Ο Πασκουάλ εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος. Εδώ στο φόρουμ επίσης τα άκουγε
Ισχύει, αν και τα άκουγε για συγκεκριμένους λόγους κι όχι γενικώς. Κι από μένα τα άκουγε και για το recruiting και για το κοουτσάρισμα στις σειρές, όπου διαχρονικά ήταν κακός (σε κάποια στατιστικά αρνητικός ρέκορντμαν της Ευρωλίγκας). Φυσικά έκανε φανταστική δουλειά στη Ζενίτ και δικαίως είναι το πιο χοτ όνομα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
και συνέχισε να τα ακούει μέχρι πέρσι την άνοιξη όταν έφτασε την Μπαρτσελόνα στα όρια της.
Σε αυτό από μένα όχι. Τρομερή δουλειά και στη στελέχωση στη Ζενίτ και σε όλα.
Κι ελεύθερος να ήταν ο Πασκουάλ δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Σίγουρα όχι. Ακόμη κι αν δεν είχε εκδιωχθεί πιο πριν από τον Παναθηναϊκό, πάλι δε θα ερχόταν. Δεν είναι σε θέση ο Παναθηναϊκός να προσελκύσει αυτή τη στιγμή τοπ κόουτς, συμφωνούμε. Βασικά σε κόουτς ούτε μεσαίο όνομα δεν μπορούμε να προσελκύσουμε, θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο ο Άρτζι σε αυτό, πολύ πιο δύσκολο από το να βρει παίκτες. Γι αυτό πιστεύω πως θα πάμε σε Σερέλη. Κόουτς που έχει βάσιμες πιθανότητες να βρει
πάγκο Ευρωλίγκας κάποια στιγμή μεσοπρόθεσμα, δεν έρχεται εύκολα. Τα έγραφα και για το Σφαιρόπουλο, που είναι κι Έλληνας.
Καταλαβαίνω τη στεναχώρια των φίλων του Παναθηναϊκού. Δεν είναι συνηθισμένοι σε χάλια δικά τους και σε επέλαση του Ολυμπιακού την ίδια στιγμή.
Νομίζω αυτή τη στιγμή πιο πολύ υπάρχει αισιοδοξία, παρά στενοχώρια. Μπορεί να είναι και αδικαιολόγητη αισιοδοξία, αλλά το ένα από τα δύο θέματα (μπάτζετ) φαίνεται ότι θα έχει σημαντική βελτίωση. Το άλλο (διοίκηση) δε νομίζω πως λύνεται, εγώ είμαι απαισιόδοξος για πολύ μακροπρόθεσμα, όχι για ορίζοντα δεκαετίας, απότε δύσκολο να απογοητευτεί κανείς.
Αυτό που δεν χωνεύεται είναι να μην έχεις τα απαραίτητα να ζήσεις και να σε κοροϊδεύουν στη μούρη.
Υπάρχουν και χειρότερα. Να ξυονήσεις μια μέρα και να είσαι ανάπηρος, θα παρακαλάς να μην είχες τα απαραίτητα να ζήσεις και να σε κοροϊδεύουν. Δεν πιστεύω να παίρνει κανείς τόσο σοβαρά το μπάσκετ.
Κάποια στιγμή καλείστε να δείξετε υπομονή και να χτίσετε.
Ε αυτό λέμε. Για να χτίσεις αρχικά θες χρήματα. Μετά θες κόουτς. Και μετά θες χρόνο. Μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν υπήρχε ούτε το ένα. Τώρα περιμένουμε το δύο. Το τρία δύσκολο με τη διοίκηση που έχουμε. Εκτός κι αν ωρίμασε. Πολύ χλωμό, έστω και λίγο.
Ο Ολυμπιακός χτίζει πάνω σε αυτό που είδατε πριν λίγες μέρες/βδομάδες, από την ώρα που υπέγραψε τον Μπαρτζώκα. 2 χρόνια τώρα.
Ακριβώς, έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Η Ζενίτ το έκανε ακόμη πιο γρήγορα (και πιο δύσκολα, με πολύ πιο μέτριους γηγενείς).