2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- pan24
- Reactions: 2551
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπάτζετ τα κρίνει όλα, και τον προπονητή.
Αν πας από τα 5 στα 7 μαζί με έναν τίμιο προπονητή θα έχεις μια αξιοπρεπή ομάδα που πράγματι θα παλεύει τα περισσότερα παιχνίδια αλλά και πάλι σε Ευρωλίγκα 18 ομάδων κάπου στις θέσεις 10-14 θα είσαι.
Τώρα με μεγαλύτερη αύξηση κάτι γίνεται αλλά δεν βγαίνει από κάπου για τεράστια αύξηση τύπου υπερδιπλασιασμός για να πάμε σε 10+ μύρια μπάτζετ.
Στο θέμα προπονητή αρχίζω να πιστεύω ότι από τα ονόματα που ακούγονται μόνο Αλιμπίγεβιτς και Μίτροβιτς ίσως έχουν βάση.
Ο Σέρβος Ράντονιτς γιατί να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα εφόσον όπως ακούγεται θέλουν να τον κρατήσουν;
Ο Τρινκιέρι που έχει και συμβόλαιο γιατί να αφήσει την Μπάγερν που δεν θέλει να τον διώξει;
Αν πας από τα 5 στα 7 μαζί με έναν τίμιο προπονητή θα έχεις μια αξιοπρεπή ομάδα που πράγματι θα παλεύει τα περισσότερα παιχνίδια αλλά και πάλι σε Ευρωλίγκα 18 ομάδων κάπου στις θέσεις 10-14 θα είσαι.
Τώρα με μεγαλύτερη αύξηση κάτι γίνεται αλλά δεν βγαίνει από κάπου για τεράστια αύξηση τύπου υπερδιπλασιασμός για να πάμε σε 10+ μύρια μπάτζετ.
Στο θέμα προπονητή αρχίζω να πιστεύω ότι από τα ονόματα που ακούγονται μόνο Αλιμπίγεβιτς και Μίτροβιτς ίσως έχουν βάση.
Ο Σέρβος Ράντονιτς γιατί να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα εφόσον όπως ακούγεται θέλουν να τον κρατήσουν;
Ο Τρινκιέρι που έχει και συμβόλαιο γιατί να αφήσει την Μπάγερν που δεν θέλει να τον διώξει;
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
trifilara.gr

Το παιζω κι αυτο στοιχηματακι. Τρινκερι στον Παναθηναικο με Τεχνικο διευθυντη Πεδουλακη δεν θα δουμε.
Να θυμησω πως ο Τρινκερι εχει συμβολαιο ενα χρονο ακομα; Και στις δηλωσεις του μετα την ηττα απ την Αλμπα δεν εδειξε τασεις φυγης μιλωντας για την επομενη χρονια.
Καλα το οτι δεν τον διωχνουν οι Γερμανοι δεν το συζηταω.
Βεβαια ποτε μην λες ποτε, αλλα ετσι ειναι τα στοιχηματα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Σάβ Ιουν 25, 2022 6:20 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως, είμαι πρωτευουσιάνος. Μεγάλωσα χωρίς χωριό, από τα μεγαλύτερά μου τραύματα. Στα 22 πήγα για εργασία στη Δανία, μετά το πρωινό μου είπαν να βγω να μαζέψω τις πατάτες και κοιτούσα τα κλαδιά των δέντρων. Αγελάδα είδα πρώτη φοράσ την πενταήμερη, την έβγαζα φωτογραφίες.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ειναι το Αγελαδαyorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:14 pmΌντως, είμαι πρωτευουσιάνος. Μεγάλωσα χωρίς χωριό, από τα μεγαλύτερά μου τραύματα. Στα 22 πήγα για εργασία στη Δανία, μετά το πρωινό μου είπαν να βγω να μαζέψω τις πατάτες και κοιτούσα τα κλαδιά των δέντρων. Αγελάδα είδα πρώτη φοράσ την πενταήμερη, την έβγαζα φωτογραφίες.

0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ θα πω ότι προπονητή θα πάρουνε τον Τσαβι. Γιατί όσο ζούμε ελπίζουμε. Αν πάμε στα 7 εκ δεν θα αλλάξουν πολλά. Το μπατζετ πρέπει να πάει ένα δεκάρικο για να πούμε ότι γίνεται δουλίτσα. Έχει ακουστεί κιόλας, θέλω να ελπίζω κιόλας..
Ούτε γώ εχω χωριό. Δυστυχώς. Σε νησί είδα γαϊδούρι και καθόμουν και το χάζευα και φωτογραφιζόμουν μαζί του.
Ούτε γώ εχω χωριό. Δυστυχώς. Σε νησί είδα γαϊδούρι και καθόμουν και το χάζευα και φωτογραφιζόμουν μαζί του.

1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα σου πω γιατί το λέω, είχε πει ο Παπαθεοδωρου σε εκείνη την εκπομπή στο sdna ότι δίνει 1% για Τσαβι, ότι αυτόν θέλουν αλλά προσπάθησε και η Μακάμπι και έφαγε άκυρο, με την διαφορά τώρα ότι Παναθηναϊκό θέλει ο Τσαβι και θα κάνει προσπάθεια και αυτός ταυτόχρονα με την προσπάθεια του Παναθηναϊκου κάτι που δεν έκανε για την Μακάμπι. Και στα ρεπορτάζ του Πετρίδη στον σπορτφμ πάντα λένε ποσό δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι του Τσαβι που αυτόν θα θέλανε. Θέλω να ελπίζω ότι αυτόν θα χτυπήσουμε. Ελπίζω να σε κάλυψα.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χρειαζοταν να με καλυψεις ρε συ. Το ιδιο πιθανους θεωρω και Τσαβι και Τρινκερι.Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:32 pmΘα σου πω γιατί το λέω, είχε πει ο Παπαθεοδωρου σε εκείνη την εκπομπή στο sdna ότι δίνει 1% για Τσαβι, ότι αυτόν θέλουν αλλά προσπάθησε και η Μακάμπι και έφαγε άκυρο, με την διαφορά τώρα ότι Παναθηναϊκό θέλει ο Τσαβι και θα κάνει προσπάθεια και αυτός ταυτόχρονα με την προσπάθεια του Παναθηναϊκου κάτι που δεν έκανε για την Μακάμπι. Και στα ρεπορτάζ του Πετρίδη στον σπορτφμ πάντα λένε ποσό δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι του Τσαβι που αυτόν θα θέλανε. Θέλω να ελπίζω ότι αυτόν θα χτυπήσουμε. Ελπίζω να σε κάλυψα.![]()
Και τους δυο τους θελουν και οι δυο εχουν συμβολαιο, νταξει το συμβολαιο του Τσαβι οικονομικα δεν το φτανει ο Παναθηναικος ετσι κι αλλιως. Δεν θα ανανεωνε ο Παπαδοπουλος αν ηταν να φυγει ο Τσαβι. Τους θωρω πακετο. Λογικα δεν υπαρχει ουτε 1% αλλα αμα λες ονειρο ,εμενα με καλυπτεις. Δεν ειπες υπογραφει μεχρι αυριο ο Τσαβι ή μεσα στην βδομαδα ξερω γω πχ.

0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι να μην φτιαξουμε καλη ομαδα αν εχουμε 7 εκ? Μια χαρα ομαδαρα φτιαχνουμε, οχι φυσικα για να ειμαστε σιγουρα 8αδα, αλλα ποσα παραπανω μυρια ειχε η Ζαλγκιρις, ο Οσφπ, η Μπασκονια, η Κουμπαν και πηγαν Final 4? Δεν μπορω και ουτε αντεχω να βλεπω αντιμπασκετικα σχολια εδω μεσα.
Αν εχεις πλανο και δομησεις σωστα το ροστερ σου με 7 μυρια εισαι 8αδα. Ο οσφπ με 8 μυρια βγηκε 2ος και πηγε final 4 και η Μπαγερν με 5,5 μυρια (ιδιο μπατζετ με εμας!!!!!!!) πηγε 2 συνεχομενες χρονιες 8αδα και για μια νικη (στο σουτ την 1η χρονια) δεν πηγε final 4.
Να γινουμε επιτελους μπασκετικη ομαδα πρεπει και να κανουμε σωστες επιλογες, οχι οτι να ναι ομαδες με παικτες που δεν ταιριαζουν μεταξυ τους και χωρις ασσους.
Δεν ειναι τα παντα το μπατζετ, αλλα θελει πλανο για να φτιαξεις ομαδα. Και φυσικα να εχεις υπομονη να το υποστηριξεις και να του δωσεις χρονο. Ευτυχως οι Ελληνες μπασκετμπολιστες δεν ειναι κακοι, οπως π.χ Τουρκοι-Ρωσσοι ή ακομα και Ιταλοι (τα τελευταια χρονια ανεβηκαν) ή Γερμανοι, ωστε να εχουμε μονο 7-8 ξενους και μετα τιποτα. Μπορουμε να χτιζουμε καλες ομαδες λογο καλων γηγενων (παλια ειχαμε τους καλυτερους, τωρα ειμαστε πεσμενοι) και λογο πολυ δυνατης εδρας εχουμε πλεονεκτηματα που δεν τα εχουν οι αλλοι. Και ετσι δεν χρειαζεται 10 μυρια για να μπουμε απλως 8αδα ή να βγουμε 12οι.
Εγω ειμαι απο τα ατομα που λεω οτι η ομαδα που ειχαμε περσυ (2020-21) αν το φετινο καλοκαιρι εμενε ετσι οπως ηταν και παιρναμε και 2 καλα γκαρντ (εναν ασσο και εναν αντι του νεντο π.χ χιλιαρντ) τοτε θα ειμασταν σιγουρα 8αδα, με ενα μπατζετ 6,5 μυρια...
Αν εχεις πλανο και δομησεις σωστα το ροστερ σου με 7 μυρια εισαι 8αδα. Ο οσφπ με 8 μυρια βγηκε 2ος και πηγε final 4 και η Μπαγερν με 5,5 μυρια (ιδιο μπατζετ με εμας!!!!!!!) πηγε 2 συνεχομενες χρονιες 8αδα και για μια νικη (στο σουτ την 1η χρονια) δεν πηγε final 4.
Να γινουμε επιτελους μπασκετικη ομαδα πρεπει και να κανουμε σωστες επιλογες, οχι οτι να ναι ομαδες με παικτες που δεν ταιριαζουν μεταξυ τους και χωρις ασσους.
Δεν ειναι τα παντα το μπατζετ, αλλα θελει πλανο για να φτιαξεις ομαδα. Και φυσικα να εχεις υπομονη να το υποστηριξεις και να του δωσεις χρονο. Ευτυχως οι Ελληνες μπασκετμπολιστες δεν ειναι κακοι, οπως π.χ Τουρκοι-Ρωσσοι ή ακομα και Ιταλοι (τα τελευταια χρονια ανεβηκαν) ή Γερμανοι, ωστε να εχουμε μονο 7-8 ξενους και μετα τιποτα. Μπορουμε να χτιζουμε καλες ομαδες λογο καλων γηγενων (παλια ειχαμε τους καλυτερους, τωρα ειμαστε πεσμενοι) και λογο πολυ δυνατης εδρας εχουμε πλεονεκτηματα που δεν τα εχουν οι αλλοι. Και ετσι δεν χρειαζεται 10 μυρια για να μπουμε απλως 8αδα ή να βγουμε 12οι.
Εγω ειμαι απο τα ατομα που λεω οτι η ομαδα που ειχαμε περσυ (2020-21) αν το φετινο καλοκαιρι εμενε ετσι οπως ηταν και παιρναμε και 2 καλα γκαρντ (εναν ασσο και εναν αντι του νεντο π.χ χιλιαρντ) τοτε θα ειμασταν σιγουρα 8αδα, με ενα μπατζετ 6,5 μυρια...
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Κουβεντούλα να γίνεται. Θα ελπίζω ότι θα γίνει του Τσαβι γιατί το θέλει και ο κοουτς και εμείς. Όσον αφορά τον κύριο Μανο νομίζω ότι αυτός θα καθίσει εκεί, νομίζω περνάει καλά, ανεξάρτητα απο Τσαβι και Παναθηναϊκό.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:37 pmΔεν χρειαζοταν να με καλυψεις ρε συ. Το ιδιο πιθανους θεωρω και Τσαβι και Τρινκερι.Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:32 pm
Θα σου πω γιατί το λέω, είχε πει ο Παπαθεοδωρου σε εκείνη την εκπομπή στο sdna ότι δίνει 1% για Τσαβι, ότι αυτόν θέλουν αλλά προσπάθησε και η Μακάμπι και έφαγε άκυρο, με την διαφορά τώρα ότι Παναθηναϊκό θέλει ο Τσαβι και θα κάνει προσπάθεια και αυτός ταυτόχρονα με την προσπάθεια του Παναθηναϊκου κάτι που δεν έκανε για την Μακάμπι. Και στα ρεπορτάζ του Πετρίδη στον σπορτφμ πάντα λένε ποσό δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι του Τσαβι που αυτόν θα θέλανε. Θέλω να ελπίζω ότι αυτόν θα χτυπήσουμε. Ελπίζω να σε κάλυψα.![]()
Και τους δυο τους θελουν και οι δυο εχουν συμβολαιο, νταξει το συμβολαιο του Τσαβι οικονομικα δεν το φτανει ο Παναθηναικος ετσι κι αλλιως. Δεν θα ανανεωνε ο Παπαδοπουλος αν ηταν να φυγει ο Τσαβι. Τους θωρω πακετο. Λογικα δεν υπαρχει ουτε 1% αλλα αμα λες ονειρο ,εμενα με καλυπτεις. Δεν ειπες υπογραφει μεχρι αυριο ο Τσαβι ή μεσα στην βδομαδα ξερω γω πχ.![]()
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει το συμπερασμα πως το θελει ο κοουτς απο που βγαινει ρε συ; Του ελλειψε ο Δ.Γ;Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:42 pmΚουβεντούλα να γίνεται. Θα ελπίζω ότι θα γίνει του Τσαβι γιατί το θέλει και ο κοουτς και εμείς. Όσον αφορά τον κύριο Μανο νομίζω ότι αυτός θα καθίσει εκεί, νομίζω περνάει καλά, ανεξάρτητα απο Τσαβι και Παναθηναϊκό.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:37 pm
Δεν χρειαζοταν να με καλυψεις ρε συ. Το ιδιο πιθανους θεωρω και Τσαβι και Τρινκερι.
Και τους δυο τους θελουν και οι δυο εχουν συμβολαιο, νταξει το συμβολαιο του Τσαβι οικονομικα δεν το φτανει ο Παναθηναικος ετσι κι αλλιως. Δεν θα ανανεωνε ο Παπαδοπουλος αν ηταν να φυγει ο Τσαβι. Τους θωρω πακετο. Λογικα δεν υπαρχει ουτε 1% αλλα αμα λες ονειρο ,εμενα με καλυπτεις. Δεν ειπες υπογραφει μεχρι αυριο ο Τσαβι ή μεσα στην βδομαδα ξερω γω πχ.![]()
Και αν του ελλειψε η ΓΛ γιατι να μην πηγαινε στην Μακαμπι; Θα ξερεις πως η Ζενιτ αρνηθηκε καθε κουβεντα με Μακαμπι να τον αφησει, ετσι;
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Του αρέσει η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός, καθώς ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο ΔΓ. Και τουλάχιστον έτσι ακούγεται ότι το θεωρεί δεύτερο σπίτι του μετά την Βαρκελώνη.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου γι αυτα, αλλα οκ. Μην σε ρωτησω που ακουγεται γιατι θα παμε στην κουβεντα για πηγες παλι και δεν αντεχω την υγρασια.

Φυσικα και θα του αρεσει η Ελλαδα και οχι η Ρωσια, και ο Παναθηναικος ισως, 2 χρονια καθησε, οσα και στην Ζενιτ βεβαια. Αλλα επαγγελματιας προπονητης ειναι , οχι τουριστας.

0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ράδιο σπορφμ, το έχουν πει ότι το βλέπει δεύτερο σπίτι του. Μην ξεχνάμε ότι ο Τσαβι θέλει να είναι στην Ευρωλίγκα, αγαπάει την Ελλάδα, και τώρα βρίσκεται σε μια χώρα που κάνει πόλεμο.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 6:57 pmΘα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου γι αυτα, αλλα οκ. Μην σε ρωτησω που ακουγεται γιατι θα παμε στην κουβεντα για πηγες παλι και δεν αντεχω την υγρασια.![]()
Φυσικα και θα του αρεσει η Ελλαδα και οχι η Ρωσια, και ο Παναθηναικος ισως, 2 χρονια καθησε, οσα και στην Ζενιτ βεβαια. Αλλα επαγγελματιας προπονητης ειναι , οχι τουριστας.![]()
Χτες που ακούστηκε για Βεζε και ΝΒΑ ήμουν σίγουρος ότι φέτος δεν φεύγει και ότι απο του χρόνου μάλλον φεύγει γιατί το εχω ακούσει στο ράδιο εδώ και ένα δίμηνο.
0