2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 24, 2022 6:13 pm

Volunteer έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 5:00 pm
Δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα του Γιούρι Ζντοβτς. Το καταθέτω στο τραπέζι της συζήτησης γιατί διαθέτει πάρα πολλά από αυτά τα προσόντα που έχει στο μυαλό του ο DPG ως άκρως απαραίτητα για να ορίσει κάποιον ως υποψήφιο κόουτς για τον Παναθηναϊκό του:

- Έχει εμπειρία από ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις (πρόσφατη μάλιστα).

- Έχει εμπειρία από Ελλάδα και Basket League με την ΑΕΚ.

- Έχει χαμηλό κασέ και μπορεί να δουλέψει κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Αργύρη Πεδουλάκη.

- Είναι φουλ αναλώσιμος και δεν θα χρειαστεί μεγάλη αποζημίωση όταν θα εκδιωχθεί (οι προβλέψεις μιλάνε για το διάστημα από τέλη Οκτώβρη και την παρέλαση της 28ης μέχρι τέλη Απρίλη που τελειώνει η κανονική περίοδος και αρχίζουν τα πλέι-οφ της Basket League) για να αναλάβει με σκοπό να σώσει τη χρονιά σε επικοινωνιακό επίπεδο ο ίδιος ο Πεδουλάκης ή να επιστρέψει σε ρόλο καμικάζι ο πλέι-οφ σπέσιαλιστ Γιώργος Βόβορας.
Dirty!!!
Στο μεταξυ ο Ζντοβτς πρεπει να ειναι πιο τρελλος απο DPG. Μαζι με Πεδουλακη επισης δεν θα βγαλει ουτε μηνα. Θα πλακωθουν :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιουν 24, 2022 6:16 pm

Όσο πιο πολύ το βλέπω, τόσο πιο προς Σφαιρόπουλο πάει το πράγμα, είναι από τους καταλληλότερους για να αντέξουν το περιβάλλον Παναθηναϊκού.

Άλλο θέμα είναι πάντως και η πίεση που θα υπάρχει από τη διοίκηση να υπάρχουν δηλώσεις για τη διαιτησία, τουλάχιστον στα εγχώρια. Δεν ξέρω πόσοι θα έχουν διάθεση να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Το ότι ο ΔΓ θα το πάει σε πόλεμο κατά της ΕΟΚ, της ΚΕΔ, του ΕΣΑΚΕ, της κυβέρνησης και του Αρείου Πάγου δημιουργεί μια πρόσθετη τοξικότητα που ειδικά τον Έλληνα προπονητή το βάζει στη μέση. :cry:

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιουν 24, 2022 6:21 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 6:16 pm
. Το ότι ο ΔΓ θα το πάει σε πόλεμο κατά της ΕΟΚ, της ΚΕΔ, του ΕΣΑΚΕ, της κυβέρνησης και του Αρείου Πάγου δημιουργεί μια πρόσθετη τοξικότητα που ειδικά τον Έλληνα προπονητή το βάζει στη μέση. :cry:
Ξεχασες την Μερσεντες :P

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 24, 2022 7:44 pm

προπετασμα καπνου και δολωμα ο σφαιροπουλος για να ανακοινωθει την κυριακη ο τρινκιερι

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 8:09 pm

Σφαιρόπουλος είναι πολύ χλωμό. Για να το λέει ο Διαμαντόπουλος. Το λέω γιατί τον ξέρει καλά- θα τα έχουν πει.
Τώρα αν του σκάσει 1εκ. ζεστα ακατέβατα ο Δ.Γ είναι άλλο θέμα....

Και πιστεύω κιόλας, ότι δεν θα πήγαινε καλά η υπόθεση με Σφαιρόπουλο και Παναθηναϊκό. Καθόλου καλά. Μην ξεχάσουμε τι ξέραμε. Εκτός κι αν ασχολήθηκε ο Δ.Γ με τον βουδισμό, ενδοσκόπηση, Γιόγκα, θετική ενέργεια.

Όπως είχε κάνει ο γίγαντας ο Θανάσης ο Ευθυμιάδης σε ένα βίντεο του Λούμπεν που σας είχα κάνει πάσα.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 8:33 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 8:09 pm
Σφαιρόπουλος είναι πολύ χλωμό. Για να το λέει ο Διαμαντόπουλος. Το λέω γιατί τον ξέρει καλά- θα τα έχουν πει.
Τώρα αν του σκάσει 1εκ. ζεστα ακατέβατα ο Δ.Γ είναι άλλο θέμα....

Και πιστεύω κιόλας, ότι δεν θα πήγαινε καλά η υπόθεση με Σφαιρόπουλο και Παναθηναϊκό. Καθόλου καλά. Μην ξεχάσουμε τι ξέραμε. Εκτός κι αν ασχολήθηκε ο Δ.Γ με τον βουδισμό, ενδοσκόπηση, Γιόγκα, θετική ενέργεια.

Όπως είχε κάνει ο γίγαντας ο Θανάσης ο Ευθυμιάδης σε ένα βίντεο του Λούμπεν που σας είχα κάνει πάσα.
Ο ΔΓ δεν ασχολείται με το βουδισμό αλλά στις κωλοτουμπες είναι πρώτος. Δε με απασχολεί αυτό, Τετάρτη τον πρόδωσε το ίδιο του το αίμα που έκλεβε τον Παναθηναϊκό, Παρασκευή ήταν όλα μέλι γάλα.

Αν ο Δισμαντοπουλος λέει ότι δεν παίζει Σφαιρό, έτσι θα είναι πάντως. Άρα μας μένει ο Μιτροβιτς; Τρινκερι νομίζω βρίσκει απείρως καλύτερες συνθήκες οπότε θέλει.

0

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 8:44 pm

yorgos έγραψε:

Αν ο Δισμαντοπουλος λέει ότι δεν παίζει Σφαιρό, έτσι θα είναι πάντως. Άρα μας μένει ο Μιτροβιτς; Τρινκερι νομίζω βρίσκει απείρως καλύτερες συνθήκες οπότε θέλει.
Εγώ από την αρχή προς τον Μίτρο- βιτς γέρνω.
Ούτε Τρινκέρι έχω δει, εκτός κι αν το έβλεπε ως τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει στους ¨ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" το πόσο λάθος είχαν κάνει τότε.

Επιπλέον θα το τιμήσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν. Αν δεν κάνω λάθος λήγει του χρόνου.

Η ιδέα για αμερικάνο που έριξε ο @Σωκράτης, έχει ενδιαφέρον. Κάτι ριζοσπαστικό πρέπει να κάνετε, όπως και να έχει.

Αν ασπαζόταν τον βουδισμό ο Δ.Γ ( με όλα τα συμφραζόμενα/παρεπόμενα) θα ήταν ίσως η καλύτερη μεταγραφή για σας :wink: .

Νιρβάρα- Πάρι νιρβάνα, Ωμ και διαφραγματικές.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιουν 24, 2022 8:54 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 8:44 pm
yorgos έγραψε:

Εγώ από την αρχή προς τον Μίτρο- βιτς γέρνω.
Ούτε Τρινκέρι έχω δει, εκτός κι αν το έβλεπε ως τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει στους ¨ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" το πόσο λάθος είχαν κάνει τότε.

Επιπλέον θα το τιμήσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν. Αν δεν κάνω λάθος λήγει του χρόνου.

Η ιδέα για αμερικάνο που έριξε ο @Σωκράτης, έχει ενδιαφέρον. Κάτι ριζοσπαστικό πρέπει να κάνετε, όπως και να έχει.

Αν ασπαζόταν τον βουδισμό ο Δ.Γ ( με όλα τα συμφραζόμενα/παρεπόμενα) θα ήταν ίσως η καλύτερη μεταγραφή για σας :wink: .

Νιρβάρα- Πάρι νιρβάνα, Ωμ και διαφραγματικές.
Α ρε DPG Μποντισατβα :drunk:

1
1 Εικόνα
Volunteer

junior
Reactions: 120

Παρ Ιουν 24, 2022 9:29 pm

Στα χαρτιά η καλύτερη περίπτωση για το τριφύλλι είναι ο Αντρέα "la stella nazionale" Τρινκιέρι. Έχει μοντέρνες ιδέες, μπορεί να εξελίξει νέα ταλέντα, μπορεί επίσης να αναδείξει άγνωστους Αμερικανούς με ένα κάποιο ποτένσιαλ και να φτιάξει καριέρες, έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτίσει ανταγωνιστικές ομάδες με χαμηλό μπάτζετ, έχει μετατρέψει την αμπάσκετη Μπάγερν σε ομάδα οχτάδας και έχει παλέψει δις στα πλέι-οφ απέναντι στα ακλόνητα φαβορί φτάνοντας τα στα όριά τους, όπως και την ομάδα του.

Όλα αυτά μπορεί να τα κάνει σε κλαμπ σαν τη Μπάγερν ή παλιότερα τη Μπρόουζ Μπάμπεργκ που έχουν ένα τεχνοκρατικό στυλ διοίκησης και την υπομονή να αφήσουν ένα πρότζεκτ να εξελιχθεί μέχρι τέλους, δηλαδή μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι ακόμη κι αν αυτοί κρίνονται στα μάτια του μέσου απαιτητικού μπασκετικού οπαδού μάλλον περιορισμένοι για τα δεδομένα ομάδων που διεκδικούν κάθε χρόνο τη συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ ή ακόμη και το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο λειτουργίας και εταιρικής-αθλητικής κουλτούρας δείχνει να είναι αρκετά αποτελεσματικός.

Αυτό το πολύ οργανωμένο πλαίσιο, όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, απέχει παρασάγγας από τον τρόπο λειτουργίας του Παναθηναϊκού στα δέκα χρόνια που τον τρέχει διοικητικά και χρηματοδοτικά ο DPG. Στην πραγματικότητα δεν συνάδει και με τον τρόπο λειτουργίας που είδαμε να διατρέχει το κλαμπ ακόμη και στα χρόνια των πρεσβύτερων αφών, με εξόφθαλμα τρανταχτή εξαίρεση την περίπτωση της πρότυπης συνύπαρξής τους (το απόλυτο πρότυπο για κάθε ομάδα ή παράγοντα με πακέτα για σπρώξιμο που ψάχνει με μανία το ιερό δισκοπότηρο της επιτυχίας) με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών, τον ένα και μοναδικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον επονομαζόμενο και Γκαστόνε (πολύ μπασκέ αυτοί που τον βάφτισαν έτσι, ΛΑΙΜΑΙ).

Το πέρασμα του Τρινκιέρι από την εθνική Ελλάδος δεν αφήνει εκ πρώτης όψεως μεγάλες ελπίδες για επιτυχή ολοκλήρωση μιας μελλοντικής του συνεργασίας με τον DPG. Το λέω αυτό γιατί το διοικητικό της μοντέλο (αυταρχικό με μπόλικη δόση ανορθολογισμού και πλήρη έλλειψη μακροπρόθεσμης προοπτικής) την μικρή περίοδο που ο Ιταλός αλενατόρε βρέθηκε στον πάγκο της γαλανόλευκης, παρουσιάζει αρκετές αναλογίες έστω και με μπόλικη δημιουργική σκέψη -αφού μιλάμε για αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και όχι για επαγγελματικό κλαμπ- και μπορεί να συγκριθεί με αυτό του Παναθηναϊκού επί DPG. Ένας βασικός λόγος που υποστήριξα εξαρχής ότι η περίπτωσή του είναι η καλύτερη δυνατή αλλά πάντα στα χαρτιά και με πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτή η προσδοκία να καταρριφθεί πανηγυρικά στην πράξη.

Πέραν όλων των παραπάνω καλό είναι να δούμε αν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να αφήσει ο Τρινκιέρι τη Μπάγερν και την επαγγελματική ασφάλεια που αυτή προσφέρει με την ομπρέλα και το πρεστίζ του ποδοσφαιρικού κολοσσού, για να πάει σε έναν Παναθηναϊκό που κινείται οικονομικά στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα με τη Βαυαρική ομάδα, δεν έχει καμία σχέση με το στάτους του επί εποχής Ζοτς, δεν δίνει τίποτα ιδιαίτερες εγγυήσεις ότι υπάρχει προοπτική να πλησιάσει τα νούμερα της εποχής των παχιών αγελάδων και το χειρότερο δεν φημίζεται τα τελευταία χρόνια για κάτι περισσότερο από ένα ακόμη νεκροταφείο προπονητών...

2
2 Εικόνα
green panos

Reactions: 1

Παρ Ιουν 24, 2022 10:06 pm

Υπαρχει μια περιπτωση προπονητη που ειναι η καλυτερη μακραν της δευτερης.Αλιμπιγεβιτς.Μηπως ειναι ο νεος Ομπραντοβιτς?Θα μου πειτε στον Ερυθρο τι εκανε?Μα για να του δωσει τα κλειδια ο Αστερας στα 32 του ,αυτο σημαινει οτι κατι ειδε.Και ο Περασοβιτς περασε δυο φορες απο Εφες και δεν ακουμπησε και εφετος εκανε παπαδες με την Ουνικς και ολοι μα ολοι οι προπονητες εχουν χρονιες που δεν τους βγαινουν.
Εφετος ο Αλιμπιγεβιτς πηρε την ταυτοτητα και του Ζελικο και των Ισπανικων ομαδων με 6!!! παικτες.Αν θες να ρισκαρεις με λογικη δωστου τα κλειδια με τριετες κλειστο

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιουν 24, 2022 10:36 pm

Τον καντερ σαν δεύτερο πεντάρι θα τον θέλαμε;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 10:49 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 10:36 pm
Τον καντερ σαν δεύτερο πεντάρι θα τον θέλαμε;
Ποιον Καντερ λέμε τωρα; Για να συνεννοουμαστε

2
2 Εικόνα

nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 24, 2022 11:23 pm

Καλησπέρα σε όλους.
Αν και διαβάζω αρκετά συχνά το forum, λίγες φορές γράφω καθώς διαπιστώνω ότι οι γνώσεις αρκετών εδώ μέσα σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν μου αφήνουν και μεγάλο χώρο για παρεμβάσεις!
Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός ήδη είναι πίσω στα χρονοδιαγράμματα, καθώς οι περισσότερες ομάδες στελεχώνουν τα ρόστερ τους ενώ εμείς ψάχνουμε ακόμα προπονητή. Τέσπα...
Δια της εις άτοπον απαγωγής καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο merc hater θα μας εκπλήξει και ίσως να δούμε όνομα που δεν έχει παίξει μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα και με το δεδομένο πως αφενός μεν οι δύο κατ'εμέ καλύτερες επιλογές (Σφαιρόπουλος και Τρινκιέρι) και για διαφορετικούς λόγους η καθεμία δεν Θα προχωρήσουν, αφετέρου δε οι λοιπές ευρωπαϊκές επιλογές δεν δείχνουν κατάλληλες (επίσης για διάφορους λόγους) για την ηλεκτρική μας καρέκλα, το σενάριο που βλέπω ως πιθανό είναι αυτό που έγραψε ο φίλος παραπάνω περί εισαγωγής από το Αμέρικα.
Δεν ξέρω ποιος και τι, αλλά εάν πόνταρα σήμερα εκεί θα έβαζα τα χρήματα. Ένας head coach από εκεί, που να μην "νιώθει" ιδιαίτερα και να μην πολυκαταλαβαίνει που και με ποιον μπλέκει. Με πρόσβαση και διασυνδέσεις στην εκεί αγορά, που ίσως θα πρέπει να καταστεί βασικός μας αιμοδότης (πλέον).
Αυτά τα ολίγα από εμένα.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2409
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 24, 2022 11:43 pm

nikkal έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Αν και διαβάζω αρκετά συχνά το forum, λίγες φορές γράφω καθώς διαπιστώνω ότι οι γνώσεις αρκετών εδώ μέσα σε ότι αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν μου αφήνουν και μεγάλο χώρο για παρεμβάσεις!
Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός ήδη είναι πίσω στα χρονοδιαγράμματα, καθώς οι περισσότερες ομάδες στελεχώνουν τα ρόστερ τους ενώ εμείς ψάχνουμε ακόμα προπονητή. Τέσπα...
Δια της εις άτοπον απαγωγής καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο merc hater θα μας εκπλήξει και ίσως να δούμε όνομα που δεν έχει παίξει μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα και με το δεδομένο πως αφενός μεν οι δύο κατ'εμέ καλύτερες επιλογές (Σφαιρόπουλος και Τρινκιέρι) και για διαφορετικούς λόγους η καθεμία δεν Θα προχωρήσουν, αφετέρου δε οι λοιπές ευρωπαϊκές επιλογές δεν δείχνουν κατάλληλες (επίσης για διάφορους λόγους) για την ηλεκτρική μας καρέκλα, το σενάριο που βλέπω ως πιθανό είναι αυτό που έγραψε ο φίλος παραπάνω περί εισαγωγής από το Αμέρικα.
Δεν ξέρω ποιος και τι, αλλά εάν πόνταρα σήμερα εκεί θα έβαζα τα χρήματα. Ένας head coach από εκεί, που να μην "νιώθει" ιδιαίτερα και να μην πολυκαταλαβαίνει που και με ποιον μπλέκει. Με πρόσβαση και διασυνδέσεις στην εκεί αγορά, που ίσως θα πρέπει να καταστεί βασικός μας αιμοδότης (πλέον).
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Ο καθένας μπορεί να γράφει τις απόψεις του και να παρεμβαίνει, όποτε το επιθυμεί. Δε χρειάζεται να είναι κανείς μέγας γνώστης του μπάσκετ, ώστε να μπορεί να έχει άποψη, οπότε δε βλέπω κάποιο λόγο για να μη γράφεις συχνότερα. :hoho:

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Ιουν 24, 2022 11:55 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 11:43 pm
nikkal έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Ο καθένας μπορεί να γράφει τις απόψεις του και να παρεμβαίνει, όποτε το επιθυμεί. Δε χρειάζεται να είναι κανείς μέγας γνώστης του μπάσκετ, ώστε να μπορεί να έχει άποψη, οπότε δε βλέπω κάποιο λόγο για να μη γράφεις συχνότερα. :hoho:
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά. Προφανώς και έχω άποψη, αλλά δεν παρακολουθώ π.χ. λοιπά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να έχω εικόνα για παίκτες που ενδεχομένως να μας έκαναν. Οπότε παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις διάφορες προτάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να έχω αντίλογο!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”