ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 21, 2022 4:03 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:56 pm

Δε μιλάω για το επίπεδο του συνονόματου μου διαιτητή, αλλά για το γεγονός ότι φαίνεται κάπως περίεργο ο μπαμπάς Πιτσίλκας να έχει το γιό του ανάμεσα στους διαιτητές. Δίνει "πάτημα" σε άτομα που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι εκεί με μέσο.
Δηλαδή θα έπρεπε να βγάλει τον γιο του που είναι διεθνής και ένας από τους 4 Ελληνες που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα από την Α1 τον Οκτώβριο που διορίστηκε; Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό. Θα είναι λάθος να εστιάζουμε σε τέτοιες κατηγορίες, θα μπορούσαν στον ΕΣΑΚΕ να έχουν αυτοί τον έλεγχο και όχι η ΚΕΔ αλλά προφανώς θα σφάζονταν μεταξύ τους.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 21, 2022 4:07 pm

Conan1982 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:56 pm

Δε μιλάω για το επίπεδο του συνονόματου μου διαιτητή, αλλά για το γεγονός ότι φαίνεται κάπως περίεργο ο μπαμπάς Πιτσίλκας να έχει το γιό του ανάμεσα στους διαιτητές. Δίνει "πάτημα" σε άτομα που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι εκεί με μέσο.
Δηλαδή θα έπρεπε να βγάλει τον γιο του που είναι διεθνής και ένας από τους 4 Ελληνες που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα από την Α1 τον Οκτώβριο που διορίστηκε; Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
Την οπτική μου ανέφερα, εσύ μπορείς να έχεις διαφορετική. Δε θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία, είναι άλλωστε ένα ευαίσθητο θέμα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιουν 21, 2022 4:12 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 4:01 pm
Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 3:54 pm

Για την ωρα η κριτικη σου ηταν παντως οι ερωτησεις των δημοσιογραφων του SDNA σημερα στην συνεντευξυ τυπου. Τυχαιο; Δεν νομιζω.
Είναι δικαίωμα σου να είσαι αρνητικά διακείμενος απέναντι μου, αλλά δεν περίμενα κανένα SDNA για να έχω άποψη, ούτε και βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.
Φυσικα κι αυτο κανεις. Επανειλημμενα μαλιστα και ειναι δικαιωμα σου. Οπως και εμας να το διαπιστωνουμε αλλωστε.
Μοιρασου μαζι μας για το θεμα της διαιτησιας ας πουμε για τον ορισμο συγκεκριμενων διαιτητων (ποιοι) σε συγκεκριμενες ομαδες (ποιες) και γιατι ειναι παρανομες.
Για το θεμα του Πιτσιλκα υιου ειναι τοσο πολυ για τα θηρια που δεν ασχολουμαι καν. Για την Ναυαρχιδα και τους γκουεριλα της ή πρεπει ο διαιτητης να σταματησει να ειναι διαιτητης ή ο πατερας του στην ΚΕΔ. Και τοτε ο Υιος θα σφυριζει πλεον κανονικα οπως τα προηγουμενα χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Λογικη του στυλ ο αστυνομικος οργανο, το μπουζουκι οργανο , ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 21, 2022 4:16 pm

Στο μεταξύ και στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ ο γιός του προέδρου της ΚΕΔ(Συμεωνίδης) ήταν διαιτητής Α1.
Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό εκτός αν υπάρχουν ενδείξεις για το αντίθετο πχ ακατάλληλος με σοβαρά λάθη που συνεχίζει να ορίζεται.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Ιουν 21, 2022 4:17 pm

BillyPao έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Δηλαδή θα έπρεπε να βγάλει τον γιο του που είναι διεθνής και ένας από τους 4 Ελληνες που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα από την Α1 τον Οκτώβριο που διορίστηκε; Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
Την οπτική μου ανέφερα, εσύ μπορείς να έχεις διαφορετική. Δε θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία, είναι άλλωστε ένα ευαίσθητο θέμα.
Δεκτό, απλώς παρατηρώ μια προσπάθεια μερίδας δημοσιογράφων να ανακαλύψουν με το ζόρι σκάνδαλα του Λιόλιου χωρίς να έχουν τίποτα στην ουσία, τα προβλήματα του ΕΣΑΚΕ ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να τα λύσει, από την Α2 και κάτω να τον κρίνουμε τον άνθρωπο, για το αναπτυξιακό, για τις Εθνικές, για την οπτική του με το εμπορικό κομμάτι, για την διαφανεία, για τους συνεργάτες του.
Έχουμε, λοιπόν, κάτι απτό να του προσαψουμε όπως ο Hipster που δεν του αρέσει που τα βλέπει όλα με το εμπορικό τους κομμάτι;

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Ιουν 21, 2022 4:22 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 4:16 pm
Στο μεταξύ και στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ ο γιός του προέδρου της ΚΕΔ(Συμεωνίδης) ήταν διαιτητής Α1.
Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό εκτός αν υπάρχουν ενδείξεις για το αντίθετο πχ ακατάλληλος με σοβαρά λάθη που συνεχίζει να ορίζεται.
Πολυ σωστα και μαλιστα ειχε και Coffee Island στην Θεσ/νικη , αλλα κανεις δεν συγκινηθηκε τοτε απ αυτους που εβγαλαν αναλογο θεμα σημερα οταν σφυριζε παιχνιδια του Προμηθεα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Ιουν 21, 2022 4:25 pm

Conan1982 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Έχουμε, λοιπόν, κάτι απτό να του προσαψουμε όπως ο Hipster που δεν του αρέσει που τα βλέπει όλα με το εμπορικό τους κομμάτι;
Πεστα για να μην πει κανενας πως υποστηριζω τον Λιολιο :roofl:

0
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 4:26 pm

Hipster έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 4:01 pm

Είναι δικαίωμα σου να είσαι αρνητικά διακείμενος απέναντι μου, αλλά δεν περίμενα κανένα SDNA για να έχω άποψη, ούτε και βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.
Φυσικα κι αυτο κανεις. Επανειλημμενα μαλιστα και ειναι δικαιωμα σου. Οπως και εμας να το διαπιστωνουμε αλλωστε.
Μοιρασου μαζι μας για το θεμα της διαιτησιας ας πουμε για τον ορισμο συγκεκριμενων διαιτητων (ποιοι) σε συγκεκριμενες ομαδες (ποιες) και γιατι ειναι παρανομες.
Για το θεμα του Πιτσιλκα υιου ειναι τοσο πολυ για τα θηρια που δεν ασχολουμαι καν. Για την Ναυαρχιδα και τους γκουεριλα της ή πρεπει ο διαιτητης να σταματησει να ειναι διαιτητης ή ο πατερας του στην ΚΕΔ. Και τοτε ο Υιος θα σφυριζει πλεον κανονικα οπως τα προηγουμενα χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Λογικη του στυλ ο αστυνομικος οργανο, το μπουζουκι οργανο , ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι.
Από πού ενημερώνομαι και πόσο, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις, γιατί πολύ απλά δε το γνωρίζεις. Δε θα απολογηθώ για το γεγονός ότι λέω τη γνώμη μου και απαξιώ να ασχοληθώ με τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα σχετικά με το SDNA.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τρί Ιουν 21, 2022 4:27 pm

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:

Από πού ενημερώνομαι και πόσο, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις, γιατί πολύ απλά δε το γνωρίζεις. Δε θα απολογηθώ για το γεγονός ότι λέω τη γνώμη μου και απαξιώ να ασχοληθώ με τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα σχετικά με το SDNA.
Μα δεν υπαρχει κανενας χαρακτηρισμος προς εσενα, παρα οι γνωστες καλοκαιρινες μυγες που κυκλοφορουν.

0
Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς

Τρί Ιουν 21, 2022 4:29 pm

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Λιολιος σαν πρόεδρος, αλλά βλέπω DPG πάλι να ασχολείται ενεργά σιγά σιγά. Το ενεργά του DPG το ξέρουμε, τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας. Επίσης ξέρουμε τις απειλές, τις προσβολές, τα μπινελίκια κτλ κτλ. Ο Λιολιος δεν θα έπρεπε ούτε μήνυση να κάνει, τέτοιοι άρρωστοι άνθρωποι με το φαίνεσθαι τους διαλύεις οταν δεν ασχολείσαι μαζί τους.

Φυσικά οι σοβαροί Παναθηναϊκοί δεν θα ασχοληθούν με τις ασυναρτησίες των στορυ του ινσταγκραμμερ ξανά, αλλα οι κολλημένοι και οι πληρωμένοι μπορούν εύκολα να φέρουν ξανά την τοξικότητα και το επίπεδο των εσωρούχων ξανά στην Α1. Ας ελπίσουμε ο ΠΑΟ να δυναμώσει αγωνιστικά και μόνο και εξωαγωνιστικα να μην δούμε περίεργα, αλλά όσο υπάρχει ο γνωστός θα βλέπουμε στορυς, ίσως περισσότερα και απο της Τουνης.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Crash95 την Τρί Ιουν 21, 2022 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
BillyPao

champion

Τρί Ιουν 21, 2022 4:30 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 4:27 pm
BillyPao έγραψε:

Μα δεν υπαρχει κανενας χαρακτηρισμος, παρα οι γνωστες καλοκαιρινες μυγες που κυκλοφορουν.
Μύγες ευτυχώς δεν έχω στο χώρο μου, έχω πάρει βέβαια και τα κατάλληλα μέτρα. :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 21, 2022 4:32 pm

Οσοι εχουν ως τωρα θεμα με τον Λιολιο, το εχουν διοτι θα προτιμουσαν μια διοικηση που δε θα αλλαζε τιποτα επι της ουσιας απ αυτη του Βασιλακοπουλου, μονο την αισθητικη.

Διοτι γι αυτους αυτα που γινονταν επι Βασιλακοπουλου δεν ηταν απαραδεκτα, απλα δε το φωναζανε. Και τωρα βλεπουν τη διοικηση Λιολιου ως κακη γιατι χασανε αυτα που ειχαν συνηθισει.

Και ναι, αναφερομαι κυριως στους δημοσιογραφους γνωστου site....τις αποψεις των οποιων βεβαια βλεπω να συμμεριζονται κι αλλοι.

Ελπιζω ο Λιολιος να μη μασησει ουτε απο απειλες και τραμπουκισμους, ουτε απ το ποσους οπαδους και εσοδα η ταδε κακοπληρωτρια ομαδα.

*Οταν οι Αφοι δεν πληρωναν τη χρονια του ηχητικου, ειχα γραψει βαρυτατους χαρακτηρισμους για το προσωπο τους και μου την πεφτανε αλλοι Ολυμπιακοι οτι δε δειχνω κατανοηση σε μια δυσκολη στιγμη γι αυτους. Οχι, δε δειχνω. Το να εισαι ιδιοκτητης ομαδας εχει απαιτησεις, προϋποθεσεις και ειδικα στην Ελλαδα απαιτει βαθυ πορτοφολι. Οποιος δε μπορει, να μην εχει ομαδα.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Ιουν 21, 2022 4:32 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιουν 21, 2022 4:25 pm
Conan1982 έγραψε:

Πεστα για να μην πει κανενας πως υποστηριζω τον Λιολιο :roofl:
:roofl:
Εγώ τον υποστηρίζω, το δηλώνω, γιατί με έχει πείσει, δεν είναι κακό να έχουμε την άποψη μας, όμως δεν σημαίνει ότι αν δω κάτι στραβό θα συνεχίζω να το κάνω επειδή είναι αυτός. Σημασία λοιπόν δεν έχει η κριτική αλλά και τα κίνητρα, δεν αμφιβάλλω πχ. για το ότι ο BillyPao πιστεύει αυτά που λέει και οι κριτικές του είναι αγνές αλλά είναι φως φανάρι ότι πολλοί δημοσιογράφοι εκτελούν πληρωμένη υπηρεσία, δυστυχώς δεν ξέρω απαραίτητα από ποιους με σκοπό όχι να τον κρίνουν όπως είναι ο ρόλος τους αλλά να του επιτεθούν χωρίς στοιχεία.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 21, 2022 4:37 pm

Δε χρειαζεται να κανουμε εικονισμα τον Λιολιο, ουτε καν να θεωρουμε οτι θα πετυχει κατι τρομερο, για να πουμε οτι ειναι απειρως προτιμοτερη διοικηση απ τον Βασιλακοπουλο.

Το minimum αυτονοητο ειναι αυτο.

Ειναι σαν να συζηταμε εαν ενας αγουρος/απειρος/μετριος κλπ. πρωθυπουργος ειναι καλυτερος απο ενα απολυταρχικο καθεστως.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Sivas-hoop
Reactions:

Τρί Ιουν 21, 2022 4:40 pm

Έχει κάνει θετικές παρεμβάσεις στο αναπτυξιακό (τσάμπα όλα τα έξοδα πλέον),στην εθνική, στα εθνικά πρωταθλήματα, στις χορηγίες της ομοσπονδίας, στην εξωστρέφεια κτλ

Πώς γίνεται να κρίνεται με αρνητικό πρόσημο η μέχρι τώρα παρουσία του, όταν υπάρχει πρόσφατη η μνήμη της παλιάς διοίκησης, προξενεί ερωτηματικά.

Τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Να μπει να παίξει;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”