (αν δε κάνω λάθος) αλλά δε νομίζω να έλειψε σε κανέναν από τη στιγμή που έφυγε. ομοίως και στη Μακάμπι, από τα πανό με το πρόσωπο του και την αποθέωση φτάσαμε στην απόλυση.
πάντως στη φάση σας και μετά από τα αποτελέσματα της τελευταίας διετίας νομίζω ότι είναι ο ιδανικός για να σας ξαναστρώσει.
δε ξέρω τι γνώμη θα έχει ο Ιωάννης βέβαια, είναι και αυτό ένα θέμα.
περίεργη περίπτωση ο Σφαιρόπουλος, με εμάς πήρε 2 πρωταθλήματα και πήγαμε σε 2 φάιναλ φορ (αν δε κάνω λάθος) αλλά δε νομίζω να έλειψε σε κανέναν από τη στιγμή που έφυγε. ομοίως και στη Μακάμπι, από τα πανό με το πρόσωπο του και την αποθέωση φτάσαμε στην απόλυση.
πάντως στη φάση σας και μετά από τα αποτελέσματα της τελευταίας διετίας νομίζω ότι είναι ο ιδανικός για να σας ξαναστρώσει.
Kαι τον Ευρωλιγκάτο πια Τζ. Γκραντ θα μπορούσατε να δείτε ως έναν από τα γκαρντ σας. Τον σκέφθηκα τώρα που βλέπω το ματσάκιον.
Ψηλός (1.96), αθλητικός, μπορεί να παίξει αμφότερες τις 2 θέσεις, κι έχει τον έναν χρόνο εμπειρία στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε ομάδα με απαιτήσεις, με ματς που καίνε στα πλειόφια της Ευρωλίγκας συν την εμπειρία από την επίσης ζόρικη σειρά- που παίζει να τελειώσει κι απόψε.
Και βέβαια τον έναν χρόνο δίπλα στον ΜΕσίνα.
Θα σας βγει κάπως πιο ακριβός από πέρσι (που ήταν στα πόδια μας) αλλά και πολύ πιο ψημένος. Και κολλάει και με Λι και με Μέικον (εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει επιτέλους η λογική και θα λυθεί το συμβόλαιο του Νέντο...).
* Παίδες., Σφαιρόπουλος δεν γίνεται. Όταν θα γίνουμε Σουηδία και Γερμανία, άντε Ισπανία, να το κουβεντιάσουμε.
Δεν θα θέλει κι ό ίδιος, για τους λόγους που είπε κι ο @παν24.
Μόνο Μίτροβιτς βλέπω. Εκτός κι αν θέλετε άλλη μία χρονιά χάλι στην Ευρωλίγκα, αλλά να μπείτε ως φαβορί για την Α1. Τότε η λύση είναι μία. Σάλε. Γιατί αυτός ξέρει.
Ψηλός (1.96), αθλητικός, μπορεί να παίξει αμφότερες τις 2 θέσεις, κι έχει τον έναν χρόνο εμπειρία στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε ομάδα με απαιτήσεις, με ματς που καίνε στα πλειόφια της Ευρωλίγκας συν την εμπειρία από την επίσης ζόρικη σειρά- που παίζει να τελειώσει κι απόψε.
Και βέβαια τον έναν χρόνο δίπλα στον ΜΕσίνα.
Θα σας βγει κάπως πιο ακριβός από πέρσι (που ήταν στα πόδια μας) αλλά και πολύ πιο ψημένος. Και κολλάει και με Λι και με Μέικον (εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει επιτέλους η λογική και θα λυθεί το συμβόλαιο του Νέντο...).
* Παίδες., Σφαιρόπουλος δεν γίνεται. Όταν θα γίνουμε Σουηδία και Γερμανία, άντε Ισπανία, να το κουβεντιάσουμε.

Μόνο Μίτροβιτς βλέπω. Εκτός κι αν θέλετε άλλη μία χρονιά χάλι στην Ευρωλίγκα, αλλά να μπείτε ως φαβορί για την Α1. Τότε η λύση είναι μία. Σάλε. Γιατί αυτός ξέρει.

-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σαλέ δεν γίνεται.Με το που το ακούσει ο πρόεδρος θα βγάλει σπυριά μαζί και εμείς.Οπου πάει αφήνει καμμένη γη.Ας λείπανε οι παιχταραδες της Φενέρ και το μεθύσι της Ευρωλίγκας του Αταμάν και των παιχτών του θα βλέπαμε ποιος θα κέρδιζε .Με Σαλέ δεν θυμάμαι να έπαιζε η ομάδα με συστήματα.Εξτρα ότι ο τύπος είχε άγρια μεσάνυχτα από την μαρκετα παιχτών.Παιζει να πήρε και καμιά μίζα με τους γιουγκο που είχε φέρει lol .Με Σαλέ ο Νεντοβιτς θα ξεσαλωσει ακόμα περισσότερο.
Ο Γκραντ ταιριάζει στην ομάδα αν και θα προτιμούσα έναν Γουολτερς να σπάει την μπάλα και σε άλλους παίχτες πέραν του Νεντοβιτς.Χρειαζομαστε ασσοδυο με γερό στομάχι και καθαρό μυαλό και πιο......σκορερ από Γκραντ και Μπαμπ.Ο τελευταίος θα ανανεώσει σε Μπάγερν γιατί έχει τυφλή εμπιστοσύνη και αδυναμία στον Τρινκιερι Πιστευω ειναι μονόδρομος ο Γουολτερς .Ο Γκραντ να παίξει καλύτερα στο 2-3 και να έρχεται ως τριτος ασσος πίσω από Λι και Γουολτερς.Ο Χολλινς τελείωσε την σεζόν με τραυματισμό αλλά δεν ξέρω πόσο σοβαρό στο γόνατο.Γκραντ αντί Χολλινς θα έδινε χρονο παιχνιδιού σε Καλαϊτζάκη η Ρογκαβοπουλο στο 3.
Lee-Wolters
Grant
Nedovic-Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Μαντζουκας-(Χουγκαζ 13ος)
Rubit-Bolomboy
Παπαγιαννης-K.Aντετοκουνμπο
Ο Γκραντ ταιριάζει στην ομάδα αν και θα προτιμούσα έναν Γουολτερς να σπάει την μπάλα και σε άλλους παίχτες πέραν του Νεντοβιτς.Χρειαζομαστε ασσοδυο με γερό στομάχι και καθαρό μυαλό και πιο......σκορερ από Γκραντ και Μπαμπ.Ο τελευταίος θα ανανεώσει σε Μπάγερν γιατί έχει τυφλή εμπιστοσύνη και αδυναμία στον Τρινκιερι Πιστευω ειναι μονόδρομος ο Γουολτερς .Ο Γκραντ να παίξει καλύτερα στο 2-3 και να έρχεται ως τριτος ασσος πίσω από Λι και Γουολτερς.Ο Χολλινς τελείωσε την σεζόν με τραυματισμό αλλά δεν ξέρω πόσο σοβαρό στο γόνατο.Γκραντ αντί Χολλινς θα έδινε χρονο παιχνιδιού σε Καλαϊτζάκη η Ρογκαβοπουλο στο 3.
Lee-Wolters
Grant
Nedovic-Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Μαντζουκας-(Χουγκαζ 13ος)
Rubit-Bolomboy
Παπαγιαννης-K.Aντετοκουνμπο
0
- pan24
- Reactions: 2555
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι 2 Καλαιτζάκηδες, ο Μαντζούκας, ο Χουγκάζ και Παπαπέτρου-Παπαγιάννης σαν πιο έμπειροι και για τις προπονήσεις Αβδάλας-Σαμοντούροφ που θα παίζουν και στο εφηβικό.
Στην θεωρία σούπερ, έχεις 2 ψημένους και μετά άπλετο χρόνο για μικρούς.
Στην πράξη όμως, όπως μάθαμε στην προηγούμενη απόπειρα να βγάλουμε μικρούς θέλει πλάνο δεν αρκεί απλά να τους βάλεις 12αδα.
Στην πράξη όμως, όπως μάθαμε στην προηγούμενη απόπειρα να βγάλουμε μικρούς θέλει πλάνο δεν αρκεί απλά να τους βάλεις 12αδα.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Παπαγιαννης-Παπαπετρου είναι κολώνεςpan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 11:02 pmΟι 2 Καλαιτζάκηδες, ο Μαντζούκας, ο Χουγκάζ και Παπαπέτρου-Παπαγιάννης σαν πιο έμπειροι και για τις προπονήσεις Αβδάλας-Σαμοντούροφ που θα παίζουν και στο εφηβικό.
Π.Καλαιτζακης-Μαντζουκας μπορούν να προσφέρουν
Γ.Καλαιτζακης-Χουγκαζ μόνο Ελλάδα τους βλέπω
0
-
- Reactions: 15
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλησπέρα μάγκες μετά από ένα χρόνο απουσίας, με την διαφαινόμενη ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου και την αύξηση του μπατζετ δεν θα απέκλεια την έκπληξη σε θέμα προπονητή (έχει συνηθίσει), εγώ θα γούσταρα Περάσοβιτς η Μίτροβιτς πάντως, από Έλληνες ο πιο εφικτός είναι ο Σφαιρο γιατί έχει την εμπειρία,όμως δύσκολο το θεωρώ για τις γραφικές δηλώσεις του εκείνη την διετία.
Λι Γουοόλτερς Μωραίτης
Νέντο Γκριγκόνις (ίσως Τρακάρει με Νέντο)
Ιωάννης Ρογκα Κασέλ
Μητο(που στην καλύτερη θα φάει ένα χρόνο) Ρούμπιτ Μαντζούκας Χουγκάζ
Παπατζον Νεμπο
Αν κάπου έχει θέμα η ομάδα αυτή είναι στην περιφερειακή άμυνα..
Λι Γουοόλτερς Μωραίτης
Ιωάννης Ρογκα Κασέλ
Παπατζον Νεμπο
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικα και να αυξηθεί το μπατζετ σιγα μην ερθει ο Γκριγκονις σε εμας. Επισης τον Ρογκαβοπουλο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον βαζουμε στα ροστερ Το παιδι φετος απο οτι εχω καταλαβει εχει τραυματισμο και ακομα δεν υπαρχει πουθενα (ισως ο pan να μας διαφωτησει λιγο εδω). Αφηστε που σε αυτες τις θεσεις εικαστε λιγο πλήρεις καθως πρεπει και ο Μαντζουκας να παιξει.Manos97 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 1:10 amΚαλησπέρα μάγκες μετά από ένα χρόνο απουσίας, με την διαφαινόμενη ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου και την αύξηση του μπατζετ δεν θα απέκλεια την έκπληξη σε θέμα προπονητή (έχει συνηθίσει), εγώ θα γούσταρα Περάσοβιτς η Μίτροβιτς πάντως, από Έλληνες ο πιο εφικτός είναι ο Σφαιρο γιατί έχει την εμπειρία,όμως δύσκολο το θεωρώ για τις γραφικές δηλώσεις του εκείνη την διετία.
Λι Γουοόλτερς Μωραίτης
Ιωάννης Ρογκα Κασέλ
Παπατζον Νεμπο
Μητο δεν ξερω τι γινεται και δεν εχει και νοημα να ασχολουμαστε αφου ουτε αποφαση δεν εχει βγει ακόμα. Αληθεια ξερουμε τι γίνεται με αυτο το θεμα?
Η τριαδα στους ψηλους Ρουμπιτ-Παπατζον-Νεμπο ναι ειναι πολυ καλη, αλλα δεν θα ερθει ο Νεμπο σε εμας ως δευτερος, δευτερος θα παει σε ομαδα που διεκδικεί στη χειρότερη 8αδα, ενω ουτε και εμεις πρεπει να δωσουμε 500-600 που θα ζηταει για τον 2ο σεντερ. Καλυτερα να τα δωσουμε για 4αρι παρα για 2ο 5αρι
Για τον ασσο ειμαι οκ, αλλα ουολτερς νεντο θα ναι δυσκολα τα πραγματα, γιατι και ο Λι καλος αμυντικος αλλα κοντος.
Γενικοτερα θα ηθελα να παρουμε και 1-2 εμπειρους παικτες απο ευρωλιγκα ωστε μαζι με Νεντο(μενει σιγουρα για αυτο τον βαζω) Παπι και παπατζον να δημιουργήσουμε μια 6αδα παικτων που σιγουρα ειναι για Ευρωλίγκα. Θα μου αρεσε ο σινγκλετον ως βασικος στο 4, ενω για 2ο δυαρι και ο Κοζερ. Γκραντ απο περσυ τον προτεινω ανεπιφύλακτα και θα βοηθησει πολυ και Λι νεντο στην αμυνα.
Μια 5αδα στα γκαρντ με Λι-Γκραντ-Μωραιτη-Νεντο-Κοζερ νταξει δεν θα με χαλαγε κιολας!
1
1