2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 520
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντόρσεϊ γράφουν ότι ζητάει αρκετά περισσότερα τάλαρα για να μείνει, με αυτόν η εκτιμηση μου είναι ότι θα στραβώσει η δουλειά....Κι αυτό το λέω γιατι είναι τρελάρας και αν κοιτάζει απ τη μια το ΝΒΑ, απ την άλλη να πάρει περισσότερα (κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από 1 μύριο) τότε θα του τα βροντήξουν κι οι αφοι και θα πάνε γι άλλα.
0
Ο μπέηκον μου άρεσε από την κανονική περίοδο. Μακάρι να τον παίρναμε. Και μπέηκον και μιλυτίνοφ μου φαίνεται δύσκολο. Μικρή αύξηση του μπάτζετ ακούστηκε . Για να πάρουμε και τους 2 χρειάζεται μεγάλη αύξηση, με δεδομένου τις αυξήσεις σε φαλ και βεζένκοφ και την αύξηση που θα ζητήσει λογικά και ο ντόρσευ.
0
Χαλαρώστε με μπέικον. Ναι σούπερ ταλαντούχος ίσως είναι στα επίπεδα κλαιμπερν από άποψη ταλέντου αλλά είναι παίχτης που θέλει να παίρνει επιθέσεις και να έχει την μπάλα στα χέρια. Αν τελικά έχουμε αίσιο τέλος και έρθει στην ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε άλλο ρόλο από ότι είχε στην Μονακό που έπαιζε φουλ iso. Και αμυντικά θα πρέπει να είναι συνεπής και επιθετικά δεν θα παίρνει τόσες πολλές μπάλες. Θα πρέπει να γίνει μέρος μια καλοκουρδισμενης μηχανής.
Δεν θεωρώ ότι είναι τέρμα εύκολο να προσαρμοστεί άμεσα σε άλλο τρόπο παιχνιδιού.
Ψιλα γράμματα αυτά , δουλειά του Μπαρτζώκα να τον μονταρει.
Δεν θεωρώ ότι είναι τέρμα εύκολο να προσαρμοστεί άμεσα σε άλλο τρόπο παιχνιδιού.
Ψιλα γράμματα αυτά , δουλειά του Μπαρτζώκα να τον μονταρει.
1
1

- Belorin
- Reactions: 23
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός παίζει με έναν και μοναδικό slasher, τον Μακ Κίσικ. Επειδή τα σουτ δεν θα μπαίνουν για πάντα, πόσο μάλλον του Ντόρσευ που φλερτάρει σχεδόν μόνιμα με κακές επιλογές, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλα. Αν δεν είχε ελληνικό διαβατήριο θα είχε αποχωρίσει ήδη, σερί μετά τα μπουζούκια.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 6:43 pmΟ Ντόρσεϊ γράφουν ότι ζητάει αρκετά περισσότερα τάλαρα για να μείνει, με αυτόν η εκτιμηση μου είναι ότι θα στραβώσει η δουλειά....Κι αυτό το λέω γιατι είναι τρελάρας και αν κοιτάζει απ τη μια το ΝΒΑ, απ την άλλη να πάρει περισσότερα (κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από 1 μύριο) τότε θα του τα βροντήξουν κι οι αφοι και θα πάνε γι άλλα.
0
It's like a jungle sometimes
It makes me wonder how I keep from going under
It makes me wonder how I keep from going under
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ολοι λενε οτι φευγει ο μαρτιν,για να υπαρχει τοση σιγουρια νομιζω ο μιλου ειναι με 1,5 ποδι στον ολυμπιακο..Για μπεικον νομιζω μονο ο διαμαντοπουλος το ειπε οι αλλοι δεν μιλανε για αλλον στο 3.
Ο μελαγιες λεει οτι ο ντορσει ζητησε πολλα αλλα οτι εριξε γεφυρες,φετος παντως πηρε μονο 650 νομιζω οποτε αν ζηταει 1,2 ειναι σχεδον διπλασιασμος που θα εφερε στον σκινδηλια εγκεφαλικο..τον βλεπω να κλεινει με 1εκ.
Αν δεν ειναι να ερθει ο μπεικον στο 4-5 ο μπολομποι θα εδενε ωραια με μιλου φαλ σασα..
Αυτο που λεει ο μελαγιες παντως να φυγουν 4-5 παικτες και να ρθουν 2 δεν στεκει..δεν προκειται να παμε με μικροτερο ροστερ απο φετος δεν βγαζει νοημα.
Ο μελαγιες λεει οτι ο ντορσει ζητησε πολλα αλλα οτι εριξε γεφυρες,φετος παντως πηρε μονο 650 νομιζω οποτε αν ζηταει 1,2 ειναι σχεδον διπλασιασμος που θα εφερε στον σκινδηλια εγκεφαλικο..τον βλεπω να κλεινει με 1εκ.
Αν δεν ειναι να ερθει ο μπεικον στο 4-5 ο μπολομποι θα εδενε ωραια με μιλου φαλ σασα..
Αυτο που λεει ο μελαγιες παντως να φυγουν 4-5 παικτες και να ρθουν 2 δεν στεκει..δεν προκειται να παμε με μικροτερο ροστερ απο φετος δεν βγαζει νοημα.
0
-
- Reactions: 943
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην προσγειωθουμε αποτομα μονο,με την εννοια οτι εχουν δημιουργηθει πολυ ψηλες προσδοκιες και αν ερθουν παικτες ενα σκαλοπατι πιο κατω απο τον αφρο , που σε αλλες περιπτωσεις θα ηταν πηγη χαρας κι αρχισουν οι γκρινιες χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος. να μην σου φερει μιλουτινοφ και μπαικον που ειναι παικτες του 9 στα 10 (η και του δεκα ακομη) και να σου φερει τρεις παικτες του 8-8,5 που θα δειξουν λιγοι μπορστα στους προαναφερθεντες
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ολοι οι καλοι χωρανε, λογικα αν οντως ερθει μπεηκον ο μακ κισσικ θα ειναι σχεδον μονιμα στο 2 ασε που υπαρχουν κι ασταθμητοι παραγοντες (κοβιντ , τραυματισμοι ντεφορμαρισματακτλ κτλ) μην κοιτας που φετος ειχαμε το ζωντανο κουκλακι βουντου (τον εισι ντε ) που μαζεψε ολη τη γκαντεμια απο τραυματισμους και αρρωστιες πανω τουGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 12:40 amστο "3" χωρανε και μακ κισικ, παπανικολαου και Μπέικον?
1
1

Εγώ τον ουρανό μην πέσει να με πλακώσει φοβάμαι. Γαλατικό χωριό, γαρ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:28 pm
Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην προσγειωθουμε αποτομα μονο,με την εννοια οτι εχουν δημιουργηθει πολυ ψηλες προσδοκιες και αν ερθουν παικτες ενα σκαλοπατι πιο κατω απο τον αφρο , που σε αλλες περιπτωσεις θα ηταν πηγη χαρας κι αρχισουν οι γκρινιες χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος. να μην σου φερει μιλουτινοφ και μπαικον που ειναι παικτες του 9 στα 10 (η και του δεκα ακομη) και να σου φερει τρεις παικτες του 8-8,5 που θα δειξουν λιγοι μπορστα στους προαναφερθεντες

Νομίζω ότι γκρινία πάντα θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Έχει αντικαταστήσει το καφενείο. Μόνο που εκεί τα έλεγαν επώνυμα κι διά του σύνεγγυς. Εδώ (διαδίκτυο) λειτουργεί ως σάκος του μποξ κλπ.
Εμένα μια χαρά θα μου πέσουν 3 μεταγραφές. Η μία καλή (των 800- 1εκ) και 2 των 600χιλ. 2εκ στο σύνολο. Αν βάλεις κι όσα δίνανε σε Πριντέζαρο. Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Έισι. πάμε στο (περίπου) + 1εκ.
Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη πάντως.
-
- Προειδοποιήσεις:
1
κι εγω τους εχω εμπιστοσυνη και εχω μια εντυπωση οτι αν δεν γινει με μιλου η φαση για τον Α η Β λογο οι μεταγραφες μας θα ειναι πιο ...διακριτικες αλλα ισως με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα , οψομεθαbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:36 pmΕγώ τον ουρανό μην πέσει να με πλακώσει φοβάμαι. Γαλατικό χωριό, γαρ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:28 pm
Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην προσγειωθουμε αποτομα μονο,με την εννοια οτι εχουν δημιουργηθει πολυ ψηλες προσδοκιες και αν ερθουν παικτες ενα σκαλοπατι πιο κατω απο τον αφρο , που σε αλλες περιπτωσεις θα ηταν πηγη χαρας κι αρχισουν οι γκρινιες χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος. να μην σου φερει μιλουτινοφ και μπαικον που ειναι παικτες του 9 στα 10 (η και του δεκα ακομη) και να σου φερει τρεις παικτες του 8-8,5 που θα δειξουν λιγοι μπορστα στους προαναφερθεντες![]()
Νομίζω ότι γκρινία πάντα θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Έχει αντικαταστήσει το καφενείο. Μόνο που εκεί τα έλεγαν επώνυμα κι διά του σύνεγγυς. Εδώ (διαδίκτυο) λειτουργεί ως σάκος του μποξ κλπ.
Εμένα μια χαρά θα μου πέσουν 3 μεταγραφές. Η μία καλή (των 800- 1εκ) και 2 των 600χιλ. 2εκ στο σύνολο. Αν βάλεις κι όσα δίνανε σε Πριντέζαρο. Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Έισι. πάμε στο (περίπου) + 1εκ.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
α ξεχασα ρε φιλε να ρωτησω τελικα βρηκες χοτελ?fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:46 pmκι εγω τους εχω εμπιστοσυνη και εχω μια εντυπωση οτι αν δεν γινει με μιλου η φαση για τον Α η Β λογο οι μεταγραφες μας θα ειναι πιο ...διακριτικες αλλα ισως με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα , οψομεθαbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 8:36 pm
Εγώ τον ουρανό μην πέσει να με πλακώσει φοβάμαι. Γαλατικό χωριό, γαρ.![]()

0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το θεμα του Ντορσει ειναι μονο το οικονομικο δεν υπαρχει προβλημα καθως οι Αγγελοπουλοι για το ελληνικο διαβατηριο μεταμορφωνονται σε Βατουτιν
. Εκτος αν θελει να παει nba και να εξαντλησει τις πιθανοτητες του δεν υπαρχει καποιο θεμα θεωρω.
Ο Μιλου οτι θελει να ερθει στην ομαδα νομιζω ειναι γνωστο, αν μεινει ελευθερος απο Τσσκα δυσκολα θα τον χασουμε, αγαπημενο παιδι των Αφων επισης. Το γεγονος πως πηγε στα μπουζουκια με την ομαδα μπορει να λεει πολλα, μπορει και τιποτα.
Ο Μπεικον ειναι τρομερο φιτ για την ομαδα παικτης ο οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει σε διαφορετικα σχηματα και με προυποθεσεις να ανεβοκατεβαινει στο 2-3-4.Το μονο προβλημα εδω ειναι τα χρηματα σε συνδυασμο με τις ομαδες που θα ενδιαφερθουν, μακαρι να ερθει γιατι ο Ολυμπιακος αποκτα 2 ισοδυναμες 5αδες (στην περιπτωση που ερθει και ο Μιλου).(Ανοιγω οφ τοπικ) Ο Σταυρου που ειναι ειδικος στο νβα (γελαω) , επεμενε χθες οτι και Ντορσει και Σακ και Μπεικον του φαινοταν μη λειτουργικο, ηθελε να πει το παιδι οτι υπαρχει ο λαρεντζακης που σε μια τετοια περιπτωση ευρωλιγκα θα παιζει με το σταγονομετρο και οτι ο παπ θα πεσει ελαφρα γυρω στα 20' μ.ο, αλλα δεν το ανεφερε. Ο Ντορσει ειναι καθαρο 2αρι, ο Σακ μακ ειναι 2αρι που μπορει να παιξει στο 3 και ο Μπεικον 3θεσιτης. Ας του το εξηγησει καποια στιγμη ενας ανθρωπος, οτι επειδη ανοιγει το google ή το realgm και βλεπει οτι ο Μπεικον στο νβα θεωρειται sg, δεν συμβαινει το ιδιο και στην ευρωπη.Ελληνικη αθλητικη δημοσιογραφια παρε τον εναν χτυπα τον αλλον, ακομα ακουω τα οοοοοοο αααααααα
χεχεχεχεχεχε του Σκουντη στις περιγραφες των τελικων στο κεφαλι μου.Κλεινω το οφ τοπικ.
Το 4-5αρι εφοσον ερθει Μιλου-Μπεικον μπορει να ειναι φθηνος αθληταρας. Εδω πρεπει να πριμενουμε το θεμα του Μητογλου καθως μαζι με τον Βεζε εχεις το μελλον απο αποψη ελληνικου διαβατηριου στην γραμμη ψηλων. Ο ελληνικος κορμος με Σλουκα-Παπ-Βεζε-Μητο-Ντορσει ειναι ικανος να πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια με τις σωστες προσθηκες. Και επιστρεφουμε στο μοντελο των ικανων Ελληνων παικτων για διακρισεις.Θεωρω οτι αυτη η θεση ισως κλεισει πιο αργα απο τις υπολοιπες.
Τωρα για περιφερειακος που ακουσα νομιζω ειναι overkill , αναβαθμισμενος ρολος στον Λουντζη για φετος και αν δεν τραβαει στο καλο.Μια ευκαιρια την αξιζει τωρα αν θα την πιασει απο τα μαλλια ή οχι στο χερι του ειναι.
Συνεπως με παραμονη Ντορσει
πας για Μιλου ή καποιον αλλο στο 5 ή τον Μαρτιν αν τον γουσταρει ο κοουτς.
πας για Μητογλου αν κατσει ή φθηνο ξενο στο 4-5.
πας για Μπεικον ή αλλον στο 3-4.
Αν δεν μεινει ο Ντορσει μπλεκει λιγο το θεμα και καλυτερα να το δουμε αν και εφοσον γινει αυτο.
Οσον αφορα τις οικονομικες υπερβασεις κτλ. Γνωμη μου οτι ενα αγωνιστικο μπατζετ 11-12Μ που θα ειναι το δικο μας αν και εφοσον ερθουν αυτοι που ακουγονται συν τις αυξησεις των ανανεωσεων , σε σχεση με το φετινο μας μπατζετ κοντα στα 8-8,5 , δεν θεωρω οτι αποτελει οικονομικη υπερβαση ή ανοιξε η κανουλα. Θεωρω οτι εχεις κανει το πιο vfm χτισιμο ομαδας που παει για υψηλους στοχους. Υπερβαση ειναι τα 15-17-20 Μ οχι τα 12. Μπορεις να πεις οτι εισαι μαγκας γιατι εχεις φτιαξει ενα τρομερο συνολο με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οτι αλλες ομαδες στο top tier της Ευρωπης βλεπε μπαρτσα εφες ρεαλ αρμανι κτλ, μπορεις να πεις οτι εισαι φοβερος αρχιτεκτονας και πειθεις τον Μιλου με 1,5 ενω επαιρνε 2,5 στη Ρωσια.Μπορεις να πεις οτι κοροιδευες ομαδες που με τους ιδιους στοχους που θετεις εχουν δαπανησει τα διπλα. Αλλα 12Μ ειχαμε και το 17, κοντα στα 12 ειχαμε και το 18 με λιγοτερες ομαδες στην ευρωλιγκα να εχουν μεγαλα μπατζετ. Καθε χρονο νταμπλ και φ4 και καλο μπασκετ μεσα στην χρονια με 8 και 8.5 Μ δεν μπορεις να εχεις. Εκτος αν απο του χρονου γινουν οι Ταιλανδοι οι καλυτεροι μπασκετμπολιστες στον κοσμο και τους πληρωνεις 40 δολαρια το μηνα, ετσι γινεται.
Απο εκει και περα οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι θα πω εγω.Και επειδη εγω δεν ειμαι Διαμαντοπουλος να πιανω το vibe, οτι ανοιξε η ορεξη των προεδρων και επειδη εμενα οταν μου ανοιγει η ορεξη παραγγελνω σουβλακια δεν παιρνω τηλ τον Μανατζερ του Μπεικον, θα περιμενω να δω για ποιον θα κινηθουμε και ποιον θα φερουμε τελικα. Δεν εχουν περασει και πολλα χρονια απο το Τεοντοσιτς ή Ντιλεινι που εγινε Τσερι και Μπαλντγουιν, οκ αλλες εποχες , αγωνιστικες υποχρεωσεις σε μια λιγκα, οικονομικα θεματα των αφων , μπαν απο ευρωλιγκα, δεκτο. Οποιος καει απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι.Ας περιμενουμε να δουμε τι μελλει γενεσθαι.

Ο Μιλου οτι θελει να ερθει στην ομαδα νομιζω ειναι γνωστο, αν μεινει ελευθερος απο Τσσκα δυσκολα θα τον χασουμε, αγαπημενο παιδι των Αφων επισης. Το γεγονος πως πηγε στα μπουζουκια με την ομαδα μπορει να λεει πολλα, μπορει και τιποτα.
Ο Μπεικον ειναι τρομερο φιτ για την ομαδα παικτης ο οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει σε διαφορετικα σχηματα και με προυποθεσεις να ανεβοκατεβαινει στο 2-3-4.Το μονο προβλημα εδω ειναι τα χρηματα σε συνδυασμο με τις ομαδες που θα ενδιαφερθουν, μακαρι να ερθει γιατι ο Ολυμπιακος αποκτα 2 ισοδυναμες 5αδες (στην περιπτωση που ερθει και ο Μιλου).(Ανοιγω οφ τοπικ) Ο Σταυρου που ειναι ειδικος στο νβα (γελαω) , επεμενε χθες οτι και Ντορσει και Σακ και Μπεικον του φαινοταν μη λειτουργικο, ηθελε να πει το παιδι οτι υπαρχει ο λαρεντζακης που σε μια τετοια περιπτωση ευρωλιγκα θα παιζει με το σταγονομετρο και οτι ο παπ θα πεσει ελαφρα γυρω στα 20' μ.ο, αλλα δεν το ανεφερε. Ο Ντορσει ειναι καθαρο 2αρι, ο Σακ μακ ειναι 2αρι που μπορει να παιξει στο 3 και ο Μπεικον 3θεσιτης. Ας του το εξηγησει καποια στιγμη ενας ανθρωπος, οτι επειδη ανοιγει το google ή το realgm και βλεπει οτι ο Μπεικον στο νβα θεωρειται sg, δεν συμβαινει το ιδιο και στην ευρωπη.Ελληνικη αθλητικη δημοσιογραφια παρε τον εναν χτυπα τον αλλον, ακομα ακουω τα οοοοοοο αααααααα
χεχεχεχεχεχε του Σκουντη στις περιγραφες των τελικων στο κεφαλι μου.Κλεινω το οφ τοπικ.
Το 4-5αρι εφοσον ερθει Μιλου-Μπεικον μπορει να ειναι φθηνος αθληταρας. Εδω πρεπει να πριμενουμε το θεμα του Μητογλου καθως μαζι με τον Βεζε εχεις το μελλον απο αποψη ελληνικου διαβατηριου στην γραμμη ψηλων. Ο ελληνικος κορμος με Σλουκα-Παπ-Βεζε-Μητο-Ντορσει ειναι ικανος να πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια με τις σωστες προσθηκες. Και επιστρεφουμε στο μοντελο των ικανων Ελληνων παικτων για διακρισεις.Θεωρω οτι αυτη η θεση ισως κλεισει πιο αργα απο τις υπολοιπες.
Τωρα για περιφερειακος που ακουσα νομιζω ειναι overkill , αναβαθμισμενος ρολος στον Λουντζη για φετος και αν δεν τραβαει στο καλο.Μια ευκαιρια την αξιζει τωρα αν θα την πιασει απο τα μαλλια ή οχι στο χερι του ειναι.
Συνεπως με παραμονη Ντορσει
πας για Μιλου ή καποιον αλλο στο 5 ή τον Μαρτιν αν τον γουσταρει ο κοουτς.
πας για Μητογλου αν κατσει ή φθηνο ξενο στο 4-5.
πας για Μπεικον ή αλλον στο 3-4.
Αν δεν μεινει ο Ντορσει μπλεκει λιγο το θεμα και καλυτερα να το δουμε αν και εφοσον γινει αυτο.
Οσον αφορα τις οικονομικες υπερβασεις κτλ. Γνωμη μου οτι ενα αγωνιστικο μπατζετ 11-12Μ που θα ειναι το δικο μας αν και εφοσον ερθουν αυτοι που ακουγονται συν τις αυξησεις των ανανεωσεων , σε σχεση με το φετινο μας μπατζετ κοντα στα 8-8,5 , δεν θεωρω οτι αποτελει οικονομικη υπερβαση ή ανοιξε η κανουλα. Θεωρω οτι εχεις κανει το πιο vfm χτισιμο ομαδας που παει για υψηλους στοχους. Υπερβαση ειναι τα 15-17-20 Μ οχι τα 12. Μπορεις να πεις οτι εισαι μαγκας γιατι εχεις φτιαξει ενα τρομερο συνολο με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οτι αλλες ομαδες στο top tier της Ευρωπης βλεπε μπαρτσα εφες ρεαλ αρμανι κτλ, μπορεις να πεις οτι εισαι φοβερος αρχιτεκτονας και πειθεις τον Μιλου με 1,5 ενω επαιρνε 2,5 στη Ρωσια.Μπορεις να πεις οτι κοροιδευες ομαδες που με τους ιδιους στοχους που θετεις εχουν δαπανησει τα διπλα. Αλλα 12Μ ειχαμε και το 17, κοντα στα 12 ειχαμε και το 18 με λιγοτερες ομαδες στην ευρωλιγκα να εχουν μεγαλα μπατζετ. Καθε χρονο νταμπλ και φ4 και καλο μπασκετ μεσα στην χρονια με 8 και 8.5 Μ δεν μπορεις να εχεις. Εκτος αν απο του χρονου γινουν οι Ταιλανδοι οι καλυτεροι μπασκετμπολιστες στον κοσμο και τους πληρωνεις 40 δολαρια το μηνα, ετσι γινεται.
Απο εκει και περα οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι θα πω εγω.Και επειδη εγω δεν ειμαι Διαμαντοπουλος να πιανω το vibe, οτι ανοιξε η ορεξη των προεδρων και επειδη εμενα οταν μου ανοιγει η ορεξη παραγγελνω σουβλακια δεν παιρνω τηλ τον Μανατζερ του Μπεικον, θα περιμενω να δω για ποιον θα κινηθουμε και ποιον θα φερουμε τελικα. Δεν εχουν περασει και πολλα χρονια απο το Τεοντοσιτς ή Ντιλεινι που εγινε Τσερι και Μπαλντγουιν, οκ αλλες εποχες , αγωνιστικες υποχρεωσεις σε μια λιγκα, οικονομικα θεματα των αφων , μπαν απο ευρωλιγκα, δεκτο. Οποιος καει απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι.Ας περιμενουμε να δουμε τι μελλει γενεσθαι.
0
Μέχρι φέτος
- Jimmyrogue84
- Reactions: 520
- Προειδοποιήσεις:
0
Από 8,5m να πάμε στα 12m το βλέπω απίθανο!Από τα 8,5 να πάμε στα 9,5 με 10 το πολύ, το λες εφικτό....
Η εποχή των Τσέριδων και των Χάπιδων έχει περάσει, πλέον γίνονται απλώς λίγες προσθαφαιρέσεις παικτών για βελτίωση ποιότητας στο ρόστερ.Ο κορμός μας θα είναι ο ίδιος (και χωρίς Ντόρσεϊ ίδιος θα ναι), οπότε και Μπέϊκον και Μίλου να μη κάτσει η ομάδα μπορεί να κλείσει καλούδια με τη μικρή αύξηση του μπάτζετ.
Η εποχή των Τσέριδων και των Χάπιδων έχει περάσει, πλέον γίνονται απλώς λίγες προσθαφαιρέσεις παικτών για βελτίωση ποιότητας στο ρόστερ.Ο κορμός μας θα είναι ο ίδιος (και χωρίς Ντόρσεϊ ίδιος θα ναι), οπότε και Μπέϊκον και Μίλου να μη κάτσει η ομάδα μπορεί να κλείσει καλούδια με τη μικρή αύξηση του μπάτζετ.
0
-
- Reactions: 259
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπέικον είναι καλός παίκτης αλλά γιατί να δωθούν τόσα λεφτά για το 3 ; Ο Παπ θα παίζει 25 λεπτά. Εγώ θα έδινα αλλά 10(συν 15 στο 4) στον βενζεκοφ. Ο οποίος δυσκολεύεται αμυντικά απέναντι σε ψηλά 4αρια.
Τον υπόλοιπο χρόνο σε μακκισικ/Λαρεντζάκη
Με αυτή την λογική θα κυνηγούσα ένα πολύ καλό 4-5 Άρι, ιδανικά τον Μήτογλου, για να παίζει 25 λεπτά στο 4. Κι ο Αγραβάνης στη θέση του Ζαν Σαρλ εχει θέση, αλλά είναι αυτοκαταστροφικός.
Γενικά στο 4-5 θα ήθελα μέγεθος, άμυνα και σουτ, τι να κάνω τον διμετρο ΜΑΠ που παίζει καλά πικ ν ρολλ, και υστερει σε όλα τα άλλα
Στα μεγάλα παιχνίδια πιος μπορεί να δειρει περισσότερο μετραει, και πιος σουτάρει καλύτερα.
Τον υπόλοιπο χρόνο σε μακκισικ/Λαρεντζάκη
Με αυτή την λογική θα κυνηγούσα ένα πολύ καλό 4-5 Άρι, ιδανικά τον Μήτογλου, για να παίζει 25 λεπτά στο 4. Κι ο Αγραβάνης στη θέση του Ζαν Σαρλ εχει θέση, αλλά είναι αυτοκαταστροφικός.
Γενικά στο 4-5 θα ήθελα μέγεθος, άμυνα και σουτ, τι να κάνω τον διμετρο ΜΑΠ που παίζει καλά πικ ν ρολλ, και υστερει σε όλα τα άλλα
Στα μεγάλα παιχνίδια πιος μπορεί να δειρει περισσότερο μετραει, και πιος σουτάρει καλύτερα.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv