2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 19, 2022 4:44 pm

Σαχλαμάρες θα τα χαρακτήριζα τα δημοσιεύματα για Καλάθη!Ξαφνικά ο Ολυμπιακός δηλαδή θα γίνει η ΤΣΣΚΑ της Ευρώπης και μιλάει και καλά και με Καλάθη και με Μιλουτίνοβ και με Μπέϊκον και με Γκριγκόνις.....Παραμυθάκια για παιδιά, να διπλασιαστεί το μπάτζετ αποκλείεται οπότε κακώς δίνουν βάση ορισμένοι.Άσε που ΔΕΝ χωράει στο ρόστερ με Γουόκαπ και Σλούκα, ποιος θα πρωτοπαίζει δηλαδή;
Σε άλλα νέα ο Ομπράντοβιτς μπανίζει τον Χασάναρο και περιμένει διακριτικά να δει αν θα ανανεώσει με μας για να τον υπογράψει!

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 7:55 pm

4 λεπτά με ΟΛΑ τα καλάθια του Έισι στη σαιζόν, αλλά 4 λεπτά λατρείας :banana:

Μπαρτζώκα μη τον αφήσεις να φύγει :obey:

basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:00 pm

austerity_blues έγραψε:

Σε επαναλήψεις το κάθε καλάθι; Από διαφορετικέ γωνίες κλπ;
Γιατί αλλιώς δεν γεμίζει το 4λεπτο. :P

Πλάκα έχει που περίμενα να τον βάλει στο φάιναλ φορ και σαν να μην έφτανε αυτό (μυαλό δεν έβαλα) περίμενα μετά να τον βάλει στους ελληνικούς τελικούς.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι τον ήθελε για την όλη στάση του (αξιέπαινος πραγματικά ο Αμερικάνος ψηλός)που έδωσε περισσότερα πράγματα απ'΄αυτά που νομίζαμε εμείς οι ¨απέξω"

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:07 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 8:00 pm
austerity_blues έγραψε:

Σε επαναλήψεις το κάθε καλάθι; Από διαφορετικέ γωνίες κλπ;
Γιατί αλλιώς δεν γεμίζει το 4λεπτο. :P

Πλάκα έχει που περίμενα να τον βάλει στο φάιναλ φορ και σαν να μην έφτανε αυτό (μυαλό δεν έβαλα) περίμενα μετά να τον βάλει στους ελληνικούς τελικούς.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι τον ήθελε για την όλη στάση του (αξιέπαινος πραγματικά ο Αμερικάνος ψηλός)που έδωσε περισσότερα πράγματα απ'΄αυτά που νομίζαμε εμείς οι ¨απέξω"
κι εγώ τα περίμενα όλα αυτά, νομίζω και πολύς κόσμος, τελικά με την προσμονή μείναμε :sad:

αν έχει όρεξη για μπάσκετ εγώ τον θέλω και του χρόνου. οι συμπαίκτες του τον λατρεύουν (δείτε τις παρακάμερες των αγώνων), ο κόσμος πανηγύριζε ΚΑΘΕ φορά που σκόραρε, το κασέ του λογικά θα είναι χαμηλό πια, γιατί να μη τον κρατήσουμε ως έβδομο ξένο έστω;

νομίζω απλά ότι έχει χάσει την όρεξη του για μπάσκετ, δε θα μου κάνει εντύπωση να σταματήσει κιόλας, αν θυμάμαι καλά το είχε δηλώσει ότι το σκέφτεται.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:09 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 8:07 pm

νομίζω απλά ότι έχει χάσει την όρεξη του για μπάσκετ, δε θα μου κάνει εντύπωση να σταματήσει κιόλας, αν θυμάμαι καλά το είχε δηλώσει ότι το σκέφτεται.
Μάλλον για εκεί το πάει... Δεν μπόρεσε τελικά να "επιστρέψει" από τον τραυματισμό του.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:12 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 4:44 pm
Σε άλλα νέα ο Ομπράντοβιτς μπανίζει τον Χασάναρο και περιμένει διακριτικά να δει αν θα ανανεώσει με μας για να τον υπογράψει!
Γνωστός μυρωδιάς ο Ζοτς, πού να σκαμπάζει αυτός από μπάσκετ;
Δεν ρωτάει καλύτερα τον "ντονέρ-κεμπάπ ο μερακλής", προτού κάνει καμιά πατάτα;

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:21 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 8:12 pm

Γνωστός μυρωδιάς ο Ζοτς, πού να σκαμπάζει αυτός από μπάσκετ;
Δεν ρωτάει καλύτερα τον "ντονέρ-κεμπάπ ο μερακλής", προτού κάνει καμιά πατάτα;
Έχει "άκρες¨ με μανατζαραίους ο Μάρτιν και κατασκευάζει δήθεν ενδιαφέρον από την Παρτίζαν.
Εγώ θα στα πω όλα. :hoho:

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:32 pm

τώρα που είμαστε στη φάση πριν την πραγματική ζωή και τις πραγματικές μεταγραφές και μπορούμε να ξοδεύουμε αβέρτα χρήματα στο ίντερνετ, θα σας έψηνε ο Σενγκέλια για μπακάπ του Σάσαρου; :drunk:

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Κυρ Ιουν 19, 2022 8:36 pm

《Μια χρονιά που θα τη θυμάμαι. Σας ευχαριστώ όλους, τους συμπαίκτες μου, όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους καταπληκτικούς οπαδούς. Ποτέ δεν θα θεωρήσω αυτή την ευλογία δεδομένη》 έγραψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Instagram.

Δεν μου πολυ αρέσει ο τρόπος που το γράφει. Σαν να χαιρετάει..

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Κυρ Ιουν 19, 2022 10:11 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 8:36 pm
《Μια χρονιά που θα τη θυμάμαι. Σας ευχαριστώ όλους, τους συμπαίκτες μου, όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους καταπληκτικούς οπαδούς. Ποτέ δεν θα θεωρήσω αυτή την ευλογία δεδομένη》 έγραψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Instagram.

Δεν μου πολυ αρέσει ο τρόπος που το γράφει. Σαν να χαιρετάει..
Θα δείξει μέχρι τέλος του μήνα το πολύ....Η πιο απρόβλεπτη υπόθεση είναι

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 20, 2022 2:39 pm

Ρε πάτε καλά?? Οσο παιζαμε τελικους το τοπικ ειχε παρει φωτιά και τώρα τίποτα? ΡΕΕΕΕΕΕ ειστε τρελοί ρεεε :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 20, 2022 3:11 pm

ο διαμαντοπουλος ειπε σημερα οτι πρωτος στοχος ο ντορσει και το θεμα θα κλεισει αμεσα,κολλαει στο οικονομικο με τον νεο μανατζερ του.Αν υπογραψει μετα θα κλεισει η περιφερεια με καλαιτζακη.
Μιλου αν ριξει το κασε του και αλλο και μεινει ελευθερος θα κλεισει,μπεικον πια δεν υπαρχει στο πλανο.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος :D

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 20, 2022 3:35 pm

shaq7 έγραψε:
ο διαμαντοπουλος ειπε σημερα οτι πρωτος στοχος ο ντορσει και το θεμα θα κλεισει αμεσα,κολλαει στο οικονομικο με τον νεο μανατζερ του.Αν υπογραψει μετα θα κλεισει η περιφερεια με καλαιτζακη.
Μιλου αν ριξει το κασε του και αλλο και μεινει ελευθερος θα κλεισει,μπεικον πια δεν υπαρχει στο πλανο.
Γενικα τονισε οτι θα ανεβει λιγο το μπατζετ αλλα δεν εχει αλλαξει πολιτικη ο ολυμπιακος,αν ριχνουν το κασε τους οι παικτες εχει καλος :D
Καλαϊτζάκη Γιώργο ή Παναγιώτη;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 20, 2022 3:36 pm

Phys87 έγραψε:
Δευ Ιουν 20, 2022 3:35 pm
shaq7 έγραψε:
Καλαϊτζάκη Γιώργο ή Παναγιώτη;
Μήπως τους ξεχωρίζει κανείς με αυτή τη μύτη; Ο,τι δηλώσουν είναι, σαν κάτι δίδυμους που είχαμε στην κατασκήνωση κι έκαναν σκαντζα τις σκοπιές.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Δευ Ιουν 20, 2022 3:49 pm

Για τον Καλαϊτζάκη της Λιετκαμπέλις μιλάμε πάντα!Δεν είναι κακή προσθήκη, αλλά με Λαρεντζάκη μαζί, δεν θα χει χρόνο συμμετοχής μεγάλο οπότε δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έρθει....Τέλος πάντων, με Μπέϊκον είπαμε ο Ολυμπιακός ήταν το outsider ως πιο αδύναμο πορτοφόλι.Τέτοιοι παίκτες θέλουν λεφτά, αν τα 8.5 μύρια γίνουν 9 και 9.5 δεν φτάνουν για τέτοιους παίκτες ούτε για Μιλουτίνοβ (πόσο να πέσει κι αυτός δηλαδή)....Αν ζητάει κι ο Ντόρσεϊ καμιά τρελή αύξηση, ούτε αυτόν τον βλέπω να μένει, 100-200 χιλιάρικα φαντάζομαι θα του δίνουν παραπάνω, αν αυτός τώρα ζητάει καμια 500άρα παραπάνω τοτε BYE BYE

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”