Σε άλλα νέα ο Ομπράντοβιτς μπανίζει τον Χασάναρο και περιμένει διακριτικά να δει αν θα ανανεώσει με μας για να τον υπογράψει!
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαχλαμάρες θα τα χαρακτήριζα τα δημοσιεύματα για Καλάθη!Ξαφνικά ο Ολυμπιακός δηλαδή θα γίνει η ΤΣΣΚΑ της Ευρώπης και μιλάει και καλά και με Καλάθη και με Μιλουτίνοβ και με Μπέϊκον και με Γκριγκόνις.....Παραμυθάκια για παιδιά, να διπλασιαστεί το μπάτζετ αποκλείεται οπότε κακώς δίνουν βάση ορισμένοι.Άσε που ΔΕΝ χωράει στο ρόστερ με Γουόκαπ και Σλούκα, ποιος θα πρωτοπαίζει δηλαδή;
Σε άλλα νέα ο Ομπράντοβιτς μπανίζει τον Χασάναρο και περιμένει διακριτικά να δει αν θα ανανεώσει με μας για να τον υπογράψει!
0
Σε επαναλήψεις το κάθε καλάθι; Από διαφορετικέ γωνίες κλπ;austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 7:55 pm
4 λεπτά με ΟΛΑ τα καλάθια του Έισι στη σαιζόν, αλλά 4 λεπτά λατρείας![]()
Μπαρτζώκα μη τον αφήσεις να φύγει![]()
Γιατί αλλιώς δεν γεμίζει το 4λεπτο.

Πλάκα έχει που περίμενα να τον βάλει στο φάιναλ φορ και σαν να μην έφτανε αυτό (μυαλό δεν έβαλα) περίμενα μετά να τον βάλει στους ελληνικούς τελικούς.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι τον ήθελε για την όλη στάση του (αξιέπαινος πραγματικά ο Αμερικάνος ψηλός)που έδωσε περισσότερα πράγματα απ'΄αυτά που νομίζαμε εμείς οι ¨απέξω"
κι εγώ τα περίμενα όλα αυτά, νομίζω και πολύς κόσμος, τελικά με την προσμονή μείναμεbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 8:00 pmΣε επαναλήψεις το κάθε καλάθι; Από διαφορετικέ γωνίες κλπ;austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 7:55 pm
4 λεπτά με ΟΛΑ τα καλάθια του Έισι στη σαιζόν, αλλά 4 λεπτά λατρείας![]()
Μπαρτζώκα μη τον αφήσεις να φύγει![]()
Γιατί αλλιώς δεν γεμίζει το 4λεπτο.![]()
Πλάκα έχει που περίμενα να τον βάλει στο φάιναλ φορ και σαν να μην έφτανε αυτό (μυαλό δεν έβαλα) περίμενα μετά να τον βάλει στους ελληνικούς τελικούς.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι τον ήθελε για την όλη στάση του (αξιέπαινος πραγματικά ο Αμερικάνος ψηλός)που έδωσε περισσότερα πράγματα απ'΄αυτά που νομίζαμε εμείς οι ¨απέξω"

αν έχει όρεξη για μπάσκετ εγώ τον θέλω και του χρόνου. οι συμπαίκτες του τον λατρεύουν (δείτε τις παρακάμερες των αγώνων), ο κόσμος πανηγύριζε ΚΑΘΕ φορά που σκόραρε, το κασέ του λογικά θα είναι χαμηλό πια, γιατί να μη τον κρατήσουμε ως έβδομο ξένο έστω;
νομίζω απλά ότι έχει χάσει την όρεξη του για μπάσκετ, δε θα μου κάνει εντύπωση να σταματήσει κιόλας, αν θυμάμαι καλά το είχε δηλώσει ότι το σκέφτεται.
Μάλλον για εκεί το πάει... Δεν μπόρεσε τελικά να "επιστρέψει" από τον τραυματισμό του.austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 8:07 pm
νομίζω απλά ότι έχει χάσει την όρεξη του για μπάσκετ, δε θα μου κάνει εντύπωση να σταματήσει κιόλας, αν θυμάμαι καλά το είχε δηλώσει ότι το σκέφτεται.
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Γνωστός μυρωδιάς ο Ζοτς, πού να σκαμπάζει αυτός από μπάσκετ;Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 4:44 pmΣε άλλα νέα ο Ομπράντοβιτς μπανίζει τον Χασάναρο και περιμένει διακριτικά να δει αν θα ανανεώσει με μας για να τον υπογράψει!
Δεν ρωτάει καλύτερα τον "ντονέρ-κεμπάπ ο μερακλής", προτού κάνει καμιά πατάτα;
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα δείξει μέχρι τέλος του μήνα το πολύ....Η πιο απρόβλεπτη υπόθεση είναιprime7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 8:36 pm《Μια χρονιά που θα τη θυμάμαι. Σας ευχαριστώ όλους, τους συμπαίκτες μου, όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους καταπληκτικούς οπαδούς. Ποτέ δεν θα θεωρήσω αυτή την ευλογία δεδομένη》 έγραψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Instagram.
Δεν μου πολυ αρέσει ο τρόπος που το γράφει. Σαν να χαιρετάει..
0
- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο διαμαντοπουλος ειπε σημερα οτι πρωτος στοχος ο ντορσει και το θεμα θα κλεισει αμεσα,κολλαει στο οικονομικο με τον νεο μανατζερ του.Αν υπογραψει μετα θα κλεισει η περιφερεια με καλαιτζακη.
Μιλου αν ριξει το κασε του και αλλο και μεινει ελευθερος θα κλεισει,μπεικον πια δεν υπαρχει στο πλανο.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος
Μιλου αν ριξει το κασε του και αλλο και μεινει ελευθερος θα κλεισει,μπεικον πια δεν υπαρχει στο πλανο.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος

1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλαϊτζάκη Γιώργο ή Παναγιώτη;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 3:11 pmο διαμαντοπουλος ειπε σημερα οτι πρωτος στοχος ο ντορσει και το θεμα θα κλεισει αμεσα,κολλαει στο οικονομικο με τον νεο μανατζερ του.Αν υπογραψει μετα θα κλεισει η περιφερεια με καλαιτζακη.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος![]()
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μήπως τους ξεχωρίζει κανείς με αυτή τη μύτη; Ο,τι δηλώσουν είναι, σαν κάτι δίδυμους που είχαμε στην κατασκήνωση κι έκαναν σκαντζα τις σκοπιές.Phys87 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 3:35 pmΚαλαϊτζάκη Γιώργο ή Παναγιώτη;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 3:11 pmο διαμαντοπουλος ειπε σημερα οτι πρωτος στοχος ο ντορσει και το θεμα θα κλεισει αμεσα,κολλαει στο οικονομικο με τον νεο μανατζερ του.Αν υπογραψει μετα θα κλεισει η περιφερεια με καλαιτζακη.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος![]()
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Jimmyrogue84
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Καλαϊτζάκη της Λιετκαμπέλις μιλάμε πάντα!Δεν είναι κακή προσθήκη, αλλά με Λαρεντζάκη μαζί, δεν θα χει χρόνο συμμετοχής μεγάλο οπότε δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έρθει....Τέλος πάντων, με Μπέϊκον είπαμε ο Ολυμπιακός ήταν το outsider ως πιο αδύναμο πορτοφόλι.Τέτοιοι παίκτες θέλουν λεφτά, αν τα 8.5 μύρια γίνουν 9 και 9.5 δεν φτάνουν για τέτοιους παίκτες ούτε για Μιλουτίνοβ (πόσο να πέσει κι αυτός δηλαδή)....Αν ζητάει κι ο Ντόρσεϊ καμιά τρελή αύξηση, ούτε αυτόν τον βλέπω να μένει, 100-200 χιλιάρικα φαντάζομαι θα του δίνουν παραπάνω, αν αυτός τώρα ζητάει καμια 500άρα παραπάνω τοτε BYE BYE
1
1