Η τσιπούρα δεν ηντουνα πελαγισσα γι αυτο συνοδεψα τα τσίπουρα με συντρόφια........γαυρους μαρινατους.......yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 8:24 pmΗ τσιπούρα ήντουνα καλή;assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 8:19 pmΠαντως μετα απο μια δυσκολη μερα στην παραλια με βουτιες και τσιπουρα γυρναω και βλεπω ωραια νεα για Ντορσει και μια χαρα ονοματα για τις υπολοιπες θεσεις .......καλα παμε....
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
2

δεν έχεις άδικο. από τη μία είναι καλός ριμπάουντερ και τα 4άρια μας συμμετέχουν πολύ στο ριμπάουντ, από την άλλη ο Σκακιστής απαιτεί από τα 4άρια του να έχουν υποφερτό έστω σουτ και ο Κωστακούμπο δε το έχει καθόλου. είναι αρκετά mobile για το ύψος του πάντως.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 9:10 pmΓιατί δεν έχει τίποτε άλλο.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 23, 2022 7:08 pm
νομίζω όσοι αναφερόμαστε στον Κωστακούμπο τον υπολογίζουμε ως αυτόν που θα κάνει τα ρεπά των δύο τεσσαριών μας και των δύο σέντερ μας και κυρίως των τελευταίων.
αν τώρα αυτός είναι εξελίξιμος, με ελληνικό διαβατήριο, φτηνός και καλός ριμπάουντερ και έχει και παιχνίδι πάνω απ' τη στεφάνη, γιατί όχι;
Και σε μια ομάδα με αξιώσεις F4 στην ευρωλίγκα, πρέπει και ο ρεπατζής των τεσσαριών να κάνει ό,τι κάνουν και τα τεσσάρια, και όχι μόνο τα μισά.
Ο Κωστακούμπος ενδεχομένως να ήταν μιά λύση σαν ρεπατζής των πενταριών, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα το θέλει, καθόσον Γιάννης.
Όμως, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Η μεγάλη αξία του Γιάννη δεν ανεβάζει την αξία και των αδελφών του.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε δεν γίνεται φίλε μου λεφπαν όμως να έχουμε από 2 τοπ παίκτες σε κάθε θέση, δυστυχώς.
Ας πάρουν καλύτερο παίχτη στο 4 δεν έχω θέμα. Αλλά υπάρχουν και άλλες τρύπες που πρέπει να καλυφθούν
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έχεις δίκιο!
Απλώς, ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο παίκτης, και γι' αυτό βγάζω τώρα τόση γκρίνια.
Όμως, έχεις δίκιο. Η ερώτηση που έκανα, ήταν κουτή και άστοχη. Να σκεφτείς ότι μέχρι σήμερα ήμουν ευχαριστημένος με τον Λιβιό πίσω από Σάσα, χωρίς να κάνω τέτοιες ανόητες ερωτήσεις.
Ανακαλώ.
2
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- SteveNashidis
- Reactions: 3536
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
H γνώμη μου είναι ότι η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό (όχι μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά κι από πλευράς χημείας, αλλά και του ξεχωριστού "αντίο" του Πριντέζαρου) είναι τεράστιο συν για όποιον παίκτη έκανε δεύτερες σκέψεις για αποχώρηση από την ομάδα. Μέχρι και για αυτόν τον Ντόρσεϊ.
Το ίδιο σε μικρότερο προφανώς βαθμό, ισχύει και για παίκτες που σκέφτονται να έρθουν αλλά έχουν πρόταση κι απ΄' αλλού.
Κοντολογίς, αποκλείω να φύγει ο Σάσα από το Σεφ. ΤΟυλάχιστον όχι φέτος.
- SteveNashidis
- Reactions: 3536
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 24, 2022 12:57 am
H γνώμη μου είναι ότι η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό (όχι μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά κι από πλευράς χημείας, αλλά και του ξεχωριστού "αντίο" του Πριντέζαρου) είναι τεράστιο συν για όποιον παίκτη έκανε δεύτερες σκέψεις για αποχώρηση από την ομάδα. Μέχρι και για αυτόν τον Ντόρσεϊ.
Το ίδιο σε μικρότερο προφανώς βαθμό, ισχύει και για παίκτες που σκέφτονται να έρθουν αλλά έχουν πρόταση κι απ΄' αλλού.
Κοντολογίς, αποκλείω να φύγει ο Σάσα από το Σεφ. ΤΟυλάχιστον όχι φέτος.
Yπαρχει ενδιαφέρον λέμε και δεν το λέμε εμείς αλλά ο πρόεδρος των Κινγκς!

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα δικαιώματα του δεν έχουν λήξει; Έγινε draft το 2017 και έχει λήξει το συμβόλαιο που είχε τότε στην Μπαρτσελόνα, μέχρι πότε ισχύον τα δικαιώματα;
Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, αν τον θέλουν οι Kings δύσκολα τα πράγματα, είναι και 26 χρονών δεν είναι ότι τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και θα περιμένει 1-2 χρόνια.
Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο που έκανε δηλώσεις στο SDNA ο ίδιος ο πρόεδρος των Kings έτσι απλά.
Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, αν τον θέλουν οι Kings δύσκολα τα πράγματα, είναι και 26 χρονών δεν είναι ότι τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και θα περιμένει 1-2 χρόνια.
Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο που έκανε δηλώσεις στο SDNA ο ίδιος ο πρόεδρος των Kings έτσι απλά.
0
Ναι, και καλά έκανες και το έβαλες- πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίρνει τόσο επίσημη μορφή.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 24, 2022 9:36 am
Yπαρχει ενδιαφέρον λέμε και δεν το λέμε εμείς αλλά ο πρόεδρος των Κινγκς!![]()
Εγώ αναφέρθηκα στο δέσιμο που υπάρχει και που αυτή τη στιγμή έχει φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα.
Θα μου πεις ΝΒΑ είναι αυτό, άσε που δίνουν και τρελό χρήμα. Κι εκεί μπορεί να μπουν στην άκρη και δεσίματα και ρήτρες Ολυμπιακού κι απ' όλα.
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φαινεται οτι τον κοιτανε σοβαρα τον Βεζενκοφ οι Κινγκς. Βεβαια δεν ξερω αν μπορει να σταθει στο nba,δεν εχει την αθλητικοτητα και το κορμι που απαιτει η θεση του forward εκει(γιατι την εχει ο Ντονσιτς θα πει κανεις?Εκει μιλαμε για unique περιπτωση παικτη),αλλα σιγουρα εχει ικανοτητα,σουτ και το μπασκετικο iq.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0