2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry
- Reactions: 1955
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά και τον Ρασίντ Γουάλας να χαμε αυτό δε το αποφεύγειςJimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 11:18 pmΑφου ο Μότλεϊ την έκανε Τουρκία, ο Μίλου είναι δύσκολη υπόθεση και μετά μένουν παίκτες τύπου Νίμπο-Τζεκιρί-Ρεϊνολντς, πας με Μάρτιν ξανά με την ελπίδα να ναι καλύτερος του χρόνου σε ριμπάουντ κι άμυνα....Ο Ρεϊνολντς τρομερή παικτάρα μπροστά αλλά πίσω θα τις ρίχνει τις ψαλμωδίες του ο Μπαρτζώ
Τυχαία τρέχει σε όλες τις συναυλίες Rotting Christ νομίζεις;
0
Γιώργαρε μεγαλώνεις και η μνήμη σου έχει αρχίσει να μιξάρει τις μεγάλες προσωπικότητες της Ελληνικής Trash TV. Ο Αγαμέμνονας Πορφυρογέννητος ήταν στο Fame Story, η Στέλλα είχε ειδύλλιο με τον Άρη Αποστολίδη:yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 6:06 pm...
Οι φίλοι για πάντα ήταν ο Λορεντζος ο γιος της Ματουλας και ο Γιώργος Παουερ από το Bar αμφότεροι, εκείνο το φοβερό ρεαλητη όπου η Μπεζεντακου πήγε στην τουαλέτα με τον Αγαμέμνονα, ένα μουσατο επισης τραγουδιαρη που μετά χουφτωνε τη Σκορδα λαιβ στην εκπομπή της...
Ο Πορφυρογέννητος ήταν συμφοιτητής ενός φίλου και από τότε ισχυριζόταν ότι το ντου στην Φαίη ήταν για τις κάμερες αλλά από την άλλη ήταν επίσης και μέγας αμπελοφιλόσοφος που δεν του καθόταν θηλυκή μύγα, οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω

3
1
2

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιώργαρε μεγαλώνεις και η μνήμη σου έχει αρχίσει να μιξάρει τις μεγάλες προσωπικότητες της Ελληνικής Trash TV.
Ομολογώ, ου γαρ έρχεται μόνον.
Έχεις δίκιο, ο Άρης ήταν, τον είχα ξεχάσει, έχω μια τάση να μπερδεύω τα αρχαιοελληνικά ονόματα. Τώρα ήσουν και ευγενής, δεν είχαν απλώς ειδύλλιο, το έκαναν στις τουαλέτες με τα βογγητά τους να τα ακούει όλη η Ελλάδα (νομίζω ήταν το πρώτο ρεαλήτη που μπορούσες ονλάιν να το βλέπεις ακόμη κι όταν δεν το έδειχνε η τηλεόραση).Ο Αγαμέμνονας Πορφυρογέννητος ήταν στο Fame Story, η Στέλλα είχε ειδύλλιο με τον Άρη Αποστολίδη:
[/quote]Ο Πορφυρογέννητος ήταν συμφοιτητής ενός φίλου και από τότε ισχυριζόταν ότι το ντου στην Φαίη ήταν για τις κάμερες αλλά από την άλλη ήταν επίσης και μέγας αμπελοφιλόσοφος που δεν του καθόταν θηλυκή μύγα, οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω:
Τον θυμάμαι σε άλλη εκπομπή που του είχε σηκωθεί με τις γλάστρες-χορεύτριες, για ταβλιάρη τον έκανα, δεν παίζει να έγινε για τις κάμερες.
Θυμίστε μου σε άλλο ποστ να σας πω τότε που ήμουν ανάπηρος, μου ειπαν οι γιατροί ότι δε θα ξαναπερπατήσω κι είχα κλειστεί σε ένα σπίτι σε ένα χωριό 200 γερόντων μπουσουλώντας στα 4, δεν είχα τι να κάνω και διέλυσα το fame story εξ αποστάσεως, true story, καφρίλες που κάνει κανείς για να μη σκέφτεται τους πιθανούς τρόπους αυτοκτονίας. Τολμώ να πω ότι με έσωσε η Καλομοίρα, ο φάπερ και ο παράφωνος βυζαντινός μοναχός που ήθελε να γίνει βάρδος.
Μια μέρα πρέπει να κάνουμε κι ένα ποστ για τα άκυρα στημένα τηλεπαιχνίδια με τα κουίζ, το Αυτόφωρο, τη Μιχαλονάκου, τον Αγαμέμνωνα, το Διονύση τον αιώνιο έφηβο και την κυρία με τις ρώγες φόρα παρτίδα. Έχουμε μεγαλώσει με πχιότητα

1
1

- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΧΙ.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 11:18 pmΑφου ο Μότλεϊ την έκανε Τουρκία, ο Μίλου είναι δύσκολη υπόθεση και μετά μένουν παίκτες τύπου Νίμπο-Τζεκιρί-Ρεϊνολντς, πας με Μάρτιν ξανά με την ελπίδα να ναι καλύτερος του χρόνου σε ριμπάουντ κι άμυνα....Ο Ρεϊνολντς τρομερή παικτάρα μπροστά αλλά πίσω θα τις ρίχνει τις ψαλμωδίες του ο Μπαρτζώ
Χιλιες φορες Νιμπο απ τον Μαρτιν.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.