2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 24, 2022 8:05 pm

Για αυτό του έκανε πρόταση ανανέωσης και μάλιστα με 3εκ ώστε να μην μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ο Σέρβος .. Λογικά θα υπάρξει μια μάχη αλλά από την στιγμή που το θέλει τόσο ο μιλου.. εκτός και στην τσσκα θέλουν να πληρώνουν κάποιον με 2.5εκ για να κάθεται και να τους φύγει του χρόνου.. ο μιλου είναι στην καλύτερη ηλικία κ έχει φιλοδοξίες δεν θα κάτσει να παίζει μόνο vtb .. τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ..και λογικά για να έχουν φύγει τόσοι παίκτες από τις ρωσικές κάπου βρίσκουν και πατάνε και σπάνε τα συμβόλαια

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 24, 2022 8:15 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 8:05 pm
Για αυτό του έκανε πρόταση ανανέωσης και μάλιστα με 3εκ ώστε να μην μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ο Σέρβος .. Λογικά θα υπάρξει μια μάχη αλλά από την στιγμή που το θέλει τόσο ο μιλου.. εκτός και στην τσσκα θέλουν να πληρώνουν κάποιον με 2.5εκ για να κάθεται και να τους φύγει του χρόνου.. ο μιλου είναι στην καλύτερη ηλικία κ έχει φιλοδοξίες δεν θα κάτσει να παίζει μόνο vtb .. τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ..και λογικά για να έχουν φύγει τόσοι παίκτες από τις ρωσικές κάπου βρίσκουν και πατάνε και σπάνε τα συμβόλαια
Δεν έχω δει για πρόταση με περισσότερα χρήματα. Αλλά με λιγότερα. Από ρώσσικο Μέσο που του ρίχνω καμιά ματιά τα καλοκαίρια σε τέτοιες φάσεις. Ο Τσάβι σου θυμίζω, μένει εκεί.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 8:23 pm

Εγώ από το τουιτερ που κοιτάω για 3εκ είχα δει ότι είναι η πρόταση τώρα δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω προφανώς.. ο Τσαβι είναι προπονητής αυτό μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα .. Από παίκτες μέχρι στιγμής όλοι άλλου υπογράφουν.. Ξαναλέω πάντως ότι εγώ απλά πιστεύω ότι θα παίζει για μας του χρόνου, δεν έχω inside πληροφορίες όπως το παίζουν οι περισσότεροι.. απλή διαίσθηση !την είχα και με τον σλουκα πάντως και έπιασε :lol:

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 8:30 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 8:23 pm
Εγώ από το τουιτερ που κοιτάω για 3εκ είχα δει ότι είναι η πρόταση τώρα δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω προφανώς.. ο Τσαβι είναι προπονητής αυτό μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα .. Από παίκτες μέχρι στιγμής όλοι άλλου υπογράφουν.. Ξαναλέω πάντως ότι εγώ απλά πιστεύω ότι θα παίζει για μας του χρόνου, δεν έχω inside πληροφορίες όπως το παίζουν οι περισσότεροι.. απλή διαίσθηση !
Ναι και αρκετές φορές έχουμε συμπέσει, για να μη πω τις περισσότερες.
Εγώ τον Διαμαντόπουλο ακούω. Γιατί δεν υπάρχει πιο κοντινός από αυτόν στην ομάδα.
Κι ο άνθρωπος είπε, ότι δεν είναι εύκολη δουλειά. Είπε ότι τον θέλουμε αλλά "τόσο- όσο¨.Το τόνισε.
Στις περιπτώσεις Σλούκα, Ντόρσεϊ δεν ήταν έτσι ο Διαμαντόπουλος. Δεν έχει δείξει ότι φοβάται να εκτεθεί κι ότι κρατάει πισινή.
Παράλληλα, είναι και τα ρώσσικα Μέσα βρε συ, που λένε αυτό που σου μεταφέρω.

Δεν λέω ότι έχει τελειώσει κλπ. Λέω ότι είναι πιο δύσκολο να κάτσει από το αντίθετο. Εγώ του δίνω ένα 70%- 30% προς το όχι.
Αυτό ωστόσο, είναι άσχετο με τα "θέλω¨μου που όπως έχω πει και σε άλλο τόπικ είναι λίγο διαφορετικά.
Θέλω τα λεφτά να πέσουν ή σε 3-4ρι ή σε 4-5ρι και στο 5 να πάμε με Μπακό ή Καμπά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 8:38 pm

Εγώ θυμάμαι πάντως και με σλουκα πολλές φορές Ακουγόταν ότι θα ανανεώσει η ότι θα πάει Ρεάλ κτλ. Γενικά όσο υπάρχει συμβόλαιο στην μέση ακόμα και να ξέρουν κρατάνε πισινες γιατί έτσι τους έχουν πει και οι μάνατζερ να κάνουν. Ο διαμαντο είπε νομίζω πως αν μείνει ελεύθερος θα υπογράψει. Αν δεις πάντως ο Ολυμπιακός τον περιμένει τον μιλου ξεκάθαρα και αφήνει όλους τους υπόλοιπους να κλείνουν από δω και από κει..

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 8:52 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 8:38 pm
Εγώ θυμάμαι πάντως και με σλουκα πολλές φορές Ακουγόταν ότι θα ανανεώσει η ότι θα πάει Ρεάλ κτλ. Γενικά όσο υπάρχει συμβόλαιο στην μέση ακόμα και να ξέρουν κρατάνε πισινες γιατί έτσι τους έχουν πει και οι μάνατζερ να κάνουν. Ο διαμαντο είπε νομίζω πως αν μείνει ελεύθερος θα υπογράψει. Αν δεις πάντως ο Ολυμπιακός τον περιμένει τον μιλου ξεκάθαρα και αφήνει όλους τους υπόλοιπους να κλείνουν από δω και από κει..
Για ΣΛούκα είχε πει ότι όταν τον αφήσει η Φενέρ θα υπογράψει σε μας. Για τον Μίλου είπε ότι "ενδιαφερόμαστε. τόσο- όσο" ¨ότι ο Ολυμπιακός έχει και κάποια συγκεκριμένα χρηματικά όρια¨" κλπ. Το βράδυ του "αντίο" στον Πριντέζαρο.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίζει αυτό που λες στο τέλος. Πιθανώς να είναι κι έτσι. Πιθανώς και να έχει κάτι ήδη στο μυαλό του, από την άλλη. Είναι και το δημοσίευμα του "χουπφέλλας" που κι αυτός μέσα στους μανατζαραίους είναι, και κάνει λόγο για πρώην του Ολυμπιακού. Που κι ο Σίνγλετον να είναι, θέλει κάποια λεφτά. Πόσο μάλλον ο ΓΚιλ.
Νομίζω ότι το πράγμα θα μπει στην τελική ευθεία όταν πέσουνε οι υπογραφές με τον ΝΤόρσεϊ.
Και να σου πω κιόλας, ότι αυτό μόνο φοβόμουν φέτος. Γιατί τα άλλα θα τα βρούμε. Είτε ρίχνοντας χρήμα στο 5 (Μίλου), είτε στο 3-4 (Κάλινιτς, είτε στο 4-5 ( Γκιλ ή Σίνγλετον).
Τώρα αν μπορέσουμε και πάμε για 2 μεταγραφάρες σούπερ και ροστεράρα. ΑΛλά και μία "Αφρό" και 2 καλές, εγώ είμαι μια χαρά. Από τη στιγμή που κρατήσαμε τον Ντόρσεϊ και δεν έχουμε θέμα με τον Βέζε (χτυπάμε ξύλο, αλλά δεν το βλέπω).

Λογικά, τις επόμενες ώρες θα υπογράψει ο Τάιλερ (μεγάλη υπόθεση) και τότε θα αρχίσουν να βγάινουν κάποια ονόματα-επαφές, που 2-3 δημοσιογράφοι ήδη ξέρουν.

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιουν 25, 2022 3:22 am

Ο Μιλου μπορεί να μείνει ελεύθερος λογικά αν ισχυριστεί το θέμα ασφάλειας, πολέμου κλπ που η FIBA θα πάρει το μέρος του. Αλλά θα κλείσει μια πόρτα έτσι και δύσκολα θα το κάνει, βέβαια αν θέλει ο ίδιος να φύγει κάποιος τρόπος θα βρεθεί. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, σίγουρα θα μιλήσει μαζί του η ομάδα (λογικά το έχει κάνει ήδη) και θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, αν δεν έρθει πιστεύω πως θα πάμε με Μάρτιν και του χρόνου, κι ας έκανε κακούς τελικούς συνολικά. Ο Μπαρτζώκας θέλει οποσδήποτε Ευρωλιγκάτο και δεν ξέρω ποιον καλύτερο μπορεί να βρει.

Σίγουρα ο προγραμματισμός εξαρτάται από τον Ντόρσευ, κι αν θα πρέπει να ψάξει άλλο βασικό SG η ομάδα ή όχι. Ακούγεται πως είναι πολύ κοντά σε ανανέωση (που δεν το περίμενα, ειδικά τόσο νωρίς πριν αρχίσουν τα camp του ΝΒΑ). Για να δούμε

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 25, 2022 11:12 am

Για τον Μίλου, ας έχουμε ένα ακόμη δεδομένο. Είναι Σέρβος. Η μοναδική χώρα που είναι τόσο κοντά στη Ρωσία. Οι υπόλοιποι παίκτες που ακόμα δεν έχουν λύσει συμβόλαιο τυπικά, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να ξαναπαίξουν στη Ρωσία (τουλάχιστον όσο κρατάει ο πόλεμος).
Εγώ δεν βλέπω ούτε Μάρτιν. Θα μου κάνει εντύπωση.
Ο Ντόρσεϊ, λογικά μέσα στο ΣΚ, θα έχει υπογράψει.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:35 am

Ας ελπίσουμε Δευτέρα-Τρίτη να έχουμε μια θετική ανακοίνωση και βλέπουμε από βδομάδα για την θέση 5-6 :)

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:44 am

"Το παλεύει" λένε ο Ολυμπιακός για Ντόρσεϊ!Τι να παλέψει δηλαδή;Ο παίκτης πήρε νταμπλ και έφτασε στους 4 της Ευρώπης με αύξηση μισθού σίγουρη για του χρόνου!Κακώς "παλεύει" ο Ολυμπιακός.....Αν δε θέλει ο κ.Ντόρσεϊ και κάνει παζάρια επί των παζαριών κλείστου τη πόρτα και σκάστα σε κανέναν τύπου Λόϊντ να ξεμπερδεύουμε, κάθε μέρα κλείνουν καλοί παίκτες σε ομάδες κι εμεις ακόμα "παλεύουμε" τον Ντόρσεϊ ......αλλά είναι και το ελληνικό διαβατήριο βλέπεις.

0
Weekendman

champion
Reactions: 439

Κυρ Ιουν 26, 2022 12:08 pm

O Χάουαρντ βοήθησε σημαντικά την Βιλερμπάν στην κατάκτηση του τίτλου στην Γαλλία, πρέπει όμως να πούμε ένα αρνητικό , ότι με αυτόν στον φετινό Ολυμπιακό δεν θα έβλεπαν οι φίλαθλοι του Έμα Στόουν και Ντουράντ στο ΣΕΦ, γιατί η σειρά με την Μονακό θα είχε τελειώσει νωρίτερα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 26, 2022 12:50 pm

Ο Ζερβας ειπε στον sport-fm οτι ο Ντορσευ θα παει στο 1.1-1.2 εκατ δολλαρια.Δηλαδη περιπου 1 εκατ ευρω.
Δεν τα λες και λιγα,καλος παικτης ο Ντορσευ δεν το συζητω αλλα πιστευετε οτι αξιζει 1 μυριο γιουρια,η στα ιδια χρηματα ,ή με 100-150 πανω μπορουσε να βρεθει και κατι καλυτερο?

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 26, 2022 1:13 pm

j-kidd13 έγραψε:
Ο Ζερβας ειπε στον sport-fm οτι ο Ντορσευ θα παει στο 1.1-1.2 εκατ δολλαρια.Δηλαδη περιπου 1 εκατ ευρω.
Δεν τα λες και λιγα,καλος παικτης ο Ντορσευ δεν το συζητω αλλα πιστευετε οτι αξιζει 1 μυριο γιουρια,η στα ιδια χρηματα ,ή με 100-150 πανω μπορουσε να βρεθει και κατι καλυτερο?
το 1 εκατομμύριο € νομίζω είναι fair, δεδομένου ότι είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε, έχει ήδη ένα χρόνο στην ομάδα και δε θα έχει θέμα προσαρμογής και φυσικά έχει και το ελληνικό διαβατήριο που μας λύνει τα χέρια στο σχεδιασμό.

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 26, 2022 1:31 pm

το μόνο που με προβληματίζει στο Ντόρσεϊ είναι η αφάνα, νομίζω παίζει καλύτερα με τα dreads. ίσως θα έπρεπε να μπει κάποιος όρος στο συμβόλαιο του :D

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιουν 26, 2022 1:32 pm

j-kidd13 έγραψε:
Ναι ενδεχομένως να υπάρχουν συνολικά καλύτεροι παίχτες σε αυτά τα χρήματα, αλλά το διαβατήριο όντως λύνει τα χέρια στον σχεδιασμό οπότε νομίζω καλώς είναι προτεραιότητα ο συγκεκριμένος. Χώρια που κάθε χρόνο βελτιώνεται και μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος του χρόνου και να πάει αυτόματα στο 1,5 και πάνω το κασέ του.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”