Νταξει προφανώς και είναι υπερβολικό το παράδειγμα μου αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές από μια βάση αρχίζουν την ανοδική τους πορεία και η βάση του παναθηναικου αυτή τη στογμη είναι ευοιωνη για έναν προπονητή που έχει σκοπό να ανέβει ένα σκαλοπάτι (από τα πιο δυνατά fan bases, το ελαφρυντικό ότι χειρότερα από φέτος δεν γινεται, δυνατός κορμός 4 παικτών, διπλασιασμός μπατζετ)Volunteer έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 2:10 pmΝα αποδειχθεί ο Ράντονιτς μελλοντικός νέος Ομπράντοβιτς, είναι μια πρόβλεψη-ευχή που ούτε ο ίδιος ο Ράντονιτς δεν θα την έπαιρνε και πολύ τοις μετρητοίς και νομίζω θα έκανε πολύ καλά γιατί θα έδειχνε άνθρωπος σοβαρός που έχει το γνώθι σαυτόν.Tl45200445 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 1:37 pmΓιατι σε όλους φαίνονται επιτυχημένοι και τρομεροί προπονητές οι περασοβιτς τρινκιερι, και με το που ακούν ραντονιτς είναι έτοιμοι να σπάσουν την οθόνη;
Ο ερυθρός φέτος ήταν μια πολύ αξιόμαχη ομάδα με απίστευτα χαμηλό μπατζετ ,δίχως σταρς και με έναν σερβικό κορμό πολύ κατώτερο σε σχέση με άλλες χρονιές πλην καλινιτς. Η ουνικς του περασοβιτς με τρελό μπατζετ και παικταραδες αντε να είχε 2 παραπανω νίκες από ερυθρό την ίδια στιγμή που η μπαγερν του τρινκιερι και αυτη με σαφώς μεγαλύτερο μπατζετ κυμαινονταν στα ιδια κυβικά.
Ο ραντονιτς φαίνεται σοβαρός προπονητης με αρχές και δεν νομίζω να στελεχώσει λάθος το ροστερ με βάση το μπατζετ που θα του δώσει, συξ ότι αγωνιστικά έχει ένα αγωνιστικό πλάνο που όπως φάνηκε και φέτος μπορεί να το αναδείξει. Γιατί να μην μας βγει ένας νέος ομπρςντοβιτς;![]()
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.pickngreen.gr/andriko/xaoua ... athinaiko/
Απόψεις, από κάποιον που τον έχει δει σε περισσότερα από 2 παιχνίδια?
Απόψεις, από κάποιον που τον έχει δει σε περισσότερα από 2 παιχνίδια?

0
Respect Yourself
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι ο πεδουλακης ο προπονητης και απλα το φερνουν με τροπο ?οτι εμεις προσπαθησαμε για ξενο,δεν υπαρχουν επιλογες αλλα ο πιστος στρατιωτης θα κουβαλησει στην δυσκολη στιγμη?
Το να φευγει ο κασελακης που ειναι τιμιος και στεκεται καπως και ευρωλιγκα μου φαινεται περιεργο,απο ελληνες ο παο ποιους εχει?Παπ-παπ-μαντζουκα?που θα βρει αλλους 3 καλυτερους του κασελ?
Το να φευγει ο κασελακης που ειναι τιμιος και στεκεται καπως και ευρωλιγκα μου φαινεται περιεργο,απο ελληνες ο παο ποιους εχει?Παπ-παπ-μαντζουκα?που θα βρει αλλους 3 καλυτερους του κασελ?
0
Ακόμη κι αν ικανοποιηθούν στο ακέραιο όλες οι συνθήκες που αναφέρεις, το πρότζεκτ χρειάζεται και μια περίοδο χάριτος 1-2 χρόνων με την ομάδα (τεχνικό τιμ και αθλητές) να δουλεύει με απόλυτη ηρεμία. Με την παρούσα διοίκηση (και όλη την «ιδιαίτερη» κουλτούρα που αυτή έχει φέρει) στον Παναθηναϊκό πόσο εύκολο φαίνεται να ισχύσει κάτι τέτοιο;Tl45200445 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 2:17 pmΝταξει προφανώς και είναι υπερβολικό το παράδειγμα μου αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές από μια βάση αρχίζουν την ανοδική τους πορεία και η βάση του παναθηναικου αυτή τη στογμη είναι ευοιωνη για έναν προπονητή που έχει σκοπό να ανέβει ένα σκαλοπάτι (από τα πιο δυνατά fan bases, το ελαφρυντικό ότι χειρότερα από φέτος δεν γινεται, δυνατός κορμός 4 παικτών, διπλασιασμός μπατζετ)
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να λειτουργούν όλα τέλεια. Στην δική μας κμαδα κύριο ψεγάδι οντως είναι αυτο...Volunteer έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 2:44 pmΑκόμη κι αν ικανοποιηθούν στο ακέραιο όλες οι συνθήκες που αναφέρεις, το πρότζεκτ χρειάζεται και μια περίοδο χάριτος 1-2 χρόνων με την ομάδα (τεχνικό τιμ και αθλητές) να δουλεύει με απόλυτη ηρεμία. Με την παρούσα διοίκηση (και όλη την «ιδιαίτερη» κουλτούρα που αυτή έχει φέρει) στον Παναθηναϊκό πόσο εύκολο φαίνεται να ισχύσει κάτι τέτοιο;Tl45200445 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 2:17 pmΝταξει προφανώς και είναι υπερβολικό το παράδειγμα μου αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές από μια βάση αρχίζουν την ανοδική τους πορεία και η βάση του παναθηναικου αυτή τη στογμη είναι ευοιωνη για έναν προπονητή που έχει σκοπό να ανέβει ένα σκαλοπάτι (από τα πιο δυνατά fan bases, το ελαφρυντικό ότι χειρότερα από φέτος δεν γινεται, δυνατός κορμός 4 παικτών, διπλασιασμός μπατζετ)
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αύξηση από τα 5 μύρια στα 7 θα ήταν 40% πάνω.
Αν βάλεις και την εφορία ακόμα περισσότερο.
Δεν είναι λίγο, δεν είπε και κάνενας ότι θα επιστρέψουμε στα προ κόβιντ μπάτζετ.
Μακάρι να συμβεί δηλαδή.
Τώρα αυτό που βλέπω να γίνεται είναι ότι θα κάνουμε καμιά μεταγγραφή με επικοινωνιακό γκελ(πχ Καλάθη ή Χεζόνια), θα πάρουμε και κανέναν εκεί γύρω στα 800 και τα άλλα λίγο πολύ στα ίδια.
Που με καλό προπονητή φτιάχνεις πολύ καλή ομάδα και έτσι αν είναι σωστές οι μεταγγραφές αλλά φαβορί για 8αδα δεν είσαι.
Το ότι ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσει προπονητή δεν είναι καλό

Όπως αναφέρθηκε Σφαιροπουλος, Ραντονιτς, Μιτροβιτς, Ιβανοβιτς, Σπαχια, Ζντοβτς είναι οι διαθέσιμοι ξένοι.
Άντε και κανένας Αλιμπίγεβιτς αν τον δίνουν με μικτό buy out.
Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι είναι αμοιβαίο όχι, Ιβάνοβιτς λόγω προηγούμενης θητείας μάλλον όχι.
Από τους άλλους δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά ποιον θα πάρουμε, ίσως χειρότερος ο Ζντόβτς.
Σενάριο τύπου κάπως πείθουμε τον Τρινκιέρι να έρθει, η Μπάγερν δέχεται και τα βρίσκουμε στο buy out είναι επιστημονικής φαντασίας μέχρι να δούμε κάτι αντίθετο

Αναφέρω αυτές και όχι όλη του την προπονητική καριέρα γιατί ήθελα τις 5 τελευταίες χρονιές.LukaBasketikos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 1:38 pmΣεβαστά τα υπόλοιπα που γράφεις, απλά δεν μπορώ να καταλάβω το μέρος του σχολίου σου που αναφέρεσαι στις θέσεις των ομάδων του τα τελευταία χρόνια. (''Τις τελευταίες χρονιές οι ομάδες του τερμάτισαν στην θέση 11,17,17,11,14 στην Ευρωλίγκα.'')pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 11:29 amΟ Ράντονιτς είναι ο ορισμός του ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Έχει εμειρία Ευρωλίγκας τουλάχιστον αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό πέρα από αυτό.
Σε στυλ μπάσκετ τον λες και Σέρβο Πεδουλάκη.
Τις τελευταίες χρονιές οι ομάδες του τερμάτισαν στην θέση 11,17,17,11,14 στην Ευρωλίγκα.
Δεν είχε την ΤΣΣΚΑ ή γενικά ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγερν είχε.
Δηλαδή ομάδες πάνω κάτω του επιπέδου που προβλέπεται να είμαστε.
Κάπου παρόμοια περιμένω να βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, θέση 10-14 περίπου όποιον προπονητή και να έχουμε.
Αρχικά, αναφέρεις δύο φορές την 17η θέση, όμως τη σεζόν 19-20,που η Μπάγερν πράγματι τερμάτισε 17η, ο Ράντονιτς αποχώρησε τον Γενάρη, ενώ το 20-21 ανέλαβε τον Ερυθρό στα μέσα της σεζόν, οπότε και πάλι δεν μπορεί να του καταλογιστεί εξ ολοκλήρου αυτή η θέση.
Επίσης, δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεις την 9η θέση που κατέλαβε με τον Ερυθρό τη σεζόν 16-17, σε ισοβαθμία μάλιστα με την 8η Νταρουσάφακα.
Στις σεζόν με το νέο φορματ που ολοκλήρωσε, οι ομάδες του κατέλαβαν τις εξής θέσεις:
- 16-17 : 9η
-18-19 : 11η
- 21-22 : 11η χωρίς τις Ρώσικες (τριπλή ισοβαθμία με την 9η και 10η θεση)
Για την χρονιά που πήρε τον Ερυθρό στην μέση της χρονιάς πάσο, για την Μπάγερν που τον απέλυσαν όχι όμως, δεν θα το βάλω στα υπέρ του ότι απολύθηκε στη μέση της σεζόν αν και πιθανό να του συμβεί το ίδιο και εδώ οπότε είναι προετοιμασμένος

Και μόνο τις χρονιές που είχε ομάδα από την αρχή ως το τέλος να δούμε πάντως, εκεί γύρω στην 10η θέση είναι

Και πάλι κακό δεν είναι, πολύ καλύτερο σε σχέση με Σερέλη και Παπαθεοδώρου που λέγαμε πριν λίγο καιρό.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 39
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρωλίγκα έχει θέσει σαν κατώτερο όριο στο μπάτζετ τα 7εκ από τη σεζόν 2022-2023. Δηλαδή στην ουσία δε μιλάμε για κάποια αύξηση, αλλά για το μίνιμουμ που πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση!
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... et-at-e7m/
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά δεν μας επηρεάζει.RG13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 27, 2022 3:32 pmΑς μην ξεχνάμε ότι η Ευρωλίγκα έχει θέσει σαν κατώτερο όριο στο μπάτζετ τα 7εκ από τη σεζόν 2022-2023. Δηλαδή στην ουσία δε μιλάμε για κάποια αύξηση, αλλά για το μίνιμουμ που πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση!
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... et-at-e7m/
Η Ευρωλίγκα όταν λέει ελάχιστο μπάτζετ εννοεί συνολικά έξοδα ομάδας δηλαδή μισθούς παικτών, προπονητών, υπαλλήλων, έξοδα ταξιδιών, λοιπά έξοδα πχ γηπέδου, εφορία κλπ.
Ενώ εμείς λέμε για καθαρό αγωνιστικό, χωρίς εφορία.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
θα πω την αποψη μου και ας μου ριξουν γιαουρτια
μου αρεσει ο γουολντεν που δεν ειναι πολυ διαφημισμενος και μαζι με ενα λαβρακι νεο γουοναμεικερ (με τα ιδια χαρακτηριστικα για να ματσαρει τον γουοκαπ) θα μπορουσε να βρει ο τρινκερι για τον ασσο θα ηταν μια χαρα διδυμο
μακρια απο καλαθηδες
το ευχαριστο ειναι οτι μαλλον γλιτωνουμε ραντονιτς
ας ελπισουμε να ανακοινωσουν τρινκερι την τεταρτη
για το 2 το ιδανικο θα ηταν ενα διδυμο παντερ-μπαμπ και μπεικον για το 3 που μπορει να παιξει και στο 2 και στο 4 λιγα λεπτα
0
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
ανακοινωνεται την τεταρτη ο τρινκερι
ας ελπισουμε να φερει μαζι και γουoλντεν-μπαμπ πακετο
το τελειο φυσικα θα ηταν να ερθει μαζι με μπαεζι
0