2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- pan24
- Reactions: 2567
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σφαιρόπουλος θα ήταν το ιδανικό, ανεξαρτήτως εθνικότητας αλλά δύσκολο.
Τώρα αν πάμε σε Έλληνα άλλο μόνο ίσως ο Πιστιόλης.
Μικρή εμπειρία σαν πρώτος αλλά έχει προλάβει να δείξει κάποια πράγματα.
Όμως ανανέωσε πριν 15 μέρες, θα φύγει τώρα;
Οι άλλοι Έλληνες διαθέσιμοι δυστυχώς απλά δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο είτε το μπάτζετ είναι 5 μύρια είτε 15.
Τώρα αν πάμε σε Έλληνα άλλο μόνο ίσως ο Πιστιόλης.
Μικρή εμπειρία σαν πρώτος αλλά έχει προλάβει να δείξει κάποια πράγματα.
Όμως ανανέωσε πριν 15 μέρες, θα φύγει τώρα;
Οι άλλοι Έλληνες διαθέσιμοι δυστυχώς απλά δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο είτε το μπάτζετ είναι 5 μύρια είτε 15.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι αβασιμη η παραλογη η αποψη σου, αλλα θα δουμε τι μελλει γενεσθαι.basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 22, 2022 12:51 pmΠροσπαθώ να στο πω διακριτικάαλλά δεν θα επιμείνω.
Προφανώς δεν είναι και το θέμα τα αγγλικά του Άρτζι. Ή τουλάχιστον δεν είναι το βασικό, για ν' ακριβολογώ. ΑΠλώς δεν θα έρθει προπονητής Ευρωλίγκας με τεχνικό διευθυντή και δεν ξέρω πως αλλιώς θα τον βαφτίσει τον Πέδουλα ο προέδρας.
Λογικά πράγματα λέμε.
Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε. Καλές δροσιές.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τεχνικο διευθυντή τον Παππα πριν τον Πεδουλακη γιατί ηρθαν; Τον γνώριζαν στα μπασκετικα πέρατα;basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 22, 2022 12:51 pmΠροσπαθώ να στο πω διακριτικάαλλά δεν θα επιμείνω.
Προφανώς δεν είναι και το θέμα τα αγγλικά του Άρτζι. Ή τουλάχιστον δεν είναι το βασικό, για ν' ακριβολογώ. ΑΠλώς δεν θα έρθει προπονητής Ευρωλίγκας με τεχνικό διευθυντή και δεν ξέρω πως αλλιώς θα τον βαφτίσει τον Πέδουλα ο προέδρας.
Λογικά πράγματα λέμε.
Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε. Καλές δροσιές.
0
-
- Reactions: 232
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Να είμαι ΔΓ και να ανεβάσω το μπάτζετ στα 10 μύρια και να το εμπιστευτώ σε Κατσικάρη δες(δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο).....δεν γίνεται
Το να είμαι ο Τρινκιερι ,να έχω στρώσει την φάση στην Μπάγερν και να αμοίβομαι 1 μύριο δεν το ρισκάρω να πάω στον Παναθηναϊκό με τον φοβο να με απολύσουν σε ένα 5μηνο

και ψάχνω νέα στέγη και χρήματα καλά.(Αν και δεν νομίζω να δυσκολευτεί να βρει ομάδα)
Λογικά θα πάμε σε προπονητή που είτε είναι ελεύθερος ,είτε με πορεί να μην ανανεώσει,πάντως θα έχει εμπειρία Ευρωλίγκας.Περασοβιτς η ο άλλος του Ερ.Αστερα.....
Τελικά αλλάζω σκεπτικό και μια χαρά κάνει ο Ονουακου για εμάς.Με όχι καλά ποσοστά στα τρίποντα χρειαζόμαστε ρακέτα και πολλά ριμπάουντ.Μακαρι να πάμε σε δίδυμο Οκουακου-Μπολομποι!!!!
Λογικά θα παίξει 3-4αρο για κάλυψη σε Παπαπέτρου και χώρο για να έλθει μελλοντικα πιθανώς ο Μήτογλου στο 4-5.Σε περίπτωση που επιστρέψει ο Μιτογλου στα γήπεδα Απρίλιο προλαβαίνει μια χαρά τους τελικούς πρωταθλήματος..Με ντουκια στο 4-5 θα ήθελα 3-4αρο με τρίποντο ,όχι πανάκριβο (και λογικά εμπειρία Ευρωλίγκας) Jeffery Taylor,Hayes,W.Howard,Anderson,Moerman,Zipser,Kuzmiskas,Aaron White, κλπ.
Το να είμαι ο Τρινκιερι ,να έχω στρώσει την φάση στην Μπάγερν και να αμοίβομαι 1 μύριο δεν το ρισκάρω να πάω στον Παναθηναϊκό με τον φοβο να με απολύσουν σε ένα 5μηνο
Λογικά θα πάμε σε προπονητή που είτε είναι ελεύθερος ,είτε με πορεί να μην ανανεώσει,πάντως θα έχει εμπειρία Ευρωλίγκας.Περασοβιτς η ο άλλος του Ερ.Αστερα.....
Τελικά αλλάζω σκεπτικό και μια χαρά κάνει ο Ονουακου για εμάς.Με όχι καλά ποσοστά στα τρίποντα χρειαζόμαστε ρακέτα και πολλά ριμπάουντ.Μακαρι να πάμε σε δίδυμο Οκουακου-Μπολομποι!!!!
Λογικά θα παίξει 3-4αρο για κάλυψη σε Παπαπέτρου και χώρο για να έλθει μελλοντικα πιθανώς ο Μήτογλου στο 4-5.Σε περίπτωση που επιστρέψει ο Μιτογλου στα γήπεδα Απρίλιο προλαβαίνει μια χαρά τους τελικούς πρωταθλήματος..Με ντουκια στο 4-5 θα ήθελα 3-4αρο με τρίποντο ,όχι πανάκριβο (και λογικά εμπειρία Ευρωλίγκας) Jeffery Taylor,Hayes,W.Howard,Anderson,Moerman,Zipser,Kuzmiskas,Aaron White, κλπ.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Διάβασα καλά Aaron white??EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 22, 2022 4:05 pmΝα είμαι ΔΓ και να ανεβάσω το μπάτζετ στα 10 μύρια και να το εμπιστευτώ σε Κατσικάρη δες(δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο).....δεν γίνεται
Το να είμαι ο Τρινκιερι ,να έχω στρώσει την φάση στην Μπάγερν και να αμοίβομαι 1 μύριο δεν το ρισκάρω να πάω στον Παναθηναϊκό με τον φοβο να με απολύσουν σε ένα 5μηνοκαι ψάχνω νέα στέγη και χρήματα καλά.(Αν και δεν νομίζω να δυσκολευτεί να βρει ομάδα)
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://newspao.gr/panathinaikos-gia-loyntmpergk/
Αυτός είναι ο άσσος που θέλω! Ούτε Καλαθη στα 33, ούτε Ερτελ επίσης στα 33, αλλά ούτε και Γουοναμικερ επίσης στα 33.. Θέλω ομάδα με προοπτική. Αυτόν και έναν Γκριγκονις και γίναμε..Πάμε Πεδουλακη!!
Αυτός είναι ο άσσος που θέλω! Ούτε Καλαθη στα 33, ούτε Ερτελ επίσης στα 33, αλλά ούτε και Γουοναμικερ επίσης στα 33.. Θέλω ομάδα με προοπτική. Αυτόν και έναν Γκριγκονις και γίναμε..Πάμε Πεδουλακη!!
1
1

Όχι μωρέ απλώς έχουν μεσολαβήσει πολλά έκτοτε. Έχει θέμα προς τα έξω πια ο Παναθηναϊκός. Τα σκηνικά στη Λάρισα έπαιξαν, όπως κι άλλα την περασμένη 5ετία. Μαζεύονται πολλά βρε @Γιώργη.
Λάθος έκανε (ξανά) ο Πεδουλάκης που πάει όποτε του γνέψει ο Δ.Γ
Τες πα, με σένα χωριό δεν κάνουμε για το συγκεκριμένο. Οπότε τι τα θες.... Σιγά τω ωά, τώρα με τον κάθε προπονητή που πάει όποτε του σφυρίξει ο κάθε Δ.Γ. Δεν υπάρχει δικαιολογία καμία για μένα.
Είμαι από την άλλη όχθη που λένε....
Το ίδιο ισχύει και για σένα και την άποψη σου. Εννοείται ότι τίποτε δεν αποκλείεται...
Εμένα. από τη μία μου αρέσει η μπασκετική υγεία στις ομάδες (και αν είναι ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού, ακόμα καλύτερα) από την άλλη,μπορώ να πω ότι σε αυτή τη 2ετία που αποτραβήχτηκε ο Δ.Γ και θα μπορούσε να υπάρχει μια ηρεμία, το πράγμα έφθασε σε ανορθολογικό αποκορύφωμα. Ούτε επίτηδες ένα πράγμα. Εμένα να είχες πάρει που και χομπίστας είμαι και δηλωμένος Ολυμπιακός (γήπεδο γιοκ όμως εδώ και δεκαετίες) την ομάδα σας θα την είχα στήσει πολύ καλύτερα. 100%.
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει αυτό και ειχαν ευθύνη και οι ΔΔ και ΦΑ, κακή δουλειά. Το οποίο βέβαια δε δικαιολογεί τον τρόπο με τον οποίον αδειαστηκαν.basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 22, 2022 10:03 pmΤο ίδιο ισχύει και για σένα και την άποψη σου. Εννοείται ότι τίποτε δεν αποκλείεται...
Εμένα. από τη μία μου αρέσει η μπασκετική υγεία στις ομάδες (και αν είναι ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού, ακόμα καλύτερα) από την άλλη,μπορώ να πω ότι σε αυτή τη 2ετία που αποτραβήχτηκε ο Δ.Γ και θα μπορούσε να υπάρχει μια ηρεμία, το πράγμα έφθασε σε ανορθολογικό αποκορύφωμα. Ούτε επίτηδες ένα πράγμα. Εμένα να είχες πάρει που και χομπίστας είμαι και δηλωμένος Ολυμπιακός (γήπεδο γιοκ όμως εδώ και δεκαετίες) την ομάδα σας θα την είχα στήσει πολύ καλύτερα. 100%.
Καλά το σκηνικό στη Λάρισα ένα από τα χιλιάδες που συμβαίνουν παγκοσμίως είναι, εντελώς απαρατήρητο. Εδώ ο Λασο αναστήθηκε από αναπηρικό καροτσάκι κάποτε, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι παρεμβάσεις, που δεν ξέρω αν θα σταματήσουν, και κυρίως οι απολύσεις στην πρωτοδευτερη ήττα επειδή ο πρόεδρος ξύπνησε στραβά, έτσι δεν έρχεται κόουτς. Παίκτες έρχονται, κόουτς πολύ πολύ δύσκολα.
0
Δεν θα κάτσω να ψάξω σε τουλάχιστον 4 γλώσσες που το έχω δει. ( Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά και Γαλλικά).
Όχι τόσο λόγω της ώρας, αλλά γιατί δεν έχει νόημα να σας κουράζω παραπάνω.
Όλα καλά, από μένα. Ολυμπιακός είμαι κι ως τέτοιος τον θέλω τον Βόβορα στον Παναθηναϊκό.

Φτου...είμαστε στη σελίδα 666. Δε νάμπερ οφ δε μπιστ.
Ροστεράκι (με δεδομένο ότι το μπάτζετ σας θα ανέβει κάπου στο 1.5 εκ).
Προπονητής: Το καλύτερο για σας είναι ο ΠΙστιόλης. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι γι΄αυτόν
αλλά το εύχομαι γιατί έχει δείξει πολύ καλά δείγματα ( σε άλλα βέβαια επίπεδα, και μεσούσης της χρονιάς, που είναι κάπως πιο εύκολο ή καλύτερα χωρίς τόση πίεση, αφού παίζει το ελαφρυντικό- μαξιλαράκι- ότι προπονεί ομάδα άλλου).
Συνεχίζω να βάζω ρόστερ χωρίς Νέντοβιτς (ως φίλος της λογικής κι όχι ως φίλος του Ολυμπιακού).
1)Λι. Γουόλτερς
2)Κούρικ,
Μέικον
2-3) Καλαϊτζάκης
3) Πάπι,
3-4) Μαντζούκας, Κάσελ
4) Ρούμπιτ, Χουγκάζ
4-5) Καμπόκλο
5) Παπαγιάννης, Ονουάκου.
* Θα είχε ενδιαφέρον και μια πιο ρισκαδόρικη βερσιόν αυτού (τουτουνού) του ρόστερ.
ΜΕ πιο ψηλούς/αθλητικούς 2ρηδες και τον Πίτερς βασικό δίπλα στον Παπατζόν. Την έλειψη μυών/ορμής από το ζωγραφιστό θα την αντιστάθμιζα με Βασικό 2ρι τον Χόμσλι του Αμβούργου και μπάκαπ τον Ουαταρά της Μονακό. Έτσι θα είχα και στάνταρ καλό 3ρι και δεν θα πήγαινα όλη τη σεζ λονγκ με τον "κόμπο" μην τραυματιστεί ο Παπαπέτρου.
Δηλαδή : Λι, Γουόλτερς
Χόμσλι, Ουαταρά
Πίτερς,
Καμπόκλο
Ονουάκου
οι 7ξένοι. Το κομσί κομσά σουτ από την περιφέρεια θα το αντιστάθμιζα με 2 πολύ καλούς σουτέρ από το 4 (που θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί). Τους Πίτερς και Καμπόκλο.
Έχει ενδιαφέρον και λογική θαρρώ και φρονώ. Και μάλλον και νομίζω.
Προπονητής: Το καλύτερο για σας είναι ο ΠΙστιόλης. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι γι΄αυτόν

Συνεχίζω να βάζω ρόστερ χωρίς Νέντοβιτς (ως φίλος της λογικής κι όχι ως φίλος του Ολυμπιακού).
1)Λι. Γουόλτερς
2)Κούρικ,

2-3) Καλαϊτζάκης
3) Πάπι,
3-4) Μαντζούκας, Κάσελ
4) Ρούμπιτ, Χουγκάζ
4-5) Καμπόκλο
5) Παπαγιάννης, Ονουάκου.
* Θα είχε ενδιαφέρον και μια πιο ρισκαδόρικη βερσιόν αυτού (τουτουνού) του ρόστερ.
ΜΕ πιο ψηλούς/αθλητικούς 2ρηδες και τον Πίτερς βασικό δίπλα στον Παπατζόν. Την έλειψη μυών/ορμής από το ζωγραφιστό θα την αντιστάθμιζα με Βασικό 2ρι τον Χόμσλι του Αμβούργου και μπάκαπ τον Ουαταρά της Μονακό. Έτσι θα είχα και στάνταρ καλό 3ρι και δεν θα πήγαινα όλη τη σεζ λονγκ με τον "κόμπο" μην τραυματιστεί ο Παπαπέτρου.
Δηλαδή : Λι, Γουόλτερς
Χόμσλι, Ουαταρά
Πίτερς,
Καμπόκλο
Ονουάκου
οι 7ξένοι. Το κομσί κομσά σουτ από την περιφέρεια θα το αντιστάθμιζα με 2 πολύ καλούς σουτέρ από το 4 (που θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί). Τους Πίτερς και Καμπόκλο.
Έχει ενδιαφέρον και λογική θαρρώ και φρονώ. Και μάλλον και νομίζω.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λεω από Νοέμβριο για σφαιρολοπουλο στον Παναθηναϊκό. Από τους λίγους που με σωστές κινήσεις θα φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα.
Είμαι σίγουρος πως θα τον προσεγγίσει ο παο, δεν ξέρω ο ίδιος αν θα θέλει να μπλέξει βέβαια.
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε γάμο τελικά.
Να πω την αλήθεια δεν θέλω, δεν μπορώ να δω τον κοουτς στα πράσινα
Είμαι σίγουρος πως θα τον προσεγγίσει ο παο, δεν ξέρω ο ίδιος αν θα θέλει να μπλέξει βέβαια.
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε γάμο τελικά.
Να πω την αλήθεια δεν θέλω, δεν μπορώ να δω τον κοουτς στα πράσινα

0