Πολλά Φόργουορντ εντάσσονται σε ομάδες τελευταία.Ενας πολύ καλό πύργος και γύρω γύρω φόργουορντ να παίζουν περιφερειακή άμυνα... Πλας ψηλό πόιντ γκαρντ.Η ακολουθούμε αυτό το μοντέλο η πάμε σε κοντούς τρίποντου.με μεγάλη πίεση στην μπάλα χαμηλά.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μεταξύ Τρινκιερι και Σφαιροπουλου σημειώστε 1.Τον Τρινκιερι τον θες για μια 3ετια.Θα τον ανακηρύξουμε εθνικό σταρ lol μόλις φέρει τον Εξαστερο εκεί που ανήκει ,δηλαδή στο ΦΦ . Με την πρώτη 20αρα με Σφαιροπουλου θα ξενερωσουμε.
Πολλά Φόργουορντ εντάσσονται σε ομάδες τελευταία.Ενας πολύ καλό πύργος και γύρω γύρω φόργουορντ να παίζουν περιφερειακή άμυνα... Πλας ψηλό πόιντ γκαρντ.Η ακολουθούμε αυτό το μοντέλο η πάμε σε κοντούς τρίποντου.με μεγάλη πίεση στην μπάλα χαμηλά.
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Lundberg , Lee
Babb , Nedovic , Kalaitzakis
Papapetrou , Matzoukas
Gill , Willis , Chougkaz
Papagiannis , Onuaku
Ροστερακι στα 7 εκατομμύρια μπατζετ για τους παιχτες (1,5 εκατ αύξηση σε σχεση με φετος). Και οτι περισσεύει πάει για κοουτς... θέλω να πω, 1 εκατ θα ανεβαινε το μπατζετ ούτως ή άλλως με έσοδα/έξοδα, εε να βάλει κι ενα σοβαρό ποσο ο ντιπιτζις για να ερθει ποιοτικος κοουτς και έμπειρος απο γιουρολιγκ γιατί αλλιώς καήκαμε. Κι αν θέλουμε να κόψουμε απο κάπου μπορούμε να πάρουμε κάποιον στο 2/3 φθηνότερο απτον Babb, πχ τον Ouattara.
Papapetrou , Matzoukas
Gill , Willis , Chougkaz
Papagiannis , Onuaku
Ροστερακι στα 7 εκατομμύρια μπατζετ για τους παιχτες (1,5 εκατ αύξηση σε σχεση με φετος). Και οτι περισσεύει πάει για κοουτς... θέλω να πω, 1 εκατ θα ανεβαινε το μπατζετ ούτως ή άλλως με έσοδα/έξοδα, εε να βάλει κι ενα σοβαρό ποσο ο ντιπιτζις για να ερθει ποιοτικος κοουτς και έμπειρος απο γιουρολιγκ γιατί αλλιώς καήκαμε. Κι αν θέλουμε να κόψουμε απο κάπου μπορούμε να πάρουμε κάποιον στο 2/3 φθηνότερο απτον Babb, πχ τον Ouattara.
0
Κι ας έχεις μέσα τον ΝέντοβιτςJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 4:37 pmLundberg , Lee
Papapetrou , Matzoukas
Gill , Willis , Chougkaz
Papagiannis , Onuaku

-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/
Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.
Γιατι αργεί τοσο η επιλογή προπονητή? Δεν καταλαβαίνω...
Εγω δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει αυτός ο Χολινς απο τον Σαντ Ρος πχ.. μόνο μεγαλύτερο συμβόλαιο μαλλον. Σουτ ιδιο, αμυνα ιδια, δημιουργια χειρότερη. Ως επί τω πλείστων κακη επιλογή.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα πάντα όπου πάνε προπονητές βρίσκουν και τεχνικό διευθυντή. Μάλιστα συνήθως είναι αυτός που τους προσέλαβε.Γιατί ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας να προσθέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο, έχοντας δίπλα του έναν άνθρωπο που είναι επιβεβλήμένος από τον Δ.Γ και που πιθανότατα θα είναι και κάπως ¨κρύος" μαζί του, ενθυμούμενος τις 3 δικές τους απολύσεις
Αυτό είτε έμενε ο Παππάς, είτε τώρα που είναι ο Πεδουλάκης είτε έρθει ο οποιοσδήποτε, θα υπάρχει. Dpg και ιδιοκτησία = δεν ξέρει ο (εκάστοτε) κόουτς τι του ξημερώνει.Έχοντας ήδη ( ο εγνωσμένης αξίας προπονητής) στο μυαλό του ότι κάθεται στον πιο ηλεκτρικο πάγκο της Ευρώπης (μακράν του δεύτερου).
Έτσι είναι. Όταν εσύ έχεις τον άλλο περισσότερο ανάγκη απ' ό,τι αυτός εσένα, πληρώνεις παραπάνω. Λογικά όποιον και να φέρει ο Άρτζι, θα απαιτήσει συμβόλαιο από μπετόν αρμέ, τουλάχιστον διετίας με σοβαρή αποζημίωση. Αυτή τη στιγμή ο Τρινκέρι βρίσκει δουλειά σχεδόν σε όποιο διαθέσιμο πάγκο της Ευρωλίγκας προκύψει, ο Παναθηναϊκός δε βρίσκει άλλους Τρινκέρηδες έτσι που τα κατάφερε. Θα πρέπει να τον πληρώσει και δουλειά του Άρτζι θα είναι να πείθει και το ΔΓ σε κάθε ήττα να μην τον απολύσει, μέχρι να απολυθεί κι ο Άρτζι, που είναι νομοτελειακό.υπάρχουν πιθανότητες για καλό προπονητή (πληρώνοντάς του κάποια υπεραξία, λόγω της κάκιστης παράδοσης που έχετε στις απολύσεις προπονητών).
Τώρα όλα αυτά για Τρινκέρι κλπ έχουν προκύψει από κάποιο πουτινικό εεεε dpgικό μέσο ήθελα να πω, ή εμείς μόνοι μας τα φανταζόμαστε;
Στη σύγκριση Τρινκέρι-Σφαιρό είμαι αναφανδόν με τον Τρινκέρι. Ο οποίος είναι δύσκολος χαρακτήρας και θα υπάρχουν θέματα, αλλά ως κόουτς είναι ανώτερος, πώς να το κάνουμε. Ο Σφαιρό είναι κόουτς επιπέδου Ευρωλίγκας και με πολύ σοβαρό βιογραφικό, δεν καταλαβαίνω πώς τον υποτιμούν κάποιοι, δεν έχει πετύχει λίγα στην καριέρα του.
0
-
- Reactions: 2414
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όχι και ίδιο σουτ ο Χόλινς με τον Σαντ Ρος, στα υπόλοιπα συμφωνώ.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pmhttps://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν θεωρούμε κακό προπονητή τον Σφαιρο, απλώς παιζει πολύ αντιαισθητικο μπασκετ, πονοματος όπως έγραψε κάποιος + το παρελθόν του στους απέναντι, αρκούν αυτά. Απο διαθέσιμους ελληνες μονο σε Πιστιολη θα έδινα την ευκαιρία, αλλά πραγματικά πιο λογικό μου φαίνεται να ρθει ο Πασκουαλ παρα ο Πιστιολης που τωρα ανεβαίνει κι έχει πολλά να χάσει σε αυτόν τον παο.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:41 pmΜα πάντα όπου πάνε προπονητές βρίσκουν και τεχνικό διευθυντή. Μάλιστα συνήθως είναι αυτός που τους προσέλαβε.Γιατί ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας να προσθέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο, έχοντας δίπλα του έναν άνθρωπο που είναι επιβεβλήμένος από τον Δ.Γ και που πιθανότατα θα είναι και κάπως ¨κρύος" μαζί του, ενθυμούμενος τις 3 δικές τους απολύσεις
Αυτό είτε έμενε ο Παππάς, είτε τώρα που είναι ο Πεδουλάκης είτε έρθει ο οποιοσδήποτε, θα υπάρχει. Dpg και ιδιοκτησία = δεν ξέρει ο (εκάστοτε) κόουτς τι του ξημερώνει.Έχοντας ήδη ( ο εγνωσμένης αξίας προπονητής) στο μυαλό του ότι κάθεται στον πιο ηλεκτρικο πάγκο της Ευρώπης (μακράν του δεύτερου).
Έτσι είναι. Όταν εσύ έχεις τον άλλο περισσότερο ανάγκη απ' ό,τι αυτός εσένα, πληρώνεις παραπάνω. Λογικά όποιον και να φέρει ο Άρτζι, θα απαιτήσει συμβόλαιο από μπετόν αρμέ, τουλάχιστον διετίας με σοβαρή αποζημίωση. Αυτή τη στιγμή ο Τρινκέρι βρίσκει δουλειά σχεδόν σε όποιο διαθέσιμο πάγκο της Ευρωλίγκας προκύψει, ο Παναθηναϊκός δε βρίσκει άλλους Τρινκέρηδες έτσι που τα κατάφερε. Θα πρέπει να τον πληρώσει και δουλειά του Άρτζι θα είναι να πείθει και το ΔΓ σε κάθε ήττα να μην τον απολύσει, μέχρι να απολυθεί κι ο Άρτζι, που είναι νομοτελειακό.υπάρχουν πιθανότητες για καλό προπονητή (πληρώνοντάς του κάποια υπεραξία, λόγω της κάκιστης παράδοσης που έχετε στις απολύσεις προπονητών).
Τώρα όλα αυτά για Τρινκέρι κλπ έχουν προκύψει από κάποιο πουτινικό εεεε dpgικό μέσο ήθελα να πω, ή εμείς μόνοι μας τα φανταζόμαστε;
Στη σύγκριση Τρινκέρι-Σφαιρό είμαι αναφανδόν με τον Τρινκέρι. Ο οποίος είναι δύσκολος χαρακτήρας και θα υπάρχουν θέματα, αλλά ως κόουτς είναι ανώτερος, πώς να το κάνουμε. Ο Σφαιρό είναι κόουτς επιπέδου Ευρωλίγκας και με πολύ σοβαρό βιογραφικό, δεν καταλαβαίνω πώς τον υποτιμούν κάποιοι, δεν έχει πετύχει λίγα στην καριέρα του.
Μιτροβιτς η μόνη λύση πλέον με 1+1.
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sdna.gr/mpasket/978449_epis ... liarnt-pic
Καλησπέρα στην παρέα σας.
Να μια καλή περίπτωση, πακέτο με τον Τρινκιερι.
Καλησπέρα στην παρέα σας.
Να μια καλή περίπτωση, πακέτο με τον Τρινκιερι.
0
Respect Yourself
-
- Προειδοποιήσεις:
1
o james young στο 3 τι θα μας ελεγε?BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:43 pmΌχι και ίδιο σουτ ο Χόλινς με τον Σαντ Ρος, στα υπόλοιπα συμφωνώ.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:37 pmhttps://olaprasina1908.gr/%cf%80%ce%b1% ... holins-ta/
τετοιους παικτες πρεπει να αναδειξει ο τρινκερι
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Πέμ Ιουν 23, 2022 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sdna.gr/mpasket/978460_eska ... o-kalathis
Ξεκινάμε. Καλαθης και Μπαρτσα τέλος!
ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
Ξεκινάμε. Καλαθης και Μπαρτσα τέλος!
ΥΓ. Φιλε Panos Phys, καλησπέρα. Έκλεισε ήδη στη Μακάμπι ο συγκεκριμένος. Εγω Lundberg θέλω να πω την αλήθεια μου (ή Okobo χεχε).
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Ιουν 23, 2022 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κακιστος χαρακτήρας, ειδάλλως θα έπαιζε ήδη γιουρολιγκ, μη σου πω δεν θα έφευγε ποτε απο νβα.avtokrator13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 5:50 pmo james young στο 3 τι θα μας ελεγε?
τετοιους παικτες πρεπει να αναδειξει ο τρινκερι
0