2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
ήθελα να κάνω κι εγώ αυτή την ερώτηση

σαν συνολικό πακέτο προτιμώ Τρινκιέρι, αλλά στη φάση που είστε νομίζω χρειάζεστε περισσότερο το Σφαιρόπουλο. νομίζω με Σφαιρόπουλο θα δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα και θα είναι και πιο εύκολο να ταιριάξουν με τον Άρτζι, ο Τρινκιέρι είναι και λίγο ωρολογιακή βόμβα.
ιδανικά θα έπαιρνα το Σφαιρόπουλο για να στρώσει γρήγορα την ομάδα και του χρόνου θα έδινα τα κλειδιά στον Τρινκιέρι

-
- Reactions: 2422
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όποιος από τους 2 και να έρθει, θα είναι καλύτερος από περιπτώσεις όπως ο Βόβορας ή ο Παπαθεοδώρου. Για να μιλήσω προσωπικά, στην περίπτωση του Σφαιρόπουλου δε μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του και υπάρχει και το ''ερυθρόλευκο'' παρελθόν του, ενώ για τον Τρινκιέρι οι καλές παρουσίες τις Μπάγερν στην Ευρωλίγκα την τελευταία 2ετία δε συνδυάστηκαν με καλές επιδόσεις και τίτλους σε εγχώριο επίπεδο. Ελπίζω πάντως η καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του προπονητή, να δικαιολογείται από το γεγονός ότι προσπαθούμε να πάμε σε μια αξιοπρεπή λύση με προοπτική.
1
1

-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Πλέον είναι βέβαιο. Μήπως μυρίζει λίγο Πιτινο; Θα μπορούσε ;austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 3:56 pmμούφα μου ακούγεται ως είδηση. δηλαδή θα πουν στον Τρινκιέρι ή το Σφαιρόπουλο "ο ένας βοηθός σου θα είναι οπωσδήποτε ο Βόβορας";
από την άλλη βέβαια κι εμείς το κάναμε καιρό με τον Τόμιτς.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eφοσον συμφωνήσει και ο κοουτς λέει το κείμενο, αυτο είναι το λογικό.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 3:56 pmμούφα μου ακούγεται ως είδηση. δηλαδή θα πουν στον Τρινκιέρι ή το Σφαιρόπουλο "ο ένας βοηθός σου θα είναι οπωσδήποτε ο Βόβορας";
0
- pan24
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Σφαιρόπουλο μόνο και μόνο λόγω Ελληνικής πραγματικότητας.
Συμφωνώ στον προβληματισμό περι Πεδουλάκη.
Αν ο Πεδουλάκης είναι όπως ήταν ο Παππάς ή ο Μάνος Παπαδόπουλος κανένα θέμα.
Αν είναι σαν αυτό που διαφήμιζαν σε μέσα του ΔΓ ότι θα διαλέγει αυτός τους παίκτες κλπ όντως δεν μπορώ να φανταστώ σοβαρό προπονητή να το δέχεται.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4510
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
σιγα το πραγμα θα παρει ο προπονητης τους βοηθους που θελει και θα ειναι και ο βοβορας μαζι χωρις να εχει καποια αρμοδιοτητα απλα γα βλεπειausterity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 3:56 pmμούφα μου ακούγεται ως είδηση. δηλαδή θα πουν στον Τρινκιέρι ή το Σφαιρόπουλο "ο ένας βοηθός σου θα είναι οπωσδήποτε ο Βόβορας";
0
καλά αυτό θα ήταν η πιο dpg-ική δήλωση παρουσίας έβερPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:08 pmΠλέον είναι βέβαιο. Μήπως μυρίζει λίγο Πιτινο; Θα μπορούσε ;austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 3:56 pm
μούφα μου ακούγεται ως είδηση. δηλαδή θα πουν στον Τρινκιέρι ή το Σφαιρόπουλο "ο ένας βοηθός σου θα είναι οπωσδήποτε ο Βόβορας";

προσωπικά α γ α π ώ Ρικ Πιτίνο αλλά τον αγαπώ ως Ολυμπιακός, με τον ίδιο τρόπο που αγαπούσα τον Φάμπρι που είχατε κάποτε και δίδασκε πού κατουράνε τα λιοντάρια.
πιστεύω πάντως θα πάτε σε σοβαρό, κανονικό, Ευρωπαίο προπονητή. το εύχομαι τουλάχιστον γιατί με dpg ποτέ δε ξέρεις.
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Φαμπρι ποσό αστείος, τρομερός.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:14 pmκαλά αυτό θα ήταν η πιο dpg-ική δήλωση παρουσίας έβερ![]()
προσωπικά α γ α π ώ Ρικ Πιτίνο αλλά τον αγαπώ ως Ολυμπιακός, με τον ίδιο τρόπο που αγαπούσα τον Φάμπρι που είχατε κάποτε και δίδασκε πού κατουράνε τα λιοντάρια.
πιστεύω πάντως θα πάτε σε σοβαρό, κανονικό, Ευρωπαίο προπονητή. το εύχομαι τουλάχιστον γιατί με dpg ποτέ δε ξέρεις.
0