Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 947
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Πετάγονται κάποιοι (προφανώς εγώ μιας και οι 2 μας μιλούσαμε) και ρασταφάρι με το σήμα της ειρήνης, δεν πάνε μαζί.
Οι ειρηνικές μας διαθέσεις έχουν πεδιό δόξας λαμπρό. Τον λόγο μας. Δεν αναδεικνύονται μέσα από φατσούλες. Αυτές υποβοηθητικό ρόλο έχουν.
Δεν έχει να κάνει με υπερευαίσθητους κ.α τέτοια. Με τη στοιχειώδη αυτοεκτίμηση.
Και επειδή τη μητρική μας μιλάμε, το "πετάγονται κάποιοι' δεν έχει γραφτεί για καλό.
Μετά απ' αυτά, παίξε μπαλίτσα χωρίς εμένα.
Έτσι κι αλλιώς το " σκουός¨- τοιχοσφαίριση θυμίζουν λίγο οι απαντήσεις σου.
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε basket ψυχραιμία, είσαι στα μαχαίρια με τον yorgos εδώ και κάτι μέρες. Δεν έγινε και κάτι αν διαφωνείτε αλλα 5 ποστ πιο πριν τον έλεγες φανατικό και Γιώργο13, δεν γίνεται να θίγεσαι τώρα επειδή σου πε οτι πετάγεσαι οταν λεει για παναθηναϊκό για να πεις πως αυτα που λέει δεν ειναι ρεαλιστικά. Είπες τη γνώμη σου κι εσύ κι εκείνος, προχωράμε. Θα μαθουμε σύντομα ποιος είχε δίκιο.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 25, 2022 7:57 pmΠετάγονται κάποιοι (προφανώς εγώ μιας και οι 2 μας μιλούσαμε) και ρασταφάρι με το σήμα της ειρήνης, δεν πάνε μαζί.
Οι ειρηνικές μας διαθέσεις έχουν πεδιό δόξας λαμπρό. Τον λόγο μας. Δεν αναδεικνύονται μέσα από φατσούλες. Αυτές υποβοηθητικό ρόλο έχουν.
Δεν έχει να κάνει με υπερευαίσθητους κ.α τέτοια. Με τη στοιχειώδη αυτοεκτίμηση.
Και επειδή τη μητρική μας μιλάμε, το "πετάγονται κάποιοι' δεν έχει γραφτεί για καλό.
Μετά απ' αυτά, παίξε μπαλίτσα χωρίς εμένα.
Έτσι κι αλλιώς το " σκουός¨- τοιχοσφαίριση θυμίζουν λίγο οι απαντήσεις σου.
2
2

3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πετάγονται κάποιοι (προφανώς εγώ μιας και οι 2 μας μιλούσαμε)
Όχι, πετάγονταν με σποντίτσες για το ΔΓ και τον Πεδουλάκη κι ο Χίπστερ κι ο τουλούμπας αντιστοίχως, εξ ου και ο πληθυντικός, τσίμπησα κι εγώ κι έγινε ροντέο.
Μάλλον δεν τον πέτυχαν στη συγκεκριμένη περίπτωση.Δεν αναδεικνύονται μέσα από φατσούλες. Αυτές υποβοηθητικό ρόλο έχουν.
Διαφωνώ.Δεν έχει να κάνει με υπερευαίσθητους κ.α τέτοια.
Υπεράσπιση ήταν στην κατηγορία ότι κάνω το τόπικ ροντέο. Το κάνω, αλλά άλλοι με τσιγκλάνε, κι εσύ μέσα σε αυτούς. Ναι, για καλό γράφτηκε.Και επειδή τη μητρική μας μιλάμε, το "πετάγονται κάποιοι' δεν έχει γραφτεί για καλό.
Pelota vasca. Tο αγαπημένο μου. Με το χόκεϊ ανύπαρκτο στην Κούβα και χωρίς στεφάνια στις μπάσκετ (κλέβονται συστηματικά για να γίνουν ανταλλακτικά) είναι και το μόνο άθλημα που μπορούσα να κάνω στην Κούβα ευχάριστα (το ποδόσφαιρο -ειδικά στην ανώμαλη εκδοχή του που παίζεται στο νησί και το μπέιζμπολ που είναι ασυγχώρητα στατικό κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής τα σνόμπαρα συστηματικά).Έτσι κι αλλιώς το " σκουός¨- τοιχοσφαίριση θυμίζουν λίγο οι απαντήσεις σου.
Παρεμπιπτόντως, o Κάστρο, που το μπάσκετ ήταν το αγαπημένο του άθλημα, περισσότερο κι από το μπέιζμπολ, ήθελε να το κάνει εθνικό άθλημα με το επιχείρημα ότι είναι πολύ πιο "πλήρες" από το μπέιζμπολ. Απέτυχε, η αγάπη των Κουβανών για το μπέιζμπολ ήταν αδιαμφισβήτητη (τώρα το ποδόσφαιρο μάλλον έχει πάρει τα πρωτεία), αλλά διοργάνωνε συχνά ματσάκια, στα οποία βέβαια έπρεπε πάντα να κερδίζει (εδώ έπαιξε σκάκι με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φίσερ και τον κέρδισε, κέρδισε όλους τους διαγωνισμούς ψαρέματος που πήρε μέρος κλπ). Ιδού και ολίγον δυσεύρετο φωτογραφικό υλικό:
https://rarehistoricalphotos.com/fidel- ... -pictures/
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- SteveNashidis
- Reactions: 3658
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω κάπου είχε γραφτεί πως στη Βιλερμπάν έπαιρνε 250 χιλιάρικα. Λίγα μου είχαν φανεί για παίκτη με παρουσία στο ΝΒΑ. Πολύ σημαντική αύξηση, μπράβο του.mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 12:18 amΣύμφωνα με το Eurohoops ο Οκόμπο στη Μονακό θα παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ.
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 947