2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 27, 2022 4:31 pm

Volunteer έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 3:51 pm
Χαράς ευαγγέλια στο Λιμάνι. Μπορεί τώρα ο Μπαρτζώκας να αφοσιωθεί στο ψάξιμο του ΜΑΠ δυναμίτη που έχει πραγματικά ανάγκη ο Ολυμπιακός για να πλαισιώσει τον Φαλ στη θέση πέντε. Θεωρητικά μπορεί να περισσέψει μπάτζετ για να γίνουν καλύτερες επιλογές στο αναπληρωματικό τεσσάρι ή/και για να σπρωχτεί δυνατό πακέτο ώστε να κατηφορίσει στη Καστέλλα ο Μπέικον. :cool: :lol:
Δεν υπαρχει μπατζετ στον Ολυμπιακο.
Το μπατζετ ειναι οτι κα*λωσει στους Αφους.
Μπορει να τους αρεσει ενας παικτης και να του προσφερουν 1.5Μ, και αν δεν κατσει να δινουν στην επομενη επιλογη 500k και ουτε ευρω παραπανω.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 27, 2022 4:56 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 3:35 pm
Για να λεει ο μελαγιες οτι χαλασε περιμενω υπογραφες μες στην βδομαδα :lol:
Δηλαδη ο βατουτιν ειναι ανενδοτος και θελει να δωσει 2,7εκ να τον εχει στην vtb ξενερωμενο και να του φυγει του χρονου ελευθερος?ενω ξερει κιολας οτι αν το παει δικαστικα θα χασει?Περιεργα πραγματα.. Ευτυχως ο συγκεκριμενος δεν πετυχαινει βαλσαμωμενο πουλι καθε χρονο στις μεταγραφες οποτε καλα ειμαστε.

Για μενα αν ισχυει ομως πρεπει να πας να φερεις ρευνολντς η μπουκερ..και με μαρτιν αντεντοκουμπο + μπεικον εγω δεν θα τα βαψω μαυρα παντως :D
Το πιο πιθανό του χρόνου η τσσκα θα είναι πάλι στην ευρωλίγκα και μια χρονιά εκτός ευρωλίγκας δεν έγινε και τίποτα, ούτε ο ίδιος είπε ότι θέλει να φύγει όπως έκαναν άλλοι

0
Volunteer

junior
Reactions: 120

Δευ Ιουν 27, 2022 5:07 pm

Reaper έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 4:31 pm
Δεν υπαρχει μπατζετ στον Ολυμπιακο.
Το μπατζετ ειναι οτι κα*λωσει στους Αφους.
Μπορει να τους αρεσει ενας παικτης και να του προσφερουν 1.5Μ, και αν δεν κατσει να δινουν στην επομενη επιλογη 500k και ουτε ευρω παραπανω.
Αυτό που περιγράφεις είναι το επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζει πολύ στα χρόνια των αφών μετά το '11/'12 (που φύτρωσαν καβούρια στις τσέπες τους) με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των ρεπόρτερ που κάνουν ρεπορτάζ Ολυμπιακού.

Στην πραγματικότητα υπάρχει και παραϋπάρχει μπάτζετ το οποίο μεταφράζεται κατά κανόνα (αυστηρά) στις επιλογές των 500 χιλιάδων που λες κι εσύ. Μετά το '11 δεν θυμάμαι καμία μεταγραφή παίκτη -και ειδικά ξένου γιατί γι' αυτούς γίνεται λόγος στην προκειμένη- στον Ολυμπιακό με ποσά του 1,5εκ και πάνω εκτός από την απολύτως αναγκαία μεταγραφή του Σλούκα για να οδηγήσει την ομάδα στη μετα-Σπανούλη εποχή (μαζί φυσικά με τις απαραίτητες ανανεώσεις συμβολαίων των Σπανούλη και Πρίντεζη ανά διετία-τριετία).

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Δευ Ιουν 27, 2022 5:49 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 4:56 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 3:35 pm
Για να λεει ο μελαγιες οτι χαλασε περιμενω υπογραφες μες στην βδομαδα :lol:
Δηλαδη ο βατουτιν ειναι ανενδοτος και θελει να δωσει 2,7εκ να τον εχει στην vtb ξενερωμενο και να του φυγει του χρονου ελευθερος?ενω ξερει κιολας οτι αν το παει δικαστικα θα χασει?Περιεργα πραγματα.. Ευτυχως ο συγκεκριμενος δεν πετυχαινει βαλσαμωμενο πουλι καθε χρονο στις μεταγραφες οποτε καλα ειμαστε.

Για μενα αν ισχυει ομως πρεπει να πας να φερεις ρευνολντς η μπουκερ..και με μαρτιν αντεντοκουμπο + μπεικον εγω δεν θα τα βαψω μαυρα παντως :D
Το πιο πιθανό του χρόνου η τσσκα θα είναι πάλι στην ευρωλίγκα και μια χρονιά εκτός ευρωλίγκας δεν έγινε και τίποτα, ούτε ο ίδιος είπε ότι θέλει να φύγει όπως έκαναν άλλοι
Ο ίδιος πιέζει να φύγει και ο ίδιος προσέγγισε τον Ολυμπιακό. Αν δεν ήθελε να φύγει δεν θα ψαχνοταν.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Δευ Ιουν 27, 2022 5:55 pm

Τωρα να ευλογησω λιγο τα γενια μου και να πω οτι εδω και ενα μηνα γράφω οτι δεν θα εχουμε επιστροφή του μιλουτινοφ?

Μακαρι να μην ισχυει παντως και να ερθει. Ειναι μελος της παρεας και τετοιους παιχτες τους θελουμε(νταξει ειναι και παικταρα)

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 27, 2022 6:13 pm

Εγω για το 5 προτιμω τον Χασαν απο κατι Ρεινολτς.Νιμπο,Μπουκερ.......ειναι 2 χρονια στην ομαδα,ξερει τι θελει ο coach και ειναι σοβαρο παιδι......φετος δεν εκανε σουπερ χρονια οκ αλλα για πισω απ το Φαλ μου κανει και μας μενει και μπατζετ για τις αλλες θεσεις.......δεν ξεχναω τελος οτι με την εφες,οταν καποιοι πνιγηκαν στο αγχος αυτος ηταν ο καλυτερος μας σε αμυνα κι επιθεση.....

ΥΓ δε νομιζω πως ο Μπαρτζωκας διαφωνει απολυτα μαζι μου.......αλλο το θεμα Μιλουτινοφ που ειναι μια κατηγορια μονος του......αν δεν κατσει του Σερβου ομως ισως μεινουμε ως εχουμε στο ΄΄5΄΄

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Δευ Ιουν 27, 2022 7:31 pm

assistant77 έγραψε:
Εγω για το 5 προτιμω τον Χασαν απο κατι Ρεινολτς.Νιμπο,Μπουκερ.......ειναι 2 χρονια στην ομαδα,ξερει τι θελει ο coach και ειναι σοβαρο παιδι......φετος δεν εκανε σουπερ χρονια οκ αλλα για πισω απ το Φαλ μου κανει και μας μενει και μπατζετ για τις αλλες θεσεις.......δεν ξεχναω τελος οτι με την εφες,οταν καποιοι πνιγηκαν στο αγχος αυτος ηταν ο καλυτερος μας σε αμυνα κι επιθεση.....

ΥΓ δε νομιζω πως ο Μπαρτζωκας διαφωνει απολυτα μαζι μου.......αλλο το θεμα Μιλουτινοφ που ειναι μια κατηγορια μονος του......αν δεν κατσει του Σερβου ομως ισως μεινουμε ως εχουμε στο ΄΄5΄΄
Εγω προτιμω τον Καββαδα απ τον Χασαν.
Θα βγαλω το φτυαρι απ την 1η προπονηση ετσι και τον ξαναδω με τη φανελα μας.
Η αντιπαθεια μου προς αυτον συναγωνιζεται μονο την αντιπαθεια μου προς Μπουχαλακη και Ρεαμπτσουκ στην ποδοσφαιρικη ομαδα.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 27, 2022 8:21 pm

Reaper έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Η αντιπαθεια μου προς αυτον συναγωνιζεται μονο την αντιπαθεια μου προς Μπουχαλακη και Ρεαμπτσουκ στην ποδοσφαιρικη ομαδα.
ουτε του Μαρτινς του αρεσουν μαλλον.......φετος που ειχε τη φαεινη ιδεα να σπασει τη σουπερ τριαδα του κεντρου ειδαμε μπαλαρα.......πονοματος......

Μαρτιν και Μπουχαλακης LFE..........για παντα στο λιμανι...........χαχαχαχαχαχαχαχ :roofl: :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Δευ Ιουν 27, 2022 8:33 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 8:21 pm
Reaper έγραψε:

ουτε του Μαρτινς του αρεσουν μαλλον.......φετος που ειχε τη φαεινη ιδεα να σπασει τη σουπερ τριαδα του κεντρου ειδαμε μπαλαρα.......πονοματος......

Μαρτιν και Μπουχαλακης LFE..........για παντα στο λιμανι...........χαχαχαχαχαχαχαχ :roofl: :roofl:
Μη με διαολιζεις τωρα, ειμαι αλλεργικος στους χαμηλοταβανους παικτες που κατσικωνονται στον Ολυμπιακο, σε καθε αθλημα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 27, 2022 8:59 pm

Μετρημενα ειναι τα κουκια παντως αν τυχον εχει δικιο ο μελάγιες (που δεν τον πιστευω).
Η μενουμε με χασαν και φερνουμε τον αντετοκουμπο να παιρνει και αυτος χρονο οσο θα τραυματιζεται ο χασαν και κλεινουμε με εναν μπεικον να ζεσταθει ο κοσμος.. η παμε στην high risk high reward λυση με τον ρευνολντς..ο οποιος η θα ακουει καντηλια απο μπαρτζω μονιμως η θα τον κανει τοπ κλας παικτη ..μπορει και τα 2 :D Με εναν πολοναρα μετα για το 3-4 και κλεισαμε.
Τον μπολομποι δεν τον βαζω που ειναι στα δικαστηρια τωρα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 27, 2022 9:10 pm

Τον Μιλου θα τον φέρει ο Πριντεζης στην Σύρο για το aegean. Όχι ότι είναι μυστικό οι καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά είναι κι αυτό κάτι. Σίγουρα ο μιλου θα ήθελε να είναι στον ολυμπιακό, αλλά δεν φτάνει αυτό. Νομίζω πως τελικά δεν θα έρθει

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 27, 2022 9:30 pm

Reaper έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Ναι, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι κι εμείς να τρώμε στη μάπα κάθε φορά τα δικά σου απωθημένα!
Δες το λίγο το θέμα σου.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Ιουν 27, 2022 9:35 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/979635_emei ... olympiakoy

Μιλου ήταν μια πάει. Για καλό πιστεύω γίνεται..

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιουν 27, 2022 9:44 pm

Phys87 έγραψε:

Κι εγώ πιστεύω θα μείνει στην CSKA εν τέλει, αλλά είναι όντως έμπιστο το άρθρο; στο twitter δεν βλέπω τίποτα.

Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Ιουν 27, 2022 9:46 pm

sardanapalos έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 9:44 pm
Phys87 έγραψε:

Κι εγώ πιστεύω θα μείνει στην CSKA εν τέλει, αλλά είναι όντως έμπιστο το άρθρο; στο twitter δεν βλέπω τίποτα.
Δεν ξέρω, φαίνεται έμπιστο. Θα δείξει..

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”