2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1837
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 23, 2022 11:23 pm

Εγώ πάντως αν ήμουν τζογαδόρος θα έπαιζα Μιτροβιτς ή Ραντονιτς για προπονητή σας

Γιατί;

Δεν είναι πρώτα ονόματα τσεκ
Δεν είναι ακριβοί τσεκ
Έχουν εμπειρία Ευρωλιγκας τσεκ
Έχουν σχετικά καλό όνομα στην πιάτσα τσεκ

Ο Περασοβιτς κάπου πήρε το μάτι μου ότι παραμένει

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 23, 2022 11:46 pm

berry έγραψε:
Εγώ πάντως αν ήμουν τζογαδόρος θα έπαιζα Μιτροβιτς ή Ραντονιτς για προπονητή σας

Γιατί;

Δεν είναι ακριβοί τσεκ

Mιτροβιτς - Πεδουλακης - ΔΓ θα είναι φανταστικά τα συμβούλια κορυφής, μιλάνε για τρεις ψύχραιμος ανθρώπους, που δε λογομαχουν και δε χειροδικουν ποτέ. Μόνο ως ριάλιτι το φαντάζομαι.

Προπονητουκλα ο Μιτροβιτς, αλλά ειδικά με τους άλλους 2 δε βλέπω να μακροημερευει. Καλά, ούτε τον RG βλέπω να βγάζει πάνω από χρόνο, αλλά λέμε τώρα, να περνάει η ώρα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 23, 2022 11:48 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 10:45 pm

Bασικα έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα έλθει σε εμάς ο Καλάθης και μετά τα ψυχικά που του δημιούργησε ο Σάρας λογικά θα ψάξει ένα ήσυχο λιμάνι ,αυτό του Ιτουδη(εκτός αν έχει στραβωσει και με αυτόν χαχαχαχαχαχα).Μοιραία θα πάμε σε 4 κοντούς ξένους.Ενας δεν θα παίζει Α1 αλλά θα παίζει Ευρωλίγκα.Γι αυτό θα ήθελα τον μικρό που φαίνεται καλο παιχτακι με προοπτική και θα έπιανε την ευκαιρία από τα μαλλια.Θα έκλαιγε βέβαια που δεν θα έπαιζε Α1 lol αλλά μια χαρά θα έπαιρνε εμπειρίες Ευρωλίγκας και που ξέρεις ....)Αλλιως κλείνω 7ο Granger (η άλλο καταπονημένο προς την Δύση της καριέρας του.)εν γνώση του μόνο Ευρωλίγκα.

Χρειαζόμαστε πολύ τύχη να μας κάτσει ο Καλάθης για επιστροφή.Λογικα πάει σε Ιτουδη.
Φίλε μου ο Καλάθης θα προσαρμοζόταν αμέσως. Θα σας γλίτωνε μια θέση ξένου τη στιγμή που θα σας πρόσφερε όσα 2 ξένοι περίπου. Θα σας "έστρωνε" επίσης. Και θα σας έδινε κάτι από τη λάμψη έστω εκείνου του παρελθόντος που είχατε αν μη τι άλλο την 8αδα για ψωμοτύρι.

-Από την άλλη, θα σας κόστιζε πολλά. Δεν κάνει σκόντο ο Νικ. Το έχω ξαναγράψει, ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν του έκαναν νύξη για μείωση αποδοχών (και γιγαντώθηκε όταν κατάλαβε ότι πάνε για Σατοράνσκι ως "βασικό".). Νύξη που έχουν κάνει και σε Μίροτιτς, Χίγκινς και Σάρας.
Σίγουρα πάνω από 1εκ. 1.8 έχει να λαμβάνει από τους μπλαουγκράνα. Καθαρά. Τον κόβω να τους τσιμπάει τα μισά και να πηγαίνει για άλλο 1.2 (μίνιμουμ). Υπόψιν, ότι τον θέλει η Μονακό, η Φενέρ και η Μακάμπι. Όλες πλούσιες. Εγώ τον βλέπω φίφτυ- φίφτυ μεταξύ Ιτούδη και... Μπλατ (αυτός σηκώνει τα τηλέφωνα- δεν το ξέρω θετικά, αλλά είναι το πρώτο που θα έκανε η διοίκηση της Μακάμπι, έχοντας τέτοιο πλεονέκτημα με τον Μπλατ στην ομάδα).

Στο καθαρά αγωνιστικό ο Δανός θα σας έκανε καλύτερα. Έχει πιο πολλή όρεξη να βγει μπροστά και κυρίως παίζει τις 2 θέσεις και σκοράρει περισσότερο από τον ΝΙκ.
Η γνώμη μου είναι ότι θα ζοριστείτε πολύ να πάρετε κάποιον απ΄όλους αυτούς. Γιατί έχουν ζήτηση και λογικό είναι να κοιτάξουν να πάνε κάπου καλύτερα. Αν στρώσετε ομάδα φέτος, (και δεν απολύσετε προπονήτη επιτέλους, γιατί αυτά είναι δεδομένο ότι κυκλοφορούν ανάμεσα σε παίκτες που έχουν ακόμα μπασκετικό μέλλον μπροστά τους και κοιτάνε τα βήματά τους) τότε του χρόνου μπορείτε να μπείτε για έναν αντίστοιχο.

Οπότε φέτος, πρέπει να κινηθείτε με μυαλό. Ένας παίκτης που θα μπορούσε να έρθει σε σας και να μοιραστεί χρόνο μαζί με τον Λη στην ίδια πεντάδα είναι ο Λόρένζο. Οριακά κι αυτός, γιατί δεν πρόκειται να μην έχει καλές προτάσεις.

Στους ψηλούς είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Πάντα. Παίζουν και μέχρι μεγαλύτερες ηλικίες.
Ο Ντιλέινι θα μπορούσε να είναι μια μεταγραφή "κράχτης" αλλά δεν θα την πρότεινα στην ομάδα μου, οπότε δεν τη συνιστώ. ΑΠλώς, μιας κι έχουμε πιάσει καλά ονόματα.
Ο Πάντερ, ναι. Αυτός θα σας κόλλαγε κουτί. ΤΟ λέω γιατί παίζει και να φύγει από το Βελιγράδι. Αλλά έχει και το ΝΒΑ κάτα νου.
Εγώ με τον Χόμσλι θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχα Λη. Θα το έπαιρνα το ρίσκο.

Κι αν μείνει (αααν) ο Νέντο, τότε ερχόμενος από τον πάγκο, ως Τζέισι Κάρολ (αναφορικά με το σκορ, όχι το σουτ, εννοείται).

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Ιουν 23, 2022 11:56 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 23, 2022 11:46 pm
berry έγραψε:

Γιατί;

Δεν είναι ακριβοί τσεκ

Mιτροβιτς - Πεδουλακης - ΔΓ θα είναι φανταστικά τα συμβούλια κορυφής, μιλάνε για τρεις ψύχραιμος ανθρώπους, που δε λογομαχουν και δε χειροδικουν ποτέ. Μόνο ως ριάλιτι το φαντάζομαι.

Προπονητουκλα ο Μιτροβιτς, αλλά ειδικά με τους άλλους 2 δε βλέπω να μακροημερευει. Καλά, ούτε τον RG βλέπω να βγάζει πάνω από χρόνο, αλλά λέμε τώρα, να περνάει η ώρα.
Βραβεία mad clip θα γίνουμε, θα φωνάζει καμία κυρατσα "παιδιά όχι βία, όχι βία " και βάζουμε τον Αργυρό να τους ζητάει να υποσχεθουν ότι θα είναι καλά παιδιά.

0

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 12:04 am

Για μένα είναι ένα πράγμα να γράφουμε τι ρόστερ θα ταίριαζαν. Το έκανα κι εγώ χθες με Κούρικ (που αν κάνει κι αυτό το λάθος ο Σάρας, τότε θα μπει στη λίστα των διαχρονικών βατόμουρων) αλλά αν μείνει ελεύθερος προβλέπω κάτι Βίρτους και κάτι Φενέρ να κάνουν ουρά.

Κι άλλο πράγμα, είναι να γράφουμε ρόστερ με λύσεις που και μας κάνουν αλλά να είναι κι εφικοί.

Καλές λύσεις και σχετικά ακριβές (πάνω από 600 χιλ. δηλαδή) είναι οι Ρούμπιτ, Καμπόκλο, Ονουάκου, Πίτερς, Τζ. Γκραντ, .Γ Χάουαρντ, Μονέκε, Χόλινς, Χασάν Μάρτιν, :) Α.Χαρτενστάιν, Τσάντσαρ, Τέηλορ, Χέρβεϊ, Ντ. Τόμπσον, Νίμπο, Σίγκλετον, Τ. Τόμπκινς, Φράνκααμπ,).

Λίγο πιο κάτω στα 400- 600 είναι οι Ουαταρά, Χόμσλι, Γουόλτερς, Νταούμ (με τη ρήτρα στην ομάδα του- κανά 150χιλ) Τζ.Κομπς, Γ. Κάμινγκς,

Μπολομπόι, Ρ. Σμιτς δεν τους βάζω γιατί πάνε αλλού. Ο Λεττονός έχει και κάποιες λίγες πιθανότητες να μείνει στη Βαρκελώνη, αλλιώς πάει Βιτόρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιουν 24, 2022 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 232
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 24, 2022 12:05 am

Σίγουρα χρειάζονται ένα δύο δυνατά ονόματα για να γίνει το come back και να γεμίζει το πράσινο ΟΑΚΑ και σιγά σιγά να επιστρέφει λίγη από την παλιά αίγλη όπως λες.Μοναχα αν του πει "σε κάνω Σπανούλη( και εσύ αποφασίζεις για πολλά πράγματα,συν μερικούς συμπαιχτες)και θα περνά ο λόγος σου στον προπονητή ,αμεσα αρχηγός και το 33 στην οροφή του ΟΑΚΑ σε 4χρονια κλπ κλπ "
Όπως λες γλυτώνεις θέση ξένου και πιστεύω γενικά γλυτώνεις ταλαιπωρίες ετών για παίχτη οργανωτή .Γλυτώνεις και φράγκα με αυτούς που θα έρχονται και θα φεύγουν.....το θέμα είναι τι θα απαντήσει σε όλα αυτά ο Καλάθης.
Ο Καλάθης του χρόνου σου έχει πακετάρει τον Παπαγιάννη με κορδέλα για ΝΒΑ και σου έχει γεμίσει το ταμείο με κανένα 3αρι μυρια.Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει με τον Μιτογλου και πολλούς άλλους ...απλά πρέπει να του δώσεις τα κλειδιά μαζί με έναν σοβαρό και ψύχραιμο προπονητή.
Το όνομα του Συλλόγου θα αποκτούσε ξανά "βάρος "ταχύτατα συν το γήπεδο,μαγαζιά κλπ κλπ...πιστεύω αξίζει η θυσία ....μακροοικονομικά lol

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 12:24 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 12:05 am
Σίγουρα χρειάζονται ένα δύο δυνατά ονόματα για να γίνει το come back και να γεμίζει το πράσινο ΟΑΚΑ και σιγά σιγά να επιστρέφει λίγη από την παλιά αίγλη όπως λες.Μοναχα αν του πει "σε κάνω Σπανούλη( και εσύ αποφασίζεις για πολλά πράγματα,συν μερικούς συμπαιχτες)και θα περνά ο λόγος σου στον προπονητή ,αμεσα αρχηγός και το 33 στην οροφή του ΟΑΚΑ σε 4χρονια κλπ κλπ "
Όπως λες γλυτώνεις θέση ξένου και πιστεύω γενικά γλυτώνεις ταλαιπωρίες ετών για παίχτη οργανωτή .Γλυτώνεις και φράγκα με αυτούς που θα έρχονται και θα φεύγουν.....το θέμα είναι τι θα απαντήσει σε όλα αυτά ο Καλάθης.
Ο Καλάθης του χρόνου σου έχει πακετάρει τον Παπαγιάννη με κορδέλα για ΝΒΑ και σου έχει γεμίσει το ταμείο με κανένα 3αρι μυρια.Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει με τον Μιτογλου και πολλούς άλλους ...απλά πρέπει να του δώσεις τα κλειδιά μαζί με έναν σοβαρό και ψύχραιμο προπονητή.
Το όνομα του Συλλόγου θα αποκτούσε ξανά "βάρος "ταχύτατα συν το γήπεδο,μαγαζιά κλπ κλπ...πιστεύω αξίζει η θυσία ....μακροοικονομικά lol
Συμφωνώ ως προς τι μπορεί να σας δώσει ο Νικ (έχει πέσει ένα κλικ σε σχέση με τον Βιονικό Νικ που θυμάστε και θυμόμαστε, από την άλλη έχει βγει "σοφότερος" μετά τη 2ετία με 2 συνεχόμενα φαίναλ φορ και με ντερμπάρες στην Ισπανική λίγκα, αλλά και παίζοντας με τέτοιους συμπαίκτες).

Σε αυτό που δεν συμφωνώ και το λέω χρόνια σε αυτό το τόπικ, είναι ότι πρέπει να γυρίσετε στα βασικά που σας άφησε ο Ζοτς. Το παιχνίδι είναι ομαδικό. Ακόμα κι αν έχεις Σάρας, Διαμαντίδη, Σπανούλη και Νίκολας μέσα, θα τους κάνεις να παίξουν για την ομάδα.
Τι θέλω να πω; Βλέπω όλα αυτά τα χρόνια να ταυτίζεστε με παίκτες σκόρερς σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που θα πρέπε. Φριντέτ, Νέντοβιτς και Χεζόνια (¨"έπαιξε" με όλο αυτό, ο Κροάτης) και να μην κοιτάτε την ομάδα σας. Ακόμα κι ο Μ.Τζέιμς όταν τον είχατε, είχε κάνει πολλά σε βάρος σας. Και δεν μιλάω μόνο για την ιστορία που ήταν ο λόγος που απολύθηκε ο Πεδουλάκης (έχοντας δίκιο ο Έλληνας προπονητής).
Μιλάω για τα ματς με τη Φενέρ αλλά κι εκείνο με τη Ρεάλ, στο ΟΑΚΑ, το δεύτερο της σειράς (το πρώτο το είχατε πάρει με μεγάλη διαφορά) όπου στο τελευταίο λεπτό κι ενώ η Ρεάλ που έχανε για δεύτερο σερί ματς εκτός και πήγαινε για μια ακόμη ήττα, έχει κάνει αντεπίθεση, έχει περάσει μπροστά 1 ή 2 καλάθια, και παίρνει την μπάλα ο Τζέιμς, κάνει μια ποικιλία ανεξήγητη, εκτός κάθε συστήματος και δωρίζει κανονικά την μπάλα στον αντίπαλο δίνοντάς του την ευκαιρία να τελειώσει το ματς. Αν είχε κάνει κάτι διαφορετικό, και είχατε ΄βαλει δίποντό ή και τρίποντο, (δύσκολα μεν, αλλά με αρκετές πιθανότητες)μπορεί να είχατε πάρει το ματς. Και από 0-2 δεν γυρνάει κανείς εύκξολα κι ας είναι καλύτερος και πιο έμπειρος κλπ.

Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μπορεί να έρθει κι αν κάνετε μια ομάδα που να παίζει ο ένας για τον άλλον, να κρατάει τους αντιπάλους χαμηλά στο σκορ, να υπάρχει ομαδικότητα. Είναι μονόδρομος για εσάς και καλύτερο παράδειγμα από οτν φετινό Ολυμπιακό ( ή την προ 3ετίας Ζαλγκίρις) δεν υπάρχει.

Manos97

Reactions: 15
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 24, 2022 12:47 am

Παρόλο που για μένα είναι το χειρότερο site στην Ελλάδα, Τις τελευταίες μέρες ακούω Διαμαντοπουλο πολύ σίγουρο ότι ο Σφαιρόπουλος δεν θα έρθει στον παναθηναϊκό.. ενώ από όλα τα αλλά σάιτ υπάρχει αίσθηση ότι παίζει σφαιρόπουλος με τρινκιερι μόνοι τους, ο Ραντονιτς έχει πρόβλημα με την γλώσσα πάντως ..

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 1:07 am

Μια πρόταση δυνατή (αν δεν τον πάρει καμιά Ρεάλ ή Μπασκόνια) είναι ο Π. Κορνελί. Δεν φτούρησε στο ΝΒΑ, στην αναπτυξιακή όμως ήταν εντυπωσιακός.
4-5 ρι που είναι κυριολεκτικά διθεσίτης. Αθλητικότατος για Ευρώπη, 7πόδος, με σουτ, αφρός για εδώ στα ριμπάουντ.

Dakotas

senior
Reactions: 209
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Ιουν 24, 2022 1:18 am

basket72 έγραψε:
Μια πρόταση δυνατή (αν δεν τον πάρει καμιά Ρεάλ ή Μπασκόνια) είναι ο Π. Κορνελί. Δεν φτούρησε στο ΝΒΑ, στην αναπτυξιακή όμως ήταν εντυπωσιακός.
4-5 ρι που είναι κυριολεκτικά διθεσίτης. Αθλητικότατος για Ευρώπη, 7πόδος, με σουτ, αφρός για εδώ στα ριμπάουντ.
Τον πρότεινα και εγώ
Πιστεύω θα ήταν πολύ καλή περίπτωση όπως και ο ονουακου στο 5
Από πέρυσι τον είχα βάλει στο μάτι τον Γάλλο

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 1:24 am

Dakotas έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 1:18 am
basket72 έγραψε:
Τον πρότεινα και εγώ
Πιστεύω θα ήταν πολύ καλή περίπτωση όπως και ο ονουακου στο 5
Από πέρυσι τον είχα βάλει στο μάτι τον Γάλλο
Είσαι ωραίος. Μου είχε διαφύγει ότι τον είχες προτείνει αλλιώς θα σε είχα μνημονεύσει. Μπορεί να βγει και κάτι ανάμεσα σε Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς αλλά με Γαλλική φινέτσα :P . Πέρσι τον κουβεντιάζαμε επίσης (μαζί με τον Καμπόκλο ήταν τα καλύτερα 4-5αρα της πάντα ενδιαφέρουσας LNB).

Dakotas

senior

Παρ Ιουν 24, 2022 1:27 am

Είχα βάλει απλά στην ίδια πρόταση τον Αγραβάνη (για αγωνιστικούς λόγους…) και προσπεράστηκε από τα δεξιά… :banana:

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior

Παρ Ιουν 24, 2022 1:29 am

Ο καμποκλο πάντως μου έκανε εντύπωση μεγάλη πέρυσι που δεν απασχόλησε έστω σαν ενδιαφέρον την ομάδα(εκτός αν κάνω λαθος)
Θα ταίριαζε πιστεύω και σε σας πίσω από τον βεζενκοφ

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 24, 2022 12:38 pm

Εχω την εντύπωση ότι πάμε για προπονητή απο Αμερικα, όπως κάποτε ο ΔΓ ήθελε Κοκοσκοφ. Και λέει ότι μπορεί και μέσα στο ΣΚ να έχουμε εξελίξεις..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 1:10 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 12:38 pm

Εχω την εντύπωση ότι πάμε για προπονητή απο Αμερικα, όπως κάποτε ο ΔΓ ήθελε Κοκοσκοφ. Και λέει ότι μπορεί και μέσα στο ΣΚ να έχουμε εξελίξεις..
O Πεδουλάκης να επιλέξει προπονητή από Αμερική; Χλωμό το κόβω.

0

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”