ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2645
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 21, 2022 2:55 pm

Σίγουρα υπάρχουν και αρνητικά πεπραγμένα από τη μέχρι τώρα θητεία του Λιόλιου, αλλά αυτά προφανώς αποσιωπούνται. Αν ήταν βέβαια πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος, θα τα ακούγαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τα διάφορα "αντικειμενικά" ΜΜΕ. Ελπίζω να μη φάω κάποια τιμωρία, επειδή απλά καταθετω την άποψη μου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 21, 2022 3:04 pm

BillyPao έγραψε:
Σίγουρα υπάρχουν και αρνητικά πεπραγμένα από τη μέχρι τώρα θητεία του Λιόλιου, αλλά αυτά προφανώς αποσιωπούνται.
Γιατί δεν τα γράφεις να γίνει συζήτηση; Εμένα θα με ενδιέφεραν.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Sivas-hoop
Reactions:

Τρί Ιουν 21, 2022 3:05 pm

Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία, είναι η επιθυμία μας να υπάρχουν μεν νόμοι, στους οποίους δε εμείς οι ίδιοι να αποτελούμε εξαίρεση. Αυτό το βλέπουμε και στο μπάσκετ και παντού. Παρουσιάζεται ξεκάθαρα μία καραμπινάτη περίπτωση αυθαιρεσίας στη λειτουργία του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος είναι ένας σύνδεσμος ανωνύμων εταιρειών, δεν είναι το ίδιο το μπάσκετ, και όταν ο θεματοφύλακας του αθλήματος βγαίνει και μιλάει, αρχίζουν οι ελεύθεροι σκοπευτές με δημοσιογραφική πένα να λένε τα δικά τους.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια το μπάσκετ έχει την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα, ως έναν βαθμό έχουν γίνει ήδη αρκετά πράγματα.

Αν η ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα για να βοηθήσει την κάθαρση του αθλήματος.

Αν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχει στοιχεία,
Να πάει στον εισαγγελέα για να βοηθήσει και αυτός στην κάθαρση του αθλήματος.

Όποια ομάδα δηλώνει διά της παραλείψεως εγγράφων που να πιστοποιούν το αντίθετο, πως δεν έχει σκοπό να πληρώσει, ας παίξει σε μία κατηγορία που οι απαιτήσεις είναι χαμηλότερες.

Καθημερινά το μπάσκετ βάλλεται από παντού. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται στη βιτρίνα καταστρέφει και ό τι γίνεται εκεί που δεν πέφτουν τα φώτα. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε παραγοντικά με μία ομάδα στη Β Εθνική και θα καταλάβετε αμέσως τι χάλι επικρατεί στο μπάσκετ.

Ενίοτε η επιβίωση απαιτεί σκληρές πράξεις, όπως ο ακρωτηριασμός. Αν πρέπει να σωθεί το Ελληνικό μπάσκετ από τη γάγγραινα, ας φύγουν από αυτό τα σωματεία που την προξενούν.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 21, 2022 3:06 pm

BillyPao έγραψε:
Σίγουρα υπάρχουν και αρνητικά πεπραγμένα από τη μέχρι τώρα θητεία του Λιόλιου, αλλά αυτά προφανώς αποσιωπούνται. Αν ήταν βέβαια πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος, θα τα ακούγαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τα διάφορα "αντικειμενικά" ΜΜΕ. Ελπίζω να μη φάω κάποια τιμωρία, επειδή απλά καταθετω την άποψη μου.
Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί για την άποψη του εφ όσον τηρεί τους κανονισμούς, το αντίθετο μάλλον μας κατηγορούν (την διαχειριστική ομάδα) επειδή αφήνουμε τις απόψεις.
Αν έχεις να καταθέσεις αρνητικά ή θετικά στοιχεία ευχαρίστως να γίνει και διάλογος, ο φανατισμός και η μη ανεκτικότητα στην άλλη άποψη είναι τα καταδικαστέα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 21, 2022 3:15 pm

yorgos έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Σίγουρα υπάρχουν και αρνητικά πεπραγμένα από τη μέχρι τώρα θητεία του Λιόλιου, αλλά αυτά προφανώς αποσιωπούνται.
Το οτι λεει ας πουμε το SDNA πως ειναι ανθρωπος του Ολυμπιακου. Λιγο το χεις αυτο; :P

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιουν 21, 2022 3:16 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:15 pm
yorgos έγραψε:

Το οτι λεει ας πουμε το SDNA πως ειναι ανθρωπος του Ολυμπιακου. Λιγο το χεις αυτο; :P
Ρίχνεις βαριά χαρτιά στο τραπέζι, παίζεις βρώμικα.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 3:34 pm

yorgos έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω καλοπροαίρετα και συνοπτικά, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη στιγμή. Έχει κάνει θετικές κινήσεις (πρόσληψη Ιτούδη στην Εθνική, επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου με Final 4 και άλλες που μπορεί να μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή), αλλά και αρνητικές (ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών σε παιχνίδια συγκεκριμένων ομάδων, διαιτητής που είναι γιος του επικεφαλής της ΚΕΔ, για να αναφερθώ σε κάποια ζητήματα). Αυτά προς το παρόν, δε νομίζω άλλωστε πως βγάζω πράγματα από το μυαλό μου. Γενικά πιστεύω πως καλό είναι να βλέπουμε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά πεπραγμένα κάποιου, όχι για κάποιους να τονίζουμε μόνο τα αρνητικά, ενώ για άλλους μόνο τα θετικά. Το τελευτάιο το λέω γενικά, όχι ως υπονοούμενο για σένα, για να μην παρεξηγούμαι. Διευκρινίζω επίσης στη διαχειριστική ομάδα ότι η αναφορά στη διαιτησία γίνεται μόνο στο πλαίσιο της απάντησης προς τον συνομιλητή μου, αλλιώς δε θα μπορούσα να απαντήσω ολοκληρωμένα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Ιουν 21, 2022 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
corsaopc

junior
Reactions: 63

Τρί Ιουν 21, 2022 3:37 pm

BillyPao έγραψε:
Προφανώς και θα υπάρχουν και αρνητικά. Προσπαθεί ένας νέος άνθρωπος να διορθώσει παθογένειες ετών. Και έχει κάτι μήνες στην προεδρία και αυτοί που ξεβολευτηκαν του κάνουν ήδη πόλεμο λάσπης. Δεν έχει το δικαίωμα να πάρει πίστωση χρόνου και να δούμε τα πεπραγμένα του μετα από 2-3 χρόνια?

Είναι σα να μου λες ότι γίνομαι πρωθυπουργός της χώρας τώρα και θα κραξεις εμένα για τα χρέη όλων των προηγμένων κυβερνήσεων.

Ο Λιόλιος το πάει καλά μέχρι στιγμής και δείχνει ότι δεν μασάει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο όσο και να φωνάζουν κάποιοι. Δώστε του πίστωση χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 21, 2022 3:42 pm

BillyPao έγραψε:

διαιτητής που είναι γιος του επικεφαλής της ΚΕΔ, για να αναφερθώ σε κάποια ζητήματα). Αυτά προς το παρόν, δε νομίζω άλλωστε πως βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.
Τους ορισμούς τους κάνει η ΚΕΔ, αλλά το θέμα με τον γιο δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε. Για τον Βασίλη μιλάμε; Γιατί είναι διεθνής διαιτητής Fiba από το 2019 ενώ σφυρίζει και στην Ευρωλίγκα, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι είναι επιπέδου Α1,

0
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 3:49 pm

corsaopc έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Προφανώς και θα υπάρχουν και αρνητικά. Προσπαθεί ένας νέος άνθρωπος να διορθώσει παθογένειες ετών. Και έχει κάτι μήνες στην προεδρία και αυτοί που ξεβολευτηκαν του κάνουν ήδη πόλεμο λάσπης. Δεν έχει το δικαίωμα να πάρει πίστωση χρόνου και να δούμε τα πεπραγμένα του μετα από 2-3 χρόνια?

Είναι σα να μου λες ότι γίνομαι πρωθυπουργός της χώρας τώρα και θα κραξεις εμένα για τα χρέη όλων των προηγμένων κυβερνήσεων.

Ο Λιόλιος το πάει καλά μέχρι στιγμής και δείχνει ότι δεν μασάει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο όσο και να φωνάζουν κάποιοι. Δώστε του πίστωση χρόνου.
Προφανώς σε κάποιο εύλογο διάστημα, σε 2-3 χρόνια ας πούμε, θα μπορούμε να τον κρίνουμε ολοκληρωμένα. Θα έχουμε αξιολογήσει τα θετικά και τα αρνητικά πεπραγμένα της θητείας του, και θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το έργο του. Ωστόσο, νομίζω ότι και τώρα μπορούμε να έχουμε μια άποψη, έστω και αν μπορεί να είναι πρώιμη.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 784
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σχόλιο δημοσιογράφου: " Ο κος Πιτσίλκας πρέπει να είναι ο μόνος Ευρωπαίος που εργάζεται στη ρωσική λίγκα" :drunk: . Πουτινάκι, Λιόλιο :D :P !!!

Όταν ο προκάτοχος του, ανακοίνωνε το 2017 πως για την εθνική λίγο πριν το Eurobasket: "Δεν με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής" οι περισσότεροι δημοσιογράφοι βάρούσαν παλαμάκια, με έναν εξ αυτών να λέει στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του πως ο "Πρόεδρος, έχει τα δίκια του". :roofl:

* Ωραίος ο Παγαρτάνης που ρώτησε για την Α2 και τα 50 λεπτά των ξένων, μπορεί και να μας διαβάζει στο φόρουμ τελικά. :cool: :D

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 21, 2022 3:54 pm

BillyPao έγραψε:
corsaopc έγραψε:

Προφανώς σε κάποιο εύλογο διάστημα, σε 2-3 χρόνια ας πούμε, θα μπορούμε να τον κρίνουμε ολοκληρωμένα. Θα έχουμε αξιολογήσει τα θετικά και τα αρνητικά πεπραγμένα της θητείας του, και θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το έργο του. Ωστόσο, νομίζω ότι και τώρα μπορούμε να έχουμε μια άποψη, έστω και αν μπορεί να είναι πρώιμη.
Για την ωρα η κριτικη σου ηταν παντως οι ερωτησεις των δημοσιογραφων του SDNA σημερα στην συνεντευξυ τυπου. Τυχαιο; Δεν νομιζω.

0
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 3:56 pm

Conan1982 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

διαιτητής που είναι γιος του επικεφαλής της ΚΕΔ, για να αναφερθώ σε κάποια ζητήματα). Αυτά προς το παρόν, δε νομίζω άλλωστε πως βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.
Τους ορισμούς τους κάνει η ΚΕΔ, αλλά το θέμα με τον γιο δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε. Για τον Βασίλη μιλάμε; Γιατί είναι διεθνής διαιτητής Fiba από το 2019 ενώ σφυρίζει και στην Ευρωλίγκα, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι είναι επιπέδου Α1,
Δε μιλάω για το επίπεδο του συνονόματου μου διαιτητή, αλλά για το γεγονός ότι φαίνεται κάπως περίεργο ο μπαμπάς Πιτσίλκας να έχει το γιό του ανάμεσα στους διαιτητές. Δίνει "πάτημα" σε άτομα που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι εκεί με μέσο.

0
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 4:01 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:54 pm
BillyPao έγραψε:

Για την ωρα η κριτικη σου ηταν παντως οι ερωτησεις των δημοσιογραφων του SDNA σημερα στην συνεντευξυ τυπου. Τυχαιο; Δεν νομιζω.
Είναι δικαίωμα σου να είσαι αρνητικά διακείμενος απέναντι μου, αλλά δεν περίμενα κανένα SDNA για να έχω άποψη, ούτε και βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.

1
1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Τρί Ιουν 21, 2022 4:02 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:56 pm
Conan1982 έγραψε:

Δε μιλάω για το επίπεδο του συνονόματου μου διαιτητή, αλλά για το γεγονός ότι φαίνεται κάπως περίεργο ο μπαμπάς Πιτσίλκας να έχει το γιό του ανάμεσα στους διαιτητές. Δίνει "πάτημα" σε άτομα που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι εκεί με μέσο.
Αν ήταν με μέσο και δεν ήταν ικανός δεν θα ήταν διεθνής διαιτητής. Θα κοβόταν εκεί. Γίνεται ένας διαιτητής να είναι ικανός και να είναι διεθνής και να τον έχεις εκτός πινάκων Α1?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”